Abi Mükemmel Gidiyorsun
Bu Arada Ceyhun Az Maaş Alıyormuş Ya![]()
Çok teşekkür ederim Buğracım.Tavan maaşımız belli,tavanı Ömer temsil ediyor,daha fazla isteyen olursa güle güle diyoruz![]()
![]()
Ceyhun'da seneye biraz yükseltme yapabilirim bu formla devam ederse.Bu arada kalmasını istediğimiz tüm oyuncularla 2016-2017 yıllarına kadar sözleşme yeniledik. Artık rahatız tamamen.
abi ben kendimi bişeler biliyo sanıyordum fm hakkında ama senin kariyer bana ''sen sıfırsın'' diyor resmen. özel ders veriyomusun? konuşalım anlaşalım![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yok abisi ne demek öyle abartma yahu![]()
![]()
Bu sitedeki en iyi bir kaç fm oyuncusundan birisin. Benim aklıma 4 kişi gelir bu konuda, Hayrettin,Serkan ama Sekopej olan,İlhan ve sen. Bir de kankacım vardır ama o daha ziyade konuyu mafyaya bağlıyor ve oyuncu bulma konusunda çoğumuzu yolda bırakır
![]()
![]()
Gördüğüm en iyi altyapı ve antreman uzmanıda sensin. Benim takımın altyapı o kadar berbatmış ki Kasımcım antreman sahası ve Alt yapı merkezi 2 kere yenilendi hala istedim ve hala daha yenilenmesi gerekiyor
![]()
![]()
![]()
Kalu'dan yeteri kadar faydalandın bence abi şutlaman iyi olmuşGenel gidişat iyi yalnız maçlar eskisi kadar kolay geçmiyor galiba Kaan abi bunda Ufuk'un da etkisi var mı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yunuscum biraz Ufuk'un etkisi var biraz Kalu'ya güvenmemizde bir de Gökhan Ünal faktörü abisi![]()
![]()
İstediğim tarz oyuna dönebilmek için biraz kulak çekmem gerekti,forveti bir iki maç teke indirdim o yüzden golde kısır ama yemeden kazandığımız maçlar oldu. Sonra kulağı çekilenleri yerlerine koyup kaleyede iştahlı genç kaleciyi koyunca üst üste iki güzel skor ve oyun geldi abisi.
Anladım Kaan abi.Yine aynı şekilde güzel maçlar bekliyor ve istiyoruz senden abiSen Zeytinburnu Efsanesisin
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Artık uzun senelerin kadrosunu kurduk abisi, oyuncularda memnun tamamdır. ufuk'u en iyi fiyata satmayı düşünüyorum.Ocak ayında da Markovic'in altına yetişecek bir kaleci alırım. Ufuk da bir garip gitmek istiyorum diyo bir tane ilgileneni yok,sezon basında tamam dedim hatta alış fiyatına verdim kimse ilgilenmedi ben ne yapayım![]()
![]()
Simdi en az 6 ya denerim kimse vermezse kontratının sonuna kadar altyapıda çürür
![]()
![]()
![]()
Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam SanaBeni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle
Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm SankiHamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam
Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi
Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım
![]()
Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.
Mehmetcim 4 galibiyet 1 mağlubiyetle CL'den ilk sırada çıkmayı garantiledik yani mecburi Şampiyonlar Ligi olacak abisi![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canım abisi.Sizler olmasanız bu kariyere devam etmem zaten.Beraberce vakit geçiriyoruz diye devam ediyorum.
Bu kadro geçen senekinin başardığının daha iyisini başarmalı Anılcım yoksa başarısız kabul ediliriz abisi![]()
![]()
Bunun için CL'de en az yarı final gerekiyor umarım iyi kura çekeriz
![]()
![]()
![]()
şöyle yaşı baya genç olan süper bi yıldız adayı yokmu antremanı basıp world class yapabileceğin böle real hesabı biraz sıkıcı oluyo barça hesabı daha zevkli![]()
Zaten abisi Euller,Schneider,Figueroa,Ferdi Yılmaz ve altyapıdan çıkarmayı planladığım Celal Üçüncü o kalitede gibi gözüküyorlar,takımda Barca usulu direkt yetişen gençler var yani. Emre Balli'yi unuttum bu arada.Schneider ile bayagıdır uğrasıyorum,oyunun en iyi beki olabilir.Kocaeli'den gelecek olanda öyle abisi. Artık scoutum 2 Aralık itibari ile 18 yaş altını araştırmaya başladı.Zaman içinde takıma katarız bulduklarını takımımıza alıp.Çünkü 4-5 sezon transfer gereği yok artık bu takıma.Euller'in ayaklarını geliştirmem işe yaradı son 3 golü ayakla neyseki, 18 gol atmış adam niye hala uğraşıyorum durumu olabilir ama bir de ayağını kullanırsa iyice gol makinesi olur yani![]()
![]()
![]()
kaan abi eğer linki bulursan banada yollayabilrimisin_?
çok saol abi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zevkle oynayıp zevkle takip edeceğim.
