Tolga geçen sene önünde oynayan o sözde defans ile oynadığı halde 22 maçda 18 gol yedi . Bu sene önünde sağlam bir defansla oynarsa daha iyi olacak ben Tolga'ya güveniyorum.
Tolga geçen sene önünde oynayan o sözde defans ile oynadığı halde 22 maçda 18 gol yedi . Bu sene önünde sağlam bir defansla oynarsa daha iyi olacak ben Tolga'ya güveniyorum.
Zafer Yelen Transferi Rostock'un fiyatı sürekli yükseltip uçuk bi ücret belirtmesi nedeniyle kapandı diyor Can Karyagdı Ligtvde..Ayrıca Fransız bir orta saha süprizi olabilirmiş...Detay vermedi..
Last edited by Fietra 10 : 10.Temmuz.2008 at 22:49
Ohh bee Sylva gelmiyor Fransa liginde oynamış falan hikaye şuanki Sylva'nın bize hiçbir katkısı olmaz.
Sylva'nın gelmemesi de nerden çıktı.Henüz ortada bişey yok.Büyük ihtimalle pürüzleri aşıp gelecek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Transfer askıya alınmış,resmi siteden duyuruldu.
Yani şu an için gelmeyecek.
uefada cok dosyamız var dıe lelleyle de mahkemelık olmamk ıcın uzerıne gıtmıolar işn fransız orta saha rothen olsa ne olurdu be![]()
Sylva ile anlaşılırken bonservis sorununu kendisinin halletmesi koşulu ile anlaşılmış.Sylva'da kulübündan alacağı karşılığında bonservisi için anlaşmış ama sonradan alacağının bonservisinden daha az olduğu anlaşılınca pürüz çıkmış.
So what?
Saike
Sylva gelmese de Trabzonspor kalecisi sıkıntısı çekmez. Onur bence iyi bir kaleci olacak ileride, ona şans verilmeli.
Sylva'nın gelmemesi Trabzonspor'u etkilemez bence de çok kaliteli ve gelecek vaadeden kalecilere sahipler , bu arada bu sezon Trabzonspor'un performansını çok merak ediyorum acaba bu yapılan transferler olumlu mu olumsuz mu etkileyecek ?
Bu Fransız ortasaha dedilerya tüm gazeteler çoşar şimdi Zidane Trabzonla futbola dönüyor gibi haberler bile okuyabiliriz.![]()
bir hayal haber daha !!! nasıl böyle haber yapıyorlar hayrettın bısı ...
AKİNFEEV e yöneldi trabzonspor... kaynak fanatik :-))) hiç güleceğim yoktu ....
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
Zafer Yelen Trabzonspor'da
Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Zafer Yelen'in kendisiyle ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Şu anda sadece resmi imzaların atılması gerekiyor. Bunun için de bizim Hansa Rostock kulübüne gerekli ödemeyi yapmamız lazım. Bu, bir iki gün içerisinde olacak. Zafer Yelen yüzde 90 Trabzonspor'un futbolcusudur. Ancak resmi imza atılmadan her zaman pürüz çıkabiliyor. Bunu göz önünde bulunduruyoruz" dedi. Aksu, resmi imzanın atılmasının ardından 22 yaşındaki oyun kurucu Zafer'in, Bolu Gerede'de yapılan kampa katılacağını söyledi.
Last edited by Cyzio : 12.Temmuz.2008 at 16:39
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Zafer" gehört Trabzon!
Trabzonspor hat mit dem FC Hansa Rostock eine prinzipielle Einigung über den Wechsel des Auslandsfussballers Zafer Yelen, um den man sich seit einem Monat bemühte, erzielt.
"Aktuell fehlen nur noch die offiziellen Unterschriften. Hierfür müssen wir die zugesicherten Zahlungen tätigen. Innerhalb von ein bis 2 Tagen wird dies geschehen. Zafer Yelen ist zu 90 % schon ein Spieler Trabzonspors.
---------------
H.Rostock ile anlasilmis, sadece Trabzonspor iki gün icinde anlasilan miktari Rostock'un hesabina yollamasi gerekmektedir.
