Sayfa 310 / 447 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
9,271 ile 9,300 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bu yazının gündem değiştirmeyle GS ile uğraşmakla ne alakası var anlamış değilim. Burada çıkıp FB yönetimine laf atan arkadaşlar Adnan Öztürk'ü neye göre savunuyor anlamış değilim. Dikkat ederseniz FB açıklamasında GS kulübüne yönelik hiçbirşey yok tamamen Adnan Öztürk için yazılmış bir yazı mevcut. Siz merak etmeyin biz FB gündemini çok iyi biliyoruz başkaları gibi herşeye inanıp atlamayız. Ne kadar bu açıklamayı gereksiz görsem de burada sırf kendi yöneticisi olduğu için savunmaya geçen taraftarları kınıyorum.

Adnan Öztürk sorgusuz sualsiz Meireles'i uçağa bindirirdim derken iyi miydi? Melo gerçekten tükürdüyse uçağa zaten biner diyenler GS'da böyle şeyler karşılıksız kalmaz diyenler adam takım arkadaşını dövdüğünde niye uçağa binmedi diye sorarlar size?

Benim en sevmediğim şeylerden birisi burada çıkıp kendi takımı, futbolcusu ve yöneticisi mükemmel diiğer herkes karaktersizmiş gibi davranılmasıdır. Şunu kesinlikle unutmayın her takımda böyle karaktersiz futbolcular, yöneticiler ve antrenörler olur, olacaktır da.

Melo'nun yaptığı hareket hakkında fikrim yok üstünde durmadım bile umrumda değil açıkçası. Ama siz şimdi nasıl adamın hakkını arıyorsanız FB de o zaman o şekilde futbolcunun hakkını arıyordu ama bazı hazımsızlar boyundan büyük yorumlar yaparak ortamı germek adına ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Şimdi FB yönetimi de aynı şeyi yapıyor kabul ediyorum, ama ben hiç olmazsa bazıları gibi gözümü kapatıp savunmaya geçmiyorum hemen, kabul ediyorum hatayı yani BÜYÜKLÜK yapıyorm...
    Dediklerine katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir arkadas fenerbahcenin mali tablosunu yazmis oda antudan almis.

Öncelikle merhaba‚

bugün kü Denizbank ve Vakıfbank´tan tarafımıza kredi verilmediği‚ Sabit gayrimenkullerin ipotek istendiği şeklindeki haberler ve twitterde başlayan boykot furyasını görünce bir banka çalışanı olarak kulübümüzle ilgili bir kısa araştırma yaptım.

Öncelikle mali açıdan ne durumdayız ona bakalım isterseniz.

11 ocak tarihinde 6 aylık mali tablolarımız açıklandı.

http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/Sorg...3&paketTipi=-2

Peki ne görüyoruz.

Öncelikle 3 Temmuz sürecini bu konuda es geçemeyeceğim. CL´ye alınmama ve devamındaki sezonda şampiyonluğun kaçırılması bu sene yine CL´ye katılamamamız nakit akışımıza ciddi anlamda darbe vurdu. (Bu başarıların kaçmasını etkileyen yan kalem gelirlerinden mahrumiyeti saymıyorum. 5 maçlık ceza gibi.)

Fenerbahçemiz Kasım 2012 itibariyle 4.2 milyon TL zararda. Ticari borçlar bir önceki döneme göre tam 62 milyon TL; diğer borçlar ise 26 mio TL artmış durumda. Dolayısıyla esas faaliyetlerinde Kasım 2012 itibariyle toplamda 81 milyon TL azalma olmuş (Yan kalemler ile)

Bu sezon transfere 67 milyon TL para harcamışız banka kredileri kullanarak. Denizbanktan 51 milyon kredi kullanılmış ve bozulan nakit akışı azda olsa düzeltilmiş. Karşılığında TFF yayın gelirlerine temlik koydurmuşuz.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=216753

Mevcut olan bir kredi riski varken (40 milyon TL yayın gelirleri temlikli) Denizbank tabiki yeni bir teminat almadan kredi vermeyecektir.

(Boykot konusu olan duruma bakınca Denizbank´ın zaten bize kredi verdiği görülmektedir.)

İşin enteresan tarafı gelir tablosu ve bilançolarımızda kulübümüzün Mayıs 2012 den Kasım 2012 ye sermayesi 10 milyon TL azalmış. Bu 3 aylık dönemde 51 mio TL lik borç stoğu artışı var. Bu sebeple cari oranı 1.00 ın altına gerilemiş durumda.

Cari oran ne demek ?

Elimdeki varlığa karşılık ne kadar borcum var ? Kulübümüzün elindeki 77 TL ye göre 100 TL lik borç yapmış. Cari Oran: 0‚77

Ağustos rakamlarına görede kulübümüz 3 ayda 9 milyon TL zararda.

Gelelim Transfere

Kulübün transfer yapmak isteği aşikar. Bu yüzden de tekrar kredi istiyoruz. Ama yukarıdaki finansal duruma bakıldığında sabit bir gayrimenkulümüz ipoteğe alınmadan bu zor görünüyor. (Diyelim ki banka krediyi vermeyi kabul etti. Genel kuruldan bu izin alınabilir mi orasıda meçhul)

Bu şartlarda ben artık maliyetli bir transfer beklemiyorum. Yok illa kredi alınacaksa neden Ferit Şahenk´in sahibi olduğu Garanti´den yada Koç ailesinin sahip olduğu Yapı ve Kredi Bankasından bu kredi istenmiyor. Onuda anlamış değilim.

Bildiğim tek şey ise Şampiyon olamasak bile 2. olup mutlaka CL´ye katılmamız gerektiği.

http://forum.antu.com/cep/KonuOku.as...=63097&sayfa=1

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konuda da bahsetmişler ama, 3. temmuzdan önce de Fenerbahçe her sezon düzenli olarak Şampiyonlar Ligine katılmıyordu zaten, etkilediği doğru ama sadece buna bağlanırsa esas sebepler geri planda kalır. Transfer politikasında hata var bence, geçen sene yedek oyuncuları satıp genç isimlerle kaliteli yabancıları harmanlamaları daha mantıklıydı. Bunun yerine takımın omurgasından isimler gönderildi. Bana göre yanlış olan plana rağmen geçen sene kıl payı ile şampiyonluğu kaçırdılar ve esas yanlış süreç bu sene başladı. Meireles transferi ŞL'den elenmeden önce yapılmış olsa mantıklı bir transferdi ve şansı arttırabilirdi ama geç kalınınca ciddi bir gelirden mahrum kalınmış oldu. Emre ve Alex gidiyor, yerlerine Meireles ve Belhanda alınmaya çalışılıyor sadece bonservislerin toplamı 20 milyon euro. Bir de Krasic olayı var tabii. Her takım yanlış transfer yapıyor, tabiri caizse kazık yiyor ama Fenerbahçe'de son dönemde bu maliyetler daha ciddi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forumlarda yazılmış saçma bir yazıdan, geciken transferden devre arası makul olabilecek para harcamaya çekinmeden iyi Fenerbahçe krizde goygoyu döndü ona acıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nijerya tur atlamış, Yobo bi süre daha Afrika'da kalacak. O da çok formda değil ama Bekir - Egemen ikilisi bir aradayken çift etkili canlı bomba oluyorlar resmen.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sene başında da bütün transferleri geç yaptık ama böyle haberler çıkmadı. Türk basını yine acizane haberlere başvurmaya başlamış. Hiç olmazsa bizim takımımızın özkaynakları eksi 200 milyon TL değil, pozitif.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nijerya ile Fildişi eşleşmi galiba.

Yobo geri dönebilir büyük ihtimalle ama inşallah dönmezde biz Drogba'ya kavuşuruz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz yukardaki yaziyi yazan medya degil antudan bir vatandas.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nijerya ele Aslanlar Fil Dişini

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Nijerya ele Aslanlar Fil Dişini

Olaya bak GS taraftarı Nijerya'yı, FB taraftarı Fildişini tutuyor .

Ne diyorsunuz beyler

Taş gibi takım taş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belhanda mı kaldı hocam ya.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra takımı eleştirenlere nasıl cevap verecekler acaba, yaz kampına 4 tane dünya yıldızı yetiştirecez diyerek mi? Belki de hayırlısı olur bu takımın zaten başarılı olması imkansız bu sayede yönetim ve hoca gidebilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sow
    Stoch ------------------------- Kuyt
    Emre - Meireles
    Topal
    Ziegler - Yobo - Bekir - Gökhan
    Volkan

Muhtemelen bundan sonra bu formatta oynarız.
    Last edited by Cengo : 31.Ocak.2013 at 22:17
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hasan sol bekte iyi değilmiydi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

stoch - caner
    topal - baroni olursa hiç şaşırmam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün idmandan fotograflar koymuşlar da. Bazıları ilgimi çekti.

