Aziz Yıldırım'ı bugüne kadar hep savundum. Ancak bizim başkan ne yaptığını bilmez bir halde şu an... Kontrolden tamamen çıktı. Başkanlığının sonu da yakın görünüyor, bu çok aşikar. (Bu yaptıklarıyla kendi kuyusunu kazıyor)
İç saha maç biletlerinin dahi kulüp tarafından satılacak olması demek,
tribünde protesto eden taraftarın sindirilmesi demektir. Yani, ıslıklayan, yuhalayan, "Aykut istifa", "Yönetim istifa", "I Love You Alex" diye bağıran taraftar stada alınmayacak demektir. Bu da artık tribünlerde toz pembe bir hava göreceğimiz anlamına geliyor. Yani yenilsek bile protesto olmayacak
Başkan resmen bir DİKTATÖRdür. Bugüne kadar hiç böyle bir ifade kullanmamıştım, başkan aleyhine en ufak bir şey yazmamıştım, beni bilen bilir, yazdıklarımı okuyanlar bilir. Ancak Aziz Yıldırım'ın hapisten çıktıktan sonra yaptıklarını göz önünde bulunduruyorum ve sayın başkan tahliye olduktan sonra BAMBAŞKA BİR İNSAN olmuştur, bizim bildiğimiz-tanıdığımız insan olmaktan çıkmıştır.
Önce anons skandalı (G.Antepspor maçında, kadın taraftarla karşı karşıya gelmesi), akabinde Alex'i göndermesi ve söyledikleri, Kocaman'ı istemeyen taraftara rağmen arkasında durması ve son yaşananlar. Daha nice olaylar, örnekler var, aklıma gelen en ciddileri bunlar.
Umarım Aziz Yıldırım diktatörlüğü bitecek çok yakında. Fenerbahçe bugüne kadar böyle bir diktatörlükle yönetilmedi. Ne demek taraftarı fişlemek, aleyhine olana bilet satmamak? Bu mu senin demokrasi anlayışın? Hem sana yapılanlar haksızlık de, hem de seni ıslıklayanı tribüne alma. Senin babanın stadyumu mu orası?
Başkanı zor gününde destekleyenlere şu yapılana bakın. Bugün Aziz Yıldırım dışarıda rahat rahat dolaşıyorsa, camianın birliği ve desteği sayesindedir. 6,5 yıl hapis cezası alıp da tutuksuz yargılanıyor. Bu camiaya borçludur, ancak kendisi şu an camiaya ihanet etmektedir.
Gün gelip de Yargıtay süreci yaklaştığında, o zaman bu yaptıklarının bedelini arkasında destek bulmayarak ödeyeceğine eminim.