Sayfa 31 / 476 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Liverpool'u geçtik, en yakından Manchester City istiyor bu oyuncuyu (ki bizim takımı komple satın alacak güçleri var ) ayrıca dış basında hiç Beşiktaş'ın Tevez'le ilgili bir haberine rastlamadım ben
    Owen'a niye talip olmuyoruz, sözleşmesi de bitti
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Topuz o kadar imza atmam Fener'e dedi imzaladıNihat da olumsuz cevap vermiş galiba Bjk'ye transferi için..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet Nihat ta Demirören`e geLmek istemediğini söyLedi ve o transfer de yattı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.
    Kiziroğlu Mustafa Bey olmasın?

Nihat'ın gelmeyeceği belliydi 3 yıldır Türkiye'ye gelmem diyor. Hayırlısı başka hayal kırıklığı yoksa, Başkanımıza istekte bulunalım.

Enterokinaz Misafir

Tevez şu yaşında, şu performansında neden gelsin ki Türkiye'ye ? Hangi mantığa sığar bu ?

Michael Owen demiş yukarıda bir arkadaş, olmayacak bir transfer değil. Ama Owen müzmin sakat, tekrar sakatlanması halinde hem Beşiktaş hem de Owen zarar görmüş olacak. Bence riskli bir adım olur.

http://www.tumgazeteler.com/haberleri/carlos-tevez/

walla bi bakın ıstersenız gazetelerde cıkan tevezle ılgılı haberler ben ısterım gelmesını acıkcası

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.
    Elbette. Üstelik Tevez'in alacağı yüksel bedelden ötürü takımda kopukluk olacak. Senin de yazdığın gibi bize yar etmezler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..
    Liverpool ihtimali de dolaşıyor ortada sanırım, daha kuvvetli ihtimal gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Skysport'da haber çıktı zaten. Robinho, Tevez'i istiyor diye.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence City ihtimali daha kuvvetli, çünkü ilk 11 garantisi ve daha fazla para alma şansı var.

sakary Ali Misafir

tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Enteresandır Şampiyonlar ligine gidiyoruz bizde, Tevez gelir bakın, Beşiktaşlı duruşu görüyorum ben onda
    Last edited by eXcitinG : 13.Haziran.2009 at 18:20 Reason: Ciddi İmla hataları giderildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye gider muhtemelen, bonservisi hala Abramovic'in arkadaşının elinde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tevezin Besiktas transfer konusunda ne isi var

Bonservisinin bulundugu sirketin kiralamaya niyeti yok, ha Besiktasta bonservis icin odencek 30 milyon sterlin varsa tamam.

Man.City ye gider, Manchester sehrinde bi duzen kurmus fazla bozmaz bana gore

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tekrar söylüyorum,ben ordan burdan Forza'dan duyduklarımla yazmadım.Tanıdığım bir abim M.Topuz'un yanında tatildeydi.Hergün beraber yiyip içiyorlardı.Ben güvendiğim kişinin ağzından yazarım...

Tanımadığım,etmediğim kişilerin duyumlarıyla yazmam...

Bizim başından sonuna kadar savunduğumuz şey M.Topuz'un sözünden dönmemesiydi.Döndüğü taktirde zaten F.Bahçe'ye gideceği belliydi ve öyle oldu...

Tekrar söylüyorum,Aziz Yıldırım Kayseriye gidene kadar M.Topuz'un tavrı aynıydı.Ama Aziz Yıldırım dediği gibi gitti aldı...

Bu yüzden bir kere daha helal olsun diyorum kendisine...

Şunuda unutmayalım,Deniz daha iyi bilir.Olayın içine hertürlü siyasiler girdi M.Topuz'u ikna etmek için.Kayserispor eski başkanı ve Kayseri'de nam salmış Mete Eke bile girdi araya.Dediğim gibi bunları daha iyi bilir Deniz.Ben Mehmet Topuz'a hiç mi hiç kızmıyorum.Beşiktaş'lı olduğunuda hala biliyorum...

Neyse şunu bilin yeter.Ben oradan,buradan,tanımadığım kişilerden duyduklarımla yazmadım buraya yazmamda...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Egemen Fenerbahçe böLümünde uyarı yapmıştım geçmişte yazıLmış mesajLardan aLıntı yaparak şimdi hesap sorar vari tavırLara girmeyin diye..

