Formalar 12 sinde tanıtılıcak deniyordu. Ama kulüpten bi açıklama yok hala.
Bayiler için bir tanıtım yapılacak bugün. Formalar muhtemelen 20-22 Temmuz gibi açıklanacak.
19 Temmuz olamaz,futbolcular o sırada Belçika kampında olacaklar.22 ya da 23 Temmuz'da tanıtılır formalar.
Hakkaten duyumlara inanmamak lazım. %99'u yalan. Goosfraba'nın buraya yazdığı duyumların hepsi fos çıktı, tabii Goosfraba'nın suçu değil, o da Antu'dan alıyor. Antu'da zaten herkesin mutlaka yönetimden bir tanıdığı falan varYöneticilerin aklı yok mu, o kadar gizli yürütüyorlar ki bütün yöneticilerin bile haberi yok çalışmalardan.
En iyisi beklemek. Geçen sene Andre Santos ve Cristian transferlerini kim söyledi Antu'dan? Hiç kimse.
At imzanı ver desteğini kampanyası başlatıyorum Ego bu yazına (:
Şimdi ben bir üyelik alsam antu'dan 1 sene falan takılsam sonra 1 sene sonra bu dönemlerde Fener x oyuncuyu getiriyor desem demek ki herkes inanacak.Birde araya bir iki yönetici ile resim sıkıştırdım mı tamamdır olaybu kadar basit değiş yahu duyum dedikleri gazetelerde çıkan haberler
Gazetelerde yazanlar hariç bir tane duyum diye tabir edilen transfer haberi gösteriniz desem kesin yokdur
varsada ilk 2 satırda yazan mantıkla giden birinin işidir
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hayır o değil artık gazeteler de antu'yu takip etmeye başladı transfer haberlerini yazarken,iyice çivisi çıktı işin![]()
Bugün ya da yarın bombalar patlayacak. Duyum değil hissiyat.Forlan ve Krasici bekliyorum
![]()
TariboWest
Forlan gelmez. Şu an bana göre dünyanın en iyi forveti Forlan. Ardından da Diego Milito gelir. David Villa, Ibrahimovic, Higuain, Anelka da en iyi forvetler arasında. Forlan'ı almak imkansıza yakın. Dünya Kupası'nın en iyi futbolcusu seçildi, inanılmaz formda, asla alamayız. Forlan'ı daha büyük kulüpler transfer edebilir veya Atletico'da kalır.
Ben Aziz Yildirimdan umitliyim patlatcak bi bomba![]()
Forlan DK'sındaki performansından sonra çok zor gelir..En az 25+'dan başlar fiyatı..
Dünya Kupasından önce 15'e belki kapatılıdı Forlan ama şu an imkansız. Altın Topuda kazandı.
Forlan'in FB ye gelmesi icin bir ihtimal olabilir oda D.K. dan once anlastilarsa gelir , eger su anda almaya kalkarsan Forlan'i 30 - 35 M eurodan acar ATL Madrid gorusmeleri , Dunya kupasinda 5 gol atip , en iyi oyuncu secilen adami Turkiye'ye getirmek cok cok zor
Açıkcası Fenerbahçe'den geçen seneki gibi gizli bir transfer bekliyorum basında adı duyulmayan bir isim..
Bu sene ümitliyim bomba patlayacak. Kaanın dediği gibi adı sanı duyulmamış adam alırlarsa taraftarlar isyan eder. Çünkü bizim son yaşadığımız tramva kaliteli transferlerle biraz unutturulabilir. Şu an için herşey taraftarın istediği gibi gidiyor. Hocamız Aykut Kocaman. Artık formayı hak eden giyecek. Güizanın takım kampına alınmaması da bunun güzel örneği. Mesela Beşiktaş Quaresmayı aldı. Camia kenetlendi. Aziz Başkan da bunu biliyor. O yüzden bu kadar beklendiğini düşünüyorum. Yoksa Diaya verirsin 8m euroyu alırsın. İnşallah güzel olacak.![]()
TariboWest
Kaç gündür kaç haftadır bekliyoruz bombayı
Bir patlatmadılar.
Hazard %99 Lille'de kalıyorum demiş.Bu hayal de sona erdi böylece![]()
Hazard'ın gelme ihtimali zaten %1'di.Çok büyük paralar versen de Lille sonraki satışı da düşünüyor, bu da transferin maliyeti düşünüldüğünde akıl almaz rakamlara ulaşıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
forlan ile dk' öncesi anlaşma sağlanmış ama dünya kupasında gösterdiği muazzam performans neticesinde yarın bir görüşme daha olacakmış.
sözünün eriyse artık verdiği sözü tutar
not: bu duyum emre belözoğlu duyumunu veren şahsa aittir.
gerçeklik payını böylece yukarılara taşıyor bu durum.
(/s)
ayrıca şu işe şöyle bir açıklık getireyim.
duyum, ihtimaldir. olabilir de olmayabilir de. kendinizi kaptırmayın yani.
ve üstüne basa basa -miş -mış kullanıyorum.
(/s)
forlan gelirse büyük iş olur ama ben atletico madrid olsam cayardım transferden . daha fazla para alırdımbi de forlan piyasasını arttırdı daha büyük bi takıma da gidebilir belki ..
O kadar duyum oldu kaç tane transfer oldu yahu?Bizde bir sürü haberler duyuyoruz her kulüpten ama o duyumların bir derecesi var. Yüzde olarak %75ini teyit ettiremediğim sürece bir yere yazmıyorum. %75ini teyit ettirebileceğim bir kaç kulüp var. Mesajlarımdan takip edersiniz görürsünüz.
![]()
I'm back...
ben şahsen istemiyorum sercan'ı. hızdan başka bir yeteneği yok.Kanal D : Fenerbahçe Sercan için 6 milyon euro + Önder ve Gökhan Ünal'ı önerdi.
(/s)
Bombanın barutu rutubet aldı anlaşılan... Patlamadı gitti. Aslında ses getirecek bir bomba olmasa da olur. Ben ses bombası istemiyorum. Az ses çıkarsa da olur, hızlı ve parça tesiri etkili olsun. Stoch'un bir numara büyüğüne razıyım.
bu hafta muhtemelen transfer sonuçlanır.
(/s)
Umut duyum almadığın oyuncu kaldı mı? İçimizdeki fotomaç gibi birşey oldun sen. 100 tane isim söyledin yarın öbür gün biri gelince çıkıp ben demiştim dersin. Attığın mesajı gösterirsin.![]()