Sayfa 31 / 38 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adriano Inter'in sampiyonlar ligi listesine eklenmedi, tabi bir cok kulup istiyor onu ve onlara gitmesi daha olasilikli ama bence Fenerbahceye de gelmemesi icin hic bir neden yok.

Onu Fenerbahceye dogru cekecek bi cok sebep te var ( Zico, Alex, Carlos, Deivid, Wederson, Edu Dracena ) ve tabi para

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi 1 eylülde ülke dışı transfer bitmedi hadi bizimki bitmediyse onlarınki bitmedimi daha ne adrianosu

Fenerbahçe almaz bence Adriano'yu, alırsa sadece ligde oynatabilir. Lig için Adriano'ya gerek yok, Şampiyonlar Ligi'nde oynatamaz ama belki oradan UEFA'ya gidilirse orada oynatılabilir. Ben ihtimal vermiyorum, yarın son gün transfer için, kimse alınmaz bu saatten sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Hatta Fenerin inadına konu kapatılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacı yok. Semih var, İlhan Parlak var, Deivid var, Kezman var. Lüzumsuz olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ocaktan sonraya kalırsak şamp liginde Adriano için biraz olsun umutlanabiliriz.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bence Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacı yok. Semih var, İlhan Parlak var, Deivid var, Kezman var. Lüzumsuz olur.
    Kezman gönderilmezse evet biraz lüzumsuz olur İlhancığım..

Mesaj Kontrol Noktası.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kezman bir türlü hava yakalayamıyor.Bencede forvete gerek yok ancak, İlhan ve Semih'den artık yararlanmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kezman devre arasında gönderilir, yıldız bir oyuncu transfer edilir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlhan'ı daha bir lig maçında göremedim, iyi çocuk ama kullanmasını bilirsen..
    (/s)

Kezman bu devre arası kesin gider artık. Rezil oldu, daha fazla tahammülü olamaz bu taraftarın.

Transfer için son gün, 17.00'ye kadar süre var, dileğim yabancılardan birinin lisansının iptal edilmesi veya bir şekilde gönderilmesi, ve yerine Manisaspor'dan Holosko'nun transfer edilmesi... Holosko 10 tane Kezman eder, dünkü Galatasaray maçında muhteşemdi. Bir de yine Manisaspor'dan Ufuk Ceylan alınmalı bir şekilde, Fenerbahçe için iyi bir alternatif olur, Volkan Babacan'dan çok daha kaliteli bir isim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Holosko, Fenerbahçe için iyi bir tercih olabilir.

Not: Özür dilerim, aklım karıştığı için farklı futbolcu hakkında yorum yazmıştım..

Bence çok yararlı olur, Kezman'dan daha iyi şut atıyor bir kere, daha fazla koşuyor, daha çok dribling atabiliyor, yani tek forvette başarılı olabilecek bir oyuncu. Kezman'ın şutları cılız, Holosko ise füze gibi şutlar atıyor, her an tehlike yaratabiliyor, hem yaşı da genç, geçen Eurosport'ta Fransa-Slovakya A2 takımının maçında da gol attı Holosko, çok klas bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaw ne Holoskosu o ancak serveti çalımlar ... Semih holoskodan 10 kat iyidir ona gelen kadar ohhooo

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence sorun sistemde değil oyuncularda gördükki Milan Sevilla maçında tek forvetle 3 gol attı.Sistem iyi ama bu oyuncularla oynanmaz bu sistem orta saha gereken desteği veremiyor Kezman'a savunma çok geride kalıyor.Birde Alex ve Kaka arasındaki fark var.Yani aslında sistem iyi bir sistem ama bu oyuncularla bu sistem uymuyor en azından daha zayıf takımlara karşı

KEZMAN İSYAN ETTİ

Fenerbahçe'nin Sırp asıllı futbolcusu Kezman ülkesinde yayınlanan Now Gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu.
    Fenerbahçe’nin Sırp asıllı futbolcusu Kezman, sonunda patladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Kezman Türkiye’de futbol oynamak çok zor derken sezon sonunu çıkartamayabilirim artık dayanacak gücüm kalmadı şeklinde konuştu. Sırp futbolcu Ada’ya dönmek istediğini belirtirken “Fenerbahçe’nin şampiyonlar liginde üst tura çıkmasının çok zor olduğunu da söyledi ve bu sistemde futbol oynamak ve gol atmak imkansız dedi.

İŞTE BAŞLIKLAR VE AÇIKLAMA

ÇOK YALNIZIM

Fenerbahçe’de geldiğim ilk günden beri hep bunu söyledim ama kimse beni dinlemek istemedi. Bu sistemde kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano’da gelse, Fatih Tekke’de gelse veya dünyanın en iyi santraforu da gelse bu sıkıntıyı yaşar. Çünkü benim elimde sihirli değnek yok. 4 kişilik defans karşısında tek başıma bir şey yapamam. İlerde çok yalnız kalıyorum.

ZİCO BENİ ANLAMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe’de hocamıza bu sıkıntıyı ne zaman söylesem bana hep diğerleri nasıl gol atıyor, bu sistemden değil diyor. Böyle olunca da ben büyük eleştiri altında kalıyorum. Böyle giderse sezon sonunu görmem mümkün olamaz

HERKES FİNAL DİYOR AMA

Fenerbahçe’de Şampiyonlar ligi kurası çekildi ve hemen herkes “Çok zayıf gruba düşüldü. Bu gruptan çıkılır hatta final bile oynanır” demeye başladı. Bence işimiz çok ama çok zor. Fenerbahçe iyi takım ama rakipler küçük gösterilip taraftardaki beklenti arttırılıyor. Böylece ufak başarısızlıkta tepkileri bize karşı büyük oluyor. Herkes biraz mantıklı düşünmeli ve ona göre hareket etmeli.

