Sayfa 31 / 33 İlkİlk ... 212930313233 SonSon
901 ile 930 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    hem bu kupayı kazanan ilk takım oldun abi hem de büyük İstanbul takımlarından daha fazla basarı sağlayan ilk takım müthiş bir basarı valla...

küçük takımlarla basarı sağlanmaz mıydı öyle bi sey duymustum ama
    Bilmem ki onu diyenin derken yanından kedi geçmiştir, kedidir o kedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne küçük takımı yahu koskoca İstanbul takımı o

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Ne küçük takımı yahu koskoca İstanbul takımı o
    Değil mi abisi kimin var 16 bin kişilik stadı,bir gün büyüyeceklerini biliyorlarmış

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

abi bence onlar büyümüs de kücülmüs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    abi bence onlar büyümüs de kücülmüs
    Evet abisi bencede. Eskişehir maçından rahat, Fenerbahçe maçından ise yine aynı skorla dönüp ki nedense bizimkiler hep aynı tarifeyi uyguluyor ligi 85 puanla GS'nin 8 puan önünde şampiyon tamamlıyorduk.

Uzattığımız sözleşmenin kopyası

Arada diğer Kongo'ya gittik,deplasmanda 3 puanla dönerek grupta önemli bir avantaj elde ettik,uçak sistemi en çok Ayew'e yaradı

Ligin gol kralı Euller seçildi.3 senedir bu kategoriyi kimseye bırakmıyoruz genelde benim takımlardan gol kralı çıkmaz ama her şeyin bir ilki vardır diyeceğim fakat bu üçüncü oldu

Lig en iyi yabancı oylamasını Ramon 1 oyla kaçırıp ikinci oldu,umarım birinci olana 5 puan verdiğimi öğrenmez

Ligin en iyi gençlerinin üçü de bizde yazmaya gerek görmedim isim isim

En iyi menejerliğe beni layık görmüşler.

ve Ligin altın 11'i :

Sezonu 4 kupayla kapadık.Şimdi 4 kupanın devamı niteliğindeki 2 kupa ve Dünya Kupası peşindeyiz,ama Kingston emekli olacak,yerine kaleci çıkacak mı bilemem

Şimdi transfer zamanı , hedef 2 DC bir AML bir ST.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kulubümüz Eylül başında yeni antreman ve altyapı tesislerimizin 3. inşaatının tamamlanacağını belirtti. İyi bari kulubu iyicene first class yaptık
    Last edited by Melekovic : 30.Eylül.2009 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ünal 1 milyon,Murat Sözgelmez 1.1 milyon'a Kayserispor'a
    Özer Hurmacı ise 3.3 Milyon Euro'ya Bologna'ya transfer oldular.Kendilerine yeni kuluplerinde başarılar diliyoruz.İstediğimiz mevkideki 4 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan'ı aldık ve Adriano'yu aldık defansa Romen takımından.bU iki oyuncumuzu diğer anlaşacağımız iki oyuncuyla birlikte taraftarlarımıza sunacağız

Sabah saat 5.30'da yattım. Bir gecede 30 sayfalık mesajı okuyunca gözlerim pörtledi. Ama çok keyifliydi gerçekten! Bir ara kendimi "Hadi be Zeytin! Yürü be Zeytin! Aslanım Zeytin!" derken buldum ki görülmeye değer bir komiklikti. Devamını merakla bekliyorum!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metallica View Post
    Sabah saat 5.30'da yattım. Bir gecede 30 sayfalık mesajı okuyunca gözlerim pörtledi. Ama çok keyifliydi gerçekten! Bir ara kendimi "Hadi be Zeytin! Yürü be Zeytin! Aslanım Zeytin!" derken buldum ki görülmeye değer bir komiklikti. Devamını merakla bekliyorum!
    Çok teşekkür ederim abisi çok güzel sözlerin için. Bugünlük transferlerimi koyacağım artık,maçlar yarına başlar

Artık zenginler kulubündeyiz,puromuzu çoktan yaktık bile

Ve Transferlerimiz: Aslında Sercan ile birlikte Arda'yı düşünüyorduk ama Arda 34 milyon Euro çekip de bizim toplam bütçe 18 milyon euro olunca transfer hakkımızı aşağıdaki scoutlarımızın önermelerine kullandık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Daha senle FM oynamam ben. Bu ne yahu ayıp ayıp, utanmıyormusun bu kadar milletin moralini bozmaya. Seni şikayet edeceğim kankacım FM aşkımı bitirdi bu adam diye

