Gyan gelirse Guiza vakası olmaz Gyan vakası olur.Ben Cavaniyi bekliyorum.
Gyan gelirse Guiza vakası olmaz Gyan vakası olur.Ben Cavaniyi bekliyorum.
Az haddimizi bilsek çok güzel olacak. Uğraştığımız adam Xabi Alonso'du gitti Real Madrid'e. Yani daha gelebilecek adamlarla ilgilensek daha güzel olur.
Gyan iyi bir transfer olabilir fakat, bitiricilik yönünden çok zayıf bir oyuncu bana göre. Evet, Güiza vakası olabilir.
Hazard için Lille bu sezon 50m€ istiyormuş, fakat seneye 20m€ civarına satabilirler.
En önemlisi, Krasic için ise sadece beklemedeyiz. Klüp ile anlaşıldı,Krasic bekleniyor.
Kaka'nin gecen sene 65 milyon euroya transfer oldugu yerde daha yeni yetme hazarda kimse 50 milyon euro vermez
Böyle uçuk fiyatlar teklif edileceğine Henry'i alsaydık bonservis bedeli vermeden daha iyi olurdu. Hem çok kaliteli hem forma satışı yaptıracak marka değerine sahip bir futbolcu. Çok da verimli olurdu. Spor ahlakı da üst düzey bir futbolcu olduğundan geldikten sonra yatmazdı.
Ön libero için de bir girişim yok gibi, forvet desen belirsiz, takımın yedek sağ beki sol beki yok, kısacası yine hüsran. Sonra da forma almamızı beklesinler.
Şimdi bir hesap yapalım, iyi bir santrafora uydurma rakam 10 m bonservis + (2.5) x 3 de kontratına vereceğimize henry e 5 m verelim alalım aynı şey olmaz mı bonsvervisine vermeyeceğimiz parayı kontrata verelim aynı fiyata gelir. hem de henry gelir. Ama bu kadar maaş takım içi dengeyi nasıl etkiler bilemiyorum.
Benim bahsettiğim spor ahlakı ile senin söylediğin farklı şeyler. Sahaya çıkıp formanın hakkını verip disiplinli bir şekilde çalışmak ve takıma verebileceği her şeyi vermekten söz ediyorum. Elle gol atan bir tek Henry değil, Maradona da attı, Messi de attı, Drogba da, önemli olan sahada yaptıkları. Yıldız kaprisi yapıp emekliliğini geçirmeye gelecek ve performans azaltacak bir futbolcu değil Henry.
Şimdi şöyle bir durum olsa herkes reddederdi FB'nin teklifini..Biz,Xabi Alonso gibi Dünya Çapında bir futbolcuyuz FB ile prensipte anlaşıyoruz ve sonrasında Real bizi istiyor..burda ne yapabilirizki tabiiki Real'i tercih ederiz Dünya Çapında bir klüp olduğu için..Açıkcası o durumda çok zordu Xabi'nin FB'ye gelmesi..
Xabi Alonso için girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Senna için de aynı şekilde. Son 2 yıldır hatırladığım, Senna, Xabi Alonso ve Poulsen için ciddi girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Bu sezon için de Hazard ve Krasic için girişimlerde bulunulduğu aşikar. Anlamadığım nokta, 2 yıldır ön libero bölgesine böylesine önemli isimlere yönelmişiz ve sonuç alamamışız, bu sezon ise ortalıkta ön libero ismi dolaşmıyor, garip bir transfer politikası izliyoruz.
Neden bu kadar gecikti bizim yönetim ?
Yine Ön Liberosuz bir sezon geçireceğiz sanırım...
Bu arada Aduriz ile ilgileniyormuşuz. Footbo'da okudum. Güiza'nın takım arkadaşı Mallorca'dan. Artık işlerine birlikte devam ederler.
Yabancı sayısı sebebiyle öncelikli önlibero düşünülmüyor bence, ancak eldeki yabancılardan giden olursa alınabilir ama çok kaliteli, ilk 11 oynayacak bir oyuncu olmaz muhtemelen o da.
"YÜCE ATATÜRK"
bu transfer işi çok sıkmaya başladı.
aylardır bu yönetimle olmaz yazıyorum geçen seneki seçimde de bu yönetimin gitmesi tarraftarıydım.olmuyo işte arkadaşlar bu adamlar beceremiyorlar artık transferi yani aslında zor değil beşiktaşın avrupadaki saygınlığı kadar en az bizimde vardır saygınlıgımız tamam gs değiliz ama beşiktaş Quareşma Guti gibi oyuncularla anlaşabiliyosa bizde bu ülkeye çok ünlü oyuncular getirebilmeliyiz.Bence maddi olarak kötü durumdayız ama bunu sızdırmıyo yönetim,tek bi oyuncuyu 30-40 milyon eurolar verebileceğimiz falan asıl balon bu söylenenler gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet ben de son günlerde bunu çok ciddi bir şekilde düşünüyorum.Ya futbolcular bizi tercih etmek istemiyorlar ya da maddi durumumuz çok kötü.
Zira 2 yıldır bu şekilde boşa kürek çekiyoruz.
2008-Xabi Alonso
2009-Poulsen
2010-Krasic
2011-???
Transfer konusunda son yıllarda olmadığım kadar ümitsizim.
Yeni forvet Nilmar olabilir. Güiza ile takas olacakmış.
TariboWest
Maddi durumu kötü olan kulüp bu oyuncularla ilgilenemez. Loran Cska ile anlaşıldığı haberini vermişti. Yani bonservis için yaklaşık 15-16 m € gözden çıkarıldı ama sorun Krasic'in gelmeyi kabul etmemesi. Adamın Juve konusunda hala umudunun olması, Juve olmazsa City kapısı, o da olmazsa seneye serbest kalıp istediği kulübe gitme isteği gibi sorunlar var.
Xabi Alonso bize gelmedi 1 yıl sonra Real Madrid'e gitti; yani Xabi de baya uçuk bir işti ama olsaydı tarihe geçecekti yöneticiler.
Juve Poulsen'i kapıdan kovdu adam bacadan içeri girdi. Sadece bizi değil eski kulübü Schalke'yi de düşünmeden reddetti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nilmar gelirse Hantal stoperlerimizin arasında çok iddaalı olur.
Yönetimin en son 100. yılda Lugano transferi dışında yaptığı olumlu yabancı transferi yok.
Deivid hala bu takımda kalıyorsa ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da yöneticiler.