Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 310 / 422 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
9,271 ile 9,300 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Deniz Barış,birde O'shea. Artık siz düşünün )))))

komple defans. işe yarar ama barcaya gitmez bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barca daha iyi isimlerin peşinden koşmalı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

O Shea'yı Bende Hiç Sevmiyorum...
    Ama Barça'ya Kaliteli Bir Kanat Oyuncusu Şart...
    Ribery-Silva-Robben-A.Di Maria Bunlardan Birisi İyi Gider Barça'ya

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Mourinho'ya taraftar vetosu

Mourinho'ya taraftar vetosu

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Real Madrid'in başına geçeceğine dair iddia üzerine yapılan bir anket, Real Madrid taraftarının Portekizli teknik adamı kesinlikle takımda görmek istemediğini ortaya çıkardı.

Marca gazetesinin yaptığı ankete katılan 13 binden fazla Real Madrid taraftarının yüzde 78'i, Mourinho'nun takımın başına geçmesine karşı olduğu yönünde fikir beyan etti.

Öte yandan Real Madrid'in genç yıldızlarından Esteban Granero, yola teknik direktör Manuel Pellegrini ile devam etmek istediklerini söyledi ve ''Başka bir teknik direktör istemiyoruz'' dedi.

Granero, idmandan sonra basına yaptığı açıklamada, hocalarının değişeceğine dair söylentilerden uzak durmaya çalıştıklarını, teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu ve bu söylentilerin kendisine aptalca geldiğini ifade etti.

Futbolcu, ''Pellegrini bizim teknik direktörümüz ve yıllarca böyle kalacağını umuyoruz. Sonuna kadar onunlayız'' diye konuştu.

Marca gazetesi, Real Madrid'in, İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştüğünü iddia etmişti.

Haberinde, ''Pellegrini'nin Real Madrid'deki geleceği her geçen gün daha da kararıyor'' diye yazan Marca, Real Madrid'in sezon sonunda Şilili teknik adamın görevine son verebileceğini ileri sürmüştü.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanyaya yolu düşmez uzun bir süre

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mourinho yıldızları yönetmeyi iyi biliyor.Real Madrid'i yönetecek teknik direktöründe ilk özelliği bu olmalı bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho zaten sezon başında Madrid'den teklif aldı ve reddetti.
    Mourinho'da sizi istemiyor merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Mourinho zaten sezon başında Madrid'den teklif aldı ve reddetti.
    Mourinho'da sizi istemiyor merak etmeyin
    Mourinho'nun Barcelona'yı yönetmek gibi bir arzusu var sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona taraftarıda istemiyor Mourinho'yu,Mourinho'da onları.
    Rijkaard gideceği zamanlar,gazetelerde Mourinho haberleri dönmüştü ve Jose buna kızmıştı,Barcelona'yı düşünmüyorum demişti.

İnter'de uzun süre çalışmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Seko abi de Mourinho'nun Türkiye sözcüsü

sakary Ali Misafir

Ben Mourinho'dan Portekiz,İngiltere,İtalya'dan sonra farklı bir ülke beklerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bir gün Ferguson'un yerine geçmek isterim demişti ama o şuanda söz konusu bile olamaz şuanda değil önümüzdeki 10 yılda bile olmaz
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Öte yandan Real Madrid'in genç yıldızlarından Esteban Granero, yola teknik direktör Manuel Pellegrini ile devam etmek istediklerini söyledi ve ''Başka bir teknik direktör istemiyoruz'' dedi.

Granero, idmandan sonra basına yaptığı açıklamada, hocalarının değişeceğine dair söylentilerden uzak durmaya çalıştıklarını, teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu ve bu söylentilerin kendisine aptalca geldiğini ifade etti.

