Santa Cruz gelirse Türkiye'nin tozunu attırır bence. City'de çok hücum oyuncusu var. Tevez, Adebayor ve daha bir çok isim. Santa Cruz satılırsa çok ucuza satılmaz ama Fener'e gelirse kariyeri tekrar canlanır.
Santa Cruz gelirse Türkiye'nin tozunu attırır bence. City'de çok hücum oyuncusu var. Tevez, Adebayor ve daha bir çok isim. Santa Cruz satılırsa çok ucuza satılmaz ama Fener'e gelirse kariyeri tekrar canlanır.
Ben Edin Dzeko'yu isterim aslında.Ama hayalden de öte bir istek bu.
o cruz lazio'ya gitti.
(/s)
4 kaliteli yabancı alınmaz, stoperlerin dönüşümlü oynaması da takıma yarardan çok zarar verir. Bu nedenle oynayacak 6 oyuncu kaliteli olmalı, eğer kaliteli 8 oyuncun olursa, sezon içerisinde sıkıntı yaşanır. (Uzun süreli sakatlıklar olmazsa) Aykut Koacaman da bunun bilincinde olduğundan, Lugano-Santos-Alex-Stoch harici oynayacak 2 oyuncuyu çok iyi seçmek istiyor. Bir forvet mutlaka gelecek ediyor 5. Kalan 1 yabancı için, stoper, önlibero, sağ kanat. Bu 3 mevkiden birisine direk oynayacak isim alınmalı. Diğer 2 isim de, yedek kaldığında sorun yapmayacak, Fenerbahçe'ye gelecek en üst düzeyin bir alt kademesinde yer alacak isimler olmalı.
Belki takımın son durumunu görüp, mevkiyi ona göre seçeceğinden transferler henüz sonuçlanmamıştır diyeceğim ama mevki seçme işi olmayan, mutlaka ihtiyaç olan forvet transferi en azından yapılmalıydı, diğer yabancı için tercih sıkıntısı çekilse de.
"YÜCE ATATÜRK"
nilmar gelecek sanırım.
(/s)
Nilmar avrupada iş yapmadı gelmesin
Güizadan daha fazla katkı sağlar en azından.
Aygün hakkaten ne hallere düştük bak.
Adam Güiza'yı geçermi geçmezmi onu tartışıyoruz.
Nilmar'ın aradığımız forvet olduğunu düşünmüyorum.Yine de Aykut Kocaman istiyorsa diyebileceğim birşey yok.
hızlı, çalım atabilen bir forvet. ama bir o kadarda dengesiz ve son vuruşlarda güçlü değil.
(/s)
Valla bu kadar aciz olacağımızı hiç düşünmemiştim. Bali bu transfer döneminde Lugano'yu kaptırmayalım. Zaten bu sene gidemesse bir daha da Avrupa'ya gidemez yaşı 30 oluyor. Ondan bu seneyi bir kapatalımmı yırttık. Lugano 33 yaşına kadar bize sorunsuz şekilde katkı sağlar.
lugano bir yere gitmiyor.
(/s)
Volkan Demirel - Volkan Babacan
Andre Santos - Bekir İrtegün D.Lugano - İlhan Eker Fabio Biica - Önder Turacı Gökhan Gönül - Transfer
Emre B. - Christian Mehmet Topuz - Selçuk Şahin
Stoch - Caner Erkin Alex De Souza - Özer Hurmacı Kazım Kazım - Deivid
Forvete transfer - Semih Şentürk
Bu takım her türlü iş yapar Aykut Hoca ile.Ayırca bizim bu kadar çok transfer beklememizin tek sebebi medyadır ! Niye hergün bir isim hergün bir isim doğal olarak oyuncu bekliyoruz.Birde duyumsuz duyumcular tabiyki.Bu ikisini 5 gün hayatınızdan çıkarın o kadar çok memnun olursunuzki takımızdan !! Hey gidi hey.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
veren yok iştelugano gitmiyor.
(/s)
Lugano kalmaya hevesli olmayabilir,ama keşke Fenerbahçe'de kalmaya hevesli olan futbolcularda onun gibi sahaya yüreğini koyarak oynasalar.Lugano-Emre-Gökhan Gönül dolu bir takım ile biz geçen yıl kara Şubat'ı yaşamaz ve şampiyonluğu kaybetmezdik.
Takımın kadrosu lig için oldukça yeterli.Ama Aziz Yıldırım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finali zorlayacağız diyorsa ben de transfer beklerim,iyi bir takım kurulmasını beklerim.Bu benim en doğal hakkım.
Aziz Yıldırım'ın iddaasıda bekletiyor transfer ama parada pek yok yani. Bu takımda en çok Daum eleştrildi ama bence bu takıma en çok zararı veren teknik direktör Luis Aragones faka tkimseden böyle bir laf duyamadım bugüne kadar. Çünkü Luis Aragones 3 yıllık sözleşme imzaladı galiba ama 2.sezon başı hemen yollandı Daum gibi pazarlıkta yapılmadı verildi tazminatı gitti. Başımıza Güiza'yı sardı. Güiza'ya şu ana kadar £21M harcandı. Ama icraat yok. O sene CL'ye kalamadık. Haliyle ciddi bir giriş parası ve CL bitince gelecek yayın hakkı parası uçtu. Diğer ki sezon Daum'a bir enkaz kaldı ve Daum fazlasını yapamadı. Aziz Yıldırım ise Daum'u son bir kurtarış olalrak getirdi. Çünkü fenerbahçe istatikleri çok iyidi geçmişe göre. Bu sende Aykut Hoca ile sözleşme imzalandı.Ama kimse şuna inanmasın yok klübün öz evladımış falan filan ondan imzalanmadı. Daum'un yıllık ücretinin 3'te birine gelen ve Lig şampiyonluğu hariç hiç bir primi olmayan bir sözleşme imzaladı. Yani çok zor duumdayız. Bu sene de CL'ya kalamazsak çok kötü olacak.