BAŞKAN İLE KONUŞACAĞIM

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım gerçekten mükemmel bir insan. Futbolcusuna destek çıkan sorunları ile tek tek ilgilenen birisi. Bir Baba gibi bizlere yaklaşıyor. Şuan kalmamdaki en büyük etki odur. Ama burada çok mutsuzum. Gitmeyi düşünüyorum. Başkan ile konuşup bu konudaki fikrimi ona ileteceğim.

Kaynak NOW Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adam haklı zico-ulusoy elele hep beraber istifa hep beraber istifa

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener'den ayrılıp başka bir takıma gidecektir bence.En geç sezon sonu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdiye kadar ona hep sahip çıktım ama geriye bakıyorum da.. Tam bir hayal kırıklığı maalesef..

Ben de sahip çıktım hep Kezman'a ama artık sabrımız taştı.

Yahu ne yalnızlığı, ne sistemi? Karşı karşıya 50 tane gol kaçırdın, sistemle ne alakası var?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Sistem de karşıkarşıya kaldığında atmamasını söylüyorlar ondan sisteme suç atıyor Kezman, Egemencim
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Mateja Kezman, Kanoute'den Fabiano'dan veya Inzaghi'Den daha kötü bir santrafor mu?

Bu sistemin oyuncusu Semih'tir, bunu da G.Antepspor maçında gösterdi ama adama forma vermiyor ısrarla. Semih'i de küstürecek yakında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Böyle giderse bizim iki kulvarda da başarılı olmamız imkansız..Takımın sistemi buymuş pehhh,çatlak vereceğini geçen seneden biliyordu zico,ona göre transfer politikasını çizseydi,TSL'yi de geçen sene gördü,yabancı oyuncu mu almak lazım illaki,işine yarayacak,joker olarak kullanabileceğin Türk adamları süzseydin de alsaydn diyorummmm ona,öff yaa öfff,bir de eleştirileri de kabul etmiyor..!!!
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

zaten ligde benim umudum hiç yok..

Bari Şampiyonlar Liginde Çift forvet oynatsın...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

GS'liyim Fener'e acıyorum(yanlış anlamayın)çünkü gençleri harcıyolar örnek Deivid gitse neler olur???

1-Genç Ali Bilgin veya Colin Kazım sağ kanatta forma bulur
    2-Semih bi rakibim gitti diye rahatlar
    3-Kazım veya Ali'den biri forma bulduğunda İ.Parlak gibi geleceği parlak bir oyuncu yedeğe girebilir..

Deivid gitse yukarda yazdığım 4 oyuncuya hırs gelebilir bir GS'li olarak haksız mıyım?

Şampiyonlar Ligi'nde çift forvet + Alex oynarsak, her rakip bize en az 3 tane gol atar

Fenerbahçe'nin sorunu Zico. Daha iyi bir antrenör olsa yıldızları kesmekten korkmaz. Fenerbahçe'nin averajı şu an 0, düştüğümüz hallere bakınız, Zico'nun kovulması lazım bir an önce yoksa bu lig bitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok yazık...

1- Ülkemize gelen futbolcuları resmen döve döve geri yolluyoruz. Böyle giderse Türkiye'ye daha futbolcu gelmez.

2- Kezman hayatında tek forvet oynamamış bir santrafor. Diyorsunuz karşı karşıya 50 tane kaçırdı. Peki o topa vuracak hali kaldımı düşündünüzmü. Kezman sahada bir sağa bir sola 4 kişinin arasında oyuncak oluyor 90 dakika boyunca. Arkasında 3 tane adam var hiç biri yardıma gelmiyor. Alex'in zaten kendine hayrı yok o adam futbolcu değil. Asıl benim Alex'e sabrım kalmadı. Resmen 10 kişi oynuyoruz. arkadaki Deivid Uğur ileriye olan tek katkıları yok.

3- Kezman 4-1-2-1-2 li sistemde ilk haftalar gerçek Kezman gibi oynadı demi gördük hepimiz. Tek forvete geçti fıss söndü. Demekki çift forvet daha yararlı.

4- Eğer Zico da akıl varsa salak ta değilse bunu anlamalı. Kezman tek forvet oynayamaz Appiah sağ kanat değil. Salak mı bu adam. Bilmiomu bunları herkes bağırıo böle böle die.

5- Tarık abi demiş ;

Mateja Kezman, Kanoute'den Fabiano'dan veya Inzaghi'Den daha kötü bir santrafor mu?
    Peki onların arkasındaki 3 lümü daha çok yardımcı oluolar Fenerdeki 3 lümü sorunun cevabı ortada.

Bide Fenerbahçe bu kadro ile 2 forvet oyasa bile hiç bir şey olmaz. Ne 2.tur Ne Şampiyonluk. Anadolu takımlarından farkımız kalmadı.!!!!

+ Bu zico Kezman'ı sivas maçında 60. dakikada falan alsa taraftrla sorunu olmayacaktı. Ya bu adamda akıl yok yada ben futboldan çakmıoyrum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kezman santrafor mu?Kanoute milan maçında bütün kafa toplarını topladı ve takımını rahatlattı fenerbahçede Kezmana gelen toplar zaten direkt rakibe gidiyor bir fark yok ha rakibe top atmışın ha Kezmana.Transfer de yok yedeğe kadroya zor giren oyuncuları aldık transfer diye...

Sayfa 31 / 38 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Mesaj Yetkileri