Last edited by el.nino : 24.Eylül.2009 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Önce Kalu'yu aldılar,numara bile vermemişler adama kurtulduk dediler,sonra garantiye almak için beni istediler ama hadi ordan dedim ,benim bu kadroyu kurana kadar canım çıktı,sizde hala 36'lık Alex ilk 11'de oynuyor![]()
![]()
Öyle abisi,iyiler,şimdi koyacağım SS'lerde alışma sürecinde biraz bocaladılar ama kendilerini buldular
Beşiktaş maçında karlar altında oynadık golü atıp yattık,çünkü o ağır zeminde ilk golü atan her zaman avantajlı, fazlasını aramadık![]()
![]()
Kayseri deplasmanı bildiğimiz Kayseri deplasmanı, ilk sene 3-3 sonraki sene 2-2,şimdi yine 3-3![]()
![]()
Gençler giderek alışıyor ama arada hatada yapıyorlar.Olsun takımı kaynaştırıp sonuca ulaşmak istiyoruz,zaten lig yine bizim gibi
![]()
![]()
Manisa maçında ise tam bir gol düellosu yaşandı ama hücümda ne kadar iyiysek savunmada o kadar hata yaptık,alışma süreci devam ediyor![]()
![]()
Gökhan Ünal da 2 ay yok. Ahmet in yanına altyapıdan Celal'i katıp Kocaeli maçına çıktık ve takım kaynaşmanın sinyallerini verdi.
Fiorentina ile ilk maçımıza çıktık.Figueroa,Euller ve Barreto hala tam iyileşmediğinden ve Gökhan Ünal da onlara katıldığından ileride bir tek Ahmet ile başladık. Başabaş oynadık ve mağlup bile olsak avantajlı bir mağlubiyetle döndük, Ramon her yerde jokerim olmaya devam ediyor![]()
![]()
Gençler maçında yeni iyileşen Euller ve Figueroa'yı kullanmadık,Celalli kadroyla çıktı ve rahat bir galibiyet aldık. Ferdi ve Özer'in formları memnuniyet verici ama ortada bir de rakip ortasahayı dağıtan Hasan faktörü mevcut![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray deplasmanına kupa yarı final maçı sebebiyle gittik.Bu maç ve Antalya maçında Fiorentina maçını düşündüğümüz ve sakat vermek istemediğimiz için oldukça pasif oynadık. Özellikle Galatasaray maçında başta 2 golü bulup çekildik,belki fark artacaktı ama buna ihtiyacımız yok,önce Avrupa,burda zaten bize beraberlik bile yeterdi,o yüzden hem bu maçta hem Antalya maçında alınan beraberliklere üzülmüyoruz![]()
![]()
Son iki maçta yatmanın emeklerini Fiorentina maçında alarak Çeyrek finale yükseldik. Genç forvetimiz Ahmet Gündoğdu ile Özer'in golleri görülmeye değerdi. Ferdi takımını 10 kişi bıraksada son 15 dakika kaleyi canla başla savunarak maçın uzatmaya gitmesini önledik çünkü uzatmaya gitsek belkide dağılırdık![]()
![]()
Çeyrek finaldeki rakibimiz grupta 2 kere yendiğimiz Shaktar.Onlar da Bayern Munich'i eledi ve kadroları bu sefer tam kadro ve yeni gelenler var işimiz daha zor.
Lig dönüşünde Antep'i güle oynaya 30 dakika içinde yendik. Maç içinde sakatlanan Figueroa,Ahmet ve Özer 2'şer hafta yoklar.Neyse lig arası milli maç programına denk geldi![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 07:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada İngiltere ile yaptığımız hazırlık maçını koymayı unuttum. İngiltere'yi dağıtıp 5-0 yenildik, komik ama gerçek![]()
![]()
Kingston yine sakatlanınca kaleye Yakubu geçti, kaleye gelen içeri girdi,anca seke seke gelip kucağına gelen 2 şutu tutma becerisini gösterdi
![]()
![]()
Hala bir kaleci regen bekliyoruz ya da Kingston'un hiç sakatlanmamasını diliyoruz, bu takımı bırakmak istemiyorum çünkü,başka milli takımlar var ama Gana ile oynamak daha zevkli,her türlü heyecan var içinde![]()
![]()
Ligde Mağlubiyet İstiyoruz Hocam Olmuyor Böyle Takımlara AcıyorumHep Pasif Kalıyolar Yanında.
Senegalde İyidir Hocam Orayada AtlayabilirsinYada Filistin
![]()
Herzamanki gibi güzel gidiyorsun![]()
Abi avrupadan bir ülke almalısın ne işin var ta Gana'da git gel yorulursun yaşta ilerledi zaten![]()
Ne Kadar Ayıp Hocama Resmen Yaşlı Dedin Kardeşim Seni Kınıyorum
Altında Kalma Sakın Hocam Daha Sende Ne Cevherler Var Göster OnlaraHamdi Baba Taşı Sıksa Suyunu Çıkartır O Derecede
![]()
Sanırım Ben Yanında Yaşlandım Yahu![]()
![]()
İngiltere - Gana maçının hakemi..![]()
Artık Senegal almaz beni abisi![]()
![]()
Çok teşekkürler abisi.Seneye iki 11 yapmayı düşünüyorum.Bir maç biri bir maç diğeri,iyi olan CL'de kupa olarak ,kötü olanda Türkiye Kupasın'da oynasın![]()
![]()
Kızlarıda pek idare etmiyor ama işte ne yaparsın işin ucunda kazana atılmak var,he denilince ayrılınmıyor abisi![]()
![]()
Neyse bari dinazor demiyolar abisi,ona alıştım![]()
![]()
Ne varsa eski taktiklerde var işte,bak nasıl gidiyoruz![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorma abisi,hazırlık maçı diye kafaladık Türkiye'den bir hakem ,insan bir kaç ingiliz atar,üzerine bir tanede ofsayttan gol yedirtti![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi kaç oradan ruslara sığın kimse birşey yapamz.D: