Sayfa 315 / 480 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
9,421 ile 9,450 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu ikisi takımda kalıcaksa o zaman dünyaca ünlü bi hoca getirecek demektir yoksa başka türlü bu oyuncuları kontrol edemezsin

Q7 ve Manu kalip Ekrem ve Ismail gibi oyunculari cevresine koyacaklarsa önümüzdeki sene de BJK'den sampiyonluk beklemek hayal olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail'den iyi bir Türk sol bek bulacaklarını sanmıyorum. Hasan Ali olabilir ama Hurma bırakmaz diye düşünüyorum. Ekrem hakkında yorum yapmama gerek yok. Ama demek istediğin şey temel anlamda çok doğru. Yabancılar kadar yerlilerin kalitesi de çok önemli. 2-3 seviye yüksek yerlilere ihtiyacı var Beşiktaş'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yada eldeki yerlilerin seviyesinde Manuel ve Ricardo'nun daha düşük seviyelilerini alalım o zaman ?

Takımda ben hala diyorum 10 numara ve forvet eksikliği var. Fernandes'in yanına bir tane daha top yapacak adam lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yada eldeki yerlilerin seviyesinde Manuel ve Ricardo'nun daha düşük seviyelilerini alalım o zaman ?
    Bu belki de daha faydalı olur abi bilemeyiz. Bkz 2009 şampiyonluğu. Şu an yıldız denen kim vardı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almeida-holosko-edu 3"ude gitmesi lazim pektemek kalcak ve yanina 1 yabanci alinacak yedek olarakda bu linyitten aldiklari forvet yeterlidir , ortasahada bence bir sag acik lazim besiktasa sol"da q7 ortada fernandes-ernst alternatif olarak necip var veli var , defans bence yeterli besiktasin kalede cenk"e guvenilmesi lazim daha yasi genç , dedigim gibi cok saglam bir forvet ve sag açik lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma ve Fernandes'in kalacak olmaları, bilhassa Fernandes'in kalacak olması çok yerinde ve sevindirici bir haber; fakat takımda en çok parayı da bu isimler alıyorken ve mali küçülme denirken, nasıl olacak o iş bakalım?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Savunma dörtlüsünü bozmamalıyız. Hilbert,Sivok,Egemen,İsmail yeterli. Alternatifleri Tanju,Atınç,Ersan,Sezer olur. En başta Cenk'le rekabete girecek yeni bir kaleci, orta sahaya Bursaspor'da oynayan N'Diaye tarzında bir oyuncu ve Pektemek'in yanına sprinter bir forvet. Tabi bunları 4-4-2 oynayacağımızı varsayarak yazdım. Gelecek sezon yapılacak transferler az ve nokta atışı olmalı. Gerek mevcut kadroda gerekse altyapıda ve başka takımlarda kiralık oynayan genç oyunculardan 3,4 tanesi ilk 11'de oynayacak düzeye getirilmeli. Bunun içinde gençlere şans verecek yeni bir teknik direktör lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alternatiflere baksana Tanju, Atınç, Ersan, Sezer. Nerde burada bek ? Tanju var, sağ mı desem sol mu desem.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bildiğim kadarıyla Rizespor'da kiralık oynayan Sezer sol bek oynuyor diye biliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

stoper oynuyor sol bek değil

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sol bek de lazım sağ bek de. Ayrıca Ferdi'nin yanına sağlam bir orta saha gerekiyor. Aurelio gidiyor, Ernst de eski gücünde değil. Necip ve Veli desek, onlar da çok yetersizler. Onun dışında kaleye kesinlikle transfer şart. Rüştü ve Umut Kaya; biri çok genç ve oldukça tecrübesiz, diğeri çok yaşlı. Kanatlara ise Simao gitse de gitmese de transfer lazım. Sol tarafta oynayacak isim yok çünkü. Q7 de yeni sezonda çizgiye konulmamalı, sağ açığa da bir isim şart. Almeida giderse bir de golcü lazım. Hey yavrum hey! Yeni yönetimin işi hiç de kolay değil. Bunların hepsini halledebilecekler mi, göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beşiktaş gelecek sezon için Hırvatistan'ın hırçın teknik direktörü Slaven Bilic ile büyük ölçüde anlaştı(NTVSPOR)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaş istenirse Bebe 1 M alınır, madde var diyo doğru mu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

15. Default

Hiç sanmıyorum. 8 milyon €'ya aldıkları oyuncuyu daha takımlarında oynamadan 1 milyon €'ya satmazlar. Benim bildiğim 1 milyon €'ya kiralanmıştı, sakatlık yaşayınca Beşiktaş geri göndermek istedi. Bunun üzerine bir yıl daha kiralık süresi uzatılabilir denmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Slaven Bilic'in FM özellikleri. Eğer doğruyu yansıtıyorsa ben beğendim. Çok kolay adapte olan ve Disiplini yüksek bir teknik direktör olarak gözüküyor oyunda.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Beşiktaş istesin yeter"

Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giyen Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Beşiktaş'ın gelecek sezon için takımın başına getirmeyi düşündüğü iddia edilen Bilic'in gelme ihtimalini yorumladı.

