Sayfa 315 / 447 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
9,421 ile 9,450 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Aziz Yıldırım'ı bugüne kadar hep savundum. Ancak bizim başkan ne yaptığını bilmez bir halde şu an... Kontrolden tamamen çıktı. Başkanlığının sonu da yakın görünüyor, bu çok aşikar. (Bu yaptıklarıyla kendi kuyusunu kazıyor)

İç saha maç biletlerinin dahi kulüp tarafından satılacak olması demek, tribünde protesto eden taraftarın sindirilmesi demektir. Yani, ıslıklayan, yuhalayan, "Aykut istifa", "Yönetim istifa", "I Love You Alex" diye bağıran taraftar stada alınmayacak demektir. Bu da artık tribünlerde toz pembe bir hava göreceğimiz anlamına geliyor. Yani yenilsek bile protesto olmayacak

Başkan resmen bir DİKTATÖRdür. Bugüne kadar hiç böyle bir ifade kullanmamıştım, başkan aleyhine en ufak bir şey yazmamıştım, beni bilen bilir, yazdıklarımı okuyanlar bilir. Ancak Aziz Yıldırım'ın hapisten çıktıktan sonra yaptıklarını göz önünde bulunduruyorum ve sayın başkan tahliye olduktan sonra BAMBAŞKA BİR İNSAN olmuştur, bizim bildiğimiz-tanıdığımız insan olmaktan çıkmıştır.

Önce anons skandalı (G.Antepspor maçında, kadın taraftarla karşı karşıya gelmesi), akabinde Alex'i göndermesi ve söyledikleri, Kocaman'ı istemeyen taraftara rağmen arkasında durması ve son yaşananlar. Daha nice olaylar, örnekler var, aklıma gelen en ciddileri bunlar.

Umarım Aziz Yıldırım diktatörlüğü bitecek çok yakında. Fenerbahçe bugüne kadar böyle bir diktatörlükle yönetilmedi. Ne demek taraftarı fişlemek, aleyhine olana bilet satmamak? Bu mu senin demokrasi anlayışın? Hem sana yapılanlar haksızlık de, hem de seni ıslıklayanı tribüne alma. Senin babanın stadyumu mu orası?

Başkanı zor gününde destekleyenlere şu yapılana bakın. Bugün Aziz Yıldırım dışarıda rahat rahat dolaşıyorsa, camianın birliği ve desteği sayesindedir. 6,5 yıl hapis cezası alıp da tutuksuz yargılanıyor. Bu camiaya borçludur, ancak kendisi şu an camiaya ihanet etmektedir.

Gün gelip de Yargıtay süreci yaklaştığında, o zaman bu yaptıklarının bedelini arkasında destek bulmayarak ödeyeceğine eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aziz Yıldırım'ı bugüne kadar hep savundum. Ancak bizim başkan ne yaptığını bilmez bir halde şu an... Kontrolden tamamen çıktı. Başkanlığının sonu da yakın görünüyor, bu çok aşikar. (Bu yaptıklarıyla kendi kuyusunu kazıyor)

İç saha maç biletlerinin dahi kulüp tarafından satılacak olması demek, tribünde protesto eden taraftarın sindirilmesi demektir. Yani, ıslıklayan, yuhalayan, "Aykut istifa", "Yönetim istifa", "I Love You Alex" diye bağıran taraftar stada alınmayacak demektir. Bu da artık tribünlerde toz pembe bir hava göreceğimiz anlamına geliyor. Yani yenilsek bile protesto olmayacak

Başkan resmen bir DİKTATÖRdür. Bugüne kadar hiç böyle bir ifade kullanmamıştım, başkan aleyhine en ufak bir şey yazmamıştım, beni bilen bilir, yazdıklarımı okuyanlar bilir. Ancak Aziz Yıldırım'ın hapisten çıktıktan sonra yaptıklarını göz önünde bulunduruyorum ve sayın başkan tahliye olduktan sonra BAMBAŞKA BİR İNSAN olmuştur, bizim bildiğimiz-tanıdığımız insan olmaktan çıkmıştır.

Önce anons skandalı (G.Antepspor maçında, kadın taraftarla karşı karşıya gelmesi), akabinde Alex'i göndermesi ve söyledikleri, Kocaman'ı istemeyen taraftara rağmen arkasında durması ve son yaşananlar. Daha nice olaylar, örnekler var, aklıma gelen en ciddileri bunlar.

