Ya niye umudumuz yok dıyorsunuz açıkladılar ya 15 temmuzda açıklanacak transfer diye sabır biraz![]()
Ya niye umudumuz yok dıyorsunuz açıkladılar ya 15 temmuzda açıklanacak transfer diye sabır biraz![]()
2.2 milyon euro yıllık kazanıyo diye biliyorum deivid baya yüksek yani
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet deividin yüksek maaşı en buyuk engel suan gıtmesı için
Yıllık 3 Milyon Euro alıyor Deivid.
Deivid niye hala bu takımda duruyor ?
Alex ile birlikte gönderilmeli ve yerlerine daha iyileri alınmalı diye düşünüyorum. Daha iyi olmasada en azından daha gençlerini.
Bir arkadaşım duyum verdi bana, ben de size aktarayım. Duyuma göre forvetimiz ya Nilmar ya Grafite. İkisinden biri açıklanacak diyor. Yerli transferine nokta kondu, forvet alınacak ve transfer kapatılacak diyor. Ben pek inanmıyorum ama bekleyelim ve görelim.
Cuma yada Cumartesi 2 tane transfer açıklanıcak diye duyum aldım inanmıyorum duyumlara inanmakta istiyorum ikilemde bıraktılar bizi.
Çok sıkıldım şu duyumlardan artık.
duyum ne yahu bizde sallayalım tutturursak duyumcu olalım herkes bize inanırne güzel hayat
insanları çok çabuk kandırıyorlar faceye bakıyorum bi hazard fb de sanıyo herkes
twitterdada çogu insan hazard ve krasic'in fb de olduğunu sanıyor duyumlar sayesinde..Artık FB'ye duyum değil resmi bir açıklama lazım..
Ne duyummuş arkadaş ya.
Bir sağır sultan'ın duyumu kalmadı yazılmadık oda yakındır.
Alın benden size duyum. 3 gün içinde ya Nilmar ya Grafite transferi bitecek. Krasiç olmazsa sağ açık alınmayacak. Bakalım tutacak mı herkes sallıyo bende sallıyım bari![]()
duyum kolpa çıkarsa sol koluğa dikkat et..![]()
Gözünü seveyim Kezman'ın. Adamda bi karizma vardı sahada dimdik yürürdüGüiza acıların çocuğu 90 dakika ağlak bi surat. Tahammül edemiyorum o adama ya.
Tahmül eden mi var ?. Nilmar'ı da istemiyor Grafite'yide onun yerine Bent gelsin
.
Kezman en azından rakibi yoruyordu çok koşuyordu hırslıydı ve istatistikleri Güiza'dan iyidi. Daha ucuza geldi ama çabuk kovaladılar Güiza'yı elliyemiyorlar. Kezman iş yapardı belki.
Şimdi ben R10 belki gelir desem bana kızar mısınız?
Antudan Duyumdur.Şimdi kesin kızdınız.
Duyumcunun dediğine göre bunu söyleyen Cemil Turan. Şimdi benden nefret ediyorsunuz biliyorum![]()
TariboWest
Gelse getirseler kızmam. Sağ kanadımıza güzel takviye olur düşüncesindeyim. Sadece yaptıracağı Forma gelirleri vb. gelirlerlede maliyeti üstüne belkide maaşını çıkartır. Birde bir başarı geldimi demeyin keyfine. FM'de 2011'de sözleşmesi bitiyordu. Gelmesin Carlos gibi sözleşmesi bitince.
Kezman olayınada şunu diyeceğim. Ondaki hırs kimde yoktu ve Feenrbahçe'ye gelmeden öncesinde de kendisi çok severdim ve hala çok severim. Fenerbahçe'ye geldiği zamanki Fenerbahçe Dergisini almıştım ve posteri vardı ve hala o gün bugün odamda asılı bu poster.
deivid antrenmanların yıldızıymış.deivide güvenilerek sağ açık alınmayacaktır.tek yabancı forvetle transfer sezonu apatılacak ve bizde hayal kırıklığına uğrayacağz..
Ah o Kezman yokmuydu...
Adamda en azından tip vardı, karizma vardı, Fener'li kızlar hastaydı...
Güiza'da o tipte yok...
Ha birde Kezman'ın geçmişine baktığımızda adam oynadığı maç sayısı kadar gol atmış neredeyse.
Güiza ise felaket...
40 maç 30 gol (Yuvarlak hesap)=2007-2008
30 maç 10 gol = 2006-2007
30 maç 10 gol = 2005-2006
40 maç 20 gol = 2004-2005
40 maç 15 gol = 2003-2004
Zaten yönetimin 'Bir sezon patlama yaptı' diye bu adama milyonlar ödemesi çok garipti. Kezman daha ucuza alınmıştı ve geçmişi güven veriyordu. Güiza ?
Mesele Kezman'da veya Güiza'da değil.Onları Fenerbahçe'ye getiren yönetimde.Yıllardır yapılan transfer yanlışları yüzünden kahrolan hep bizler oluyoruz.
Ama bu sene ne olursa olsun hiçbir şekilde yaptığımız transferleri eleştirmeyeceğim,çünkü ..
Aykut Kocaman'a güveniyorum.Muhakkak transferde çok ünlü,yıldız bir isim olmasa bile sistemimize uyum sağlayacak,yeterliliği olan,kendi kalitesiyle birlikte takımın da kalitesini yükseletecek transferi yapacağız.
Kezman'ın 4 sene ardı ardına gol kralı olmuşluğu vardı.
Şu Asalete Bak
Tipe Bak Çay Demle
![]()
Nedir bu yıldız aşkı yahu ? Yıldız olmadan olmuyor mu ? Mesela makukula adam fm cilerin tanıdığı adamdı. Geldi 20 tane attı gitti .
Football is simple,but Football Manager is not
grafiteyi alıp transferi bitirirler bi sonraki sene sonuda tekrar benzer hüsranlar yaşarız.hele nilmarı alırlarsa daha felaket güya brezilyalı oyuncu alınmıycaktı ilgilendiğimiz isimlerin yarısı brezilyalı, takım değişmeli diyodu başkan doğru düzgün bi değişiklik yok rakiplerimiz güçlendikçe biz zayıflıyoruz.yine kalamıycaz şampiyonlar ligine
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu geçen sene olan U21 Şampiyonasından adam baksalardı keşke. Mesut'un falan oynadığı. Bir dergide yıldız oyuncuları incelemişlerdi. Ama kafa hiç çalışmıyorlarki. Bir Berg'e bir Ahmet Sadık'a baksalar. Höwedes şimdi Schalke'de as oynayayacak fakat turnuvanın yıldızıdı geçen sene.