Sayfa 314 / 492 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
9,391 ile 9,420 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Ben hiç hatırlamıyorum Ronaldo'nun büyük takımlarla oynanan maçlarda-özellikle şl'de- maçın gidişatına etki edecek bir oyununu.Hatılıyorsan söyle de bilelim bizde..
    Yahu gecen sene ManU Cl´de yari final oynadi.Burada en büyük pay Ronaldo ile Rooney´deydi.Roma maci,ilk Milan maci örnekleri.Aklimda degil maclar ama Ronaldo gecen sene ligde sag kanat olmasina ragmen 19 tane gol atmistir bir okadar da asist yapmistir.Önemli olan takimina olan katkindir,büyük mac kücük mac farketmez.Kaldi ki Ronaldo bu sene ilk defa bu kadar etkisiz oynadi,o da kendi mevkisinde oynamadigi icindir.

Teker teker maclari sayacak degilim.Eger cok merak ediyorsan Ronaldo´yu ac ManU maclarini(son 2 senedeki) teker teker izle,hangi macta iyi oynamis teker teker not al.Ozaman anlarsin Ronaldo´nun takima katkisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Baran yeniden söylüyorum Ronaldo küçük maçların adamıdır. 2 yıldır izliyorum işte adamı takip ettim Youtube'dan vs vs...Yine aynı kanıya vardım. Küçük maçların adamı Ronaldo. Büyük maçlarda kendine güvenmediği için takıma hiçbir katkı sağlayamıyor. Roma maçında ise zaten fark olmuştu artık. ManUtd.'ın yeneceği belliydi zaten. Ronaldo'da bu yüzden kendine güvenerek iyi oynamıştı.

Dediği gibi Ronaldo'nun bu huyunu yenmesi lazım. Büyük maçlarda kendine güvenmesi lazım. Hatta Alex'i örnek alırsa daha iyi olur. Alex'de kendine güvenemiyordu CL'nde mesela. Ama bu huyunu yenmiş adam. Ronaldo'da yenerse büyük bir ihtimalle Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi kanatlarından biri olarak tarihe geçer.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

city sansa yenmis gelmis konusuo burda erikson.ronaldo su an dünyadaki en iyi kanat oyuncularindan biridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

araba devrilince yol gösteren çok olurmuş

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Torres Liverpool Tarihine Geçti

Henüz Liverpool`da ikinci yılını dahi doldurmayan El Nino, kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında yerini aldı.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29228

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default David James'ten Premier Lig Rekoru

David James Premier Lig de 536. defa sahne alarak rekor kırdı.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29233

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

1 Kenny Dalglish
    2 Steven Gerrard
    3 John Barnes

İlk 3 böyle olmuş. Normal sayılır ...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Rooney Sakatlıktan Dönüyor

Manchester United’ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, beş haftalık sakatlığının ardından, Çarşamba günü oynanacak Fulham maçıyla sahalara dönüyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29252

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Ooijer PSV'ye Dönüyor

Blackburn Rovers’ta forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Andre Ooijer, sezon sonunda PSV’ye dönmeyi düşünüyor.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29256

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Lazovic Tottenham Yolunda

Yaklaşık bir aydır White Hart Lane’de deneme sürecinde bulunan Sırp oyuncu Darko Lazovic’in, Tottenham’a imza atmak üzere olduğu belirtildi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29259

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Hiddink Gençlere Yönelecek

Chelsea’nin yeni teknik direktörü Guus Hiddink, takımda bir revizyon yapmayı düşündüğünü ve bu yüzden de gençlere yönelebileceğini söyledi. Hollandalı teknik adam takıma yeni, genç yüzler katmak istediğini de sözlerine ekledi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29260

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Eduardo Döndü Arsenal Turladı

Geçtiğimiz sezon korkunç bir sakatlık geçiren Brezilya asıllı Hırvat yıldız Eduardo, Arsenal`ın Cardiff karşısında oynadığı Federasyon Kupası karşılaşmasında attığı iki golle geri döndüğünü resmen duyurdu.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29262

Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusudur kim ne derse desin..

Ayrıca Manchester United'ın oyun düzeni Ronaldo üzerine kurulu değildir. Sadece Ronaldo oynadığı maçlarda çok koşan, herzaman yer değiştiren, rakibi rahatsız eden bir futbolcu olduğu için oyun düzeni onun üzerine kuruluyormuş gibi görünüyor.

Örneğin dün Manchester United Ronaldo'suz Arsenal'ı ezerek 4-0 yendi.

