Sayfa 312 / 896 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
9,331 ile 9,360 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Gyan gelirse Guiza vakası olmaz Gyan vakası olur.Ben Cavaniyi bekliyorum .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Az haddimizi bilsek çok güzel olacak. Uğraştığımız adam Xabi Alonso'du gitti Real Madrid'e. Yani daha gelebilecek adamlarla ilgilensek daha güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan iyi bir transfer olabilir fakat, bitiricilik yönünden çok zayıf bir oyuncu bana göre. Evet, Güiza vakası olabilir.

Hazard için Lille bu sezon 50m€ istiyormuş, fakat seneye 20m€ civarına satabilirler.

En önemlisi, Krasic için ise sadece beklemedeyiz. Klüp ile anlaşıldı,Krasic bekleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kaka'nin gecen sene 65 milyon euroya transfer oldugu yerde daha yeni yetme hazarda kimse 50 milyon euro vermez

Böyle uçuk fiyatlar teklif edileceğine Henry'i alsaydık bonservis bedeli vermeden daha iyi olurdu. Hem çok kaliteli hem forma satışı yaptıracak marka değerine sahip bir futbolcu. Çok da verimli olurdu. Spor ahlakı da üst düzey bir futbolcu olduğundan geldikten sonra yatmazdı.

Ön libero için de bir girişim yok gibi, forvet desen belirsiz, takımın yedek sağ beki sol beki yok, kısacası yine hüsran. Sonra da forma almamızı beklesinler.

Şimdi bir hesap yapalım, iyi bir santrafora uydurma rakam 10 m bonservis + (2.5) x 3 de kontratına vereceğimize henry e 5 m verelim alalım aynı şey olmaz mı bonsvervisine vermeyeceğimiz parayı kontrata verelim aynı fiyata gelir. hem de henry gelir. Ama bu kadar maaş takım içi dengeyi nasıl etkiler bilemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Böyle uçuk fiyatlar teklif edileceğine Henry'i alsaydık bonservis bedeli vermeden daha iyi olurdu. Hem çok kaliteli hem forma satışı yaptıracak marka değerine sahip bir futbolcu. Çok da verimli olurdu. Spor ahlakı da üst düzey bir futbolcu olduğundan geldikten sonra yatmazdı.

Ön libero için de bir girişim yok gibi, forvet desen belirsiz, takımın yedek sağ beki sol beki yok, kısacası yine hüsran. Sonra da forma almamızı beklesinler.
    Henry'nin spor ahlakı gerçekten yüksek derece. İrlandalıların'da yüksek derece de sempatisini kazanmıştı.

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Henry'nin spor ahlakı gerçekten yüksek derece. İrlandalıların'da yüksek derece de sempatisini kazanmıştı.
    Benim bahsettiğim spor ahlakı ile senin söylediğin farklı şeyler. Sahaya çıkıp formanın hakkını verip disiplinli bir şekilde çalışmak ve takıma verebileceği her şeyi vermekten söz ediyorum. Elle gol atan bir tek Henry değil, Maradona da attı, Messi de attı, Drogba da, önemli olan sahada yaptıkları. Yıldız kaprisi yapıp emekliliğini geçirmeye gelecek ve performans azaltacak bir futbolcu değil Henry.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Benim bahsettiğim spor ahlakı ile senin söylediğin farklı şeyler. Sahaya çıkıp formanın hakkını verip disiplinli bir şekilde çalışmak ve takıma verebileceği her şeyi vermekten söz ediyorum. Elle gol atan bir tek Henry değil, Maradona da attı, Messi de attı, Drogba da, önemli olan sahada yaptıkları. Yıldız kaprisi yapıp emekliliğini geçirmeye gelecek ve performans azaltacak bir futbolcu değil Henry.
    O açıdan haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Az haddimizi bilsek çok güzel olacak. Uğraştığımız adam Xabi Alonso'du gitti Real Madrid'e. Yani daha gelebilecek adamlarla ilgilensek daha güzel olur.
    Yalnız Xabi Alonso ile prensipte anlaşmıştık. Tam Türkiyeye gelecekken vazgeçti Xabi Alonso. Zaten o transfer gerçekleşmiş olsaydı şu ana kadarki transfer politikamız da çok farklı olurdu.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yalnız Xabi Alonso ile prensipte anlaşmıştık. Tam Türkiyeye gelecekken vazgeçti Xabi Alonso. Zaten o transfer gerçekleşmiş olsaydı şu ana kadarki transfer politikamız da çok farklı olurdu.
    Hiç sanmıyorum. Xabi Alonso'nun Fenerbahçe'ye gelmesi imkansızdı...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi şöyle bir durum olsa herkes reddederdi FB'nin teklifini..Biz,Xabi Alonso gibi Dünya Çapında bir futbolcuyuz FB ile prensipte anlaşıyoruz ve sonrasında Real bizi istiyor..burda ne yapabilirizki tabiiki Real'i tercih ederiz Dünya Çapında bir klüp olduğu için..Açıkcası o durumda çok zordu Xabi'nin FB'ye gelmesi..