Umarım Aziz Yıldırım diktatörlüğü bitecek çok yakında. Fenerbahçe bugüne kadar böyle bir diktatörlükle yönetilmedi. Ne demek taraftarı fişlemek, aleyhine olana bilet satmamak? Bu mu senin demokrasi anlayışın? Hem sana yapılanlar haksızlık de, hem de seni ıslıklayanı tribüne alma. Senin babanın stadyumu mu orası?

Başkanı zor gününde destekleyenlere şu yapılana bakın. Bugün Aziz Yıldırım dışarıda rahat rahat dolaşıyorsa, camianın birliği ve desteği sayesindedir. 6,5 yıl hapis cezası alıp da tutuksuz yargılanıyor. Bu camiaya borçludur, ancak kendisi şu an camiaya ihanet etmektedir.

Gün gelip de Yargıtay süreci yaklaştığında, o zaman bu yaptıklarının bedelini arkasında destek bulmayarak ödeyeceğine eminim.
    Söylediğin şey yanlış, en azından bu sezon için yanlış. İstifa diye bağıran kısım Okul Açık tribünüdür ve tamamı kombinedir. Bu durumda kendisi satarak nasıl sindirecek bunu bana izah edemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gian Piero Gasperin kovulmuş Palermo'dan , bize gelse 3-4-3 oynatsa güzel olur =) yada Yılmaz Hocayı alsınlar
    3 defans şu durumda bile stoperleri tartışırken

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

GFB'lilere deplasman bileti satılmamak için yapıldığı çok açık bu uygulamanın. Aziz Yıldırım da şu menfaatçi taraftar grubu da rahat bıraksın şu kulübü artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3 defans şu durumda bile stoperleri tartışırken
    2 tanesi beceremiyor , belki 3 tane yanyana olursa becerirler savunma yapmayı =)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    GFB'lilere deplasman bileti satılmamak için yapıldığı çok açık bu uygulamanın. Aziz Yıldırım da şu menfaatçi taraftar grubu da rahat bıraksın şu kulübü artık.
    GFB..Taraftarıyım menfaat peşinde koşmadık koşmayız.Maraton Tribününde yapılanları unutmadık.Bilekler falan takıldı.. Bedava bilet dağıtıp olaylar cıkarmak ? Senelerdir Migros tribünene Kombine istedik verilmedi.Yönetim Maraton A-B taraftar blokları yaptı.Paramızı vererek Kombinemizi aldık.Türk Telekom geçtik bu sezon daha orginize olduk.Alex taraftarın %80 seviyor maalesef.Maalesef diyorum ben sevmiyorum.Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Bu bir günlük vs.bir olay değil ortada ters giden bir şey vardır.Takım kendi evinde mağlup olmaya başladı.Alışkanlık haline geldi.Artık Fener yenilmiş diyince şaşırıyormusunuz ? Hayır şaşırmıyorum.Transfere dünyaların parasını harcayıp sahada gelen Antalya,Sivas,Karabük yeniliyorsan orda sıkıntı var demektir.

Başkanın mikrofunu alıp Kadın taraftarları uyarması ile başladı her şey.Orda en büyük hatayı yaptı ? Alex diye bağıranlara Orginize oldu diyor.Bunlar fenerbahceli değildir diyor ? Sen kimsin ki İnsanların fenerbahceliğinini yargılıyorsun ? Sen neye dayanarak bunlar FENERABAHCE li değil diyorsun ?

Alex öyle bir yolladaki tamam bende sevmiyorum ama öyle gönderilmesi yanlıştı yapardın sezon sonu bir jubile yollardın.Oynatmazdın yaşlı falan derdin ? Öyle gönderirsen böyle tepki alırsın.

Her maç sonu Soyunma Odasına iner falan.Orda Teknik Sorumlu yokmu ?Takımla calışan ordaki adamı bostan korkuluğu mu ? Sen ne diye iniyorsun ?

Aziz Yıldırım "SEN KÖTÜ OLSAYDIN BEN SENİ COKTAN YOLLARDIM" demişti Aykut Kocaman'a ?