Futbolcu, ''Pellegrini bizim teknik direktörümüz ve yıllarca böyle kalacağını umuyoruz. Sonuna kadar onunlayız'' diye konuştu.
    Ahh Granero ahhh. Her maçta kötü oynasamda yeteneksiz olsamda beni oynatırsa bende derim sakın gitmesin diye.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mourinho zamaninda tercümandi adam nerden nereye geldi simdi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Henry'den itiraf

Henry'den itiraf

Barcelona'da yaklaşık 1 aydır ilk 11'de forma şansı bulamayan Fransız forvet Thierry Henry, şu an takımında aynı mevkide kendisinden daha iyi oyuncular olduğunu ve oynamayı hak etmediğini söyledi.

Fransa'nın L'Equipe gazetesine açıklamada bulunan Henry, şu an forma şansı bulamamasının normal olduğunu belirtti. Takımın her şeyden önemli olduğunu ifade eden Henry, ''Önemli olan Barça'nın kazanması, benim oynamam değil. Sol kanatta dünyanın en iyi oyuncularından olan İniesta ile Pedro var. Pedro ilk 11'de oynadığında da maça sonradan girse de gol atıyor. Çok iyi bir sezon geçiriyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu yüzden benim ilk 11'de daha az oynamam mantıklı'' ifadesini kullandı.
    Teknik Direktör Pep Guardiola ile aralarında sorun bulunmadığını söyleyen Henry, ''Onun tercihlerine saygı duyuyorum. 15 gol atmış olsaydım durum farklı olurdu. Şahsen oynamayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Tekrar edeyim, şu an aynı mevkide benden iyiler var. Ancak bu idmanlarda çok çalışmaya devam etmeyeceğimi göstermez'' dedi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Drenthe 2 ay yok !

Drenthe 2 ay yok

Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Royston Drenthe, sakatlığı nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid Kulübünün açıklamasında, Drenthe'nin dünkü antrenmanın ardından muayene edildiği ve sol bacağındaki sakatlık nedeniyle 2-3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. 22 yaşındaki Drenthe, Real Madrid'e 2007'de Feyenoord'dan transfer olmuştu. Drenthe, bu sezon 7 maçta forma giydi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drenthe 2 ay yok

Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Royston Drenthe, sakatlığı nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid Kulübünün açıklamasında, Drenthe'nin dünkü antrenmanın ardından muayene edildiği ve sol bacağındaki sakatlık nedeniyle 2-3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. 22 yaşındaki Drenthe, Real Madrid'e 2007'de Feyenoord'dan transfer olmuştu. Drenthe, bu sezon 7 maçta forma giydi.

LigTv
    Nasıl bir belirsizliktir bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki hafta diye okumuştum bende Zaten direk oynayan bir oyuncu değildi Madrid'i fazla etkilemez ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Nasıl bir belirsizliktir bu
    QTM diyorum SeKo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry'den itiraf

Barcelona'da yaklaşık 1 aydır ilk 11'de forma şansı bulamayan Fransız forvet Thierry Henry, şu an takımında aynı mevkide kendisinden daha iyi oyuncular olduğunu ve oynamayı hak etmediğini söyledi.

Fransa'nın L'Equipe gazetesine açıklamada bulunan Henry, şu an forma şansı bulamamasının normal olduğunu belirtti. Takımın her şeyden önemli olduğunu ifade eden Henry, ''Önemli olan Barça'nın kazanması, benim oynamam değil. Sol kanatta dünyanın en iyi oyuncularından olan İniesta ile Pedro var. Pedro ilk 11'de oynadığında da maça sonradan girse de gol atıyor. Çok iyi bir sezon geçiriyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu yüzden benim ilk 11'de daha az oynamam mantıklı'' ifadesini kullandı.
    Teknik Direktör Pep Guardiola ile aralarında sorun bulunmadığını söyleyen Henry, ''Onun tercihlerine saygı duyuyorum. 15 gol atmış olsaydım durum farklı olurdu. Şahsen oynamayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Tekrar edeyim, şu an aynı mevkide benden iyiler var. Ancak bu idmanlarda çok çalışmaya devam etmeyeceğimi göstermez'' dedi.

LigTv
    Birnevi yalakalık yapıyor.

