Sayfa 31 / 43 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    oyun cok gercekci beyler önceki seriler gibi degil özellikle ilk sezon cok cok zorlaniyorsunuz 2. sezon yine bazi maclarda zorlaniyorsunuz 3. sezondan itibaren zorluk derecesi bayagi düsüyor.. mac icinde taktiksel hamle yapin sadece geriye düstügünüzde hamle yapmayin öne gecincede daha defansif oynatin takimi gercekten ise yariyor bu sayede ne takimlari yendim ben
    Ama benim istediğim her sezon zorlanmak o da yok işte. Mesela ilk sezon birkaç kişi hariç transfer yapmıyorum. Ligi ilk üçte bitiriyorum. İkinci sezon az zorlanıyorum dediğin gibi. Ama 3. sezonda ipler kopuyor. 15 - 20 puan farklar atıyorum. Ben transfer yapıp iyi oynuyorum fakat diğer takımlar nedense nal topluyor. Bu bir gerçek. GS'nin aldığı 30 yaşındaki adamlar aynen Beşiktaş'ta 5 para etmez adamları alıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bobo Türk oldu ve milli takımda 1 maç 1 golü var gerçi çoğu kişide oluyordur ama yinede paylaşıyım dedim hem konu güncel olsun biraz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bobo Türk oldu ve milli takımda 1 maç 1 golü var gerçi çoğu kişide oluyordur ama yinede paylaşıyım dedim hem konu güncel olsun biraz

Çok Enteresan...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Ama benim istediğim her sezon zorlanmak o da yok işte. Mesela ilk sezon birkaç kişi hariç transfer yapmıyorum. Ligi ilk üçte bitiriyorum. İkinci sezon az zorlanıyorum dediğin gibi. Ama 3. sezonda ipler kopuyor. 15 - 20 puan farklar atıyorum. Ben transfer yapıp iyi oynuyorum fakat diğer takımlar nedense nal topluyor. Bu bir gerçek. GS'nin aldığı 30 yaşındaki adamlar aynen Beşiktaş'ta 5 para etmez adamları alıyor.
    Bu durum neden hoşunuza gitmiyor anlamıyorum?Oyunun gerçekçiliğini yadırgıyorsunuz.Galatasaray 96-2000 arasında aynı kadro ile mücadele edip 4 yıl üst üste şampiyon olmadı mı?.Lyon aynı şekilde Fransa'ya, Juve küme düşürülmeden İtalya'ya ambargo koymamışmıydı.Vallahi çok enteresan geliyor bana sizin şu düşünceleriniz.Takım oturdukça, kaliteli transferler yapıldıkça daha kötüye gitse, rezil futbol oynasa herhalde o şekilde tatmin olacaksınız.

Rakip takımların yaptığı saçma transferler için katılırım.Ama bu genelde Tr'de oluyor.Başla Rusya liginde bir takımla, Zenit'in ve CSKA'nın yaptığı transferler nasıl canını sıkıyor bak.İllaki zorlanmak istiyorsanız her sene takımdan 10-15 oyuncuyu gönderip yerlerine yenisini alın.Demokraside çare tükenmez.Hani şu siteminiz için cuk oturacak bir tabir varya, neyse

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Ben Bobo'nun Türk olmasına 7 gün kala Roma'ya sattım

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Alın size ilginç olay. Yorum sizin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sabri'ye çok güldüm, harikaymış.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Alın size ilginç olay. Yorum sizin.

ilginçlikten de öte oyunun gerçekçiliğine gölge düşürüyo

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

ahahhah sabri

Sonuc orta da ne diyim.. oyunun saçmalıgı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir keresinde Beşiktaş'ı yönetirken bu adamı backroom advice'de önermişlerdi. Ayrıca senin arama listende gourcuff gözükürken Galatasaray'ın bu adamı alması da ironik bir durum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sahayı su başmış daha öncede gördüm galiba bu konuda ama

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bu durum neden hoşunuza gitmiyor anlamıyorum?Oyunun gerçekçiliğini yadırgıyorsunuz.Galatasaray 96-2000 arasında aynı kadro ile mücadele edip 4 yıl üst üste şampiyon olmadı mı?.Lyon aynı şekilde Fransa'ya, Juve küme düşürülmeden İtalya'ya ambargo koymamışmıydı.Vallahi çok enteresan geliyor bana sizin şu düşünceleriniz.Takım oturdukça, kaliteli transferler yapıldıkça daha kötüye gitse, rezil futbol oynasa herhalde o şekilde tatmin olacaksınız.

