Bence aç Burak ilginç olur hep FM kariyeri hep FM kariyeri değişiklik olur.![]()
Bence aç Burak ilginç olur hep FM kariyeri hep FM kariyeri değişiklik olur.![]()
Peki Emre abi.Hep olmasada arada bir bakın.Bir değişiklik yapayım.
Oyunda Gemi kaptanlığı ve golf bile öğreniyorsun yaw![]()
Takipcin olurum ben.![]()
Teşekkürler Emre abi.Ssleri aldım ekliyorum şimdi.
Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Eskiden Fifa oynardımda hiç forvet kalmazdı takımda.Top rakip kaleciye gittiğinde kaleciye faul yapıp kırmızı kart görürdüm.En son Fifa 2002 oynamıştım.(:
5 dakikaya geliyor Emre abi.Beşiktaş ile oynuyorum.Oyunda gerçek fikstür var.Yani ilk hafta Konya ile içerde,sonra Kasımpaşa deplasmanı ...
Emre abi açtım kariyeri...
Bir sakıncası mı var?
deneme deneme...
Deneme kardeşim deneme.
Biz de geçmesi en kolay olabilecek dersleri seçtik ama keşke ders programına baksaydık, yarın sabah 8.30'da başlıyor ders, kim kalkacak o saatte, okula gidecek yahu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Biz de netten seçiyoruz. Hatta www.dogus.edu.tr/duregister adresi de bu! Ama sağolsun arkadaşlar ısrarla çağırıyor. ARANAN ADAM OLUNCA EVDEN DEĞİL OKULDAN YAPIYORUM BİLİYOSUN MU?? [Taş attım galiba![]()
]
![]()
![]()
Deneme deneme 1 2 3 4...
Ses ses ....
Arkadaşlar bi ara benim için bi pc kampanyası açmıştık hayrına.Onu tekrardan canlandıralım diyorum.
Kampayanın sloganı"Haydi beyler pamuk eller ceplere.."(Haydi kızlar okula gibi)
![]()
So what?
Saike
Ses deniyorum desene yahu, onu deneyebilirsin sorun yok.
Çağrı kocaman taş geliyor ama bana gelmez herhalde kaçmıyorum bak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sesi mi duyan yok mu? Yoksa Güllü sen mi kestin?
So what?
Saike
Msn de karşıdakine rahip yazınca gitmiyo deneyin arkadaşlar
İsterseniz küfredin rahiplere ama gitmiyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet sen açmıştın ama bi hayrını görememiştik..
So what?
Saike
İyi akşamlar. Romantik bir kar yağışı var dışarıda.
Ne kadar şansızım.2-0 öndeyim Schalke karşısında.2-2 oldu 3-2 öne geçtiler 3-3 yaptım.Defanstan biri kırmızı gördü maç koptu.Üstelik kırımızıdan önce daha etkili olan bendim![]()
Geçmiş olsun.
Dışarı çıkıp yürüyeceğim. Hava çok güzel. Buram buram aşk yağıyor... Keşke sevgilim olsa.![]()