Henry Barcelona'ya ilk transfer olduğu zamanlar yaptığı bir röportajda "Büyük takımlarda oynamayı bıraktığım an, jubile yaptığım andır." demişti(veya ona benzer birşey. ). Buna dayanarak seneye Henry jubile yapar artık. (Nerden ne çıkardım. )

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biraz önce Racing'e attığı gol her şeyin bitmediğini gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne anlamak istediğine bağlı olarak değişebilecek bir açıklama. Pedro şu ara çok formda. Onun oynayıp benim oynamamam normal ama idmanlarda çalışacağım vs. gibi bir şeyler söylemiş.

Bunu her oyuncu yapar. Gönderilecek dedikoduları vs. için bu açıklamayı yapacağını düşünmüyorum Henry'nin. Zira Barcelona onu gönderse bile üst düzey bir takım havada kapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ne anlamak istediğine bağlı olarak değişebilecek bir açıklama. Pedro şu ara çok formda. Onun oynayıp benim oynamamam normal ama idmanlarda çalışacağım vs. gibi bir şeyler söylemiş.

Bunu her oyuncu yapar. Gönderilecek dedikoduları vs. için bu açıklamayı yapacağını düşünmüyorum Henry'nin. Zira Barcelona onu gönderse bile üst düzey bir takım havada kapar.
    Eğer Barça'nın göndereceği bir ağızdan açıklanırsa ertesi gün fanatiklerde, fotomaçlarda görürüz " Henry'nin İşini Haldun Üstünel Bitirdi" veya " Aziz Yıldırım Müjdeyi Verdi: Henry Fenerbahçe'de"

sakary Ali Misafir

Campell gibi Arsenal'e döner öyle birşey olursa.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Barca'ya Racing morali

Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart ile çok önemli bir maça çıkacak olan La Liga lideri Barcelona, birçok eksiğine rağmen Racing'i 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek hem Atletico mağlubiyetini unuttu, hem de salı günü için moral depoladı

Nou Camp'taki maça as kadrosunda 6 eksikle çıkan Barcelona'nın zorlanması beklenirken, gol perdesi çok erken açıldı. Iniesta Katalan ekibini 1-0 öne geçirdi, ardından da sezon sonu İspanya'dan ayrılması beklenen isimlerden Henry'nin serbest vuruşuyla fark 2 oldu. Katalan ekibinde ilk yarının soncunu yine bir serbest vuruşta Marquez belirledi. İkinci yarıda genç isimlere de yer veren Barcelona, 85. dakikada Messi'nin hazırladığı pozisyonu değerlendiren Thiago ile bir gol daha buldu. Maçtan 4-0 galip ayrılan Barcelona, puanını 58'e çıkarıp liderliğini sürdürdü.

LigTv

Del Piero_10 Misafir

Default Barça, Azpilicueta'yı takibe aldı

Barcelona, sağ bekte Daniel Alves'in alternatifini buldu...

Barcelona'nın, Osasuna ve İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Cesar Azpilicueta'yı sezon sonunda kadrosuna katmak için harekâta geçtiği ileri sürüldü.

AS gazetesinin haberine göre, genç futbolcunun kontratında 15 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Barcelona Sportif Direktörü Txiki Begiristain'in da Azpilicueta ile görüşmelere başladığı kaydedildi.

Sağ bek mevkiinde Daniel Alves'in alternatifi olarak düşünülen Azpilicueta, 2006-2007 sezonunda Osasuna altyapısından as takıma yükselmişti. Genç futbolcu, sergilediği başarılı performansla birçok Avrupa takımının iştahını kabartıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir oyuncuyu alıpta yedekte oturtmaları hoşuma kaçmıyor açıkcası. Direkt oynayacağı bir takıma gitse keşke yeteneklerini görebilsek.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serkan abi doğru söylüyor.Canales'i aldı ya Real Madrid.Sıra Barça'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son Racing maçında 1 gol attı. Hayırlısı.

Mesaj Yetkileri