Bırak bu işleri Arif . Yazdığın şey Türkçe . İspanyolca yazsan belki anlamıcaz da .
Bırak bu işleri Arif . Yazdığın şey Türkçe . İspanyolca yazsan belki anlamıcaz da .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bastır arif![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
En az 48 saat denmemiş mi ? En fazla değil , ben mi yanlış okudum acaba . Hem bakarsınız şey yaparlar , Fb - Gs derbisinden bi gün önce açıklarlar , bu aralar moda oldu o da .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
FB resmi sitesinden de bi aciklama yok demi 58 ile ilgili güya karsilardi sirf goygoy.
"58. MADDE HAKKINDAKİ TAVRIMIZ HİÇ DEĞİŞMEDİ
Bu noktada da bir kez daha ve önemle hatırlatmak ve hatta tekrarlamak istiyoruz ki; 58. Maddenin değişmesi ile ilgili de ilk günden bu yana kulübümüzün tavrı aynıdır, bir değişiklik yoktur.
Biz ilk günden itibaren suçsuz olduğumuzu, o yüzden her hangi bir madde değişikliğini istemediğimizi söyledik. Sadece maddenin mevcut haliyle suç ve ceza dengesi açısından dünya standartlarına aykırı olduğu görüşüne iştirak ettik. Ama kesinlikle özel bir düzenleme istemedik. Böyle bir şeye de ihtiyacımız yok çünkü tekrar söylüyorum..."
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29069
sirf goygoy
Rapor basına sızmış sanırım. TRT3 SPOR'da 240 sayfalık rapor değerlendiriliyor şuanda.
Etik Kurulu Raporuna gore GB-FB macinda Ilkan Eksioglu'nun sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu Raporuna göre GB-FB macinda , Serdar Kulbilge'nin sike tesebbusu icinde oldugu yolunda makul suphe bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu Raporuna göre GB-FB macinda, Dogan Ercan'in sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu Raporuna gore GB-FB macinda Ilhan Eksioglu'nun sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu tavsiye raporunda Aziz Yildirm'la ilgili herhangi bir maçta herhangi bir bilgi / bulguya rastlamadigi yer aliyor.
Etik Kurulu Raporuna göre "Kişilerle ilgili 9 maçta sike teşebbüsü ve teşvik girişimi şuphesi kanati olusmustur" ifadesi yer aliyor.
Etik Kurulu Raporuna göre GB-FB macinda , Serdar Kulbilge'nin sike tesebbusu icinde oldugu yolunda makul suphe bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu Raporuna göre GB-FB macinda, Dogan Ercan'in sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
Etik Kurulu Raporuna gore GB-FB macinda Ilhan Eksioglu'nun sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zaten Baransu sucu Eksioglu'na yikacaklar diyordu dogruymus. Ayrica raporu mac aninda aciklamak da enteresan.
Bu kesin etik raporu değil mi dedikodu falan değil bildiğin etik raporu.
Etik Kurulu raporuna gore İlhan Eksioglu ve Sekip Mosturoglu'nun FB Yoneticisi olmalari nedeniyle eylemlerinin kulube izafe olabilecegine ancak Esk. macinda oyuncularin sahadaki oyunlarindan supheye dusulmesini hakli kilacak bir anormallik gözlemlenmedigi tespit edilmistir
Etik Kurulu Raporu'na gore ESK-FB macinda FB yoneticilerinin sike girisimi tespit edildi ancak sahada sike olduguna karar verilmedi.
Eger adam gibi 58 degismeseydi UEFA standartinda olsaydi kimsenin gözünün yasina bakilmazdi yok yansimis da yansimamis. Zaten ona nasil karar veriyolarsa![]()
Etik Kurulu Raporuna gore Yusuf Turanli ve İbrahim Akin'in sike fiilini isledikleri hususunda itirafa dayali bir suphe tespit edilmistir.
Etik Kurulu Raporunda I.Akin ve Y.Turanli arasindaki para iliskisinin FB Kulubu'ne baglanamayacagi oy birligi ile kabul edilmistir.
Imzali belgemi verecekler bak sana yetki veriyorum sunu ayart bizim icin
Bazı kişilerin ve kurumların yaptıkları tescillendiğine göre bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum![]()
Olay bitmiş hadiyin herkese geçmiş olsun bu olayda burda kapanır.
Nolmuş şimdi özetle ? Ben tam bakamadım maç yüzünden.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şike yapılmış ama sahaya yansımamış.
Bunun sonucu , cezası nedir ?
Football is simple,but Football Manager is not
Hayır sahaya yansıdığını nasıl ispat edebilirsin ki zaten ? Atıyorum İbrahim akın şike yaptı ve kötü oynadı. Bunu kağıt üzerinde kanıtlayamazsın ki. Adam "Ben aslında normal oynamıştım" der. Şikeye teşebbüsün suç olması lazım zaten. Sonuç olarak Fenerbahçelilerin şike görüşmesi yapmış olduğu netleşti yani. Kurala göre düşermiş düşmezmiş burası geride kalmalı taraftar açısından. Fener taraftarının bile tepki göstermesi lazım.
Ya bu kesin bişey mi ? Ben hiçbir sitede görmedim.
Mehmet Baransu'nun söylediğine göre UEFA kararını vermiş.Son etik kurulu raporu bekleniyormuş.