Trabzonspor Zafer Yelen ile anlaştı
Transfer sezonunun en aktif takımı olan Trabzonspor, Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen ile prensipte anlaşmaya vardı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:03 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi
Trabzonspor, Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Zafer Yelen'in transferini sonuçlandırmaya çalışıyor.
Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, yaptığı açıklamada, Zafer Yelen ile prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Kulübü ile de görüşmeler olumlu sürüyor. Kulübü izin verirse birkaç gün içinde bu transfer resmiyet kazanır'' dedi.
22 yaşındaki orta alan oyuncusunun, resmi sözleşme imzalanması halinde bordo-mavili takımın Gerede'de yapılan kampına katılacağı öğrenildi.
Trabzon adına çok sevindim, gelir inşaallah.
Zafer Yelen'i izlemişliğim yok ama bildiğim kadarıyla 10 numara mevkiinde oynuyor.Ersun Yanal'ın oynayacağı sistemi çok iyi bilmiyorum ama çift forvet oynarsa çok fazla forma şansı bulabileceğini sanmıyorum.Hiç forma şansıda bulamaz demiyorum.Kadroda alternatif açısından alındı diye düşünüyorum.Hayırlı olsun..
So what?
Saike
Zafer Yelen transferi hayırlı uğurlu olsun. Zafer Yelen'i hiç izlemedim. Bu nedenle sağdan soldan duyduklarıma göre yetenekli bir genç olduğunu belirtiliyor. Trabzonspor, bu yıl çok iyi oyuncular aldı ve iyi bir takım kuruyor. Zafer Yelen ilede takıma genç bir isim kattılar. Trabzonspor'un artık transfer yapacağını düşünmüyorum. Çünkü çok fazla para harcadılar.
Zafer Yelen'i izleme şansı bulmuştum ben. Çok yetenekli bence yılın transferlerinden biri. Özellikle bazuka misali şut çekiyor.
Zafer yelen çok iyi bir oyuncu.Trabzonda formunun zirvesine çıkacaktır ama gökdeniz gibi de olamaz bence.
Zafer Yelen'i Milli takımlarda ve Bundesliga maçlarından 5-6 kez izledim...
Klasik 10 numara özelliklerine sahip bir futbolcu.Biraz Lincolnvari hareketleri var.Heralde Almanya'da oynarken fazla izlemiş ve onu örnek alıyor heralde.Bana öyle geldi.Onun kadar özel yeteneklere sahip olmasada,gelecek vaadeden bir ofansif orta saha oyuncusu...
Trabzonspor Zafer Yelen'de sona doğru
Transfer döneminin en aktif takımı olan Trabzonspor'da Asbaşkan Hacısalihoğlu, prensipte anlaşmaya vardıkları Zafer Yelen'in transferi için kulübü Hansa Rostock'tan haber beklediklerini açıkladı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 14:27 TSİ 14 Temmuz 2008 Pazartesi
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nde forma giyen Zafer Yelen'in transferinin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu söyledi.
Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden haber beklediklerini belirterek, ''Bizim istediğimiz rakama evet derlerse transfer olacak. Aramızda büyük bir fark yok. Zannediyorum onlar da bugün, yarın olumlu cevap verirler. Zaten futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, gelmeyi çok istiyor. Transferin gerçekleşme olasılığı yüksek'' dedi.
Fransa'nın Lille takımından ön sözleşme imzalanan, ancak daha sonra transferinde sorun çıkan kaleci Tony Sylva'nın durumu konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Sylva, kulübüyle bonservis sorununu hallederse gelecek. Kulübüyle itilaflı olursa bu oyuncuyu alamayız. Geçici lisans çıkarma hakkımız var. Ama öyle problemli oyuncu alıp, ileride uğraşmak istemiyoruz. Zaten birçok itilaflı dosya kulüpte var. Bunlara bir yenisi daha eklemek istemiyoruz. Bu transferde beklemedeyiz'' diye konuştu.