O cümlenin aslı şudur "SEN GİDERSEN BEN NASIL TAKIM KURARIM YENİ GELİCEK TEKNİK ADAM BUNA İZİN VERMEZ"...(ANCA TÜRK OLURSA)

Biz mahkeme kapısında yattık.En kötü günde gittik destekledik.Neler yaptık onun için o şimdi neler yapıyor.?

Aslında bakarsan bizi Suçlamanız normal.Olayı tamamen GFB-AZİZ YILDIRIM polemiğine cevirdiniz.

Diktatör gibi yönetilen bir kulup istiyorsunuz siz devam edin.Fenerbahce bu değil .

Hıncal Uluç (SEVİN SEVMEYİN) "AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNDİ KONUŞTU FENERBAHCE MAÇI KAZANDI.GAZETELERDE BÖYLE YAZIYORLAR ODA BUNDAN ZEVK ALIYOR"
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Şubat.2013 at 02:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Zamanında Aziz Yıldırım'ın adeta kalesi olan antu.com sırf sahiplerinin babası yüzünden böyle bir işe soyunuyor. GFB de malum. O yüzden Aziz Yıldırım'a verilen destek ile muhalefetin yarısından çoğu değersiz ve fırsatçı.

Olan bu işlerden hiç ekmek yiyemeyen taraftarlara oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben ortada iki taraf görüyorum ve ikisinin de kulübe zarar verdiklerini düşünüyorum. Bu sebeple iki tarafın da yok olmasını temenni etmek en doğal hakkım. Başka söze gerek yok. Gfb zamanında Aziz Yıldırım'ın en büyük destekçisiydi. Ne oldu da karşısına geçtiler önce bunu görmek lazım. Asıl mesele oralardan başlıyor zaten. Olan parasını verip, kombinesini-formasını alan taraftara oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Haber : http://skorer.milliyet.com.tr/penalt...14/default.htm

Ve Yorumlar.

Mayıs 2009 : 3 sene üst üste şampiyon olacağız. Şubat 2013 : Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok.

Aziz Yıldırım Olmasaydı Fener Şuan Neredeydi Düşünmek Lazım Bu kadarda Haksızlık Yapılmaz Şampiyon olunca ondan iyi Yok Kötü Gidince Hemen İstifa Peki Gerçek Taraftar Takımına Böylemi Destek Olur Sizce

hala suçu baskalarına atma çabası fener cok kötü oynuyo sorun burda yok fener yenilmiş yenilcek tabi yenmesi kadar yenilmesi de normal ama ortada oyun yok mucadele yok artık fener macını izlemiyom canım sıkılıyo izlerken bence asıl sorun bu

kulüp şampiyon olduğunda "ben yaptım" demesini biliyorsun ama.."o golleri sen mi attın, yada şutları sen mi çıkardın?" diye sorarlar...olamadığı zaman da yenilen golleri ve atılamayan penaltıları da sahiplenmeyi bileceksin...

Mustafa Denizli döneminde şampiyon olan takımın başarısını üstlenirken öyle demiyordun ama...

her sene şampiyon olmazsın kabul de, her sene güzel iyi futbolda mı oynanmaz...

"takımı ben mi şampiyon yaptım" diye sormuyorsun peki?

Skora göre yorum yazanların olduğu ülkeye Aziz Yıldırım, 10 numara büyük gelir...

fenerbahçe bugün 3 kulvarda yarışan tek takım ,bu yenilgilerde aykut kocamanın sucu bazı oyunları performansına göre değerlendirmek olmalı bu volkanda olsa fark etmez.aziz yıldırıma şu konuda katılıyorum bazı guruplar gerçekten 3 temmuz sürecine büyük destek sunuyorlar yani maç başlamada maşa olmaya aletler

Biz de soralım kendisine "Takımı benmi yönetiyorum" yoksa "Aykut Kocaman mı " Teknik drektörün bile haberi yokken sürekli soyunma odasına girip çıkan kim. İşte golü yiyen de odur.

futbolcusunu hedef yapan başkan, sanada bu yakışır

15 sene başkanlık yaptınız 2 si avrupa şampiyonluğu olmak üzere ( UEFA CUP SUPER CUP) 7 defa galatasaray (98,99,2000,2002,2006,2008,2012) 4 defa fenerbahçe (2001,2004,2005,2007) 2 defa beşiktaş (2003,2009) 1 defa bursa (2010) 1 defa trabzon (2011) şampiyon olmuş. SPORTİF BAŞARI İSTİYORUZ