Devam etmessen sevinirim. AçıkLamaLar yapıldı zaten, haLa ne ima etmeye çaLışıyorsun, Can sıkmak mı amacın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat'ın gelmemesi kötü oldu açıkçası, ayrıca neden böyle birşey yaptı analamdım .. Yuvana kaptan olarak döneceksin, istediğin parayı alacaksın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın .. İspanya'da Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar almaz bu saatte Nihat'ı .. O olmadı bari Nene olsun o da iyi golcü, ayrıca adam gibi bir stoper gelir umarım .. Papa Gueye falan boş işler bunlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

avrupa 21yaş altı şampiyonası başlayacak, yeni yıldızlar parlayacak ordan bir oyuncu kapsak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    avrupa 21yaş altı şampiyonası başlayacak, yeni yıldızlar parlayacak ordan bir oyuncu kapsak
    Bence oradaki yetenekleri yine büyükler kapar biz alamayız...Asıl biz Konfederasyon Kupası'ndan M.Zidan,Modise gibi yetenekli oyuncuları kapsak daha makul olur diye düşünüyorum...
    (Biraz geç oldu ama )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence parlamadan kapmaya bakın..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nihat Kahveci önümüzdeki sezon da İspanya'da kalacak. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan Nihat Kahveci bugün çeşitli basın organlarında da yer aldığı gibi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın bonservisi için Villarreal ile her konuda anlaşmasının ardından, Nihat Kahveci eşinin isteğini öne sürerek kulübünde kalmak isteyeceğini söylemesi bu transferin gerçekleşmesini engelledi. Konuyla ilgili Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı.

-Nihat'ın Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi?

"Nihat'ın Beşiktaş'a transferi büyük ölçüde gerçekleşmişti ancak Nihat İspanya'da kalmak istedi. Nihat'ın İspanya'da futbol hayatını devam ettirme kararını herkes saygı duymalı. Her evli kişi eşinin kararlarına saygı duyar ve Nihat da böyle yaptı."

-Nihat için bu sezon Fenerbahçe'nin bir girişimi oldu mu?

"Fenerbahçe'nin bu sezon hiçbir girişimi olmadı. Geçtiğimiz sezon Villarreal kulübüne çok ciddi bir teklif yapmışlardı ancak Villarreal ile anlaşma sağlayamadıkları için bu transfer gerçekleşmemişti."

-Nihat'ın eşi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı, peki Nihat İspanya'da başka bir kulüpte forma giyebilir mi?

"Şu an için böyle birşey söz konusu değil."

-Villarreal, Nihat'ı satış listesine koydu...

"Nihat kulübünde kalmak istiyor ve Villarreal de kalmak isteyen bir oyuncuyu gönderemez. 2011'e kadar sözleşmesi var ve oyuncu kalmak istedikten sonra kulübün satış listesine koyması çok birşey ifade etmez."

-Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka teklifler geldi mi?
    "Beşiktaş dışında resmi teklif gelmedi."

-Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe dışında hangi kulüplerden teklif gelmişti?

"İngiltere'den Tottenham ve Almanya'dan Hertha Berlin resmi teklif yapmış ancak girişimleri sonuçsuz kalmıştı."

Haber: Hilmi SEVER /Sporx

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Denizli ısrarla L.Saha'yı istiyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Beşiktaş'ta Buonanotte iddiası (VATAN) İTALYAN basını adı daha önce G.Saray ile anılan Buonanotte’nin Beşiktaş’la görüştüğünü iddia etti. River Plate’te sürdüren 21 yaşındaki yıldız için siyah-beyazlıların devrede olduğu belirtilirken, Arjantinli’nin ’Buradaki misyonumu tamamladım. Avrupa’ya açılacağım’ sözlerine de yer verildi. World Soccer dergisi de Buonanotte ’geleceğin 50 yıldızı’ arasında göstermişti.

ben çözdüm bu gazeteleri bizim gibi forumları tarıyorlar taraftarların düşüncelerine bakıyorlar, ona göre haber üretiyorlar

dün Beşiktaş forumlarında bir kişinin yorumunu görmüştüm Buonanotte gibi geleceği parlak genç isimlerle niye ilgilenmiyor türk kulüpleri diye bakın bugün Vatan haber yapmış Arjantinliyi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa DenizLi nin BreziLyaLı ve ArjantinLi istemiyorum diye raporu var, gazeteLer haLa saLLıyor.

sakary Ali Misafir

niye istemiyorki acaba

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok sık üLkeLerine gittikLeri ve gittikLerinde geri dönüşLerde probLem yarattıkLarı için, ayrıca da sakatLık probLemini çok sık yaşadıkLarından Avrupa kökenLi oyuncu transferi istemiş Mustafa Hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

He Yani tevez bugün ucaga binse gelse almıcak Mustafa Denizli , Arjantinli diye
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri