Msn space..
Msn space..
ertan cevabı buldumsoru yanlış
soru yanlış deyip geçicen kardeş yoksa uyutmaz bu bizi yahu hem sen çalışma bunlara ÖSS'de böyle soru çıkmaz
(en kolay kaçma yolları
)
I'm back...
hadi eyw bnde kactim yatmaya diye polinom bakmaya gidiyorumherkese iyi geceler
@Mustafa_Ekici90: Öyle ben yapamamki, o eskidendi ama bu gece için yapsak birşey olmaz sanırım.
@Mahoo:İyi geceler Muhammed. Polinomlu rüyalar.
şarkı ekleme zamazingosunu bilen varsa yanaşsın yanıma![]()
iyi geceler muhammet kardeş(ertan yine kullandım yahu
)
I'm back...
Söylesene Ertan biliyorum diyeceğine![]()
![]()
Huy işte, can çıkar huy çıkmaz. Ağaç yaşken eğilir.Armut dibine düşer.
Bir tane daha yapayım dur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-Buraya yapıştırayımmı o yazıyı.
-Evet soracağına yapıştırsana, Ertan.
-Tamam Emre abi yapıştırıyorum.İşte.
-Bu ne?
-Müzik ekleme.
-Müzik eklememi?
-Evet
-Nasıl yapılıyor, Ertan anlayamadım.
-Valla bende anlamadım
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
2) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan,"Customize" tuşuna tıklayın.
3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan "Modüles" butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden "Power Toy: Windows Media Player" yazısının yanında bulunan "Add" yazısına tıklayın.
4) Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan "Save" butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Player�ın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.
5) Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından "Save" tuşuna basın.
NOT:ALINTIDIR.
İstediğin müziği upload etme sitesei vardı. Onu burada söylersem yasak olabilir.
replikler yanlış Ertan bunu denedim olmuyor.![]()
Ben gelmişem agalar
sen bana armutmu diyon Ertan![]()
![]()
I'm back...
ertanın ipiylr kuyuya inilmez![]()
Oluyor Emre abi. Kısa süreli Space kariyerimde müziği böyle eklemiştim.
Oğulcan is online.
Yok armut değil de.. armutun iyisini ne yer?sen bana armutmu diyon Ertan
Sürekli onu çağırıyordum ama o nedense ipe un seriyordu.ertanın ipiylr kuyuya inilmez
Türkçe inceleme tesi 3
Konu: Deyimler
Soru:3
Şık:C![]()
vay be akşam akşam dağda yaşayan, kış uykusuna yatan, bal ve armut seven, bir hayvan olduk iyimi![]()
I'm back...
sen fazla takma Ertan öss'yi bu kadarBen 1 yıl boyunca 1 kilo alamadım tersi 3 kilo verdim öss geçti 2 ayda 6 kilo aldım. Yorma bünyeni okul-dershane arasında ki dengeyi iyi kur benim bu sene sadece dershane var benim iyi ama sizin biraz kötü olabilir okul ve dershane zor yürüyebilir
![]()
yok canım niye alınayım muhabbet ediyoruz şurda![]()
(3 defa daha kullandım yahu
)
I'm back...
Yok canım ne takması, bilgilerimle artistlik yapıyorum sadece
Teşekkür ederim.bana da tik mi geçti ne?
.............
![]()
çalışkansın galiba Ertan çalış bak kardeşim 1 sene öyle fark yapıyoki anlatamam![]()
tik oluyo bu heralde yada bulaşıcı hastalık tıptaki adı Smileyus kırpmayus![]()
I'm back...
Sevgiler, saygılar efem.. Emre abi tarafımdan kınanmış durumdansın...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Yok canım ne çalışkanı. 2 senedir yatıyorum, bu sene çalışmam lazım.
Yani bir nevi inek olacağım hatta öküz de denilebilir.![]()
![]()
![]()
abi benim dizi baslıyor ben kacar![]()
biraz kısa yazın 2 saat onlarmı okucam![]()
bende kaçar..
artık kaçta kalkarız Allah bilir..![]()
Bu sene bende öyle Ertan yoksa bize ekmek yokİnşallah İTÜ'yü kazanırımda şöle hem İstanbul'a helalımın yanına gelirim hem de iş garantisi olan üniversitelerden birine girerim
![]()
Ertan senin hedef ne kardeşim??
I'm back...
Ertan ö.m ile yollasana site ismini
Vay vay vayyy gizemli insanın spacesi varmış hea..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bir selamda buraya iyi Geceler...