İyide seni istifaya çağıran taraftarlaramı 6222 sayılı yasayı uygulayıp tribünlerden kovacaksın. ne yapmış bu adamlar seni eleştirip, seni istifaya davet etmekten başka.. hahahahaha.... tam bir aziz yıldırım bakış açısı....

davalar boyunca kaya gibi arkasinda duran volkan'i bir gol icin iki dakikada satmis...helal...

simdi buraya Gs li arkadaslar yorum yazar tek dertleri aziz yildirim .ben kendi adima sonuna kadar büyük baskan aziz yildirimin yanindayim ve bütün arkadaslarimda ayni seyi düsünüyor.200-300 kisilik grup istedigini yapamaz asil o bagiran grup bizlerin huzurunu bozuyor

Her sene şampiyon oluncak diye bişey yoksa Daum'u niye yolladın, Zico'yu niye yolladın; Löw'ü niye yolladın !!! Uzatmaları oynuyorsunuz hepiniz!!

Üsteki Yoruma Cevap ..Zico'yu yolladigi gün bir cimbomlu olarak göbek atmistim. Eger Zico sizde dursaydi su an 4. yildizi coktan takmistiniz ve de Avrupa'da belki de söz sahibiydiniz. Sagol varol Aziz Baskan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu metinde bir anlamsızlık var. ''Galatasaraylı arkadaşlar mesaj falan yazar, Aziz Yıldırım'ın arkasındayım, arkadaşlarımda aynı düşünüyor. O bağıran grup bizlerin huzurunu bozuyor.'' falan bu cümleden Fenerli olduğu anlaşılıyor ve sonunda da Zico'yu yolladığı gün bir Galatasaraylı olarak göbek atmıştım diyor.

Başkan olduğu süreç içindeki şampiyonlukları yazarken Fener kategorisine 2007 yazıp, Trabzon'a da 2011 yazmış. Kendisiyle feci çelişmiş.

Şimdi aga bunu yazan herhalde her paragrafa göre takım değiştiriyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Alicanfmfan
    Ne yazıyorsa onu aktardım.Değiştirme olmasın diye.Cok yorum vardı 20 sayfa gezdim baya cıbızladım içinden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok yani sana birşey demedim de. Bunu yazan kişi her paragrafta başka takımı tutuyormuş gibi hissettiriyor.

Edit ; Her paragraf başka birine aitse sorun yok. Ben toptan biri yazmıs zannettim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Edit ;
    tamam bende yeni gördüm editlediğini
    Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 04:03

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam farkettim, editledim zaten.

Ne Fenerbahçe Ne Aykut Kocaman Ne de GFB

Mesele :

Aziz Yıldırım'a sallamak.

Geçen hafta çok iyi top oynadık 90 artı bilmem kaçta golü yedik maç kaybettik.Bi önceki gün lider bursada top oynayamadı bursa top oynatmadı - bence - ama 1 tane medya konuştu mu bunu ? konuşmadı.

Diyorlar ki başkan odaya girmiş oyuncularla konuşmuş ne var bunda başkan gireme zmi oyuncuların yanına moral veremez mi nesi yanlış bunun sevilla maçından öncede başkan girmişti chelsea maçından öncede girmişti

Aykut Kocaman bu işi bilmiyormuş...sadece gülüyorum açın kaytın neden Fenerbahçeyi seçtiğini okuyun .

Tarih 4 Ocak :

Aykut Kocaman : Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti'

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aziz Yıldırım Türk Futbolu'nun başına gelmiş en talihsiz şeydir.

Buna da sadece ' '

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Haber : http://skorer.milliyet.com.tr/penalt...14/default.htm

Ve Yorumlar.

Mayıs 2009 : 3 sene üst üste şampiyon olacağız. Şubat 2013 : Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok.
    Haberin üst bölümünü ve bu yorumdan sonrasını okumadım, "Bu takımın yürüyerek olması şampiyon gerekiyor" diye Zico'yu kovan babam olsa gerek. Adam, Maldonado, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Ali Bilgin, Uğur Boral, Kazım vs gibi oyuncularla sana neler yaşattı, bugün Fenerbahçe tarihinin en pahalı kadrosu neler yapıyor.

