Serkan abi kadro çok güzel valla profilin de süper![]()
Serkan abi kadro çok güzel valla profilin de süper![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Oy maşallah orta saha da bir ben yokum bide forvette pele kadro güzelmiş başarılar.
Kadroya daha takviye yapmayı düşünüyorum, yetersiz olduğunu düşündüğüm bölgeler var.
İlk hazırlık maçımızda da Liverpool'u 1-0'la geçtik. Yeni taktiğimizi oturtmaya çalışıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Sekocan evine hoşgeldinGelir gelmez başlamışsın kariyere çok özledin sanırım.
![]()
Önce turnuva maçlarını hallettim, ondan sonra kariyer İbocum.
Tüm parayı harcadım ve transferi tamamladık.
Başta liberolu değişik bir taktik oluşturmak istiyordum. Süper Kupa maçında Lazio karşısında iyi oyun ve galibiyetten sonra taktik iyice hoşuma gitmişti.
Ligde ilk maçımızda etkisiz oyun ve mağlubiyete kadar tabii ki.
Sonra kendi kendime düşündüm ve Milan 4-3-1-2 ile oynamalı dedim. Ve Chievo maçında taktiği 4-3-1-2 yaptım. Orta sahada oynayacak 4 oyuncuyu belirlemek çok zor olacak. Fabregas’ın yeri garanti, Kaka’da şimdilik iyi gidiyor, diğer 2 bölge için seçim yapmak zor.
Maçı 7-1 kazanıyoruz, daha fazla olması içten bile değildi…
Bu arada Şampiyonlar Ligi’nde kuralar çekildi;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fabregası Izleyen VarGidici Yine Benden Demesi :P
İtalya kadrosunu da açıkladım.
En çok oyuncu tabii ki kendi çalıştırdığım takım olan Milan’dan. 5 oyuncumuzu milli takıma gönderdik, Roma’dan da 4 oyuncu aldım.
Sol bek Palsimano ve DMC Garibaldi (Milan), ST Edison Cavani –Uruguay ümit takımında oynamış, şimdi İtalya Vatandaşı oldu ve hemen kadroya aldım-(Roma), DC Rigione (Chievo) ilk defa milli takıma çağrılan oyuncular.
4-3-1-2 taktiğiyle oynamayı düşünüyorum milli takımda da.
Fabregas'ı Chelsea izliyor, çok uçuk bir teklif olmazsa satmayı düşünmüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Süper kadro. Ben de Milan'la oynuyorum da, Fabregas'ı ancak alabildim.![]()
Tebrik ederim Serkan abi İtalya Kupasını almışsın lige de Brescia maçı hariç güzel başlamışsın abi.
milanın kadro süper abi sen kupa bırakmazsın
Serkan abi kupları toplıycaksın bellı oldu.
pato ya nolmuş yahu hangi takıma gitmiş acep? bende milandaydım şu crash dump sorunu yüzünden kariyer aynen çöpe
neyse güzel başlamışsın profilinde süpermiş![]()
devamını beliyoruz abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
devamını bekliyoruz abi
Last edited by mc_eagle : 03.Şubat.2008 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe CL'de 2. Torbadamı yahu![]()
Tabii 2. torbada olacak UEFA şampiyonu oldular.![]()
Zamanında biz çok başarılıydık Fenerbahçe ile. Tekrar 1 sezon da olsa Fenerbahçe'de çalışmadan kariyeri bitirmek istemiyorum.
Farklı kazandığımız Chievo maçından sonra Lazio berberliği keyfimizi kaçırdı. ŞL'de ise ilk maçımızı evimizde Dinamo ile yaptık, fazla zorlanmadık ve karşılaşmayı 2-0 kazandık, Vagner Love'u transferi çok iyi oldu çünkü forvetin yükünü o çekiyor.
Üst üste oynadığımız Sampdoria, Livorno ve Paelrmo maçlarında bol gollü ve farklı galibiyetler aldık. 3 maçta attığımız 11 golün 4 tanesi Gilardino'da 2 tanesi de Richards'dan geldi. Richards hem savunmada hem orta alanda hem de forvette kusursuz oynuyor.
Deplasmanda Lille maçı istediğimiz şekilde gitmedi, yenik durumda olduğumuz maçta Love ile 1 puanı kurtardık diyebilirim.
Cagliari'yi 3-2 ile geçerken 2. sıraya da yerleşiyoruz. Lider Napoli ile deplasmanda karşılaşıyoruz ve kazandığımız taktirde lider olacağımız maçta hiçbir varlık gösteremiyoruz, sahadan boynu bükük ayrılıyoruz.
Fiorentina galibiyetiyle moral bulsak da deplasmanda Real Madrid hezimeti, taktiğimin güçlü takımlarla deplasmanlarda oynarken aksadığını anlamamı sağlıyor, bunu çözmek için çalışacağız şimdi.
Ligde 9 maç sonunda 19 puanla 4. sıradayız. Henüz yolun başındayız, moralimizi bozmaya gerek yok.