Ayrıca dünkü maçtan sonra şu soruyu sormadan edemiyor insan ''Ya C.Ronaldo Olsaydı''

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Arsenal'e farklı tarife

Arsenal'e Farklı Tarife

İngiltere Federasyon Kupası 5. tur maçında Manchester United sahasında Arsenal'i 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ev sahibi ekibe farklı galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Ronney, 20 ve 74. dakikalarda Fletcher ile 37. dakikada Nani kaydetti. Maçın 49. dakikasında Arsenal'den Eboue kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
    Old Trafford'da oynanan maça fırtına gibi başlayan Kırmızı Şeytanlar, Rooney ve Fletcher ile arka arkaya 2 gol bularak ilk 20 dakikada 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru bir gol de Nani'den gelince ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının hemen başında kırmızı kartla oyundan atılan Emanuel Eboue, Arsnel'i 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden Manchester United, 74. dakikada Fletcher ile farkı 4'e çıkardı. Bu gol genç futbolcunun maçtaki 2. golü oldu. Bu andan sonra maçta başka gol olmadı ve ManU Old Trafford'da farklı kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

16.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Resimler :

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

man.utd uzun bi süreden beri arsenal i kendi sahalarinda yenemiolar.ve buna bir son verdiler.güsel bir oyun ile man.utd galibiyeti sonuna kdar haketti.tek kale mac oynayarak tarihi farki kacirdilar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Acımamışlar bize yahu.

10 kişi kaldıktan sonra iyice çözülmüş Arsenal.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Çok güsel maç oldu. ManU kalitesini gösterdi ...
    Last edited by Mr.CordiaL : 17.Şubat.2008 at 14:48

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arsenal kupa maçlarına pek önem vermiyor galiba.Tottenham'dan fark yedikler maçta kupa maçıydı hatırladığım kadarıyla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arsenal kupa maçlarına pek önem vermiyor galiba.Tottenham'dan fark yedikler maçta kupa maçıydı hatırladığım kadarıyla..
    Kupa maçıydı ancak önem vermediklerini düşünmüyorum. Yani sahaya çıktıktan sonra oynamaları gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav manchester bu kadar iyi takımmı? Ben M.utdnin: Arsenal, liverpool ve chelsea dan sonra gelirler diye düşünüyorum mesela. Ama premier lig sıralamsından falan çok fazla haberim yok. İyi bir yerdelerdi sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yav manchester bu kadar iyi takımmı? Ben M.utdnin: Arsenal, liverpool ve chelsea dan sonra gelirler diye düşünüyorum mesela. Ama premier lig sıralamsından falan çok fazla haberim yok. İyi bir yerdelerdi sanırım.
    Emin ol Manchester United İngiltere'nin en iyi takımı. Bunu Liverpool, Chelsea, Arsenal maçlarında gösterdiler zaten. Bu 3 takımda dayanamadı gücümüze.

Premier Lig'de 2. ama daha çok yol var..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu maçın bu şekilde biteceğini tahmin etmiştim.

Dağıttık Arsenal ı.Güzel maç oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Çarşamba günü Milan maçı var.Nereye dağıttınız?İlk 11in yarısından fazlası yedek gençlerdi.Şampiyonlar Ligi'ni riske edeceğime FA'yı ederim daha iyi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Island

City maçının acısını çıkardaı Manchester.Güzel maç olmuş tebrikler.Arsenal kasmamış kendini.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Çarşamba günü Milan maçı var.Nereye dağıttınız?İlk 11in yarısından fazlası yedek gençlerdi.Şampiyonlar Ligi'ni riske edeceğime FA'yı ederim daha iyi..
    Fabregas, Hleb, Da Silva Arsenal bence as kadroyla çıktı

Manchester United Arsenal'a göre çok daha yedeklerin ağır olduğu bir kadro ile çıktı.

Giggs, C.Ronaldo, Teves, Scholes ilk 11'de başlamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hah!Ronaldo olsa bu maç 4-0 olmazdı en fazla 2-0 biterdi.Bu adamın büyük maçlarda yokluğu daha yararlı oluyor ManU adına.Neyse polemiğe girmiyorum nasıl olsa bu maçın ligdeki rövanşıda var yine Old Trafford'da.O zaman kimin iyi olduğu belli olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

moral bulmuş oldu Manu... Önemli bir galibiyet oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Manunun alacağı maçın hemen başından belliydi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

wenger garip adam...

Mesaj Yetkileri