Pesimistyla senden bu senede de şampiyonluk bekliyoruz. Bu arada son puan durumu nedir ?
Pesimistyla senden bu senede de şampiyonluk bekliyoruz. Bu arada son puan durumu nedir ?
Fenerbahcenin 11 puan gerideyiz. Şampiyonluk zor... Yine de sonuna kadar mücadelemizi sürdürecegiz...
puan durumunu istiyoruz
eet aynen katılıyore puan durumu yohmu : P
Aksam oyuna girip ssleri ekleyince puan durumunu da koyacagız.
Deplasmanda 5 attığımız takımı yenemedik, kalemize gelen tek şut gol.Neyseki 2. devre için yabancı kaleci getiriyoruz.Tomasz Kuszczak 2.devrede Beşiktaş'ın kalesini koruyacak.
Kerem bir maç kazanmışsın arada bravo![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oluyor ara sıra öyle kazalar![]()
Kerem Prog'u kestin mi naptın adı sanı yok su sıralar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Dikkatinizi çekerim, liderden 2 maçımız eksik.Onları kazanırsak tekrar yarışa ortak olabiliriz.Bir de Fener'in sezon başından beri balla kazandığı puanlar, son dakikada gelen goller vs, bizim ise son dakikada kaybettiklerimiz, rakibin tek şutunun gol olması her maçta vs. etkenler göz önüne alındığında daha da değişik bir durum olabilirdi ligdeMesela adamın lig maçında rakip dk 90'da penaltı kaçırdı...Kaleci sorunumuza son verdiğimize göre , 2. devre yarışa ortak olabileceğimizi düşünüyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EvetBatuhan'ı oynatıyorum
Pogrebnyak uzun süredir sakattı fakat geri döndü.Son Kocaeli maçında ilk 11 başlattım, son 20dk çıkardım ve Batuhan'ı aldım.Memnun değilim ama çok gol kaçırıyor...
Last edited by BlackEagle19o3 : 14.Aralık.2008 at 23:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FTK B Grubu 1. Mac:
Galatasaray : 1-1 : Denizlispor
Macın Adamı: Ali Bayraktar [7.4]
Allahtan Kupa macıydı yoksa cıldırmıştım
Bu arada TR liginde taktiğimin çözüldüğünü düşünüyorum. Çünkü aynı taktik ile avrupada valencia'yı zorlarken; TR de rakipler öyle yada böyle puan alıyorlar. O yüzden 2 forvete dönmeyi planlıyorum...
Aradaki fark çok ciddi değil maçlara göre , kapatabilirsin. Bu arada Galatasaray'ın da işi bir hayli zor ama ikinizde bu sıralardan yükselirsiniz gibime geliyor .![]()
FTK A Grubu 1. Mac:
Maçın 30.sn sinde tecrübeli kalecimiz Rüştü geri pası içeri alınca 1-0 yenik başladık maçaSonra çoğunluğu yedeklerden oluşan takımımız maçı rahat götürdü yine de.Rakip takım tek şutunu dk94 de frikikten çekti
![]()
ASY KOMPLEXİNDE FUTBOL DERSİ
TSL 14. Hafta
Galatasaray : 4-0 : Fenerbahce
Macın Adamı: Cardozo [8.6]
Cok rahat oynadık. İlk yarıda 4-0 ı yakalayıp macı kopardık. 2. yarı Mertcan Dönmez yine takımı antrenöre bırakıp kactı ama o da yemedi ve macı 4-0 kazandık. Mertcan cesaret edip kalabilseydi 7-8 cok rahat olurdu bu mac...
Bu sitede portekizce bilen varsa bana 2-3 küfür öğretsin Benfica arastırmacılarına etcemde![]()
Son mağlubiyet kötü olmuş ama şampiyonluk F.Bahçe'nin olacağı kesin hemdehaftalar öncesinden![]()
Son Mağlubiyet Gerçekten Kötü Olmuş Ama Moralleri Bozmamak Lazım.Toparlanacağımızı Düşünüyorum...
Emre fena yaptı ve maçın canlı anlatımını yaptılar Emre devre arasından sonra yeni stadımızla beraber bomba gibi dönecek..
Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Mac
Shaktar : 4-1 : Galatasaray
Macın Adamı: Ilsinho
Söylenecek hiçbirsey yok. Özür diliyoruz...
Son Puan Durumu:
Çok enteresan bir durumdayız. 2000 yılına döndü olay. Ya Milan'ı sahamda yenip, shaktar'ın yenilmesini bekleyip uefa ya gidecegim; yada evimize dönecegiz. Umarım 2000 yılı gibi olur, sonu da onun gibi mutlu biter...
geçen sene kazanılan şampiyonlukla yeterince kredi aldı bizim hoca...
her sene şampiyon olacaz diye birşey yok...
Fenerbahçe maçı müthiş olmuş...
Onun arkasına sığınıyoruz bizde![]()
Milan Baros Ajax'ta !
Galatasaray'da ilk gönderilen isim Çek golcü Baros oldu. Son dönemdeki futbolu eleştirilere neden olan Baros, 10M € bedel ile Ajax'a transfer oldu...
Diğer gönderilmesi planlanan oyuncu Servet için ise henüz netlesen birsey yok...
Shaktar'ın valencia maçı berabere biterse hiç bir yere gidemiyorsun. umarım valencia yener.
Mac burada. Reelde daimi hadunumuz Milan ama FM işteNe olacagı belli olmaz
![]()
Helal Emre mükemmel galibiyet.Sonuna kadar hak etmişsin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Emre sen bu parayla yıldız bir stoper alırsın artık..![]()