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kaan abi bu gözlemciler sana oyuncuları öneri baya olmuş herhalde belli bir yaştan sonra geliştirmekte zorlanabilirsin Fabio Gomez'i, Muharrem Doğan'ın mental özellikleri uçacak gibi duruyor uçarsa uçursın. Adriano'nun profili'de çok iyi teknik bir defans her zaman iyidir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Daha senle FM oynamam ben. Bu ne yahu ayıp ayıp, utanmıyormusun bu kadar milletin moralini bozmaya. Seni şikayet edeceğim kankacım FM aşkımı bitirdi bu adam diye
    Ne yaptık kankacım bak işte takım oyuncusu alıyoruz hep, Sercan'ın özel yeteneği bile bu takıma fazla, ben oyuncunun kazmasını severim

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Kaan abi bu gözlemciler sana oyuncuları öneri baya olmuş herhalde belli bir yaştan sonra geliştirmekte zorlanabilirsin Fabio Gomez'i, Muharrem Doğan'ın mental özellikleri uçacak gibi duruyor uçarsa uçursın. Adriano'nun profili'de çok iyi teknik bir defans her zaman iyidir..
    Valla abisi Adriano'yu PSG'nin elinden, Gomez'i Roma ve Ajax'ın elinden aldım ve de beleşti kontratı bitiyo diye böylece kulupte bir suru para kaldı,32 milyon euro civarı Zaten Gomez'in çok gelişeceği bi şey kalmamış abisi ve 24'e kadar iyi gelişiyor oyuncular, Muharrem'i ise Beşiktaş Fener ve Ankaragücü'nün elinden kaptım,para var huzur var Ama 4'üne kaç harcadın dersen Adriano 550 bine geldi, Muharrem 500 bine, Gomez bedavaya,Sercan 7 milyon 750 bin euroya,yani 8 milyon 800'e B takımı transferini kapadık, ama belki Gomez A takıma Barreto B takıma gider daha karar vermedim abisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

A takımı:

Markovic(GK),Ömer Toprak(DC),Ferdi Yılmaz(DC),Ramon(DC),Detlef Schneider(WBL),Emre Balli (WBR),Ferdi Kül(MC),Hasan Eren(MC), Barreto(AML), Figueroa(AMR), Euller(FC) den oluşuyor.

B Takımı:

İnanç Şengül (GK), Ceyhun Gülselam(DC),Adriano (DC),Muharrem(DC), Cenk Özer (WBL), Alper Demir (WBR), Bora (MC), Fatih Sözgen (MC), Ahmet Gündoğdu (AML),Fabio Gomez (AMR),Sercan Yıldırım (FC)

Gomez A takıma Barreto B takıma gidebilir karar veremedim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abicim para var huzur var dedin ya çok haklısın 3. takım kısmetse ne zaman..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abicim para var huzur var dedin ya çok haklısın 3. takım kısmetse ne zaman..
    Belki artık bundan sonra gitmek isteyen olmadığı sürece kimseyi almayız abisi, takımları 30'ar maç oynarlar diye ikiye böldüm ki yedekten girecekleri ile 35 e çıkar rahat rahat hatta daha fazla olanları da olur 3 takım fazla abisi isyan cıkar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uzun zamandır kariyeri takip etmiyordum. Muhtesem basarılar yakalamıssın. Tebrikler..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Uzun zamandır kariyeri takip etmiyordum. Muhtesem basarılar yakalamıssın. Tebrikler..
    Çok teşekkür ederim abisi. Bakalım bu seneki sistemde takımı kendi içinde yarıştıracağım

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

cok süper gelişmeler olmus 1 hafta yoktum tatildeydim neler yasanmıs neler abi istifayı düşünüyomusun yoksa devam mı
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abicim çok kısa sürede olsa takip edemedim. Böbrekten sancım var. Çok kötü kıvrandırıyor ve bayadır yatıyorum evde. O nedenle henüz başımı kaldırdım ve ağrım hafifledi ilaçla.