Kaka'nın bu dönemde uzun süreli sakatlığı ve Diego ve Kallström'den yeterli verim alamam da kötü sonuçların alınmasında bir nedendi.
------------------------------------------------------
İtayla Milli Takımı'yla da işler pek iyi gitmiyor, ilk maçımızda İsviçre'ye deplasmanda kaybettik, ikinci maçımızda İsrail ile deplasmanda berabere kaldık ve son oynadığımız maçta güçsüz rakibimiz Faroe Adaları'nı evimizde ancak 3-0 yenebildik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İşler biraz iyi gitmiyor ancak sen düzeltirsin abi![]()
eee her güzel şeyin mutlaka kötü bir sonu veya bitişi vardır. Serkan da artık bu kariyerin sonuna geldi bence. Milan'dan da İtalya'dan da şutlanacak arkadasından Fenerbahçe'ye gitmek istediğinden oraya gidip orada da takımı hayal kırıklığına uğratıp kariyeri öyle bitirecektir.![]()
Serkan abi Türkiye'de dolaşmadığın kulüp kalmadı Fener geri alırmı seni acaba.![]()
Bu adam gözükmüyordu ortalarda uzun zamandır, neden çıktı ki tekrar piyasaya.
Siz öyle sanın, biz mücadeleden yılmayız, daha beni kovacak başkan yok bu oyunda, beni kimse kovamaz ben istifa ederim.
Fenerbahçe'nin favori personeliydim, sonra Galatasaray ve Beşiktaş'a gidince çıkarmışlar beni favorilikten.
Aykut Kocaman da yapıştı koltuğa, ŞL'de namağlup gidiyorlar grupta 4 maç sonunda, kovulmaz ki ben başvurayım.
Last edited by Sekopej : 05.Şubat.2008 at 15:50
"YÜCE ATATÜRK"
Birileri gibi erken ötmeye gerek yokmuş demek ki!!!
Pato’yu sormuştuz, 2012’de sözleşmesi bitmiş ve Valncia’ya bedelsiz transfer olmuş. Şu anda Dünyada Yılın Futbolcusu olmak için uğraşıyor.
Bu 10 maçlık periyotta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldık. Beraberliğin biri lider Juventus karşısında, diğeri de gruptan çıkmayı garantilediğimiz için yedek ağırlıklı kadro ile çıktığımız Lille maçında aldık.
Taktikte biraz oynama yaparak deplasmanda da etkili olabilecek hale getirdim. Bunu deplasmanda Udinese karşısında 4-1, Roma karşısında 5-1 ve Inter karşısında 4-3 kazandığımız maçlarda görebilirsiniz.
Artık çok gol atan bir takım olduk, ligde 2. sıradayız ve attığımız gole dikkatinizi çekerim.
Bu dönemde öne çıkan oyuncular Kaka, Obi Mikel ve Richards oldu. Kaka 32 yaşında olmasına rağmen takımın beyni, lideri ateşleyen oyuncusu.
Şampiyonlar Ligi’nde gruptan 2. olarak çıktık. Fenerbahçe Chelsea’nin de olduğu grupta lider oldu. Umarım karşılaşmayız.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
İtalya ile 2 hazırlık maçı yaptık, orada da taktikte oynamalar yaptım. Nijerya maçını 2-0 kazandık, İngiltere’yi deplasmanda 4-3 yendik. Grupta kalan maçlar için hazırız, Avrupa Şampiyonasına mutlaka katılacağız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Süper gidiyorsun abi Milanda.Milli takımda ise işler yoluna girmiş gibi![]()
oooooo... kimleri görüyorum. Cevat'çım ne zamandır görünmüyodun.. Hayırdır?? Seni tekrar buraya getiren şey nedir acaba??
Serkan kardeşim iyi toplamışsın takımı. Zaten puan tablosuna da yansımış takımı toparladığın ama daha hiç bişey belli olmaz. Ayrıca maç başına 3 gol ortalaman var. Tebrik ederim!
Tebrik ederim Serkan abi iki kulvarda da süper gidiyorsun.
4-3-1-2 ile gerçekten çok gol atmışsın Serkancığım. Başarılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada Cavani'yi İtalya milli takımına alman güzel olmuş.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Seko gerçektende çok iyi gidiyosun,sağlam gidiyosun. Başarıların devamını dilerim kupa bırakma Avrupa'da![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Evet İlhan çok gol atıyoruz, AMC oyuncusu gününde olursa fazlaca gol atıyoruz. Cavani'yi de hazırlık maçında oynattım, artık iyi olursa formayı kapar.
Avrupa'da Süper Kupa'yı alamayabilirim, sezon sonunda ayrılma ihtimalim yüksek çünkü.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
güzel gidiyorsun fenerde süper gidiyo ama aykut kocamanı kovmazlar neyse başarıların devamı
Bu kariyer hala devam ediyor mu yaaBence artık açık olan butun liglerde tum kupaları alma gibi bir amaç koymalısın bence kendi
![]()