Sayfa 31 / 36 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    @ABOOO

Bu maçtaki skor CSKA'nın kötü oynadığından gelmedi, ilk maçtaki skorda CSKA'nın muhteşem oynadığından gelmedi. İlk maçta da iyi savunduk 3/25 falan 3lük isabetiyle oynadık ki bu atışların 17-18 tanesi boş atıştı. Kendi beceriksizliğimizden farkın o kadar açılmasına neden olduk. Bu maçtada taraftarın etkisi takımın olağanüstü savunması, isteği ve hırsıyla CSKA'yı alışık olmadığı bir ortama soktuk ve performansının düşmesine neden olduk. Biz CSKA'yı boş bıraksakydık CSKA atamasaydı, top tutamasaydı, pas yapamasaydı CSKA kötü oynadı diyebilirdik, maçlara fazla taraflı bakmayın. Ayrıca topun olduğu hiçbir oyunda %1'lik bir şanstan bahsedilemez. Sonuçta 2 takımdan biri amatörde diğeri de en yüksek ligde oynamıyor. Belli bir seviyedeler ve bu yüzden Top 16'dalar. %1'in altındaki şans Barcelona-Atışalanıspor maçında olur. Barcelona - Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş maçlarında olmaz. Bu tarz maçlarda şanslar %60-40'tır, sabittir.
    Diğer maçlara oranla CSKA fazla statik oynadı. Düzenin dışına çıkıp erken şut attılar. CSKA uzun rotasyonu ile pick&rollden çıkan oyuncuların orta mesafe şutları ile skoru oluşturan bir takım. Uzun rotasyonu ile ezer rakiplerin. Bugün sistem dışına çıkıp bireysel oynamaa ya da el üstünden şut atmaya çalıştılar. Bugün CSKA'nın iyi oynadığını söylemek gerçekçi değil. Kötü oynadılar, bunu da kabul etmek gerekir. Galatasaray bu kadar iyi oynamasa kazanma şansı çok düşük olurdu. Uzun oyuncuların farkı kötü gününde bile fark ettiriyor CSKA Moskova'ya. Çok formda bir CSKA Moskova ezer geçer, kimseyi tanımaz.

Tarihi bir galibiyet, tebrikler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır demiş Jupp Derwall. Bırakınız ihtimal konuşmayı, basketbol sahada oynanıyor ve kimse kusura bakmasın Galatasaray her maçı bir kişi fazla oynuyor Abdi İpekçi'de. O taraftara her türlü galibiyet helal.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Valla helal.
    Galatasaray çok iyi oynadı, CSKA beklemediğim kadar çok kötüydü.
    Son pozisyonda Murat Kosova biraz abarttı, orada double team gelince kollarla zayıf bir temas geldi. Hakemler genelde onu faul çalmazlar.

Ben bu kadar iyi oyun hiç beklemiyordum.

Kavga etmek gibi bir amacınız var ise kendi kendinize kavga edersiniz. Bu üsluba katılmam. Biraz savgı göstermeniz gerekir karşınızdakine ve görüşlerine.

Normal şartlar altında yenilmelerine imkan yoktu. Bugün bu sene hiç izlemediğim kadar kötü oynadı CSKA Moskova. Efes bile dün daha iyiydi.

Barcelona, CSKA gibi takımlar karşınızda %1in altında ihtimaliniz vardır kazanmak için.
    Her konu altında insanları provoke ediyorsunuz, ondan sonra kavgacı üslup kullanan biz olmuş oluyoruz..

Alın size %1, inanılmaz kötülermiş, neden kötülerdi peki? Savunmamızla, taraftar baskımızla hiç alakası olamaz değil mi? Koskoca CSKA bugün 64 sayıda kaldı, bu güne kadar ortalama 87 sayıyla oynamışlar Murat Kosova'nın dediğine göre.. Ama savunmayla hiç alakası olamaz, bugün çok kötüydüler ondan olmuştur..

Gerçekçilikten veya gerçeklerden bahsedecek bugün sahada tek bir gerçek gördük: Galatasaray 68-64 CSKA Moskova.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Her konu altında insanları provoke ediyorsunuz, ondan sonra kavgacı üslup kullanan biz olmuş oluyoruz..

