Sayfa 31 / 33 İlkİlk ... 212930313233 SonSon
901 ile 930 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    çok saolda ben asıl senin takımdaki oyuncuların bonservis fiyatlarını merak ediyorum ama feneride koyman iyi olmuş o ayrı şöle astronomi bi rakama satılıp klüp değerini 3 kat arttırcak bi futbolcu var mı diye sordum
    Tam sığmadığı için 2 resim olarak koyuyorum abisi.Bu arada bende uyuyayım artık,yarınıda tatil sanıyorum Herkese iyi geceler,guzel ruyalar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abi Mükemmel Gidiyorsun
    Bu Arada Ceyhun Az Maaş Alıyormuş Ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkür ederim Buğracım.Tavan maaşımız belli,tavanı Ömer temsil ediyor,daha fazla isteyen olursa güle güle diyoruz Ceyhun'da seneye biraz yükseltme yapabilirim bu formla devam ederse.Bu arada kalmasını istediğimiz tüm oyuncularla 2016-2017 yıllarına kadar sözleşme yeniledik. Artık rahatız tamamen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

abi ben kendimi bişeler biliyo sanıyordum fm hakkında ama senin kariyer bana ''sen sıfırsın'' diyor resmen. özel ders veriyomusun? konuşalım anlaşalım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    abi ben kendimi bişeler biliyo sanıyordum fm hakkında ama senin kariyer bana ''sen sıfırsın'' diyor resmen. özel ders veriyomusun? konuşalım anlaşalım
    Yok abisi ne demek öyle abartma yahu Bu sitedeki en iyi bir kaç fm oyuncusundan birisin. Benim aklıma 4 kişi gelir bu konuda, Hayrettin,Serkan ama Sekopej olan,İlhan ve sen. Bir de kankacım vardır ama o daha ziyade konuyu mafyaya bağlıyor ve oyuncu bulma konusunda çoğumuzu yolda bırakır Gördüğüm en iyi altyapı ve antreman uzmanıda sensin. Benim takımın altyapı o kadar berbatmış ki Kasımcım antreman sahası ve Alt yapı merkezi 2 kere yenilendi hala istedim ve hala daha yenilenmesi gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kalu'dan yeteri kadar faydalandın bence abi şutlaman iyi olmuş Genel gidişat iyi yalnız maçlar eskisi kadar kolay geçmiyor galiba Kaan abi bunda Ufuk'un da etkisi var mı?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunuscum biraz Ufuk'un etkisi var biraz Kalu'ya güvenmemizde bir de Gökhan Ünal faktörü abisi İstediğim tarz oyuna dönebilmek için biraz kulak çekmem gerekti,forveti bir iki maç teke indirdim o yüzden golde kısır ama yemeden kazandığımız maçlar oldu. Sonra kulağı çekilenleri yerlerine koyup kaleyede iştahlı genç kaleciyi koyunca üst üste iki güzel skor ve oyun geldi abisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anladım Kaan abi.Yine aynı şekilde güzel maçlar bekliyor ve istiyoruz senden abi Sen Zeytinburnu Efsanesisin
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık uzun senelerin kadrosunu kurduk abisi, oyuncularda memnun tamamdır. ufuk'u en iyi fiyata satmayı düşünüyorum.Ocak ayında da Markovic'in altına yetişecek bir kaleci alırım. Ufuk da bir garip gitmek istiyorum diyo bir tane ilgileneni yok,sezon basında tamam dedim hatta alış fiyatına verdim kimse ilgilenmedi ben ne yapayım Simdi en az 6 ya denerim kimse vermezse kontratının sonuna kadar altyapıda çürür

Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam Sana Beni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle

Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm Sanki Hamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım

Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam Sana Beni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle

Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm Sanki Hamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım

Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem
    Mehmetcim 4 galibiyet 1 mağlubiyetle CL'den ilk sırada çıkmayı garantiledik yani mecburi Şampiyonlar Ligi olacak abisi

Çok teşekkür ederim canım abisi.Sizler olmasanız bu kariyere devam etmem zaten.Beraberce vakit geçiriyoruz diye devam ediyorum.
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.
    Bu kadro geçen senekinin başardığının daha iyisini başarmalı Anılcım yoksa başarısız kabul ediliriz abisi Bunun için CL'de en az yarı final gerekiyor umarım iyi kura çekeriz