Sürekli söylediği sözler arasında bir lafına da hak vermiyorum değil "Bazı televizyon programlarında eleştiriler yapılıyor, kasıtlı ve Fenerbahçe’yi hedef alan yorumlarla yıpratmaya çalışıyorlar" bu konuda haklı hem de sonuna kadar, Ancak bunun kaynağının kendisi olduğunu da birilerinin Başkana söylemesi gerekiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ziconun çeyrek final oynattığı kadro :

1 KL Volkan Demirel
    2 DF Diego Lugano
    3 DF Roberto Carlos
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    8 FV Colin Kazım-Richards
    9 FV Mateja Kežman
    15 OS Mehmet Aurélio
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid

Zamanında neredeyse hepsi -genç milli takımlarda dahil- milli takım oyuncusu değilmiydi ?

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

1 KL Volkan Demirel
    2 DF Diego Lugano*
    3 DF Roberto Carlos*
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    9 FV Mateja Kežman*
    15 OS Mehmet Aurélio*
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)*
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk*
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena*
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül*
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid*

Zamanında neredeyse hepsi -genç milli takımlarda dahil- milli takım oyuncusu değilmiydi ?
    Bence aman aman takım değil. İşaret koyduklarım haricindekiler öyle çok FB gibi klubün oyuncusu değil yetenek olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 KL Volkan Demirel
    2 DF Diego Lugano
    3 DF Roberto Carlos
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    9 FV Mateja Kežman
    15 OS Mehmet Aurélio
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid
    ne güzel yazmışsın zico bu kadroya rağmen çeyrek finale çıkardı tek tek isimlere bakarsak bu seneki kadro daha iyi yani demek istediğim zico yu gönderen aziz yıldırım bu işi bilmiyor yapamıyor artık gitmesi lazım

taraftar tepkisine gelirsekte alınan mağlubiyetle doğrudan bir ilgisi yok bu tepkinin. tepki, istifa sesleri zaten gelicekti bu mağlubiyet sadece bunu hızlandırdı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lugano, edu ve aurelio gibi defansın temelini oluşturan üçgenin yarattığı etkinin esamesi okunmuyor şimdilerde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    lugano, edu ve aurelio gibi defansın temelini oluşturan üçgenin yarattığı etkinin esamesi okunmuyor şimdilerde.
    lugano edu 2 lisi iyiydi bunun yanında meireles emre ikilisimi yoksa aurelio selçuk mu yada kezman mı sowmu o kadronun bozulmasını sağlayanda yönetim

peki sizce yapılan transferler aykut kocamanın iradesi dahilindemi yapıldı yoksa aziz yıldırım ın isteği doğrultusundamı yapıldı? hayır aykut kocamanın arkasındayım diyen yönetimin aykutun istediği transferleri yapması gerekmezmi, aykut kocamanın alternatifinin mutlaka olmasına rağmen 1 ay boyunca belhanda peşinden koşturan yönetimin bu transferi becerememesinin ardından aykut kocamanın vazgeçtiği haberleri çıktı aslında çıkarıldı buda kocamanın üstüne yıkıldı
    Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 16:48

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

AÇIKLAMA
    Galatasaraya Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dünkü -asılsız ve bir o kadar da manasız- açıklamasında, Sneijder'i renklerimize bağlamak için, eski oyuncularımızdan Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğimizi ancak İnter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığımızı iddia etmektedir.

Spor kamuoyu bilmelidir ki, Hooijdonk'la bu yönde herhangi bir temasımız olmamakla birlikte, Sayın Moratti'den de herhangi bir randevu talebimiz olmamıştır.

Gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamaların kamuoyunda da bu sebeple epey kısıtlı yer aldığını görmekle birlikte, iddiasını ispat edemeyenlerin kamuoyu önünde ne tür sıfatlara maruz kaldığını hatırlatarak, Aktar'ı ve mensubu bulunduğu camiayı, bu gerçek dışı iddiaları kanıtlamaya aksi halde bu yalan haber nedeniyle camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    fenerbahce.org

Yalanların doğrusunu yazmak önemli tabi birde takımla bu kadar uğraşsa yönetim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    fenerbahce.org

Yalanların doğrusunu yazmak önemli tabi birde takımla bu kadar uğraşsa yönetim.
    Aynen. Ya konuşmayacaklar ya da ıspatlayacaklar. Ispatlayamazlarsa da özür dilemeyi bilecekler.
    İlk kez FB klubünün resmi bir açıklamasını mantıklı buluyorum açıkcası.
    Gs klubünden cıkıp bir yönetici konuşursa bu Gs klubünü ilgilendirir. O yüzden yöneticiler konuşurken dikkatli olmalılar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İrfan Aktar'a resmi Twitter hesabından cevap veren Hooijdonk, "İrfan Aktar'ın Türk medyasına yaptığı aptalca açıklamalardan çok sıkıldım. Umarım bu bir hastalıktır. Çünkü değilse, o kötü bir insan demektir." dedi. Hollandalı, bir takipçisinin de İrfan AKtar konusunu sorması üzerine "Eğer bunları dediyse, Galatasaray'ın ya da herhangi bir kulübün yönetim kurulunda olmamalı." cevabını verdi.
    KAYNAK

Konu ile ilgili Hooijdonk'un açıklamalarıda böyleymiş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes kendi işine bakıyor işte ne güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zamanında neredeyse hepsi -genç milli takımlarda dahil- milli takım oyuncusu değilmiydi ? [/B]
    O kadronun yarısı bırak Milli takımı, Uluslararası alanda üst düzey müsabakalarda maç yapmamış oyunculardan oluşuyordu. Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Uğur Boral gibi isimler bile ilk kez o düzeyde oynamaya başlayan oyuncular oldu. Peki ya Şimdi ?

Volkan
    Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali
    Topuz-Topal-Emre-Caner

Al sana Milli Takım. (-ki yaz ayında neredeyse Milli Takım bu oyuncularla maça çıkıyordu)

Yabancılara gelirsek Roberto Carlos ve Kezman dışındaki tüm yabancılar Güney Amerika'dan getirilen oyunculardı. Öyle Chelsea'den Meireles, Stoch ; Juventus'tan Krasiç , Liverpool'dan Kuyt, Lille'den Sow, Everton'dan Yobo vs gibi Avrupa Arenasında boy göstermiş oyuncular yoktu. Şuan Fenerbahçe'de CV'si en kötü olan Cristian, ne hikmetse en gözde de O : )

Sözün özü, mevcut Fenerbahçe kadrosu, Zico'nun elindeki kadrodan her anlamda üstün ama çarkı işletecek Usta yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İrfan Aktar'ın yaptığı açıklama çok saçma olmuş.Eğer bu dediğinden eminsen çıkıp ispatlar.Ama söyledikleri yanlışsa özür dilemelidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dedikleri gerçek veya değil açıklamalar zaten çok gereksiz.Senin takımın ligde lider konumda,Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'da,saha içinde başarılıysan,saha dışında böyle saçma sapan şeyler söyleyip kanıtlayamayacağın şeylerle kimseyi itham etmeyeceksin,polemik yaratmayacaksın,yaratırsan da çıkıp özür dileyeceksin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Fenerbahçe Ne Aykut Kocaman Ne de GFB

Mesele :

Aziz Yıldırım'a sallamak.

Geçen hafta çok iyi top oynadık 90 artı bilmem kaçta golü yedik maç kaybettik.Bi önceki gün lider bursada top oynayamadı bursa top oynatmadı - bence - ama 1 tane medya konuştu mu bunu ? konuşmadı.

Diyorlar ki başkan odaya girmiş oyuncularla konuşmuş ne var bunda başkan gireme zmi oyuncuların yanına moral veremez mi nesi yanlış bunun sevilla maçından öncede başkan girmişti chelsea maçından öncede girmişti

Aykut Kocaman bu işi bilmiyormuş...sadece gülüyorum açın kaytın neden Fenerbahçeyi seçtiğini okuyun .

Tarih 4 Ocak :

Aykut Kocaman : Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti'

Buna da sadece ' '
    Her şeyi günlük güneşlik göremeye devam et Fenerbahçe'de Devam devam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hayir fenerbahçeli yoneticiler galatasaray hakkinda o kadar açiklama yapti kimsenin sesi cikmadi bizim bir yonetici yapti diye ortaligi tozu dumana kattiniz hemen

Mesaj Yetkileri