Sercanın ne işi var Fenerde yahu. Alınacaksa Bursadan sadece Volkan Şen alınmalıdır.
Sercanın ne işi var Fenerde yahu. Alınacaksa Bursadan sadece Volkan Şen alınmalıdır.
TariboWest
Sercan'ın aradığımız forvet oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.Hız olarak Türkiye'deki mükemmel oyunculardan birisi ama top hakimiyeti ve bitriciliği oldukça zayıf.
Ve lütfen bu hafta sonuna kadar,en azından Galatasaray maçına kadar transferi bitirelim.
Kanal D'nin haberinin doğru olduğunu sanmıyorum. Sercan için Gökhan Ünal + Önder + 6 m €'luk teklifi yapan yönetici sopayla kovalanır. Mantıklı değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu Ne Sercan'ı bıraksın gitsinler bu işi..
Pehh Sercan'la olacak işler değil bu işler...Buna benzer bir yazıyı Coşkun'un mesajına alıntı olarak yazdım ama sildi yöneticiler..
Sercan ilk önce kendisini kaf dağından bir aşşağıya indirsin.Barca istesem gitmem de falanda filanda..Kimsin sen arkadaş 4-5 gol atan bir oyuncusun.Tamam belki geleceğin yıldız adayısın ama bu kadarda abartma kendini abartmasınlar seni !
Yok 15 milyon euro yok Zapo Tello Holosko ..
Görende 10 Sene önceki Hakan Şükür zannedecek adamı.
Sercan'I alacak olan takım elindeki gereksiz oyuncuları çıkarmak isteyen bir takım olacakdır '' bu sene için '' gelişir birşeyleri ispatlarsa orası ayrı.
Gereksiz oyunculardan kastım : Beşiktaş Yabancı kontenjanı - Fenerbahçe Verim alınamayan oyuncualr gibi.
Aksi halde Sercan'a 5 milyon euro verip üstüne oyuncu vererek kadrosuna katan takım bana göre Transferde İtalyanların deyimiyle '' Bidon '' lakabını almalıdır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sercan Fener'e giderse güiza olur benden söylemesi.
Football is simple,but Football Manager is not
Basketboldaki ve voleyboldaki transferleri futbolda da yapabilsek keşke. Yönetim yine çok beceriksiz.
Hazard için Fenerbahçe 25 milyon Euro teklif etmiş ama kabul edilmemiş, bu sezon 50 milyon Euroya satmayı düşünüyorlarmış Hazard'ı ve bu fiyatı veren olmazsa takımında kalacakmış.
Fenerbahçe de 25'e kadar çıkmış ama 50 hayatta veremez. 25 verilecek bütçe varsa, Hazard ya da Krasic olmasa da, gelecek adam çok iyi olmalı, verilecek paranın hakkını verecek kalitede olmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Hazard için 25 M € teklif edebiliyorsak,ben transferlerde nokta atışı yapılmasını bekliyorum artık.Eğer bu kadar iyi bir bütçemiz olmasına rağmen alternatif oyuncuları alırsak artık transferlerde futbolcuları ikna edemediğimizden kesinlikle emin olacağım.
Şunu da yazayım da, bu duyum değil, Lille tarafından yapılan açıklama. Fenerbahçe gibi Real Madrid Manchester United falan da 25 milyon teklif etmişler ama Lille kabul etmemiş, bu sezon 50'den aşağıya satmam demiş.
"YÜCE ATATÜRK"
Lille abartmış yani.Sonuçta bu adam Lille ile Avrupa Kupalarında çok önemli işler yapmış değil ve ülkesiyle Dünya Kupası vitrininde değil.David Villa gibi bir isim bile daha ucuza transfer oldu sonuçta.Hazard'ın o kadar iyi bir piyasası yok yani.Ama sonuçta kulüp istediği fiyata verebilir,benim bunları söylemem boş açıkcası.
Kısaca, satmıyorum demiyor 50 verin diyor, veren çılgın çıkarsa ne ala, çıkmazsa zaten seneye 25'den daha fazla fiyata satarız belki düşünceleri olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
O zaman Manu Real gibi takımlar alır başkada kimse alamaz![]()
Gerçi Ligimizde bile M.Topuz'a 10 Güizaya 15 verilirken Sercan gibi birine 15 istenirken Hazard'a 50 istenmesi gayet doğal![]()
Alırsa ManCity alır bu adamı![]()
Hazard bu sezon ne yaptida bu kadar para ediyor ben anliyamadim , imkani yok 25 M euro etmez Hazard , transfer piyasasinin icine etti Manchester City ile Real Madrid sagolsunlar
volkan döktürmüs oxford ingilizcesiyle![]()
şahsen bugün transfer bekliyorum.
(/s)
Ben şahsen çarşamba gününe kadar transferi bitirmemizi bekliyorum ve umut ediyorum.Ama bu konuda çok karamsarım,çünkü bugüne kadar en azından 1 ya da 2 yabancı transferi yapmamız gerekiyordu.
Daha ince elenip sık dokunacak bir şey kalmadı,gereğinden fazla geç kalındı ama yapacak bir şey yok.Tek umacağımız şey kalitesiz bir oyuncunun gelmemesi.Bu sene yabancılara herhangi bir seneden çok daha fazla bel bağlayacağımızı düşünüyorum.
Bugün transfer olur. Aykut Hoca kampa yetişecek dedi. Yönetim yine başaramadı. Bu kampa bugün katılacak transferler gelmesi lazım artık. Ama yönetim hiçbir bilgi paylaşmıyor. Tek korkum önceki senelerdeki gibi Xabi Alonso, Senna ve Poulsen ile ilgilenip alınmadıktan sonra dandik adamların gelmesi..
TariboWest
Gyan ismi iyice dolaşıyor tüm gazetelerde falan..Gerçi gazetelerde yazması biraz olsun rahatlatıyor beni ama ya gelirse aman aman Allah korusun![]()
Yine Brezilya'ya gidip iki üç oyuncuyla dönüp Brezilya milli takımında oynama ihtimali olan oyuncuları transfer ettik demesinler![]()
Gyan'ı çok istiyorum. Umarım bu transfer gerçekleşir.
Gyan bencil her yerden abanan bi adam iş yapar mı bilmiyorum hakemlerin penaltı vermesine ve alex'in penaltıları gyan'a bırakmasına bağlıumarım gelmez
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bırak Gyan'ı, gelmez ama Forlan bile gelse, duran topları kullanmak için Alex'in elinden alamaz. Top Alex'in, vermez kimseye.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında Gyan bizim ülkede rahat oynar. Yırtıcı güçlü fakat bitiriclik yok sanki. 2. Güiza olur mu diye korkuyor insan. Fakat biraz becerikli ise Gyan gol kralı olur Türkiyede. Fizik durumu çok uygun.![]()
TariboWest
Abi Gyan gelse yazık olur Fenebahçe'mize![]()