Rakip takımların yaptığı saçma transferler için katılırım.Ama bu genelde Tr'de oluyor.Başla Rusya liginde bir takımla, Zenit'in ve CSKA'nın yaptığı transferler nasıl canını sıkıyor bak.İllaki zorlanmak istiyorsanız her sene takımdan 10-15 oyuncuyu gönderip yerlerine yenisini alın.Demokraside çare tükenmez.Hani şu siteminiz için cuk oturacak bir tabir varya, neyse
    Ben yapıyomda onlarda yapsa ya. Şu an kariyerimde 3. senedeyim. Beşiktaş'ın oyunun başladığı andaki kadrosundan sadece kalecisi Onur Kıvrak farklı. Gerisi hep aynı hiç transfer yapmıyorlar. Her sezonda 20 - 25 puan far katıyorum. Ben takım rezil oynasında tatmin olayım demiyorum. Diğerkinlerde az adam akıllı oynasın diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Rakip takımların yaptığı saçma transferler için katılırım.Ama bu genelde Tr'de oluyor.

Bende diyorumki bu durum Tr ile alakalı çoğunlukla.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Euro Cup Finali hem de 2011'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kornerden oyuncum orta açtı gol attık.. Ancak hakem ofsayt verdi.. Hiç kornerden ofsayt olur mu derken ofsaytın da korneri kullanan oyuncuya çalınması kahkaha atmama vesile oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Allah ıyılıgını versın guıza

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Allah ıyılıgını versın guıza

İşin ilginci altındaki gerçekteki gibi Buca Victor Mendy'i almış .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Transfer Güncellemesı var oyunda o adam bucada baslıyor ztn

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Transfer Güncellemesı var oyunda o adam bucada baslıyor ztn

Hehe

Futbola 38 yaşında başlamış

Nesil
    2006
    Yer
    11

Galibiyet alamadan ligden düşen takımı ilk kez gördüm.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Galibiyet alamadan ligden düşen takımı ilk kez gördüm.

Bende de şuan Boluspor 3 beraberlikle yoluna devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk maçı 3-0 kaybettiğim için çok riskli bir taktikle çıktım 2. maça.Bu kadar çabuk karşılığını görmeyi bende beklemiyordum açıkcasıMaç henüz bitmedi.Premier Lig Play-Off yarı final ikinci maçı.

Gol sevinçleri yüzünden oraya gitmiş olabilirler mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlginç olan oyuncuların konumu değil, 8 dakikada gelen 3 gol.

Maçın sonucu ne oldu bari Samet, çıktın mı finale.
    "YÜCE ATATÜRK"

Serkan abi 8 dakikada 3 gol atmak ilginçse -elimde ss olsaydı koyardım buraya- ben 3 dakikada 3 gol yediğimi bilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 dakikada da 3 gol olur, o önemli değil, diyor ki ilk maçı 3-0 kaybettim, rskli taktikle çıktım, taktik orada ve karşılığını aldım. Bunlar birleşince buraya koyuyor yoksa 8 dakikada 3 gol olduğundan değil
    "YÜCE ATATÜRK"

28. Default

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Futbola 38 yaşında başlamış
    35 yaşında futbola başlayan görmüştüm bende

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Gol sevinçleri yüzünden oraya gitmiş olabilirler mi ?
    Bu söylediğini hakaret olarak alırım yahuO ne demek gol sevinçleri için gitmişlerdir orayaBende ayin yapıyorlar demiyorum zaten.Serkan gerçi açıklamış ama bende deyineyim, ilk maçta seni 3-0 yenip, ezildiğin bir rakip karşısında 9 dakikada 3 gol buluyorsun.Bu benim için ilginç bir olay.Dizilişime dikkat ettiysen ALLAH ne verdiyse saldır şeklinde.Olay budur yani

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlginç olan oyuncuların konumu değil, 8 dakikada gelen 3 gol.

Maçın sonucu ne oldu bari Samet, çıktın mı finale.

Yok dostum yahu.Ben aç gözlülük edip 4ü 5i arayınca rakibin golüne engel olamadık.Daha sonra rakip kaleye defalarca gitsekte sonuca varamadık.3-1 bitti gg oldu Premier ligSorun değil.Zaten ilk yılımdan çıkmayı istemiyordum.Play-Off larla değilde şampiyon olarak çıkacam

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sevilla en sonunda Daniel Alves'ten doğan boşluğu doldurdu .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 31 / 43 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri