Sayfa 311 / 492 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Veya David Moyes örneği takımı alt sıralrdan alıp Everton'u ligin üst sıralarını zorlayacak hale getirdi bence başarı budur..
    Porto ile yaptığının bundan ne farkı vardı Oğuz?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama.. O zaman David Moyes'da World Class diyelim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valencia'yı Cl şampiyonu yapmak mı? Şaka heralde bu. Ayrıca Mourinho'yu kıyasladığın adam Benitez. Porto'yu yoktan var edip Uefa ve CL şampiyonu yapsın Benitez. Ayrıca Liverpool'daki durumu ortada ben o adama teknik adam demem.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

World Class kısmına Chelsea'deki dili uzunluğyla geldi ama
    Haır ayrıldıgımız nokta bu Chelseaye world class olduğu için geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Valencia'yı Cl şampiyonu yapmak mı? Şaka heralde bu. Ayrıca Mourinho'yu kıyasladığın adam Benitez. Porto'yu yoktan var edip Uefa ve CL şampiyonu yapsın Benitez. Ayrıca Liverpool'daki durumu ortada ben o adama teknik adam demem.
    Porto'nu CL ŞAmpiyonu olduğu sezon
    Grubu Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Benitez'de istikrar yok bir kere Oğuz abi. Mourinho bunu yakalamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Chelsea mourinho gibisini zor bulur bidaha biraz süpriz oldu baan göre bu karar hemde keşke fatih terimi getirseler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aragones kovulur, Scolari Fenerbahçe'ye gelir.
    Fatih Terim Chelsea'ye gider, milli takıma Bülent Uygun gelir.

Önümüzdeki 10 gün hatta hazırlık maçı kötü geçerse daha uzun süre bunları yazacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Aragones kovulur, Scolari Fenerbahçe'ye gelir.
    Fatih Terim Chelsea'ye gider, milli takıma Bülent Uygun gelir.

Önümüzdeki 10 gün hatta hazırlık maçı kötü geçerse daha uzun süre bunları yazacaklar.
    Güzel..

Mourinhonun chelsea oynattığı oyun beni uyutuyordu interdede pek heyecan veren bir futbollrı yok..

Portoki başarısından onun dışında gelişen etmenlerde var tabi kadro kalitesi vs..

Şimdi gitsin portoyu adam etsin görelim..
    Fatih terim olayı gibi oyuncular yönünden ve diğer yönlerden her türlü şans yaver gitti terim için uefayı aldı..2. gelişinde ne yapabildi terim imkanlarda vardı yanlış transferler yaptı.

M.city parası var ama kadrosu chelse kadar iyi değilki Chelseanin zaten abrahomic geldiğinden beri şampiyonluğa oynayacak kadrosu var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim gibi motivasyon ile takım yürüten teknik direktörler yabancı takımlarda pek iş yapamaz bence Scolari'ye daha çok sabır gösterilmeliydi bence en az sezon sonuna kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Istatiksel olarak bakarsak Avram Grant basariliydi. Scolariden 5 kat daha iyi bi hoca bana gore.

Yollanmasi bi hataydi, geri gelmesi en buyuk hata olur

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Güzel..

Mourinhonun chelsea oynattığı oyun beni uyutuyordu interdede pek heyecan veren bir futbollrı yok..

Portoki başarısından onun dışında gelişen etmenlerde var tabi kadro kalitesi vs..

Şimdi gitsin portoyu adam etsin görelim..
    Fatih terim olayı gibi oyuncular yönünden ve diğer yönlerden her türlü şans yaver gitti terim için uefayı aldı..2. gelişinde ne yapabildi terim imkanlarda vardı yanlış transferler yaptı.

M.city parası var ama kadrosu chelse kadar iyi değilki Chelseanin zaten abrahomic geldiğinden beri şampiyonluğa oynayacak kadrosu var..
    Arkadaşım zaten adam Porto'yu 0'dan adam etti.Sen daha gelsinde etsin diyorsun, İnter'e gelirsek; Takım oynamak istemiyor, içinde zaten oynama ruhu yoktu İnter'in.Ve Mourinho İnter'de daha kendi kadrosunu kuramadı.Abramoviç geldiğinde takımda yıldız yoktu, onlar genç yeteneklerdi.Oğuz abi paradan bahsetti, M.City'dede para var orada başlayın adam edin kolaysa.İşte Mourinho bunu başardı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Istatiksel olarak bakarsak Avram Grant basariliydi. Scolariden 5 kat daha iyi bi hoca bana gore.

Yollanmasi bi hataydi, geri gelmesi en buyuk hata olur
    Grant güzel teknik adamdı tabii, takım daha teknik direktör değişikliğini atlamamıştı ve sorunlar vardı.. Drogba vs vs.Bu sebeblerden dolayı başarıyı yakalayamadı.Aralarındaki bağ iyi kurulamadı.Scolari ise alternatif olarak getirildi zaten, uzun süreli bir başarı beklenmiyordu.. Avrupa Şampiyonası biter bitmez kimi getirsek diye acele ile aldılar..
    Last edited by Deniz : 09.Şubat.2009 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Arkadaşım zaten adam Porto'yu 0'dan adam etti.Sen daha gelsinde etsin diyorsun, İnter'e gelirsek; Takım oynamak istemiyor, içinde zaten oynama ruhu yoktu İnter'in.Ve Mourinho İnter'de daha kendi kadrosunu kuramadı.Abramoviç geldiğinde takımda yıldız yoktu, onlar genç yeteneklerdi.Oğuz abi paradan bahsetti, M.City'dede para var orada başlayın adam edin kolaysa.İşte Mourinho bunu başardı..
    İşte ben buna gülerim

Mourinho geldiğinde takımda hali hazırda ;

Arjen Robben
    Drogba
    Lampard
    Claude Makalele
    Adrian Mutu
    Petr Cech
    Gudjohnsen
    Joe Cole
    John Terry
    William Gallas
    Mateja Kezman

bulunuyordu bunlarmı genç yetenek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İşte ben buna gülerim

Arjen Robben
    Drogba
    Lampard
    Claude Makalele
    Adrian Mutu
    Petr Cech
    Gudjohnsen
    Joe Cole
    John Terry
    William Gallas
    Mateja Kezman

Çok mu yaşlılardı acaba Eralp?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

İşte ben buna gülerim

Arjen Robben
    Drogba
    Lampard
    Claude Makalele
    Adrian Mutu
    Petr Cech
    Gudjohnsen
    Joe Cole
    John Terry
    William Gallas
    Mateja Kezman

Benim demek istediğim, yaşlı değiller manasında.Bende buna gülerim bana burdan yaşlıları çıkarırmısın tek tek? Hazırda diyorsunda, her teknik adam yapar o zaman sonuçta hazırya takım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hali hazır demek takımda bulunan demek sen okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Çok şaşırdım ama bu Chelseayi bence kurtarmaz..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Hali hazır demek takımda bulunan demek sen okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım.
    Yukarıdaki tartışmalara yazdın kadroyu, yukarıdaki tartışmalarda Mourinho'nun yapabileceği başarılar.Ben onun için böyle cevap yazdım..

Neyse, daha tartışmaya gerek yok kimseyle.Düzgün bir şekilde yaptık.Uyarı almayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süpriz olmadı açıkcası takım çok kötü gidiyordu fatura Scolari'ye çıkmış ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Deniz , Grant geldiginde sampionluk coktan kacmisti ellerinden, Manchester kimseye vermezdi

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ama Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir kupa vardı önünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adı yakında Fenerbahçe ile anılmaya baslar..Hatta fenerbahce'ye falanda gelirse hiç şaşırmam..Zaten son yıllarda hep gündeme geliyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Scolari zico tarzında bir teknik direktör..Oyuncularla iyi anlaşırsa özellikle brezilyalılarla faydalı olur Fenerbahçeye..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bencede durum ortada nede olsa Chelsea'yi 2 maçtada yendik. Chelsea'ye 5 puan fark attık.

Manu'nun tek rakibiyiz. Şampiyonlar Ligi'nde son 4 yılda 2 final 1 yarı final oynadık(O yarı finalde hakemler sayesinde zaten.) O yüzden bence de durum ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Scolari zico tarzında bir teknik direktör..Oyuncularla iyi anlaşırsa özellikle brezilyalılarla faydalı olur Fenerbahçeye..
    Onur haklısın..Benim tahminim fenerbahçe'ye gelecek..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yahu Aragones'in 2 yıllık sözleşmesi var fesh edilirse, büyük miktarla para ödenecek.Fenerbahçe'ye getirilmez.Aragones kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu tatlı dedecikten ne istiyorsunuz yahu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Dün yazıcaktım internetim kesildi ve yarım kaldı Mourinho'da başarının devamı biraz şansına da denk geldi UEFA şampiyonu olduktan sonra ne oldu 2. Torba'dan Real Madrid, Marsilya ve Partizan'ın bulunduğu gruptan 2. olarak çıktı..Ve sırasıyla Lyon, Deportivo ve Finalde Monaco ile karşılaştı..İşte bunun için bu başarının tekrarı değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu tatlı dedecikten ne istiyorsunuz yahu
    Piyasadaki tek gülen fotoğrafı da bu galiba..

Scolari'ye aslında Fenerbahce daha önceden teklif yapmıştı ancak portekizde kalmayı tercih etmişti.. Büyük ihtimalle sezon sonuna gelir eğer gelecekse..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teklifi reddederken Zico'yu önermiştir kendileri. Dipnot olarak geçmek istedim

Mesaj Yetkileri