Yeni kontrat felan imzalamışsın. Demekki vefa seviyen çok yüksek

Ayrıca yine yazık etmişin birşey dersem terbiyesizim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaan abim artık kariyeri kapatırmısın arkadaşlarımız bizim kariyere odaklanamıyor.

süpersin abi hele feneri yenmen muhteşem olmuş.hep fenerle oyna ligi alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    cok süper gelişmeler olmus 1 hafta yoktum tatildeydim neler yasanmıs neler abi istifayı düşünüyomusun yoksa devam mı
    Devam abisi bu sezondan sonraki sezon isteğe bağlı. Ama istek kariyeri kapatmam yönünde

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abicim çok kısa sürede olsa takip edemedim. Böbrekten sancım var. Çok kötü kıvrandırıyor ve bayadır yatıyorum evde. O nedenle henüz başımı kaldırdım ve ağrım hafifledi ilaçla.

Yeni kontrat felan imzalamışsın. Demekki vefa seviyen çok yüksek

Ayrıca yine yazık etmişin birşey dersem terbiyesizim

Çok geçmiş olsun canım abisi.Nasılsın daha iyi misin şimdi?

Valla bilmiyorum abisi Zeytinburnu ile Fenerbahçe'nin geçmişini araştırmak lazım ,ciddi söylüyorum Fener'i görünce kırmızı görmüş boğaya dönüyo takım ,oyun hatası mı anlamadım gitti

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    kaan abim artık kariyeri kapatırmısın arkadaşlarımız bizim kariyere odaklanamıyor.

süpersin abi hele feneri yenmen muhteşem olmuş.hep fenerle oyna ligi alırsın
    7. sezon kapatabilirim burdan müjdeyi veriyorum abisi

Hep Fenerle oynayınca takım coşuyo yapacak bir şey yok, Beşiktaş'a genelde tek farklı galip geliyoruz Galatasarayla ise yendiğimiz zamanda çok oldu ama hep maçlar başabaş geçti isteyerek olan bir şey değil abisi Birazda Fenerbahçe'nin oyunda Emre ile Alex'i atamayıp hala yüksek maaş ödemesi ,ikinci sınıf yabancıları doldurması,kadrosunda 8'i geçmesine rağmen hala yabancı alıp kaydettirmemesi sebep oluyor birazda. Takım karışmış durumda oluyor.İlginç acaba oyun hatası,sadece Fener'e mi bu Çünkü diğer takımlara bakıyorum GS de,BJK'da uygun sayıda yabancı var. TS'de de öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi aziz yıldırım'ın mantığı 0 yapmışlar oyunda onun içindir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    abi aziz yıldırım'ın mantığı 0 yapmışlar oyunda onun içindir.
    Sürekli teknik direktör kovuyor oyunda abisi, bir sakatlık olmuş kurgu yapılırken gerçekten Umarım 2010'da bu hata tekrarlamaz, yoksa o kadar harcanan paraya CR falan gelirdi Fener'e

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Adını bir daha sorsanız yazamayacağım Shenzhen Shangqingyin ile ticari anlaşmaya vardık Çin nüfusu bizim maçları izlemeye gelirse o zaman bize 100 bin kişilik stad da yetmez
    Last edited by Melekovic : 30.Eylül.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3.5 sezona yakın peşinde koştuğumuz Abdullah Koyun'u 7.250.000 euroya transfer ettik ve fazlalık kalan Fatih Sözgen'i ise 3.500.000 euroya Lille'e verdik. Abdullah A takıma Hasan Eren B takıma kaydırıldı. Bu arada bu futbolcu insan mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi bizim düğün var iki gün sonra orda da oynar mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi bizim düğün var iki gün sonra orda da oynar mı?
    Oynar abisi, görüntü onu gösteriyor,bu oyuncu ne denilirse yapar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi yanlız biraz dengesiz Dikkat et başın yakmasın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biraz cilala parlat diye Karate Kid antremanı yaptırırsam gence bir şeyciği kalmaz abisi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi dikkat ette kendi işini yaptırdığını farketmesi yoksa ikili bile oynayabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu genç harbi heryerde oynuyor görünce şok olmuştum.

Sayfa 31 / 33 İlkİlk ... 212930313233 SonSon

Mesaj Yetkileri