Kalecimiz Sercan ilk haftalarda sakattı, şimdi düzeldi hatta son maçta maçın adamı oldu. Ama yine de bir kaleci takviyesi şart.
Sağol Eray, dibe vurdum ki yukarı çıkmak kolay olsun.Artık galip gelmeye başladık, hedef 7.lik.
![]()
Kalecimiz Sercan ilk haftalarda sakattı, şimdi düzeldi hatta son maçta maçın adamı oldu. Ama yine de bir kaleci takviyesi şart.
Sağol Eray, dibe vurdum ki yukarı çıkmak kolay olsun.Artık galip gelmeye başladık, hedef 7.lik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
inş.Abi......
Yahu bu arada Inter çok kötü durumda...
SeRkaN Abi kaleci ayarlayabilirsen transfer et bir tane...
Bence ligi 7. bitirebilirsin abi![]()
UEFA Kupası H Grubu
Bu maçtan puan almayı beklemiyorduk. Yine de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanssızdık sadece.
SERIE A 12. HAFTA
3 haftadır süren galibiyet serimiz Ascoli maçıyla bozuldu. Kaleyi bulan şutumuz yine yok. Iago’nun son dakika sakatlanması da diğer üzücü bir olay.
UEFA Kupası H Grubu
Maçta favori olan takımdık. Gol 83. dakikada Flores’in ayağından geldi ve bu galibiyetle puanımızı 6’ya çıkartarak gruptan çıkmayı garantiledik.
Yoksa Ayrılık Vakti Mi?
İngiltere’de çalışmak istediğimi daha önceden belirtmiştim. Premiership’te 9. sırada bulunan West Ham daha iyi yerlere gelebilmek için beni takımın başına getirmek istiyor.
Napoli ile yapacağımız daha çok şey var, diğer yandan İngiltere’de oynamak var. Kararsızım ve teklifi düşünmek için 1 hafta süre istedim İngiliz ekibinden…
"YÜCE ATATÜRK"
Git git İngiltere güzeldir.![]()
Seni İngiltere'de havalimanından karşılarız.![]()
Bence de git Serkan Abi.Premier League'in tozunu attır![]()
West Ham harika olur abi.Bence de git![]()
İtalya Kupası 1. Tur 2. Maçı
İlk maç 1-1 berabere bitmişti. Deplasmanda öne geçtiğimizde umutlandım fakat 5 dakikada yediğimiz 3 gol beni çileden çıkardı. Gollerin birinin bariz ofsayt olması ve bunu hakemin görememesi, eleştirilerime federasyonun sessiz kalması beni İtalya’dan soğuttu.
Napoli ile son maçımı da oynamış oldum. Artık yeni heyecanlar için İngiltere’ye gidiyorum. Takımı 2. ligden alıp buralara getirdiğim için mutluyum, benden sonra yükselişlerine devam edeceklerdir. UEFA’da en az yarı final oynayacaklarına eminim.
Şimdi hedef İngiltere’de adımızdan söz ettirmek.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Napoli'yi sattı gitti ne diyeyim sana![]()
Bunun acısı çıkar biryerden.
Yeni takımında başarılar Serkan.![]()
Satmak yok, kan değişikliği. Ligde kötü gidiyorduk zaten.Ben Napoli'nin iyiliği için ayrıldım, kendi menfaatimi düşünmedim burada.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
iyi bir adım attın abi....
tevez'i satmışlar mı serkan abi??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
satmışlar![]()
Tevez'i satalı 6 yıl olmuş. Ucuza gitmiş 39 milyon dolara Manchester almış.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence doğru bir kara verdin Serkan abi.Yeni takımında başarılar.Bu arada kadro fena değilmiş![]()
Bence de doğru bir karar vermişsin Serkan abi.Gene bir UEFA yada Şampiyonlar Ligi bekliyoruzBirde keşke son durak olmasaydı.Devam etseydin West Ham'dan sonra.
Abi Elano'yu forvette oynatmalısın![]()
(/s)
basarılar yeni takımında
Son durak derken yani en son geldiğim takım. Tabi ki devam edeceğim, oyunun gittiği yere kadar.
Deneyeceğim, taktiğime klasik İngiltere usulü 4-4-2'ye çevirmeyi düşünüyorum, onu da forvette denerim.
Teşekkürler...
"YÜCE ATATÜRK"
maçları bekliyorum abi....
Vallaha bu arada da para vermeden dünya seyahati yapıyon.![]()
Keşke Güney Amerikadan da açsaydım lig, oraları da dolaşırdım.
Premiership 18. Hafta
İlk maçımızda Wigan deplasmanında mağlubiyet aldık. Aslında iyi mücadele ettik ama puan almamıza yetmedi.
Premiership 19. Hafta
Evimizde ilk maçıma çıkıyordum. Yeni bir taktikle ve öneri üzerine Elano’yu forvete koyarak maça başladık. Her şey tam istediğim gibi gitti. Newcastle’ı farklı mağlup ettik, Elano 3 gol atarak yıldızlaştı.
"YÜCE ATATÜRK"
Elano coşmuş,5'lik tarife süper olmuş![]()
ana West Ham'a gitmiş burada da başarılı olacağına eminim başarılar
Premiership 20. Hafta
2. sırada bulunan Tottenham ile oynuyoruz. Maça hızlı başladık ve etkili pozisyonlar oluşturduk. 32. dakikada Elano bizi 1-0 öne geçirdi. Daha sonra Tottenham baskısını arttırdı. 2. yarıya tamamen defansif bir anlayışla çıktık. Tek amacımız skoru korumaktı ve bunu da başardık, 3 puanı kazandık.
Premiership 21. Hafta
Ligin alt sıralarında bulunan Southend maçında zorlansak da son dakikada Belluschi’nin golüyle kazanmasını bildik.
Premiership 22. Hafta
Bu maç öncesi Elano ayın oyuncusu ödülünü aldı. Evimizde oynadığımız bu maçta fazla zorlanmadık. Farklı kazansak da Elano’nun 3 ay sahalardan uzak kalacak olması sevincimizi kursağımızda bıraktı.
"YÜCE ATATÜRK"
5 maç 4 galibiyet yalnız Liverpool'un 2 maçı eksikti ligde bir değişiklik oldu mu acaba?
Güzel başlangıç başarılar![]()
Elano coşmuş.Ligi en iyi yerde bitirmen dileğiyle..