Selçuk - Melo - Sneijder - Drogba - Burak
Problem ?
lincoln le elano aynı takımda oynamadı lincoln yerine keita yazsanız neysede![]()
unal baskana solerim bak alir getirir.
Gökhan'ın Türk vatandaşı değil mi ?
O zaman yabancı sınırına giriyor Gökhan yanılmıyorsam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2. vatandaşlığı Türk olanlar yabancı sınırına girilmiyor. Bu popülariteyle sene sonu Serdar Taşçı ve Gökhan İnler'e parasını veririsen getirirsin.
Hele yabancı sınırlaması olacağı için kesin bizim kulüpler hücum ederler Gökhan'a.![]()
Ben yabancı sınırının 5'e düşmeyeceğine inanıyorum diğer kulüplerde artık itiraz eder çünkü piyasada kimse Türk oyuncusunu satmıyor. Anadolu kulüpleri bile alamıyor artık diğer kulüplerden yerli oyuncuları doğru düzgün işin suyu çıktı.
eboue matrak adam kral adam sakaci adamda dans ettigini hic gormedim
sampiyonlar liginde boyle oynasakda fena degil
![]()
Last edited by byariff : 29.Ocak.2013 at 08:14
Selçuk'u tek başına orada oynatırsan ne olur biliyor musun ? Haşat ederler haşat kaldı ki Selçuk çok ağır bir oyuncu tek başına orayı kesinlikle yapamaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şöyle olur bak (taktiksel açıdan söylüyorum)
Eboue Semih Dany Carlinhos
Hamit Selcuk Melo
Sneijder
drogba burak
Bu durumda 3 lü göbek ortasahan olur. Kanat beklerin ileri geri sürekli gidebilen oyuncular olur.
maç içinde 2 5 3 gibi bir diziliş varmış gibi gozukur.
Ancelotti'nin Milanı böyleydi.
Sag kanat açısından bunu oluşturabiliriz ama sol bek Riera o kadar git gelli oyuncu değil. O yuzden bir sol kanat oynatmak zorunda kalırız ve bu durumda göbekte zayıflamış oluruz.
Carlinhos gelseydi bunu yapabilirdik.
Benim de beklediğim diziliş bu yönde, Fatih Terim'in Fiorentina ile 4-0 kazandığı Milan maçının taktiği de bu şekilde. Hagi, Rui Costa gibi oyuncularla çalışan Fatih Terim'in Sneijder'i de iyi kullanacağını düşünüyorum. Bu taktik ligde iş yapabilir, mühim olan beklerin performansı olur sıkıntı burada. Eboue kesik yiyebilir, Sabri hiç fena oynamıyor ve enerjisini hepimiz iyi biliyoruz. Hakan Balta'ya sol emanet edilirse felç olabiliriz, o bölge de Riera kullanılacaktır.
Çok uzak ihtimal ama Sneijder ile 4-4-2 denerse de şaşırmam, sol kanada Sneijder'ı koyup geçen seneki anlayış devam edebilir. Ne Emre ne de Engin kanat oyuncuları değildi ama kanatta kullanmıştık, Sneijder iki ayağını da etkili kullanabilen bir oyuncu, sol da görürsek şaşırmam.
Eboue'yi sol bek denesek bir kere.ne olur acaba?
Emre için tamam da Engin hayatı boyunca sol kanat oynadı. Genclerde de orada parladı. O ters ayaklı kanat oyuncularından onu Terim bu kadar içeride kullandı geçen sene. Mesela bak iyi söyledin. İyi bir Engin de harika sol iç olur yukarıda konuştuğumza istinaden Melo yerine. Ama sol bek sıkıntı yaratacak oraya bir sabri bir eboue lazım git gel yapabilecek. Riera yumuşak.
FB en paralı ve formda olduğu dönemde G.İnler'i alamamıştı, o sene 20 milyon EURO karşılığında Napoli'ye gitti ayrıca Napoli maddi sıkıntı yaşamayan nadir kulüplerden birisi ve başarılı. Gökhan İnler'i almak gerçekten çok zor. Sneijder'i aldık Gökhan'ı mı alamayacağız diyenler olacaktır ama durumun aynı olmadığını herkes biliyor.