Sayfa 313 / 447 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
9,361 ile 9,390 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Ya niye alınıyorsunuz ki Gs'lı arkadaşlar. O şimdi çok zor bir durumda taraftarına şirin gözükmek için rakip takıma gönderme yapıyor işte. Kendi taraftarı bile biliyor bu durumu, lafla yine aklını çelmeye çalışıyor insanların. Bir klasik artık bu, alınganlığa gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımı geri dönüşüm kutusuna çevirdi hala konuşuyor Daha geçende dünya yıldızı alıcam demiyo muydu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Boş konuşmuş, rakibe laf atacağına işini yapsın başkan.

Şu kadroda maç içinde 4-3-3 ve 4-4-2 arasında çok rahat geçiş yapılabilir. Bence bunu deneyebiliriz en mantıklısı bu gibi geldi. Geçen yıl ve şampiyon olduğumuz sen de buna yakın oynamıştık ve iyi sonuçlar alıyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Salih, Webo, Ziegler eklenmiş listeye, Alex, Bienvenu, Özgür ve Orhan çıkarılmış. Gökhan Gönül'de sıkıntı olursa Orhan kararı tartışılır.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Adamın bütün hareketlerini ezberledik. Ne zaman açıklama yapar, ne zaman GS'a sarar, ne zaman bir gazeteciye saldırır, ne zaman yıldız oyuncu transferi sözü verir. Herif artık sapıttı sıvamaya başladı. O da durumun ne kadar vahim olduğunu biliyor son çırpınışları. Acaba şike sürecinde hep destek tam destek diyenler şimdi "lan keşke şikeyi kabullenip küme düşseydik şu an daha iyi durumda olurduk" diyor mudur merak ediyorum. Açıkçası ben 2 yıldır keşke bizi küme düşürselerdi diyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Salih, Webo, Ziegler eklenmiş listeye, Alex, Bienvenu, Özgür ve Orhan çıkarılmış. Gökhan Gönül'de sıkıntı olursa Orhan kararı tartışılır.

Bence hiç tartışılmaz M.Topuz her türlü Orhan'dan daha iyi oynar orada. Hatta biraz güçlense Gökhan'ın şu halinden bile verimli olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da Mehmet Topuz'u düşünüyor heralde Gökhan'ın olası yokluğunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah ah sürekli rakibi hakkında konuşan yöneticilere yönelik hassasiyet niye yeni geldi yahu. Geçen sene neler çektik Aynı Lugano gittikten sonra başka oyunculara verilen penaltılar gibi oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ah ah sürekli rakibi hakkında konuşan yöneticilere yönelik hassasiyet niye yeni geldi yahu. Geçen sene neler çektik Aynı Lugano gittikten sonra başka oyunculara verilen penaltılar gibi oldu.
    Olay bize laf atması değil olay kulüp bu haldeyken hala başka kulüplere laf sokuşturması ve hala her şeyi güllük gülistanlık görmesi,bana göre hava hoş,istediği kadar kalsın başkanlıkta ama zararı yine size olacak.Bana dokunan bir şey yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Boş konuşmuş, rakibe laf atacağına işini yapsın başkan.

Şu kadroda maç içinde 4-3-3 ve 4-4-2 arasında çok rahat geçiş yapılabilir. Bence bunu deneyebiliriz en mantıklısı bu gibi geldi. Geçen yıl ve şampiyon olduğumuz sen de buna yakın oynamıştık ve iyi sonuçlar alıyorduk

Aynen benim de kafamda bu vardı bir aralar ama Turk topcusunun 4-3-3 e bir türlü adapte olamama olayı aklıma geldi. Dusuncelerime hakim oldum.
    Tam Stoch'luk düzen bu ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olay bize laf atması değil olay kulüp bu haldeyken hala başka kulüplere laf sokuşturması ve hala her şeyi güllük gülistanlık görmesi,bana göre hava hoş,istediği kadar kalsın başkanlıkta ama zararı yine size olacak.Bana dokunan bir şey yok.
    Sen zaten Aziz'im diyerek haddini aşmışsın bir kere.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermesi zaten benim ilgileneceğim, beni rahatsız etmesi gereken bir şey ama gördüğün gibi bunu gözümüze sokan da sizlersiniz ee hani hava hoştu?

Başka kulüplere laf sokması konusunda gelen şikayet de Galatasaray taraftarından olunca o konuda yazacağım şeyler de tıkanıyor.

