Bir Deniz Barış,birde O'shea. Artık siz düşünün)))))
Bir Deniz Barış,birde O'shea. Artık siz düşünün)))))
komple defans. işe yarar ama barcaya gitmez bence.
Barca daha iyi isimlerin peşinden koşmalı ..
O Shea'yı Bende Hiç Sevmiyorum...
Ama Barça'ya Kaliteli Bir Kanat Oyuncusu Şart...
Ribery-Silva-Robben-A.Di Maria Bunlardan Birisi İyi Gider Barça'ya![]()
Mourinho'ya taraftar vetosu
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Real Madrid'in başına geçeceğine dair iddia üzerine yapılan bir anket, Real Madrid taraftarının Portekizli teknik adamı kesinlikle takımda görmek istemediğini ortaya çıkardı.
Marca gazetesinin yaptığı ankete katılan 13 binden fazla Real Madrid taraftarının yüzde 78'i, Mourinho'nun takımın başına geçmesine karşı olduğu yönünde fikir beyan etti.
Öte yandan Real Madrid'in genç yıldızlarından Esteban Granero, yola teknik direktör Manuel Pellegrini ile devam etmek istediklerini söyledi ve ''Başka bir teknik direktör istemiyoruz'' dedi.
Granero, idmandan sonra basına yaptığı açıklamada, hocalarının değişeceğine dair söylentilerden uzak durmaya çalıştıklarını, teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu ve bu söylentilerin kendisine aptalca geldiğini ifade etti.
Futbolcu, ''Pellegrini bizim teknik direktörümüz ve yıllarca böyle kalacağını umuyoruz. Sonuna kadar onunlayız'' diye konuştu.
Marca gazetesi, Real Madrid'in, İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştüğünü iddia etmişti.
Haberinde, ''Pellegrini'nin Real Madrid'deki geleceği her geçen gün daha da kararıyor'' diye yazan Marca, Real Madrid'in sezon sonunda Şilili teknik adamın görevine son verebileceğini ileri sürmüştü.
LigTv
İspanyaya yolu düşmez uzun bir süre
Mourinho yıldızları yönetmeyi iyi biliyor.Real Madrid'i yönetecek teknik direktöründe ilk özelliği bu olmalı bence.
So what?
Saike
Mourinho zaten sezon başında Madrid'den teklif aldı ve reddetti.
Mourinho'da sizi istemiyor merak etmeyin![]()
Barcelona taraftarıda istemiyor Mourinho'yu,Mourinho'da onları.
Rijkaard gideceği zamanlar,gazetelerde Mourinho haberleri dönmüştü ve Jose buna kızmıştı,Barcelona'yı düşünmüyorum demişti.
İnter'de uzun süre çalışmak istiyor.
Seko abi de Mourinho'nun Türkiye sözcüsü![]()
Ben Mourinho'dan Portekiz,İngiltere,İtalya'dan sonra farklı bir ülke beklerim.![]()
Bir gün Ferguson'un yerine geçmek isterim demişti ama o şuanda söz konusu bile olamazşuanda değil önümüzdeki 10 yılda bile olmaz
![]()
turksportal...
Mourinho zamaninda tercümandi adam nerden nereye geldi simdi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisi![]()
Henry'den itiraf
Barcelona'da yaklaşık 1 aydır ilk 11'de forma şansı bulamayan Fransız forvet Thierry Henry, şu an takımında aynı mevkide kendisinden daha iyi oyuncular olduğunu ve oynamayı hak etmediğini söyledi.
Fransa'nın L'Equipe gazetesine açıklamada bulunan Henry, şu an forma şansı bulamamasının normal olduğunu belirtti. Takımın her şeyden önemli olduğunu ifade eden Henry, ''Önemli olan Barça'nın kazanması, benim oynamam değil. Sol kanatta dünyanın en iyi oyuncularından olan İniesta ile Pedro var. Pedro ilk 11'de oynadığında da maça sonradan girse de gol atıyor. Çok iyi bir sezon geçiriyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu yüzden benim ilk 11'de daha az oynamam mantıklı'' ifadesini kullandı.