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuşan Tomas, Hırvatistan milli takımı teknik direktörü ve yakın arkadaşı Slaven Bilic’in Türkiye’de çalışmak istediğini belirterek, ''Bilic’in Hırvatistan Milli Takımı ile olan sözleşmesi bitiyor. Türkiye’de çalışmak istiyor. Almanya’dan, İtalya’dan ve İngiltere’den teklif vardı. Ancak Türkiye’deki atmosferi görünce taraftardan çok etkilendi. Türkiye’de çalışmak ve yaşamak istiyor. Henüz Beşiktaş’tan resmi bir teklif gelmedi ancak gündemde böyle bir konu var. Beşiktaş yarın teknik direktörlük teklif etse Bilic hemen imzayı atar” şeklinde konuştu.

LİGTv

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu adam Çarşı'yı coşturur.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kafasında beresiyle türkiyenin 1 numarası olur

20. Default

Avrupa Şampiyonası 8 haziran'da başlıyor. Son grup maçları 19 Haziran'da, final 1 Temmuz'da. Eğer anlaşılabilirse en geç 2 Temmuz'da Türkiye'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile prensipte anlaşmışız..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

izlemedim ama stili nani'yi andırıyormuş. hayırlı olsun.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yasin Öztekin? Ben ilk defa duyuyorum o derece. Ben mi takip etmiyorum ligi yoksa yine takipsiz saçma sapan yapılan bir transfer mi? yanılmıyorsam 24-25 yaşında bu adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

24-25 yasinda sol açik oyuncusu hizli bir oyuncu cok degil ama normal , bire birlerde iyi rakip geçiyor gozlemledigim kadariyla ama sanki final yollarinda SIKINTILI bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sen takip etmiyorsun dostum büyük ihtimalle bu sezon +30 üstü maça çıktı Gençlerle, Gençlerin o zayıf kadrosuyla play-off'u zorlamasının temel taşlarından biri. Sadece Gençlerin formsuz olduğu o 6-7 haftada takımın genel durumuna uydu. Yeteneği muazzam bence. Canlı izlediğim zamanlarda da izlediğim kadarıyla topsuz alanda da rakibi zora sokacak bir oyuncu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sen takip etmiyorsun dostum büyük ihtimalle bu sezon +30 üstü maça çıktı Gençlerle, Gençlerin o zayıf kadrosuyla play-off'u zorlamasının temel taşlarından biri. Sadece Gençlerin formsuz olduğu o 6-7 haftada takımın genel durumuna uydu. Yeteneği muazzam bence. Topsuz alanda da rakibi zora sokacak bir oyuncu.
    Hadi ya... Çok pasif hissettim kendimi şu an futbol konusunda Umarım katkısı olacak bir oyuncudur. Tabi kesinliği yok sanırım henüz transferin. Ücretsiz mi alınıyor bu arada?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gençler'in 4-2 yendiği maçta sağ tarafı otobana çevirmişti. O maçta çok beğenmiştim. Alınırsa iyi olur. Bide Soner var oda çok iyi bir oyuncu ikisi birlikte alınsa isabet olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hadi ya... Çok pasif hissettim kendimi şu an futbol konusunda Umarım katkısı olacak bir oyuncudur. Tabi kesinliği yok sanırım henüz transferin. Ücretsiz mi alınıyor bu arada?
    Yüzde yüz emin olmamakla beraber sezon sonunda sözleşmesi bitecek diye biliyorum. Eğer bitmiyorsa Cavcav uçuk bi bonservis isteyebilir Bu durumda yönetimin ne yapacağını merak ediyorum, eğer yok derlerse iyi ama Cavcav'ın belirlediği bonservisi kabul ederlerse finans aynı tas aynı hamam devam eder.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O genelde Antep için geçerli. Antep'te olsaydı 10 milyon olsa verirdik sorun olmazdı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş.Özellikle bu açıdan çok iyi transfer olur gerçekleşirse.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri