Porto ile yaptığının bundan ne farkı vardı Oğuz?Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..
Porto ile yaptığının bundan ne farkı vardı Oğuz?Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..
World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama.. O zaman David Moyes'da World Class diyelim mi?
Valencia'yı Cl şampiyonu yapmak mı? Şaka heralde bu. Ayrıca Mourinho'yu kıyasladığın adam Benitez. Porto'yu yoktan var edip Uefa ve CL şampiyonu yapsın Benitez. Ayrıca Liverpool'daki durumu ortada ben o adama teknik adam demem.
Haır ayrıldıgımız nokta bu Chelseaye world class olduğu için geldi.World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama
Benitez'de istikrar yok bir kere Oğuz abi.Mourinho bunu yakalamıştı.
Chelsea mourinho gibisini zor bulur bidaha biraz süpriz oldu baan göre bu karar hemde keşke fatih terimi getirseler![]()
Aragones kovulur, Scolari Fenerbahçe'ye gelir.
Fatih Terim Chelsea'ye gider, milli takıma Bülent Uygun gelir.
Önümüzdeki 10 gün hatta hazırlık maçı kötü geçerse daha uzun süre bunları yazacaklar.
Güzel..
Mourinhonun chelsea oynattığı oyun beni uyutuyordu interdede pek heyecan veren bir futbollrı yok..
Portoki başarısından onun dışında gelişen etmenlerde var tabi kadro kalitesi vs..
Şimdi gitsin portoyu adam etsin görelim..
Fatih terim olayı gibi oyuncular yönünden ve diğer yönlerden her türlü şans yaver gitti terim için uefayı aldı..2. gelişinde ne yapabildi terim imkanlarda vardı yanlış transferler yaptı.
M.city parası var ama kadrosu chelse kadar iyi değilki Chelseanin zaten abrahomic geldiğinden beri şampiyonluğa oynayacak kadrosu var..
Fatih Terim gibi motivasyon ile takım yürüten teknik direktörler yabancı takımlarda pek iş yapamaz benceScolari'ye daha çok sabır gösterilmeliydi bence en az sezon sonuna kadar.
Istatiksel olarak bakarsak Avram Grant basariliydi. Scolariden 5 kat daha iyi bi hoca bana gore.
Yollanmasi bi hataydi, geri gelmesi en buyuk hata olur
Arkadaşım zaten adam Porto'yu 0'dan adam etti.Sen daha gelsinde etsin diyorsun, İnter'e gelirsek; Takım oynamak istemiyor, içinde zaten oynama ruhu yoktu İnter'in.Ve Mourinho İnter'de daha kendi kadrosunu kuramadı.Abramoviç geldiğinde takımda yıldız yoktu, onlar genç yeteneklerdi.Oğuz abi paradan bahsetti, M.City'dede para var orada başlayın adam edin kolaysa.İşte Mourinho bunu başardı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Grant güzel teknik adamdı tabii, takım daha teknik direktör değişikliğini atlamamıştı ve sorunlar vardı.. Drogba vs vs.Bu sebeblerden dolayı başarıyı yakalayamadı.Aralarındaki bağ iyi kurulamadı.Scolari ise alternatif olarak getirildi zaten, uzun süreli bir başarı beklenmiyordu.. Avrupa Şampiyonası biter bitmez kimi getirsek diye acele ile aldılar..
Last edited by Deniz : 09.Şubat.2009 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hali hazır demek takımda bulunan demek sen okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım.
Çok şaşırdım ama bu Chelseayi bence kurtarmaz..
Süpriz olmadı açıkcası takım çok kötü gidiyordu fatura Scolari'ye çıkmış ...
Deniz , Grant geldiginde sampionluk coktan kacmisti ellerinden, Manchester kimseye vermezdi
Ama Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir kupa vardı önünde.
Adı yakında Fenerbahçe ile anılmaya baslar..Hatta fenerbahce'ye falanda gelirse hiç şaşırmam..Zaten son yıllarda hep gündeme geliyordu..
Scolari zico tarzında bir teknik direktör..Oyuncularla iyi anlaşırsa özellikle brezilyalılarla faydalı olur Fenerbahçeye..
Yahu Aragones'in 2 yıllık sözleşmesi var fesh edilirse, büyük miktarla para ödenecek.Fenerbahçe'ye getirilmez.Aragones kalacak.
Dün yazıcaktım internetim kesildi ve yarım kaldı Mourinho'da başarının devamı biraz şansına da denk geldi UEFA şampiyonu olduktan sonra ne oldu 2. Torba'dan Real Madrid, Marsilya ve Partizan'ın bulunduğu gruptan 2. olarak çıktı..Ve sırasıyla Lyon, Deportivo ve Finalde Monaco ile karşılaştı..İşte bunun için bu başarının tekrarı değildir..
Teklifi reddederken Zico'yu önermiştir kendileri. Dipnot olarak geçmek istedim![]()