Messi Zaragoza maçında hattrick yaptı.
Messi Zaragoza maçında hattrick yaptı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Messi sen insan mısın? Böyle bir futbolcu görmedim. Stuttgrat ve şimdide Zaragoza, tek başına altı puan getirdi.
Messi napiyor boyle ?
Ingilterede Rooney
Ispanyada Messi
Adam tek başına üst yapıyor maçları..
YOk arkadaş hakkaten insan değil bu adam.Adamı durduramıyosun.
http://www.facebook.com/video/video....5554426&ref=nf
messi takımının attığı son 14 golün 11 ini kendi atıp 2 tanesini takım arkadaşlarına attırmış bu bir rekor sanırım.
Son penaltıyı da Messi yaptırmış. İstese penaltıyı da kendi atıp tüm gollerin sahibi olabilirdi ama İbrahimovic atmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Edit: Son dakikadaki penaltıyı olacaktı. Galiba Dünya'dan futbol bölümünde düzenle butonu yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
messi ne biçim futbolcu ya ağzım açık bi şekile seyrettim.
messi bu hafta da coştu.adam 3 gol atıp penaltı yaptırdı.gerçetken uzaylı bu adam.
Kuşkusuz şampiyonluk yarışının en heycanlı liglerinden bir taneside La Liga. İlk 2 şimdiden belli. 3 ve 4. sıralar için Valencia avantajlı gözüksede yarış devam edecektir son haftaya kadar.
Mallorca çok formda,haftasonu At.Madrid'i kendi evlerinde 4-1 mağlup ettiler,bu hafta Santander deplasmanında kazanabileceklerini düşünüyorum.
Valencia evinde hedefsiz Malaga'yı mağlup edecektir. Sevilla ise düşmeyi garantileyen Xerez'i farklı mağlup edecektir. Avrupa'da banko maçlardan bir taneside bu.
At.Madrid-At.Bilbao maçı ise tam bir süpriz olacaktır. 0 veya 2 üzerinde duruyorum. 1 ihtimali yok bu maçın. Madrid çok kötü.
Önümüzdeki hafta sonu Barça ile karşılaşacak olan Mallorca'nın hocası Gregorio Manzano, Messi'yi durdurmanın yolunu esprili bir dille açıklayarak, Arjantinli yıldıza övgü yağdırdı.
Mallorca Teknik Direktörü Gregorio Manzano, önümüzdeki hafta karşılaşacakları Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin ancak bir av tüfeğiyle durdurulabileceğini açıkladı.
Basın toplantısında konuşan Manzano, espri yaparak, "Onu durdurmak için yanınızda av tüfeğiniz olmalı. Bam-bam, hepsi bu!" dedi.
Messi'ye top alamayacağı şekilde baskı yapmak gerektiğini vurgulayan Mallorca'nın çalıştırıcısı, "Şu açık ki, önüne bir adam koyarak onu bloke etmek isterseniz, kendinizi büyük bir tehlike altında bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
tüfek te yetmez![]()
Uzaylı'dan öte, şansını kendi yaratan biri. Bilekleri çok sağlam. Bileklerinin manevra kabiliyeti çok iyi. Momentumunu durdurmayı çok iyi biliyor koşarken. Bu da o tip çalımları çok rahat atmasını sağlıyor.
Ayrıca zeki biri. Topu her aldığında aynı hareketi yapmıyor. Daha müsait bir arkadaşı varsa ona pas atıyor. Ayrıca kolay sakatlanmıyor, çok sağlıklı. Çok çalışkan.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu ligin şampiyonunu Barcayla Real'in aralarında oynayacağı maç belirleyecek. Şimdiden 3. sıradaki takımla 18 puan fark oluştu bile.
Bazuka lazım bazuka![]()
Messi'nin ayakları ve önünde top olduğu sürece isterseniz nükleer silah kullanın farketmez.![]()
I'm back...
Valla adam 2 haftadır hatrick yapıyorla Liga da rekora koşuyor
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kurşunlarıda çalımlar bu adam.
Messi'yi izledikçe Süpermen diye bir adamın gerçekten varolduğuna ve bir yaz tatilinde Arjantinli bir kadınla ufak bir kaçamak yaptığına ardındanda bu kaçamağın sonucunda Messi'nin dünyaya geldiğine inanıyorum.
Adam son 3 maçında 8 gol atmış yav biz 5 maçta 1 gole şükrederizÖzellikle son maçta yapılan penaltıda adamlar çıldırmış olmalıydı o kadar çalımdan sonra
Bence tüfek müfek vız gelir bu adama..
Müthiş bir oyuncu bence de. Az bile söylemiş Mallorca hocası. Ama umarım Ronaldinho gibi olmaz sonu. İlk Barcelona'ya geldiğinde Ronaldinho da müthiş oynayıp, hayran bırakıyordu izleyenleri. Ama inanıyorumki Messi geriye değil daha da ileriye taşıyacak performansını.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İyi ki İspanya'da futbol sert oynanmıyor. Messi bu sert oyun kaldıramazdı.
Bu aralar inanılmaz formda Messi, bakalım Mallorca önünde ne yapacak.
ilahi Aygün sen Bazuka'yı kaldırıp ateşleyene kadar 3 gol atar
daha seri bir alet lazım...kalaşnikof falan...ya da uzi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Alınan Xerez beraberliği bardağı taşıran son damla oldu ve Sevilla yönetimi Manolo Jimenez'in görevine son verdiğini açıkladı.
Sevilla yönetimi, Roman Sanchez Pizjuan Stadı'nda Xerex'le berabere kalmalarının ardından Manolo Jimenez'in görevine son verdi.
Endülüs ekibine karşı alınan beraberlikle Sevilla her alanda oynadığı toplamda 7. maçında da galibiyet alamamış oldu. Yönetim de sezonun geri kalanını kurtarmak adına 46 yaşındaki teknik adamın görevine son verdi.
Sezona istediği başlangıçı yapmasına rağmen haftalar ilerledikçe ligin üst sıralarından kopan Sevilla, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde de CSKA'ya elenmişti.
Yaklaşan Kral Kupası Final maçına rağmen Jimenez'in 2.5 yıllık görevine son veren yönetimin, en azından bu sezonu ligde ilk dört içinde bitirmek adına böyle bir karar aldığı düşünülüyor.
Kulüpten yapılan açıklamada bugünkü antrenmanın Ramon Oria ve Nacho Orellana eşliğinde gerçekleştirileceği, nihai kararın yönetim tarafından verileceği belirtildi.
Goal
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Luis Aragones ile görüşülüyormuş.
(/s)
Ersin Düzen/Twitterjimenez'in görevine son verildi... luis aragones birazdan sevilla'ya imza atıyor...
Fenerbahçe Cumhuriyeti