Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 31 / 34 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon sona ersin bakalım, ne sonuç çıkacak.

Bu arada Kraliçe Elizabeth 98. yaş gününe beni de davet edip, İngiltere'de göstermiş olduğum yüksek başarıdan dolayı, Kraliyet Nişanı olan Sir unvanını bana verdiğini söyledi. İngiltere futbolunun efsaneleri arasına girmek benim için büyük gurur ve onur oldu.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

TR'den bi takım alda abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bu Sezonda Kısmetse Artık Şampiyonluk Kupası Aksilik Olmazsa Geliyor Bu Arada İlk Yarı Manu ve Liverin Küme Düşme Potasında Bitirmesi İlginç Liver Bu Sezon Kurtaramayacak Sanırım
    Kulübün Daha İkonuna Girememişsin Bencede Hala Bu Takımda Yapacakların Var Kulübün Efsanesi Olmadan Bırakırsan Anlamı Kalmaz Bunca Senenin Hocam Aklından Bile Geçirme 2-3 Sezon İçinde Geçersin Herhalde Efsane Kısmına Takımı Her Alanda Başarıya Taşı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bence de Legend olman lazim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu arada Kraliçe Elizabeth 98. yaş gününe beni de davet edip, İngiltere'de göstermiş olduğum yüksek başarıdan dolayı, Kraliyet Nişanı olan Sir unvanını bana verdiğini söyledi. İngiltere futbolunun efsaneleri arasına girmek benim için büyük gurur ve onur oldu.
    koptum vallahi süper olmuş.Bencede efsanelere girmeden ayrılma takımdan
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serkan bence bırak artık. 2008 de iyi olup da 2024 de sürünen bir takımı al bence.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok iyi bir uyum sağladık ve rakiplerimizi devire devire yolumuza devam ediyorduk. Son aldığım kupadan sonra kazandığım “Sir” unvanına layık olmak için daha da başarılı olmamız gerekiyordu.

Önümüzde 3 kupa kalmıştı, Lig, FA Cup ve Şampiyonlar Ligi. Ligde tek rakibimiz Manchester City.

Ligde son 9 maçı kazandık, son yenilgimizi seyircimiz önünde Arsenal karşısında almıştık. Son haftalarda yakaladığımız seri ile ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğu ilan ettik.

Üst üste kazanılan 2 şampiyonluktan ötürü taraftar çılgına dönmüştü, kulüp binasının önüne ve stadın girişine heykelimin dikilmesini istiyorlardı. Rüyalarında göremeyecekleri başarılara imza atıyorduk. Bu arada Manchester United’ın küme düşmesini hiç beklemiyorduk. Liverpool son senelerde kıl payı kurtarıyordu, bu sezon düşerler diye beklerken, ManU’nun düşmesi şaşırttı bizler.

Şampiyonluğu ilan etmemize rağmen Liverpool da düşsün diye son maçta sıktık, galip geldik ama rakipleri kazanamayınca Liverpool kümede kaldı yine. Bu ligde bu takımla artık rakibimiz yok.

Sezonun dördüncü kupası FA Cup oldu. Sadece 3 gol yiyerek bu kupaya uzandık. Kura şansı da yanımızdaydı, yarı finale kadar olan maçların tamamını evimizde oynadık. Yarı finalde ve finalde rakiplerimiz çok iyi mücadele ettiler ve galibiyetler ancak uzatma devrelerinin ikinci yarılarında gelebildi. Ligden sonra İngiltere’nin ikinci büyük kupasını da kazanarak, taraftarımıza bu mutluluğu yaşatıyoruz.

Ve Şampiyonlar Ligi. Orada da 3 mağlubiyet alarak kupaya uzanan taraf olduk. Grup maçlarını zaten biliyorsunuz, sonrasında en zorlandığım maç ikinci Roma maçı oldu. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybetmiştik ve 2. maç mutlaka kazanmak zorundaydık. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ama bir türlü gol gelmiyordu.

90 dakika tamamlandı, hakem uzatmaları 3 dakika olarak gösterdi ve hala gol atamamıştık. Artık kahrolmuş vaziyette ellerimi başımın arasına koymuş elenmeye hazırlanırken taraftarın homurdanmasıyla kafamı kaldırdım, Hall ortayı yaparken tüm stadyumda nefesler tutulmuş, orta kaptanımız Houghton’a gelene kadar sanki asırlar geçmiş gibiydi. Arka direkte bu güzel ortayı karşılayan Houghton, hiç beklemeden kafayı koydu ve topu ağlara gönderdi. Ve o anda tarifi mümkün olmayan bir mutluluk, sevinç gösterisi başladı. Hıncahınç dolu tribünler sahaya girmemek için zor tutuyorlardı kendilerini. Ve Roma oyuna başlar başlamaz hakem 90 dakikayı bitirdi, karşılaşma uzatmalara kaldı. Bakın 90 dakikada kaleyi bulan tek şutları yok. Bizi böyle eleyeceklerini sandılar, neredeyse başaracaklardı da.

Uzatma dakikalarında ise üstün oyunumuzu sürdürdük, Roma’nın hücumda bir şey yapacak hiç gücü kalmamıştı, 2 gol daha atarak turu geçtik.

Atletico Madrid’e ilk maçta 5, Newcastle’a 4 atınca bu turları da geçmek zor olmadı ve finalde gruptan tanıdığımız Milan rakibimiz oldu.

Ligi aldık, 1 hafta sonra FA Cup’ı aldık, şimdi sıra Şampiyonlar Ligi’nde.

Final maçında da fazla zorlanmadık, ilk yarıda attığımız 2 gol bize kupayı getirdi. Tandemde oynayan 2 oyuncumdan Umut cezalı, Corbett ise sakatlığı nedeniyle bu maçta yer almadı. Sezon boyunca kadroda yer almasına rağmen hiç resmi maçta oynatmadığım Soule ilk defa bu maçta forma giydi ve beni utandırmadı. Türkiye’de, Türk Telekom Arena’da oynanan maçta, az sayıda İtalyan’ın dışında herkes bizi destekledi. Türkiye’de bir maçta bu desteği görmek benim içimde hasretle yanan memleket özlemini daha da alevlendirdi. Ülkem için de hizmet etme düşüncesi aklımı çelmeye başladı.

Kupa töreninde kupayı yine kaptanımız Houghton kaldırdı. Bu kulüpte bunca başarılar kazanmama rağmen, amatör kümeden avrupanın zirvesine yerleştirmeme rağmen hala kulübün efsane isimleri arasında anılmamak beni rahatsız ettiğinden, kupayı kaldırdıktan sonra sahayı terk ettim.

Bu hareketim basında çeşitli söylentiler çıkmasına neden oldu, taraftarımız sadakatini çok defa gösterdin, bu takımda emekli olmalısın diye baskı yaparken, yakın dostlarım artık başka limanlara açılmalısın diyor. İngiltere gündemini tamamıyla meşgul eden konu şu anda benim geleceğim.

Genç forvetimiz Kanta, yılın en iyi genç oyuncusu seçildi, Casini’nin sakatlıklarla boğuşması, geçen sene yakaladığı başarıyı tekrarlayamamasında en büyük etkendi. Son dönemde yaşadığımız sakatlıklar da artık takımda sorun olmamaya başlamıştı, çünkü kim oynarsa sırıtmıyordu, herkes en iyi performansını sergiliyordu. 3 kalecim, hiç forma vermediğim 2 oyuncum ve sık oynatmadığım Roberto haricinde gol atmayan oyuncumuz yok. Çok dengeli dağılım olmuş.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Man Utd küme düşmüş Kulübün itibarıda Dünya Çapı olmuş.Artık tek amaç Sir Serkan Özışık ismini Efsaneler arasına yazdırmak sanırım

sakary Ali Misafir

Harika bir sezon olmuş.. Lig şampiyonluğu,FA Cup şampiyonluğu,Roma maçı..

Bilmiyorum ama belkide takımdan ayrılınca Efsaneler bölümüne girersin abi yani yoksa sen efsane olmayacaksın o takımın efsanesi hiç olmaz ki

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

TRye geri dön abi KSKye falan gidersin .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu sir unvanını sen mi ekledin yoksa gerçekten oyunda böyle birşey var mı ? varsa süpermiş yoksa da güzel durmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kraliçe Elizabeth ile aram iyidir, rica ettim, Sir yaptı beni. (Oyunda yok, ben ekledim )

Bu kulüple çalışmaya başladığım ilk günün üzerinden 5808 gün geçmiş. 16 senenin ardından takımı hedeflediğim gibi avrupanın zirvesine çıkardım, 2 defa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazandırdım.

Altyapıdan çıkarıp ilk 11’e benim aldığım kaptanımız tam 486 lig maçında forma giymiş. Gerçekten büyük bir rakam, kupa maçlarını da sayarsak, oynadığı maçlara bakıp, burada ne kadar uzun süredir devam ettiğimi görebilirsiniz.

Seyirci sayılarına bakıyorum da, nereden nereye gelmişiz, şimdi 70 milyonun arkamızda olduğunu da düşünüyorum.

Nereden nereye geldiğimizin kısa bir özeti;

Championship’te 4 sene çok uzun süre bekledik. Bir de ikinci senemde küme düşerek zaman kaybettik. Premier’e ne kadar kısa sürede ulaşılırsa, başarı o kadar çabuk geliyor, çünkü 10 senede hiç transfer parası ve ana kulüp bulalamıştım. Hiç destek yoktu, sadece bedava oyuncularla takım kuruyordum, oyuncu sattığımda bana gelen para 1000 ya da 2000 Euro oluyordu. Yüzbinler kaç sene sonra gördüğümü hatırlamıyorum bile, ama Premier’e çıkınca, milyonlarla oynamaya başladık ve sonuç ortada.

Avrupa liglerinde durum bu şekilde;

Hala tam karar verebilmiş değilim ne yapacağıma. Manchester boşta olsaydı, onu alabilirdim muhtemelen. Şimdi Brezilya ile kamptayım, Peru maçından sonra kararımı açıklayacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence ayrılma Serkan abi,takımda kal.Dile kolay 16 sene.Bir çırpıda silip atma

sakary Ali Misafir

Wibdledon ile 2 sene daha devam et abi 1000.maçına çık sonra istifa et

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Brezilya ile kazanmaya devam ediyoruz. Puan kaybı yapmadan 5 maçta 15 puan topladık. Çok üstündük maçta ama sadece 1 gol atabildik ve bundan memnun değilim.

Ve beklenen gelişme;

Peru maçından sonra görevi bıraktığını açıklayan Sir, kendisiyle beraber ekibinden 8 kişinin de işi bıraktığını söyledi. Şimdilik Brezilya’da tatilini sürdüreceğini açıklayan Sir, ekibini de yeni takımında görevlendireceğini sözlerine ekledi.

İstifa ettim ama oyunu farklı isimle kaydettim. Ligi tek başına götürdüğüm için artık pek zevk vermiyordu maçlar. Ne zaman bu takımla devam etmek beni heyecanlandırırsa, kaldığım yerden devam edeceğim. Şimdi yeni takımlara doğru yol alma vakti...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

En iyisini yaptın abi .

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Man u Ya Ne oLMus Öyle Yahu Bu arada İstifa İyi oLmus Artık En Alttan Bir Takım Al Yine
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sir Gençliğinin Geçtiği Karşıyaka ile Anlaştı

Dün gece geç saatlerde yapılan açıklama ile spor kamuoyu bir bir şaşkınlık yaşadı. Dünyanın sayılı menajerleri arasında gösterilen Sir Özışık, Türkiye Süper Ligi'nden bu sezon düşen Karşıyaka ile anlaşmaya vardı.

Bu kulüple olan gönül bağı bilinen ve Wimbledon'dayken Karşıyaka'yı pilot takımı yapıp, çok sayıda oyuncu göndererek destek olan Sir, şimdi kendisini göndererek destek olmaya çalışacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, Sir'in bu anlaşma nedeniyle çok heyecanlı olduğu, büyük Karşıyaka taraftarına yıllardır beklediği başarıları yaşatacağının sözünü verdiği belirtildi. Brezilya Milli Takım'ı ile maçı olduğu için bu ülkede bulunan Sir'ün, Türkiye'ye ve Karşıyaka'ya geleceği gün merakla bekleniyor. Taraftarı heyecanlandıran bu imza ile takıma yıldız transferi geleceğini düşünenlerin sayısı da hayli fazla.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tebrikler eski takımdan yıldız isterük..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

hocam büyük iş yapacaksın yine. başarılar bi 10 sezonda bu takımla beraber ilerlemeni bekliyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

abi kariyer muhteşem olmuş karşıyakada da iyi işler yapacağına inanıyorum

sakary Ali Misafir

Karşıyaka mı neyse başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Iyy hiç sevmem daha da uğramam Luis Aragonés 2 .Abi Göztepem varken KSKye gidiyosan ne diyim başarılar .Dikkat et kariyerine gizli gizli Forza Göztepe yazabilirim .

tebrikler hocam doğru yol buarada yalçın kosukavak hala duruyor hocam birde Karşıyaka sana ne kadar bütçe verdi yazarmısın

Karşıyaka süper olmuş.Kolay gelsin

Onca başarıdan sonra böyle bir heyecan güzel olur Karşıyaka'nın başına talih kuşu kondu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senden de bu beklenirdi zaten Sir Serkan Abi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

KSK'yle de SL almadan bırakmazsın artık Basarılar...
    R.I.P Tupac

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

destansı bir kariyer gerçekten..
    tövbeler olsun sabredemem ben.
    darlanırım onca yıl yahu

ksk'ye de bir cl alıp kapat bence hocam

Nesil
    2007
    Yer