Son olarak bir sorum olacak bir kulübün başkanının başarısız olması, tahrik olayını serbest mi kılıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bence hiç tartışılmaz M.Topuz her türlü Orhan'dan daha iyi oynar orada. Hatta biraz güçlense Gökhan'ın şu halinden bile verimli olabilir.
    Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Avrupa'da Mehmet Topuz'u düşünüyor heralde Gökhan'ın olası yokluğunda
    Siz daha iyi bilirsiniz tabii. Orhan çok kötü herhalde, orjinal mevkisi olmamasına rağmen Mehmet'i orada düşündüğüne göre.

Bu arada Sezer de yok galiba listede, Fenerbahçe'nin kadrosu çok geniş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz daha iyi bilirsiniz tabii. Orhan çok kötü herhalde, orjinal mevkisi olmamasına rağmen Mehmet'i orada düşündüğüne göre.

Bence bizim kadro geniş falan değil aksine çok şişkin sene başından beri. Başarısızlığın etkenlerinden biri de bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by himone View Post
    Mehmet Topuz yeterince güçlü bir oyuncu. Hatta gücüyle oynamaya çalışan bir oyuncu diyebilirim. Gücüyle topu ileri taşıyan,kolay kolay yıkılmayan bir oyuncu. En büyük sorunda orası ya sağ tarafta önlü - arkalı iki tane kürdan gibi adam oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen zaten Aziz'im diyerek haddini aşmışsın bir kere.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermesi zaten benim ilgileneceğim, beni rahatsız etmesi gereken bir şey ama gördüğün gibi bunu gözümüze sokan da sizlersiniz ee hani hava hoştu?

Başka kulüplere laf sokması konusunda gelen şikayet de Galatasaray taraftarından olunca o konuda yazacağım şeyler de tıkanıyor.

Son olarak bir sorum olacak bir kulübün başkanının başarısız olması, tahrik olayını serbest mi kılıyor?
    Millet Aykut diyor,Fatih diyor o diyor bu diyor ben Aziz'im deyince bir sıkıntı mı oluyor ?

Ben yorum yapmadım zaten konuşmuş yine dedim.Hava hala hoş.

Kendi hakkında bir dava varken başka kulüpleri manipüle ile suçlamasına susalım mı ?

Ben mi tahrik ettim şimdi ?

Bence bizim kadro geniş falan değil aksine çok şişkin sene başından beri. Başarısızlığın etkenlerinden biri de bu.
    Çok oyuncu var ama kadro planlaması yanlış. Böyle dediğim zaman kızmıştınız bana ama gerçekten öyle bir durum var. Planlama yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Millet Aykut diyor,Fatih diyor o diyor bu diyor ben Aziz'im deyince bir sıkıntı mı oluyor ?

Ben yorum yapmadım zaten konuşmuş yine dedim.Hava hala hoş.

Kendi hakkında bir dava varken başka kulüpleri manipüle ile suçlamasına susalım mı ?

Ben mi tahrik ettim şimdi ?
    Evet. Neyi sormayı amaçladın anlamadım ama sorunun cevabı evet.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sağ bek orhanında asıl mevkisi değil ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sağ bek orhanında asıl mevkisi değil ama
    Neresi esas mevkisi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet. Neyi sormayı amaçladın anlamadım ama sorunun cevabı evet.
    Migros tribününde ki dayak olayından sonra Aziz Yıldırım'a saygı göstermemi mi bekliyorsun ?

Neresi esas mevkisi ?
    Stoper olarak tanımıştım ben ilk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sağ bekin alternatifi bekir'dir arkadaşlar. mehmet topuz zorunluluktan oynadı hep. orhan şam'ın futbolcu falan olmadığını geç de olsa anladı hoca. darısı bekir, selçuk ve serdar'ın başına. kuyt da onlara katılacak biraz daha kassa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neresi esas mevkisi ?
    orhan sam stoperden bozma top tekniği olmayan bir adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Migros tribününde ki dayak olayından sonra Aziz Yıldırım'a saygı göstermemi mi bekliyorsun ?
    Saygı göster demiyorum yahu. Bu dönem hariç başka bir zaman yazsan linç edileceğin "Aziz'im" yerine Aziz Yıldırım yaz.

Ben de maçta migros tribünündeydim ne oldu görmedim. Ama gözlemim o kadar muhalif içinde gelip Aziz Yıldırım yandaşlarının dayak atması gibi bir olay olamaz. En fazla kavga çıkmıştır. Saldırı kısmı da basının abartmasıdırç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım Türk Futbolu'nun başına gelmiş en talihsiz şeydir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saygı göster demiyorum yahu. Bu dönem hariç başka bir zaman yazsan linç edileceğin "Aziz'im" yerine Aziz Yıldırım yaz.