Teknik Direktör Pep Guardiola ile aralarında sorun bulunmadığını söyleyen Henry, ''Onun tercihlerine saygı duyuyorum. 15 gol atmış olsaydım durum farklı olurdu. Şahsen oynamayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Tekrar edeyim, şu an aynı mevkide benden iyiler var. Ancak bu idmanlarda çok çalışmaya devam etmeyeceğimi göstermez'' dedi.
LigTv
Drenthe 2 ay yok
Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Royston Drenthe, sakatlığı nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacak.
Real Madrid Kulübünün açıklamasında, Drenthe'nin dünkü antrenmanın ardından muayene edildiği ve sol bacağındaki sakatlık nedeniyle 2-3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. 22 yaşındaki Drenthe, Real Madrid'e 2007'de Feyenoord'dan transfer olmuştu. Drenthe, bu sezon 7 maçta forma giydi.
LigTv
İki hafta diye okumuştum bendeZaten direk oynayan bir oyuncu değildi Madrid'i fazla etkilemez ..
Biraz önce Racing'e attığı gol her şeyin bitmediğini gösteriyor.
Ne anlamak istediğine bağlı olarak değişebilecek bir açıklama. Pedro şu ara çok formda. Onun oynayıp benim oynamamam normal ama idmanlarda çalışacağım vs. gibi bir şeyler söylemiş.
Bunu her oyuncu yapar. Gönderilecek dedikoduları vs. için bu açıklamayı yapacağını düşünmüyorum Henry'nin. Zira Barcelona onu gönderse bile üst düzey bir takım havada kapar.
Campell gibi Arsenal'e döner öyle birşey olursa.
Barca'ya Racing morali
Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart ile çok önemli bir maça çıkacak olan La Liga lideri Barcelona, birçok eksiğine rağmen Racing'i 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek hem Atletico mağlubiyetini unuttu, hem de salı günü için moral depoladı
Nou Camp'taki maça as kadrosunda 6 eksikle çıkan Barcelona'nın zorlanması beklenirken, gol perdesi çok erken açıldı. Iniesta Katalan ekibini 1-0 öne geçirdi, ardından da sezon sonu İspanya'dan ayrılması beklenen isimlerden Henry'nin serbest vuruşuyla fark 2 oldu. Katalan ekibinde ilk yarının soncunu yine bir serbest vuruşta Marquez belirledi. İkinci yarıda genç isimlere de yer veren Barcelona, 85. dakikada Messi'nin hazırladığı pozisyonu değerlendiren Thiago ile bir gol daha buldu. Maçtan 4-0 galip ayrılan Barcelona, puanını 58'e çıkarıp liderliğini sürdürdü.
LigTv
Barcelona, sağ bekte Daniel Alves'in alternatifini buldu...
Barcelona'nın, Osasuna ve İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Cesar Azpilicueta'yı sezon sonunda kadrosuna katmak için harekâta geçtiği ileri sürüldü.
AS gazetesinin haberine göre, genç futbolcunun kontratında 15 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Barcelona Sportif Direktörü Txiki Begiristain'in da Azpilicueta ile görüşmelere başladığı kaydedildi.
Sağ bek mevkiinde Daniel Alves'in alternatifi olarak düşünülen Azpilicueta, 2006-2007 sezonunda Osasuna altyapısından as takıma yükselmişti. Genç futbolcu, sergilediği başarılı performansla birçok Avrupa takımının iştahını kabartıyor.
Böyle bir oyuncuyu alıpta yedekte oturtmaları hoşuma kaçmıyor açıkcası. Direkt oynayacağı bir takıma gitse keşke yeteneklerini görebilsek.
Serkan abi doğru söylüyor.Canales'i aldı ya Real Madrid.Sıra Barça'da.
Son Racing maçında 1 gol attı.Hayırlısı.
![]()