Sen pişman olmadın ama Liverpool pişman oldu..![]()
Sen pişman olmadın ama Liverpool pişman oldu..![]()
So what?
Saike
Tabikide pişman olmazsın L'pool sayesinde ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktın.![]()
Külahıma anlatsın![]()
Kuzay Londra derbisi harikaydı, büyük bir kısmını canlı izledim Tott'm 'da Lennon muhteşemdi, çok zevkliydi, izlemeye doyamadım. Tott toparlanıyor artık..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Almunia Milli Takım'a çağrılacakmış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O hangi ara İngiliz oldu.İspanyol değil miydi ?
Almunia İngiliz Vatandaşı oldu sanırım..Öle bişi duymuştum ama..
Liverpool'un gol makinesi Fernando Torres, hücumdaki partneri Steven Gerrard'ın bir an önce form tutmasını istiyor.
Benitez, hafta sonunda alınan Portsmouth galibiyetinin ardından İngiliz basınınca Torres ve Gerrard'ın kişisel yeteneklerine fazlasıyla bağlı oyun anlayışı nedeniyle eleştirilmişti. Her ne kadar Benitez, takım oyunu oynadıklarını söylese de İspanyol basınına konuşan vatandaşı da İngiliz gazetecileri gibi düşündüğünü gösteren açıklamalarda bulundu.
Fratton Park'ta takımını 3-2'lik zafere taşıyan Torres, AS gazetesine yaptığı açıklamada hücumdaki en büyük yardımcısı Steven Gerrard'a övgüler yağdırarak; "O eşsiz bir oyuncu. Her takımın onun gibi birine ihtiyacı var. Hem futbolculuğuyla hem de karakteriyle tam örnek birisi. O bizim herşeyimiz. Sakatlığı nedeniyle üç hafta oynayamayacağı söyleniyor. Umarım bir an önce form tutmuş bir biçimde aramızda olur," dedi.
İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello, Martin O’Neill’ın Aston Villa’sına övgüler yağdırdı.
İspanya ile oynanacak olan hazırlık maçı için kadroya altı Aston Villa’lı dahil eden Capello, O’Neill’ın takımına övgüler yağdırdı.
Villa’dan Emile Heskey, Luke Young, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, James Milner ve Gareth Barry’i milli takım kadrosuna dahil eden İtalyan teknik adam menajer Martin O’Neill’ın başarısını da övdü.
Sporting Life’a açıklamalarda bulunan Capello: “Heskey’i Wigan’dayken izledim. Steve Bruce ile onun hakkında konuştum. Ama milli takım oyuncularının üst düzey takımlarda oynamasının daha faydalı olduğunu düşünenlerdenim. Heskey için Young ve Agbonlahor ile birlikte üst düzey bir takımda oynamanın heyecan verici olduğunu düşünüyorum” dedi.
Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Aston Villa’nın oyuncuları birer birer parlamaya başladı. Anlaşılan Capello da İspanya karşısında forvet hattını Heskey ve Agbonlahor’dan oluşturacak.
Chelsea'de Scolari dönemi bitti
Premier Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında geride kalan Chelsea'de, teknik direktör Luis Felipe Scolari'nin görevine son verildi.
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de Luis Felipe Scolari dönemi erken bitti.
Ligde son 6 haftada sadece 2 galibiyet alan ve bir maç eksiği olan lider Manchester United'ın 7 puan gerisine düşen Londra kulübü, 59 yaşındaki Brezilyalı teknik adamın görevine son verildiğini açıkladı..
Sezon başında Avram Grant'in yerine getirilen Luis Felipe Scolari, 'maviler' ile ligde çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son 4 hafta içinde şampiyonluk yolundaki rakipleri Manchester United ve Liverpool'a yenilen, geçtiğimiz hafta sonu da sahasında Hull City ile berabere kalan Chelsea, 49 puanla 4. sıraya gerilemişti.
Chelsea Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ayrıca, takımın geçici bir süre için yardımcı çalıştırıcı Ray Wilkins'e emanet edildiği bildirildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde ise, Chelsea'nin yeni teknik direktörü adayları arasında West Ham'ın menajeri eski Chelsea'li futbolcu Gianfranco Zola ve Rusya Milli Takımı Teknik direktörü Guus Hiddink'in adı geçiyor.
Scolari'den önceki menajer Avram Grant'in tekrar 'maviler'in başına geçme ihtimali de yüksek olarak gösteriliyor
Çok saçma bir zamanda yapılmış bir hamle. Şok oldum.
Şok oldum desem yeridir..TÜrk Medyasının F.Terim Spekülasyonları yakındır..![]()
Çok iyi oldu, adam düşüse sürüklüyordu bizi.Mourinho bu takımdan gittiğinden beri takım iyice düştü.
Umarım daha iyi bir teknik adam gelir.![]()
1955'den yılından beri şampiyonlukla tanışmamış Chelsea'yi şampiyon yaptı, Dünyada adını duyurdu.Dünyada adını duyurması demek zaten, World Class olduğunu ortaya çıkarıyor.![]()
Defanslamı o kadar şampiyonluğu yaşattırdı Chelsea'ye?
Para bu kadar önemliyse Oğuz abi, M.City'nin başına geç.O kadar transfer bütçesiyle bulunduğu durumdan kurtar.Herşey para değil.
Adam takıma yıldız oyuncu bile almadı Shevchenko tek yıldızdı diyorum aralarında onuda Abramovich oğlunun isteği üzerine getirdi, Mourinho açıklamıştı zaten.
City ile Chelsea arasındaki itibar farkından bahsetmek istersende, Chelsea'nin o zamanlar zaten itibara ihtiyacı yoktu çünki takıma yıldız almak istemiyordu Mourinho.City'i karıştırmayalım şimdi, başarısı olmayan takımın parası olsun, itibarı gene olur.
yılın en buyuk hayal kırıklıgı heralde scolari ..
Şimdiki kadro kötümü ki.Yine çok iyi bir kadro ama Scolari oynatamadı.Ama Mourinho zamanında aldı bu düzeydeki kadroyu ligi domine etti.Daha ne olsun.
İşte anlatmak istediğim bu, iş teknik adamda..
Oha'yın çüş'ün be. Mourinho World Class bir teknik direktör değilse Dünya'da teknik direktör yoktur demektir.
O kadro bende de olsa bende şampiyon yaparım diyorsunuz ama o kadar yıldıza takım oyunu oynatmak çok büyük marifettir. Fm futbola benzemez.
Avram Grant'ta çok başarılı değildi Scolari'den ama ona sabrettikleri kadar sabredemediler. Sanırım ekonomik krizin etkileri Abramoviç servetinin yarısını kaybedip başarı gelmeyinceen son kendi yönetecek takımı heralde.
Mourinho'yu Chelsea dönemi ile ele almak hatadır bir kere. Porto'yu yoktan var etti adam. Takım iyiydi bir katkısı olmadı demek adama küfretmekten ve gerçekleri inkar etmekten başka birşey değildir.
Şöhret konusunda elbetteki world class ancak bu şöhretini diliyle kazanmış bir adam..
Rafa Benitez'de Valecia'yı CL şampiyonu yapmışordan ayrılıp Liverpool'u şampiyon yapmış bir adam ama Mourinho kadar dili uzun değil.. Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..