Sow ve rövaşata tutkusu Bu adam böyle giderse kafa vurmayı unutacak.

Egemen geçen Almeida'yı sırtlamıştı, bu sefer sınır tanımamış

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emre: Cok mutluyum. Sanki hic ayrilmamisim gibi hissediyorum. Ancak bu ayrilik hayirli oldu.
    Emre: Transferimde emegi gecen herkese, basta Ali Yildirim'a tesekkur ederim.
    Emre: Burada yasanan duygular yuksek seviyede oluyor. Fenerbahce 3 kulvarda da cok iyi gidiyor. Ben de elimden geleni yapacagim.
    Emre: Yasadiklarimizla baska kimse basedemezdi.Cok zor seyler atlattik; baskanimiz ile yoneticilerimiz ile futbolcular ile her sey cok zordu
    Emre: Pazar gunu itibariyle taraftarimizin onune cikmak, o formayi giymek icin sabirsizlaniyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

4 5 1 e devam eder fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dünkü A2 Kartal maçından Recep Niyaz

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=o2RQ6dC3qs8"]Recep Niyaz[/YOUTUBE]
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Webo ile Cris kaynaşmışlar bile

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Çılgın diziliş :

Değişik :

olacağı yok ama insan bekliyor işte.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2 kadroya da Semih'i koymuşsun Kuyt yok. Semih bana kalırsa ilk 11 oyuncusu değil. Sonradan girip iş yapabilicek bir oyuncu. İlk diziliş gayet güzel Webo ortaya Kuyt sağa atılırsa ağızlarda ki kadro olur. 2.si de güzel orda da Kuyt - Sow yada Webo - Sow düşünülebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    2 kadroya da Semih'i koymuşsun Kuyt yok. Semih bana kalırsa ilk 11 oyuncusu değil. Sonradan girip iş yapabilicek bir oyuncu. İlk diziliş gayet güzel Webo ortaya Kuyt sağa atılırsa ağızlarda ki kadro olur. 2.si de güzel orda da Kuyt - Sow yada Webo - Sow düşünülebilir.
    Webo,Semih kadar iyi top indirip dağıtamıyor bence o yüzden webo'yu kanat olarak yazdım Kuyt formunu bulana kadar.Aslında Stoch'u sola yazıp Sow'u sağ kanada alabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

belkide ligimizin en iyi top tutup dagitan adami webo bknz : top dagitamiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan kaptanlığı tekrar Emre'ye vermiş.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Önümüzdeki maçlar

Elazığ
    Bursa (kupa)
    Antep d
    Sivas (kupa)
    Sivas
    Mersin İ.Y d
    Bate d
    Trabzon d
    Bate

Pazar günü kazanırsak fark 3 puana inicek ve antep maçı o kadar önem kazanacakki kazanırsak olası bir gs -bjk beraberliğinde fark 1 e inecek.Biz içerde sivasla yaparken de gs deplasmanda bursayla beşiktaş içerde karabükle oynucak avantaj bize geçicek diyebilirim ama antep maçı çok önemli eğer kazanamazsak hiç önemi yok bunların ayrıyettende galatasarayın schalke maçları arasındaki lig maçlarıda çok zorlu maçlar diyeceğim şuki eğer takım bursadaki gibi oynarsa içerdeki bate maçından sonraki hafta liderlik koltuğuna oturabiliriz.
    Ah elazığ ah

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Acilen üst üste galibiyet almaya ihtiyacımız var. Ve de ilk golü yemezsek çok iyi olacak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Takım iyi oynadı bugun bana kalırsa. Ancak dediğim gibi topu ileri yıkıyoruz ama ya son vuruşlarda becerisizlik oluyor ya da top ceza sahası kenarında dolaşıyor yaratıcılığını kullanıp ara pası atan doğru düzgün orta yapan olmuyor. Defans zaten evlere şenlik. Yobo dönmeli kaleye Serkan yada Mert geçmeli.

Stoch kesinlikle oynamalı zaten rakipleri açamıyoruz çekip şut atar hiç yoksa.

Meireles de kesinlikle ön libero oynasın zaten fazla enerjik değil olan enerjisinide çarçur etmesin.

Emrenin yanında da şuan tek isim salih gibi duruyor ama işte hocada ona güvenmiyor.

Sağ kanatta da topuz oynasın gökhanla iyi anlaşıyor takım savunması içinde daha iyi olur.

Mesaj Yetkileri