Alın size %1, inanılmaz kötülermiş, neden kötülerdi peki? Savunmamızla, taraftar baskımızla hiç alakası olamaz değil mi? Koskoca CSKA bugün 64 sayıda kaldı, bu güne kadar ortalama 87 sayıyla oynamışlar Murat Kosova'nın dediğine göre.. Ama savunmayla hiç alakası olamaz, bugün çok kötüydüler ondan olmuştur..

Gerçekçilikten veya gerçeklerden bahsedecek bugün sahada tek bir gerçek gördük: Galatasaray 68-64 CSKA Moskova.
    Provokovasyon yapmıyorum, tersine dün söylediğimi dile getirerek zevk almak adına şu an provokasyonu siz yapıyorsunuz.

Galatasaray çok iyi, CSKA Moskova çok kötü oynadı.
    Aradaki kalite ve rotasyon farkı var, kötü oynadıklarında fark yemelerini de beklemeyeceksiniz herhalde?

CSKA gibi en güçlü kadronun kötü oynaması, sadece rakibin iyi olması ile açıklamaz. Bir sistem takımının kötü oynamasının farklı sebepleri vardır.

Galatasaray, CSKA ile 100 kere oynasa kaç defa kazanabilir? Lütfen biraz gerçekçi olun.
    Tarihi bir galibiyet, zevkini çıkaracağınıza kavga ederek zevk almaya çalışıyorsunuz. Şu an fanatikliği siz yapıyorsunuz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Diğer maçlara oranla CSKA fazla statik oynadı. Düzenin dışına çıkıp erken şut attılar. CSKA uzun rotasyonu ile pick&rollden çıkan oyuncuların orta mesafe şutları ile skoru oluşturan bir takım. Uzun rotasyonu ile ezer rakiplerin. Bugün sistem dışına çıkıp bireysel oynamaa ya da el üstünden şut atmaya çalıştılar. Bugün CSKA'nın iyi oynadığını söylemek gerçekçi değil. Kötü oynadılar, bunu da kabul etmek gerekir. Galatasaray bu kadar iyi oynamasa kazanma şansı çok düşük olurdu. Uzun oyuncuların farkı kötü gününde bile fark ettiriyor CSKA Moskova'ya. Çok formda bir CSKA Moskova ezer geçer, kimseyi tanımaz.

Tarihi bir galibiyet, tebrikler.
    Bir tek bunu yazıp bu kadar insanın sevincine ortak olmak varken hala %1,%3 diyosunuz.Gayet iyi oynadığımız bir maçın ardından hala formda bir Cska ezer geçer falan milleti tahrik ediyosunuz.Cska aynı Cska biz o Cska'yı muhteşem taraftarımızın önünde devirdik.Bunun fazla da bir yorumu olamaz galiba...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dunya Siralamasinda bir anda ilk 8"e girdik

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bir tek bunu yazıp bu kadar insanın sevincine ortak olmak varken hala %1,%3 diyosunuz.Gayet iyi oynadığımız bir maçın ardından hala formda bir Cska ezer geçer falan milleti tahrik ediyosunuz.Cska aynı Cska biz o Cska'yı muhteşem taraftarımızın önünde devirdik.Bunun fazla da bir yorumu olamaz galiba...
    Dün yazdığımı bugün son sayfaya getirip ortamı gererek tahrik eden ben değilim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Namağlup takım yoktur,Galatasarayla oynamamış takım vardır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Atina'da OAKA'da ilk periyotta kötü başlayıp dağıldı takım yine. Neyse ki 2. periyotta alan savunmasına hücum edemiyor Pana. 13 sayı fark çok fazla, maç koptu gibi. Kaybederiz bu maçı da tempo yapamazsak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun tek kelimeyle helal olsun yemin ederim tüylerim diken diken , maçı izleme fırsatı bulamadım ancak helal olsun aslanlarımıza helal olsun taraftarımıza ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Provokovasyon yapmıyorum, tersine dün söylediğimi dile getirerek zevk almak adına şu an provokasyonu siz yapıyorsunuz.