Xabi Alonso için girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Senna için de aynı şekilde. Son 2 yıldır hatırladığım, Senna, Xabi Alonso ve Poulsen için ciddi girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Bu sezon için de Hazard ve Krasic için girişimlerde bulunulduğu aşikar. Anlamadığım nokta, 2 yıldır ön libero bölgesine böylesine önemli isimlere yönelmişiz ve sonuç alamamışız, bu sezon ise ortalıkta ön libero ismi dolaşmıyor, garip bir transfer politikası izliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Xabi Alonso için girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Senna için de aynı şekilde. Son 2 yıldır hatırladığım, Senna, Xabi Alonso ve Poulsen için ciddi girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Bu sezon için de Hazard ve Krasic için girişimlerde bulunulduğu aşikar. Anlamadığım nokta, 2 yıldır ön libero bölgesine böylesine önemli isimlere yönelmişiz ve sonuç alamamışız, bu sezon ise ortalıkta ön libero ismi dolaşmıyor, garip bir transfer politikası izliyoruz.
    Ön libero ön libero diye yanıyoruz ama alt yapıda Barış diye bi ön libero var 17 yaşında menejeri Agüero ve Forlan'ın menejeri onu oynatsalar ne kaybetler ki adam kampa çağırılmadı bile Deportivo antremanlarına gidicek.Biz hala ön libero arıyoruz.

Neden bu kadar gecikti bizim yönetim ?
    Yine Ön Liberosuz bir sezon geçireceğiz sanırım...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu arada Aduriz ile ilgileniyormuşuz. Footbo'da okudum. Güiza'nın takım arkadaşı Mallorca'dan. Artık işlerine birlikte devam ederler.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bu arada Aduriz ile ilgileniyormuşuz. Footbo'da okudum. Güiza'nın takım arkadaşı Mallorca'dan. Artık işlerine birlikte devam ederler.
    Balon haber.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı sayısı sebebiyle öncelikli önlibero düşünülmüyor bence, ancak eldeki yabancılardan giden olursa alınabilir ama çok kaliteli, ilk 11 oynayacak bir oyuncu olmaz muhtemelen o da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu transfer işi çok sıkmaya başladı.

Balon sanki ama Güiza'dan fazla iş yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Balon sanki ama Güiza'dan fazla iş yapar.
    Artık ne hale geldik. Transfer gol kralı mı olur çok mu gol atar derdinde değiliz. Güiza'dan fazla atar derdine girdik ya işe bak. Bu günleri görecek takımmıydık biz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

aylardır bu yönetimle olmaz yazıyorum geçen seneki seçimde de bu yönetimin gitmesi tarraftarıydım.olmuyo işte arkadaşlar bu adamlar beceremiyorlar artık transferi yani aslında zor değil beşiktaşın avrupadaki saygınlığı kadar en az bizimde vardır saygınlıgımız tamam gs değiliz ama beşiktaş Quareşma Guti gibi oyuncularla anlaşabiliyosa bizde bu ülkeye çok ünlü oyuncular getirebilmeliyiz.Bence maddi olarak kötü durumdayız ama bunu sızdırmıyo yönetim,tek bi oyuncuyu 30-40 milyon eurolar verebileceğimiz falan asıl balon bu söylenenler gibi geliyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Evet ben de son günlerde bunu çok ciddi bir şekilde düşünüyorum.Ya futbolcular bizi tercih etmek istemiyorlar ya da maddi durumumuz çok kötü.

Zira 2 yıldır bu şekilde boşa kürek çekiyoruz.

2008-Xabi Alonso
    2009-Poulsen
    2010-Krasic
    2011-???

Transfer konusunda son yıllarda olmadığım kadar ümitsizim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni forvet Nilmar olabilir. Güiza ile takas olacakmış.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maddi durumu kötü olan kulüp bu oyuncularla ilgilenemez. Loran Cska ile anlaşıldığı haberini vermişti. Yani bonservis için yaklaşık 15-16 m € gözden çıkarıldı ama sorun Krasic'in gelmeyi kabul etmemesi. Adamın Juve konusunda hala umudunun olması, Juve olmazsa City kapısı, o da olmazsa seneye serbest kalıp istediği kulübe gitme isteği gibi sorunlar var.

Xabi Alonso bize gelmedi 1 yıl sonra Real Madrid'e gitti; yani Xabi de baya uçuk bir işti ama olsaydı tarihe geçecekti yöneticiler.

Juve Poulsen'i kapıdan kovdu adam bacadan içeri girdi. Sadece bizi değil eski kulübü Schalke'yi de düşünmeden reddetti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yeni forvet Nilmar olabilir. Güiza ile takas olacakmış.
    Üstüne kaç para verecez acaba. Güiza'ya karşı direkt verecek halleri yok ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Üstüne kaç para verecez acaba. Güiza'ya karşı direkt verecek halleri yok ya.
    Güiza+para deniyor.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Güiza+para deniyor.
    FM 2005 ve FM 2006'da Nilmar çok iyidi. Bakalım inşallah gelipte birşeyler yapar Türkiye'de.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nilmar gelirse Hantal stoperlerimizin arasında çok iddaalı olur.

Yönetimin en son 100. yılda Lugano transferi dışında yaptığı olumlu yabancı transferi yok.

Deivid hala bu takımda kalıyorsa ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da yöneticiler.

Mesaj Yetkileri