Bence en büyük zarar plansız programsız hareket etmemiz. Bana göre transfer dediğin kampa götürülmeliki ısınsın performansını gör.. Hala tık yok yahu.
Para olmadığına katılmıyorum, Lille tarafı 25 milyonluk teklif yaptılar dedi, para olmasa bu teklifi nasıl yapabilirler ki bir oyuncu için?
"YÜCE ATATÜRK"
Görüşülen oyuncular, alınması zor isimler oluyor, onlara çok zaman harcanıyor, sonra panikle tanınmamış oyuncular getiriliyor.
Bugün de açıklanmazsa bir transfer, her sene olduğu gibi 19.07'de açıklanacak geyikleri başlar, o gün gelir, yine açıklanmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de bundan korkuyorum.Şampiyonlar Ligi'ne kalamassak bu sezon Aykut Kocaman için zor geçecek ve bunun olmasını istemiyorum.Tek endişem bu yönde ve bu yüzden transfer bekliyorum.
Yoksa o qtm'de çıkan absürt isimlerin hiçbirine itibar ettiğim yok,bir yıldız beklentisi içinde de değilim.Yeter ki takım Aykut Kocaman'ın istediklerine cevap versin.
Forvet olarak da Jozy Altidore veya Mevlüt Erdinç'i alabiliriz.Bu isimler aradığımız özelliklere uygun.Ama listemizde bile olduklarından şüpheliyim.Kurumsallık palavrası yüzünden yapılacak transferler hakkında en ufak bir fikrim olmaması bile sinirlerimi bozuyor.
Bu saatten sonra hiç golcü transferi için uğraşılmasın. Geçen sene ön libero diye beklerken Cristian geldi, bu sene de öyle bir hüsrana uğrayacağamıza forvet almayacağız deyip Semih'e versinler formayı.
Altidore her ne kadar son vuruşu kötü olsada çok zıppır biri. Her an herşeyi yapabilir seri hızlı biri. Stoch ile ikisi güzel olur. Mevlüt Erdinç ise geçen sezon kendisini fazlasıyla ispatladı ve türk olacağı için yabancı kontenjanıda harcamaz.
Semih'e formayı vermek hata olur. Hatta forvette kimseye vermeyelim forvetsiz çıksak yeridir. Semih anca Türkiye'de iş yapar. Avrupa'da tek adam markajında kayboluyor. Ayağına top deymeden maç bitiyor. Bir kerede stoper stoper dediler Edu geldi hep kendi kalesine çalıştı.![]()
![]()
Aslında şöyle bir taktik olsa olmaz mı;
Volkan
Andre - İlhan - Lugano - Gökhan
Mehmet - Emre
Stoch - Alex - Kazım
?
Bence Semih kaliteli bir golcü. Adam yedek kulübesinde gol kralı oldu. CL'de Sevilla'yı eledi. Euro 2008'de en kritik anlarda çıktı. Ama sürekliliği yok yani oynatılmadı. Düşünüyorumda böyle bir yetenek sürekli oynasa kimbilir nasıl gelişirdi. Ama şuandan itibaren oynatsak;
Fenerbahçeli oyuncuların Güiza'ya hazırladığı bir çok pozisyonu gole çevirir. Eğer transfer yapılmazsa forvete en kötü güiza satılmalı yola G.Ünal ve Semih ile devam edilmeli.
Öncelikle yabanci forvet transferi icin Güiza gidecekmi kalacakmi bu belli olmali kalacaksa zaten yabanci forvet transferi olmaz ki bana göre bu sezonda takimda kalacak, gidecek olan adam coktan giderdi yönetimde göndermeye pek niyetli degil gibi yüksek maliyetinden dolayi düsük fiyata satmak istemiyorlar o yüzden yabanci forvet transferini unutun olursa sag acik transferi olur bana göre cok cok gereksiz olur takima ön libero ve bir stoper lazim acilen sag bekede iyi bir alternatif lazim bekirle olmaz o is.
Ben forvet istemiyorum açıkcası onun yerine 2 tane genç alınsın 1-2 sene sonra oynatılmaya başlasın biraz yatırım yapalım yıldız yıldız yıldız yıldız artık istemiyorum yıldız.Yıldız alma sen yarat.Bu kadar şeyi düşenemiyorlar.Belki başarı böyle gelcek.
Gol Kralı Semih Şentürk Milli takımda harikalar yaratran Semih Şentürk'e bak sen neymişsin yahu![]()
Semih'i Beylerbeyi istiyormuş duyum aldım..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Forlan için Juventus 20 milyon Euro teklif etmiş. Forlan'ı transfer ederse Juventus, yabancı kontenjanı dolmayacağından Krasic'i de renklerine bağlayabilirmiş.
Fenerbahçe'nin istediği iki isim Juventus yolunda kısacası![]()