Galatasaray çok iyi, CSKA Moskova çok kötü oynadı.
    Aradaki kalite ve rotasyon farkı var, kötü oynadıklarında fark yemelerini de beklemeyeceksiniz herhalde?

CSKA gibi en güçlü kadronun kötü oynaması, sadece rakibin iyi olması ile açıklamaz. Bir sistem takımının kötü oynamasının farklı sebepleri vardır.

Galatasaray, CSKA ile 100 kere oynasa kaç defa kazanabilir? Lütfen biraz gerçekçi olun.
    Tarihi bir galibiyet, zevkini çıkaracağınıza kavga ederek zevk almaya çalışıyorsunuz. Şu an fanatikliği siz yapıyorsunuz.
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Valla kaç defa kazanır bilemem, bugün kalan 98 taneye gerek kalmadan 1 tane kazandık mesela..

Ben daha fazla birşey yazmak istemiyorum, dediğiniz gibi galibiyetin zevkini çıkarmaya yoğunlaşacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hala elim ayagım titriyo muhteşem savunmamız ve oyuncularımızın inanılmaz mücadelesi sayesinde bu maçı kazandık cska moskovanın her türlü istatistiğini en az 20 dilim oranında indirdik bu takıma rüya takım filan diyolar falan ama biraz fazla abartılıyor belli bi düzen içinde oynayan takımlara karşı zor kazanırlar bu arada teodosiçe yazık yav maçın sonunda topu seyircilere dikmesi bana o efsanevi sırbistan-türkiye maçını hatırlattı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizde biliyoruz CSKA'nın bizden daha kaliteli oyunculara sahip olduğunu, teoride onların kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu. Ama birisi buraya gelipte "Gerçekçi olun bu maçı asla kazanamazsınız" derse provoke eder.

Benim sorularıma cevap vermemenizden benim ve bizim haklı olduğumuz kanısına varıyorum zaten. O yüzden uzatmanın anlamı yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Valla kaç defa kazanır bilemem, bugün kalan 98 taneye gerek kalmadan 1 tane kazandık mesela..

Ben daha fazla birşey yazmak istemiyorum, dediğiniz gibi galibiyetin zevkini çıkarmaya yoğunlaşacağım.
    Bunun hırsız yavuzluk ile bir alakası yok, ben öyle biri miyim?

Fenerbahçe'nin de %1 şansı yok diyorum. Bunun fanatiklik olarak yapsam, aşağılamak olarak algılasanız bile kendi takımı da aşağılıyorum o zaman. Neden aşağılayayım ki?

Bu galibiyetin ne kadar büyük olduğunu ve Galatasaray'ın ne kadar iyi oynadığını gösterir. Ne demek istediğimi anlamadınız. Maçın heyecanından çıktığınızda bu galibiyetin ne kadar zor ve önemli olduğunu anlayacaksanız.

O cevabı çekip çıkarak kişinin tek amacı kavga etmekti, çok açık. Benim niyetim yok zaten kavga etmek için, yoksa zaten başka türlü konuşabilirdim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O cevabı çekip çıkarak kişinin tek amacı kavga etmekti, çok açık. Benim niyetim yok zaten kavga etmek için, yoksa zaten başka türlü konuşabilirdim.
    İyiki çıkarmışım o cevabı. Ne güzel fikrimi destekleyenleri görmüş oldum Dünde cevap verebilirdim ama bugünü beklemek dahada anlamlı oldu. Ayrıca sanki o mesajı arşivlerden çıkarmışım gibi konuşuyorsunuz. Daha dünkü mesaj

Eğer yarın Galatasaray - Barça maçı olsa ve siz yine "Galatasaray asla kazanamaz" derseniz yine aynı tepkiyi veririz. Siz kendi takımınız için bu yorumu yapabilirsiniz ama rakip takım hakkında yaparsanız sonu böyle olur işte.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

CSKA'lıların kareografiye bakışları

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyiki çıkarmışım o cevabı. Ne güzel fikrimi destekleyenleri görmüş oldum Dünde cevap verebilirdim ama bugünü beklemek dahada anlamlı oldu. Ayrıca sanki o mesajı arşivlerden çıkarmışım gibi konuşuyorsunuz. Daha dünkü mesaj

Eğer yarın Galatasaray - Barça maçı olsa ve siz yine "Galatasaray asla kazanamaz" derseniz yine aynı tepkiyi veririz. Siz kendi takımınız için bu yorumu yapabilirsiniz ama rakip takım hakkında yaparsanız sonu böyle olur işte.
    Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
    Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.

Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.

-

Bu aradada OAKA'da faul problemi de yaşıyor takım. Uzunların faul problemi, hakemlerin setrliğe hiç müsaade etmeyip çabuk faul çalmaları bitirdi maçı. Bu temposuzluk ile bu periyotta 10 sayının altına inemezse ki inmez, son periyotu oynamalarına bile gerek yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
    Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.

Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.
    Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
    Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
    Bugün CSKA Moskova ile oynasa Fenerbahçe öncesinde yine %1 bile ihtimal yok derdim. Bunu söyleyen bir kişiyi de eleştirmem. Beni de tanıyorsunuz.

Galatasaray'ın yaptığı o büyük olayı tebrik etmeme rağmen üstüme gelmenizi anlayamadığım gibi ben bir şey kaybetmiyorum, siz de bir şey kazanmıyorsunuz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salon Sporlarında dünya Ses rekoru 118.26 desibel ultrAslan

Euroleage tarihinin en çılgın taraftarı seçilen ultrAslan

Rekoruda kırmışız.Kırmadık rekor bırakmadık maşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bende onu yazmaya girdim konuya. Desibel rekoruda bizde artık Valla gerçekten çok gurur duyuyorum böyle bir takımın taraftarı olmaktan. Ah şu bütünlemelere kalmasaydım da o rekorda benim de katkım olsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende biletlere yetişemedimBilseydim gece sabahlardım biletixde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada maçın tekrarı 01:50'de NTV Spor'dan yayınlanacak.Kaçıranlar tekrarını izleyin derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Komşuları bir kez daha kapıya getirdik ama çok iyi maçtı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaybettik Pana'ya. Maçın başından belliydi. Savunma fena değil ama takım statik hücum etmeye devam ediyor. Spahija bugün istifa etse çok memnun olurum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaybettik Pana'ya. Maçın başından belliydi. Savunma fena değil ama takım statik hücum etmeye devam ediyor. Spahija bugün istifa etse çok memnun olurum.
    Aykut Kocaman gibi Aydın Örs takımın başına geçsin, şu anda çok pasif kalıyor Aydın Örs ve ona ihtiyacımız var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

MP Galatasaraya tebrikler, muthis bir galibiyetti. Ilk sezonunda ceyrek-finale cok yakinlar. Efes Olimpiakosu yenebilseydi onlari safdisi birakabilirdik. CSKA galibiyeti ultra-surpriz oldu ama oyle bir salonda her sonuc cikabilirdi ve GS zor olani basardi Gruptan cikabilirse GS, bu galibiyet cok daha degerli olucak.

FBU bildigimiz gibi, gecen senenin uzerine koyucaklari yerde daha da kotu durumdalar. Neyse ki Unics kaybetmis bu hafta. Kalan maclari alip Pananin Unicsi yenmesini beklicez son hafta macinda. Gruptan ciksa bile Final-4 cok uzak duruyor.

Sezon basindaki 2 favori Efes-FBU zor durumdalarken GS cok daha avantajli durumda. Gecen seneki TBL finallerinden beri GS bizi sasirtmaya devam ediyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nenad Krstic: Galatasaray'ın gruptan çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. Ancak şunu söylemeliyim, bu taraftar son 8'de olmayı hakediyor.

Nenad Krstic: Buradaki atmosfer harikaydı. Harikaydı gerçekten, bu tip ortamlara Partizan'dan alışığım.

Nenad Krstic: Galatasaray bizden daha iyi oynadı, maçı kontrol etti. Galatasaray kazanmayı haketti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Desibel olcumu

Cehennem Tek kelime ile.

En net resim.

Last edited by byariff : 10.Şubat.2012 at 03:14

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet 118 değil 122'miş rekor

Sayfa 31 / 36 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Mesaj Yetkileri