Sylva'nın transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşın, kaleci arayışında şimdilik bulunmadıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Ama kamp sonrasında hoca mutlaka 'kaleci lazım' derse o zaman arayışımız olur'' dedi.
Isaac Trabzonspor yolunda
Gençlerbirliği ile problem yaşayan Nijeryalı golcü Isaac Promise, Trabzonspor ile görüşüyor. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği ile olan sözleşmesinin bittiğini iddia eden Nijeryalı golcü Isaac Promise, Trabzonspor ile anlaşmaya çok yakın. Trabzonspor'un 21 yaşındaki golcü oyuncuyla ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bordo-mavili yönetim ile golcü oyuncunun menajerinin bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı ifade edildi. Isaac'in Gençlerbirliği ile olan problemini halletmesi durumunda, genç futbolcunun Trabzonspor'a resmi imzayı atacağı belirtiliyor. FIFA'nın kurallarına göre, 18 yaşından gün almamış futbolcularla en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabiliyor. Gençlerbirliği ise 18 yaşından gün almadan kulübe gelen Isaac'e 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Isaac de kurallara göre serbest kaldığını iddia ederken, Gençlerbirliği bunun tersini savunmuştu. Isaac'in sözleşmesiyle ilgili düne kadar Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde sözleşme bitiş tarihi olarak 31 Mayıs 2009 gözükürken, bugün yapılan düzeltmeyle sözleşme bitiş tarihi 31 Mayıs 2008 olarak değiştirildi. Bu düzenlemeye göre, TFF'nin resmi sitesine göre Isaac, serbest kalmış gözüküyor.
15.07.2008Kaynak : İHA
Transfer döneminin hızlı takımı Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin golcüsü Isaac ile anlaştı!..
Isaac'in Ankara'da Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!..
Bu arada golcü oyuncunun Nijerya Olimpik Milli Takımı'nın Güney Kore'deki kampına katılmak için bu ülkeye gideceği öğrenildi. Eğer Nijerya, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda finale kadar çıkarsa 23 Ağustos'a kadar Trabzonspor'la çalışmalara katılamayacak.
BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABER!..
Öte yandan bordo mavili yönetimin Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in işini de bitirmek üzere olduğu ve genç oyuncunun yarın kampa katılmasının beklendiği gelen haberler arasında...
Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın transferi ise çıkmaza girdi!.. Kulübü ile arasındaki maddi problemleri çözemeyen Senegalli kalecinin transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi.
Maraton
Isaac Promise Trabzonspor'da
Flaş! Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı golcüsü Isaac Promise ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ankara ekibiyle sorunlar yaşayan Nijeryalı oyuncunun, transferin hızlı takımı Trabzonspor ile anlaştığı bildirildi.
ayrıntılar birazdan...
İyi bir alternatif olacagını düşünüyorum..Özellikle Ergin'den daha iyi oldugu kanaatindeyim..dediğim gibi as değilde alternatif olsun diye transfer edilmiş bi oyuncu..
Valla çok sürpriz bir transfer oldu gerçekten.Sanırım kadroda alternatif olması için alındı.Kadroya baktığımızda Ergin'den başka alternatif forvette yok açıkcası.Varsada benim aklıma gelmedi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..
So what?
Saike
İlhan Cavcav oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğini belirtiyor fakat federasyonun gerek kendi açıklamasında gerekse TFF sitesinde oyuncunun serbest oldugu görülüyor..Ne diyeyim Cavcav FIFA'ya selamlar..Ayrıca Tony Slyva'dan FIFA ile karşı karşıya kalmamak için vazgeçen yönetimin böyle bir hata yapacagına da inanmıyorum..Hayırlı olsun
Isaac ilk sezonunda 10 ikinci sezonunda 12 gol attı .Geçen sezon onun için çok sorunlu geçdi zaten kafasında gençler'i bitirmişdi . Geçen yılda 7 gol atmış galiba.
Henüz 20 yaşında ve alternatif için çok iyi. Güzel bir transfer olur gerçkleşirse.
Birde Zafer'i alırsak![]()