bende sana bıze heryer trabzon kıtabını okumanı tavsıye edıyorum![]()
bende sana bıze heryer trabzon kıtabını okumanı tavsıye edıyorum![]()
Mustafa sadece Fenerbahçeyi anlatan birşey değil. Mesela Galatasaray'a Aslan lakabının neden verildiğini öğrendim. İşgal yıllarındaki maçların önemini dostlukları görüyosun. Şu anda biz çok kötü yere gidiyoruz onu anladım. Fenerbahçe'nin binası ve eşyaları yanıyo. 11 gün sonrada Fenerbahçenin Austria Wienle maçı var. Galatasaray'lı oyuncular acınızı paylaşıyoruz deyip 2 oyuncu Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkıyo. daha neler neler yaa etkileniyo insan
Umut abi benim parayıda verir misin?![]()
selamlar gençler hatta hazır Emre görünmüyoken günaydın
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Arkamdan iş çevirmeyin.![]()
Emre bey arkandan iş çevirmiyoruz bu saate günaydın dedirtmiyosun ben napabilrimbu yağmur nerden cıktı ya hesapta ben bugün gezecektim o boğaz senin bu bu yalı benim mahiyetinde
Bugün okulda sakal radara yakalandım.İlk ders yok yazıldım.Bir macera,deneyim oldu benim için.
Selamlar..
So what?
Saike
Geçmişteki dostluk bu günlerde olsa keşke, biz anca birbirimizi yiyelim, yukarı çıkanı aşağı çekelim bunlarla uğraşıyoruz...
Yarım saat önce açıklanan not var mı diye baktığımda dersin birinden geçme sınırına yakın kaldığımı gördüm. Hoca ile dönem içerisinde yaşadığımız bir olay sonrasında ben onun hiç bir dersinden geçemem diye düşünüyordum. Gerçi olay diğer dersinde olmuştu, henüz o açıklanmadı, ondan kalacağıma %100 eminim., bu dersten de tam geçme notuna yakın bırakıp intikam alıyor diye kulaklarını iyi çınlattım.(Diğer sorun yaşayan 2 arkadaşımı da geçme notuna 2-3 puan kala bırakmış) Şimdi son açıklanmayan ders açıklandı mı diye girdiğimde notumun 70'den 78'e çıktığını gördüm ve dersi geçmişim.
Bu not tekrar geri düşer mi? Kaldığım diğer derslerde de bu şekilde yükseltme yaparlar mı hocalar? Sorun yaşadığımız derste de hoca insafa gelip beni geçirir mi?Bu sorunların cevaplarına ihtiyacım var, hocayı arasam mı acaba?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bir de geçen sürede hocanın kulaklarının çınlamasına vesile olan sözler sarf ettiğim için vicdan azabı çekmeli miyim? Gidip hocadan özür dilemeli miyim?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
gözükmüyorum diye burda değilim sanmayın
Sabah daha fenaydı şimdi kesilmiş yağmur. Olsun olsun yağsın yazın susuzluk çekmeyelim.
benden özür dile olay kapansın...
Beni diğer dersten de geçirsin, hepoinizden özür dilerim be.
Dönek hava görmek istiyorsanız İzmir'e gelebilirsiniz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ya bizim okulda tam gün oldunormalde 7:30 12:30 arasıydı şimdi 9:00 15:00 arası oldu 1 saat uzadı araya önemsiz bi öğle tenefüsü girdi
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neden öyle yaptılar ki? Öğrenci sayınız mı az? Birde Anadolu lisesine gidiyorsun sen demi Cihan?
So what?
Saike
akşama kar yağar![]()
yok düz liseye gidiyorum ama 2 yıl sonra anadolu lisesi olucakmış
Biz sabahçıydık öğleden sonrada okulları bakımda olan milli eğitim vakfı ilköğretim okulu bizim okulda okuyordu ondanrın okulu düzelmiş onlar gidince bizde tam günlük sisteme geçtik.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İstanbulun havası hakkında bi laf varda burda söylemeyeyim ben uygun olmaz şimdi
valla bizim okul 8:30-14:15 arası..![]()
İdare ediyoruz...![]()
Selamlar..
neyse okul konusunu kapıyalım
FM de fenere 4-2 yenildikden sonra taktik üzerine baya yoğun çalışma yaptım adamların özelliklerini tek tek inceledim ve o maçtan sonraki 7-8 maç ardarda en az 5 farklı galibiyetler aldım(5-0 6-0 7-0 6-1 vs...) sonra kaydettim yattım bugün oyunu açtım kayseri sporla maçım vardı 1-0 yenik duruma düştüm taktiğe bakim dedim bi baktım taktik eski taktik yani kötü taktik hemen duruma el attım son anda maçı 2-1 yenerek kurtardım
sonra taktiği eski hale getirdim ama artık 5 farklı galibiyetler almamaya başladım en fazla 3 gol atıyorumniye böyle olmuş olabilir ?
ebelemeç oynyalım mı?![]()
Son Gelen Ebe![]()
Ebesin o zaman Mehmet abi![]()
En küçük olan ebe yani aygün.
Aygün birde şu avrupadan tahmin oyununda yeni haftanın konusunu açınca bana bir ö.m at açtık diye linkte koyarsan iyi olur koymazsan canın sağolsun.
Ebe ben mi oldum şimdi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
hayır aygün hala.
akşam hava bozar dedım ama daha aksam olmadan yıne yagmur ve ruzgar gerı dondü
ebe ben olmam bu yastan sora bıde ebe mı olcaz![]()