Ben de maçta migros tribünündeydim ne oldu görmedim. Ama gözlemim o kadar muhalif içinde gelip Aziz Yıldırım yandaşlarının dayak atması gibi bir olay olamaz. En fazla kavga çıkmıştır. Saldırı kısmı da basının abartmasıdırç
    Bundan sonra dikkat ederim Aziz Yıldırım yazmaya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Orhan Şam mevkini çözebilmek için profesör falan olmak lazım.Maçlarda dikaktlice izliyorum ne top claıyor ne sağ bekte bir şey yapıyor.Nede bir katkısı var peki bu adma neden alındı.Fenerbahce'ye ?

Selçuk vazgeçmez,Bekir keza öyle,Serdar vazgeçebilir.Kuyt ilk başlarda geldiği haftalarda yorumları hatırlıyorum.Süper adam işte oynuyor defansa geliyor falan filan şimdi ne değişti ? Değişen şu takım yenilmeye başlayınca iyi gibi gözüken oyuncuların hepsi göze batmaya başladı.Yoksa defans yardım etmesi gelmesi ileri koşması calışkanlığı cok iyi kuyt'ınbir tek pas atmıyıcaksın o kadar içerde ayağına gelene vurucak yani buda onu Santrofor adamı olarak gösteriyor 4-4-2 adamı.

Baroni 1 lig'den bir topcu cıkar Baroniden cok daha iyi top oynar.

Gökhan Gönül,Volkan Demirel,Bekir,Baroni..Kulubuye onun yerine giricekler.Mert Günok,Mehmet Topuz,Yobo,Salih Uçan..

Kuyt ilk on bire banko yazarım her zaman.Çünkü defansa yardım etmesi benim için daha önemli.Bir şekilde Fener ilerde gol atar.Mehmet cıkar o geride kalır gene gol atarız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Orhan Şam mevkini çözebilmek için profesör falan olmak lazım.Maçlarda dikaktlice izliyorum ne top claıyor ne sağ bekte bir şey yapıyor.Nede bir katkısı var peki bu adma neden alındı.Fenerbahce'ye ?

Selçuk tan vazgeçmez,Bekir den keza öyle,Serdar dan vazgeçebilir.Kuyt ilk başlarda geldiği haftalarda yorumları hatırlıyorum.Süper adam işte oynuyor defansa geliyor falan filan şimdi ne değişti ? Değişen şu takım yenilmeye başlayınca iyi gibi gözüken oyuncuların hepsi göze batmaya başladı.Yoksa defans yardım etmesi gelmesi ileri koşması calışkanlığı cok iyi kuyt'ınbir tek pas atmıyıcaksın o kadar içerde ayağına gelene vurucak yani buda onu Santrofor adamı olarak gösteriyor 4-4-2 adamı.

Baroni 1 lig'den bir topcu cıkar Baroni'den cok daha iyi top oynar.

Gökhan Gönül,Volkan Demirel,Bekir,Baroni..Kulubuye onun yerine giricekler.Mert Günok,Mehmet Topuz,Yobo,Salih Uçan..

Kuyt ilk on bire banko yazarım her zaman.Çünkü defansa yardım etmesi benim için daha önemli.Bir şekilde Fener ilerde gol atar.Mehmet cıkar o geride kalır gene gol atarız.
    İsimlerden sonra iyelik eki kullanmalısınız. Yazdıklarınızı anlamak için cümleleri bazen bi kaç kere okuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    orhan sam stoperden bozma top tekniği olmayan bir adam
    aynen hatırlıyorum bizim maçta sağ bek oynamıştı bi kere gol attı diye kalıcı sağ bek yaptılar heralde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Orhan'ın zaten topa paldır küldür koşmaktan başka yaptığı iş yok. İdmanlarda oyuncu sakatlamak için de birebir. Onun da sene sonunda gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Krasic , Orhan, Serdar veya Bekir'den biri , Selçuk , Baroni , Sezer, Bienvenu...

Bu 7 oyuncu gönderilip bir yabancı stoper , bir yedek ortasaha ve de Ziegler kalmayacaksa bir de yedek sol bek alınmalı sezon sonunda. Eğer mevcut oyuncular form tutarsa geri kalan bölgelere ihtiyaç yok. Kadro hakikaten şişti, biraz içini boşaltmak lazım

Mesaj Yetkileri