şöyle yaşı baya genç olan süper bi yıldız adayı yokmu antremanı basıp world class yapabileceğin böle real hesabı biraz sıkıcı oluyo barça hesabı daha zevkli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten abisi Euller,Schneider,Figueroa,Ferdi Yılmaz ve altyapıdan çıkarmayı planladığım Celal Üçüncü o kalitede gibi gözüküyorlar,takımda Barca usulu direkt yetişen gençler var yani. Emre Balli'yi unuttum bu arada.Schneider ile bayagıdır uğrasıyorum,oyunun en iyi beki olabilir.Kocaeli'den gelecek olanda öyle abisi. Artık scoutum 2 Aralık itibari ile 18 yaş altını araştırmaya başladı.Zaman içinde takıma katarız bulduklarını takımımıza alıp.Çünkü 4-5 sezon transfer gereği yok artık bu takıma.Euller'in ayaklarını geliştirmem işe yaradı son 3 golü ayakla neyseki, 18 gol atmış adam niye hala uğraşıyorum durumu olabilir ama bir de ayağını kullanırsa iyice gol makinesi olur yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaan abi eğer linki bulursan banada yollayabilrimisin_?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    kaan abi eğer linki bulursan banada yollayabilrimisin_?
    Attım abisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok saol abi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    zevkle oynayıp zevkle takip edeceğim.
    Last edited by el.nino : 24.Eylül.2009 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Helal olsun Kaan abi.Sende Arda gibi Fenerbahçe'ye yüz vermemişsin
    Önce Kalu'yu aldılar,numara bile vermemişler adama kurtulduk dediler,sonra garantiye almak için beni istediler ama hadi ordan dedim ,benim bu kadroyu kurana kadar canım çıktı,sizde hala 36'lık Alex ilk 11'de oynuyor

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    3.100.000 transfer bütçesi ne ya ben olsam bende gitmem aziz yıldırımı kriz vurmuş heralde abramoviç misali barça sistemi süper oldu hem klübün finansı hemde oyunun zevki artçak bu arada bulduğun oyuncularda çok iyimiş
    Öyle abisi,iyiler,şimdi koyacağım SS'lerde alışma sürecinde biraz bocaladılar ama kendilerini buldular

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maçında karlar altında oynadık golü atıp yattık,çünkü o ağır zeminde ilk golü atan her zaman avantajlı, fazlasını aramadık

Kayseri deplasmanı bildiğimiz Kayseri deplasmanı, ilk sene 3-3 sonraki sene 2-2,şimdi yine 3-3 Gençler giderek alışıyor ama arada hatada yapıyorlar.Olsun takımı kaynaştırıp sonuca ulaşmak istiyoruz,zaten lig yine bizim gibi

Manisa maçında ise tam bir gol düellosu yaşandı ama hücümda ne kadar iyiysek savunmada o kadar hata yaptık,alışma süreci devam ediyor

Gökhan Ünal da 2 ay yok. Ahmet in yanına altyapıdan Celal'i katıp Kocaeli maçına çıktık ve takım kaynaşmanın sinyallerini verdi.

Fiorentina ile ilk maçımıza çıktık.Figueroa,Euller ve Barreto hala tam iyileşmediğinden ve Gökhan Ünal da onlara katıldığından ileride bir tek Ahmet ile başladık. Başabaş oynadık ve mağlup bile olsak avantajlı bir mağlubiyetle döndük, Ramon her yerde jokerim olmaya devam ediyor

Gençler maçında yeni iyileşen Euller ve Figueroa'yı kullanmadık,Celalli kadroyla çıktı ve rahat bir galibiyet aldık. Ferdi ve Özer'in formları memnuniyet verici ama ortada bir de rakip ortasahayı dağıtan Hasan faktörü mevcut

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray deplasmanına kupa yarı final maçı sebebiyle gittik.Bu maç ve Antalya maçında Fiorentina maçını düşündüğümüz ve sakat vermek istemediğimiz için oldukça pasif oynadık. Özellikle Galatasaray maçında başta 2 golü bulup çekildik,belki fark artacaktı ama buna ihtiyacımız yok,önce Avrupa,burda zaten bize beraberlik bile yeterdi,o yüzden hem bu maçta hem Antalya maçında alınan beraberliklere üzülmüyoruz

Son iki maçta yatmanın emeklerini Fiorentina maçında alarak Çeyrek finale yükseldik. Genç forvetimiz Ahmet Gündoğdu ile Özer'in golleri görülmeye değerdi. Ferdi takımını 10 kişi bıraksada son 15 dakika kaleyi canla başla savunarak maçın uzatmaya gitmesini önledik çünkü uzatmaya gitsek belkide dağılırdık Çeyrek finaldeki rakibimiz grupta 2 kere yendiğimiz Shaktar.Onlar da Bayern Munich'i eledi ve kadroları bu sefer tam kadro ve yeni gelenler var işimiz daha zor.

