transferler güzel ama keşke vela'yı göndermeseydin ancak gelen milevskyi daha iyi i
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
transferler güzel ama keşke vela'yı göndermeseydin ancak gelen milevskyi daha iyi i
Milevskyi yedek olarak aldı bildiğim kadarıyla![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Milevskyi çok iyi bir oyuncu olduğu için ilk 11'de düşünür diye düşünmüştüm
Belki bir gün Beşiktaş'da ligde iddalı konuma gelebilir .. Olamaz mı ? - Olabilir![]()
Ver gazı ver
Ben biliyorsunuz ki her zaman kariyerleri zevk için oynarım başarı 2.planda gelir. O kadar adam alıp satıyorum aldığım hazzı artırıyorum![]()
Alın verin ekonomiye can verinBizde daha adam almicaz ama satarsak alırız tabi
![]()
Yahu Turgut Asena'yı geçtin kıvırma konusunda.
Rakip iyi oynadı ve kazanmasını bildi.SSakatlar cezalılar formsuzlar bol takımda düşüş başlangıcı sinyali alıyorum.
Yukleresim.com
Türkiye kupasında guruptan 4 maçı da kazanıp çıktık.Çeyrek finalde Karabükspor ile eşleştik.İlk maçta takımın başında değildim ve skor 0-0
Galatasaray a kullanıcı lazımsa talibim![]()
Teşekkürler .)
Türkiye kupasında yarı finaldeyiz.Karabükle 0-0'ın rövanşında 3-0 kazanarak yarı finale yükseldik.Gollar Jaja,Teofilo ve Şahinden geldi.
Antep 1-2 Trabzonspor
1.0 geriye düştüğümüz maçı çevirdik yorgunduk eksiktik ama nasıl olduysa kazandık.Rakip o kadar gereksiz ataklar yaptı ki şaşırdım.Kaleyi bulan tek şutun gol olmasına da üzüldüm.
Yukleresim.com
Bizde Türkiye Kupasında 2-1 in rövanşında Galatasaraya 4-2 yenilerek elendik.Milli takım'da olan Mensah'ı çok aradık bu maçta.
ama herşeyin bir intikam günü vardırkupa önemli değildi önemli olan lig şimdi sırada lig maçı var
![]()
ve maç biter intikam alınır![]()
beşiktaş'ın gidiş güzel bir de puan durumu koysanız?
Not:ben yazarken koyulmuş
cengavs ;
senin için oynuyorum inan şu anda![]()
Trabzonspor'un şampiyonluk şansı bitmek üzere Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçecek gibi görünüyor lig...Turgut bırakta bu sene Muro kazansın![]()