Sayfa 31 / 32 İlkİlk ... 2129303132 SonSon
901 ile 930 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizim profillerimiz öyle cunku oyunda antrenör, asistan ya da gözlemci olarak calışamıyoruz ondan dolayı profilimizde olması pek de bişiy ifade etmez elin tanınmamış adamının antrenör vb. mesleklerde calışma olanagı oldugu için ve oyunun oynayan menejerin bu kişilerin potansiyelini görsün diye yapılmış bi şey.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

ama Genie Scout'dan bakabilirsin... hatta kulüp başkanlarının profilini bile gösteriyo...
    aziz yıldırım'da "karakter" 1 gözüküyo!...

genie scout tan baktım.
    abi ben neymişim o zaman ya.

Attacking:15
    Defending: 20
    Coaching GoalKeepers : 17
    Man Management : 15
    Judging player ability : 20

falan filan bunlar oyunda yok.ama olan ozelliklerde enfazla 14.
    bu gercekmi :S

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

müthiş bi menejersin o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

orda zaten hepimizin PA'sı 200, CA'sı ise 100 felan oluyo...1-2 sezon sonra CA da 200 oluyo. ama başka kulüplerden teklif gelmesi -tabii başarılıysan- ancak ün (reputation) değerinin yükselmesiyle olur heralde...

Benim
    CA:186
    PA:200

Current:8601
    World:6100

fb den ultimatom vererek ayrildikdan sonra.
    man u nun menejerligine basvurdum kabul ettiler.
    bunun ne gibi faydasi olur en yuksek kac bunları soylersen sevinirim ?

he birde ultimatomun bu dediklerine bi ilişkisi varmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakkatende iyi
    menejer profili

Default Fm2007 den 7.0.2 patchini silemiyorum

arkadaslar 7.0.2 patchini nasil silebilirim 7.0.0 olmasini istiyorum yardim lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db

kısmına girip, buradan istediğin versiyonu silebilirsin...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db

kısmına girip, buradan istediğin versiyonu silebilirsin...
    Bu arkadaşın dediğide dogru bir yol

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

zaten oyun baslarken istedigin versiyona gore acılıyor oyun silmene gerek yok silmeden de 7.0.0 la oynayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dogru soyluyor King
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Default Menajer Transferi Hk.

Arkadaslar Türkiye Liginde Fenerbahce İle 2010 DAyım 4 Sampiyonluga Dogru gidiyorum.Avrupa Kupaları haric Tum Kupaları Aldım.Menejerlik Ozelliklerimde Artıyor.Ama Bir Tane Baska Takımlardan Transfer Teklifi Gelmedi.Oyuna Baslamadan Once Toplmaa 5 lig actım.Mesela Lazionun Menejerini Kovdular.Gidip İş Basvurusu ypayım dedim İş basvurusda Yapamıyorum.Yaw bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor ? Yardımlarınızı Bekliyorum.

ben normalde biri kovulunca yapabiliriyorum ama sen yapamıyorsun.ama teklif gelebilmesi için genelde kendini kanıtlaman lazım clde en fazla nereye kadar çıktın??YAni en büyük başarın

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Tek lig açınca, çok başarılı olunca ya da kulübün efsanleri arasına girersen az oluyor.

avrupada bir takımın başına geçmen için avrupa kupalarında mutlaka başarı kazanman gerekli.lazio olayında ise sanırım menajer kovulduğu gibi yenisi atanmış.bazen olabiliyor böyle şeyler özellikle italyada...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Gerçekdede Almazlar , Sen İstersen 10 Yıl Sampiyon Yap Yinede Teklif Gelmez ve Sen Teklif Edsen Bile Kabul Etmezler . Senin En Az UEFA Kupasını Alman Lazım ve Fenerbahçe İle Çok Rahat UEFA Kupasını Alabilrsin...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

bende biri kovulunca başvuru yapabiliyorum ..

Benim Demek istediğim.İş Basvurus seceneği bile cıkmıyor.Sanırım Oyuna Baslarken Ligleri Sadece Goruntulenebilir demişim Oyanabilir Demedğim icin Ligler ARasında GEcis Yapamıyorum.Bunu Nasıul Duzeltebilirm benim sorunum bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hiç bi şekilde düzeltemezsin anca oyuna yeniden başlaman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eğer takımın çok başarılıysa senin onlara gelmiceni sanıp gelmiolar.mesela sen chelsea da olsan fenerbahçe seni isteyemez

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

istiyolar yaa benim werdere transfer olusumun ertesi gunu lazio istedi bi de kabul etmeyince uzuluyorlar

bu arada avrupa kupası almaya gerek yok tanınmıs liglerdeki basarılar da baska takımlara transfer olmanızı saglıyor

peki bi oyuncuya bol bol kaleye şut çekmsei için ne yapabilrim bide çekmememsi içinn ehehe sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çekmesi için uzun şut opsiyonunu kullan çekmemesi için yapılacak birşey var mı bilmiyorum ama takımına daha az yaratıcı olmasını söyle belki faydası olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Evet ben SAKARYAya gittim 20 maç sonra istifa ettim sonra teklif yağdı....

regen oyuncuları nası bulabiliriz ?
    yardımcı olursanz sevinirim

arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ironkhan View Post
    arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur

NasıL göremiyorsun.PaketLeri yaLnış yere yükLemiş oLabiLirmisin ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Oyunu internetten indirdiysen oyuncu resimleri olmayabilir . Cunku FM in boyutu buyuk internetten rahat indirmek icin oyun icindeki resimleri silmis olabilirler . Eger CD ile yuklediysen dosyalarin icinde bir sorun vardir ama ben tam olarak yardimci olamam sana malesef ama hata duzeltilebilir

Arkadaslar benimde bir sorum olacak . Oyunda oyuncularimin yarisi takimda daha cok forma sansi vermemi istiyor . yedek oyuncular disinda as takimdaki oyuncularim bile her mac oynadigi halde forma sansi istiyor . Lig basladigindan beri as oynattigim ve hic cikarmadigim kalecim bile forma sansi istiyor . omrumde her mac oynayip daha cok sans ve forma istiyen oyuncu gormedim Sizde de boyle bisey olduysa bana yardimci olabilir misiniz napmaliyim ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by amasyali View Post
    Arkadaslar benimde bir sorum olacak . Oyunda oyuncularimin yarisi takimda daha cok forma sansi vermemi istiyor . yedek oyuncular disinda as takimdaki oyuncularim bile her mac oynadigi halde forma sansi istiyor . Lig basladigindan beri as oynattigim ve hic cikarmadigim kalecim bile forma sansi istiyor . omrumde her mac oynayip daha cok sans ve forma istiyen oyuncu gormedim Sizde de boyle bisey olduysa bana yardimci olabilir misiniz napmaliyim ?
    Senin sorun garip vaLLa.Ben hiç öyLe bişeye rastLamadım şu ana kadar.Oynayan oyuncu neden formak şansı istiyor.Oyundan kaynakLanan bir hata oLma ihtimaLi yüksek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 31 / 32 İlkİlk ... 2129303132 SonSon

Mesaj Yetkileri