Lig dönüşünde Antep'i güle oynaya 30 dakika içinde yendik. Maç içinde sakatlanan Figueroa,Ahmet ve Özer 2'şer hafta yoklar.Neyse lig arası milli maç programına denk geldi

Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 07:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada İngiltere ile yaptığımız hazırlık maçını koymayı unuttum. İngiltere'yi dağıtıp 5-0 yenildik, komik ama gerçek Kingston yine sakatlanınca kaleye Yakubu geçti, kaleye gelen içeri girdi,anca seke seke gelip kucağına gelen 2 şutu tutma becerisini gösterdi

Hala bir kaleci regen bekliyoruz ya da Kingston'un hiç sakatlanmamasını diliyoruz, bu takımı bırakmak istemiyorum çünkü,başka milli takımlar var ama Gana ile oynamak daha zevkli,her türlü heyecan var içinde

Ligde Mağlubiyet İstiyoruz Hocam Olmuyor Böyle Takımlara Acıyorum Hep Pasif Kalıyolar Yanında.

Senegalde İyidir Hocam Orayada Atlayabilirsin Yada Filistin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Herzamanki gibi güzel gidiyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi avrupadan bir ülke almalısın ne işin var ta Gana'da git gel yorulursun yaşta ilerledi zaten

Ne Kadar Ayıp Hocama Resmen Yaşlı Dedin Kardeşim Seni Kınıyorum

Altında Kalma Sakın Hocam Daha Sende Ne Cevherler Var Göster Onlara Hamdi Baba Taşı Sıksa Suyunu Çıkartır O Derecede

Sanırım Ben Yanında Yaşlandım Yahu

Nesil
    2007
    Yer
    34

İngiltere - Gana maçının hakemi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde Mağlubiyet İstiyoruz Hocam Olmuyor Böyle Takımlara Acıyorum Hep Pasif Kalıyolar Yanında.

Senegalde İyidir Hocam Orayada Atlayabilirsin Yada Filistin
    Artık Senegal almaz beni abisi

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Herzamanki gibi güzel gidiyorsun
    Çok teşekkürler abisi.Seneye iki 11 yapmayı düşünüyorum.Bir maç biri bir maç diğeri,iyi olan CL'de kupa olarak ,kötü olanda Türkiye Kupasın'da oynasın

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi avrupadan bir ülke almalısın ne işin var ta Gana'da git gel yorulursun yaşta ilerledi zaten
    Kızlarıda pek idare etmiyor ama işte ne yaparsın işin ucunda kazana atılmak var,he denilince ayrılınmıyor abisi

Ne Kadar Ayıp Hocama Resmen Yaşlı Dedin Kardeşim Seni Kınıyorum

Altında Kalma Sakın Hocam Daha Sende Ne Cevherler Var Göster Onlara Hamdi Baba Taşı Sıksa Suyunu Çıkartır O Derecede

Sanırım Ben Yanında Yaşlandım Yahu
    Neyse bari dinazor demiyolar abisi,ona alıştım

Ne varsa eski taktiklerde var işte,bak nasıl gidiyoruz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    İngiltere - Gana maçının hakemi..
    Sorma abisi,hazırlık maçı diye kafaladık Türkiye'den bir hakem ,insan bir kaç ingiliz atar,üzerine bir tanede ofsayttan gol yedirtti
    Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi kaç oradan ruslara sığın kimse birşey yapamz.D:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi kaç oradan ruslara sığın kimse birşey yapamz.D:
    Kontejan açılır açılmaz atlayacağım abisi zaten,Ukranya'da olur Beyaz Rusya'da

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Kontejan açılır açılmaz atlayacağım abisi zaten,Ukranya'da olur Beyaz Rusya'da
    Şşşt. Akıllı ol Ukraynada ben varım. Kuyumu mu kazıyorsun sen, kanka falan dinlemem Mafyanın esiri olursun bak çok ararsın zeytin ağaçlı bahçeleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Şşşt. Akıllı ol Ukraynada ben varım. Kuyumu mu kazıyorsun sen, kanka falan dinlemem Mafyanın esiri olursun bak çok ararsın zeytin ağaçlı bahçeleri
    Orda o kadar kız pardon futbolcu var kankacım ,herkese yeter

Sayfa 31 / 33 İlkİlk ... 212930313233 SonSon

Mesaj Yetkileri