Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?
- Voters
- 33. You may not vote on this poll
-
31.Mart.2010, 18:07
Her türlü kıyaslamaya karşıyım zaten Cruyff'u da sever saygı duyarım kendine yakışan bir şekilde konuya açıklama yapmış..
-
31.Mart.2010, 18:09
-
31.Mart.2010, 19:59
Zidane: "Ribery, Real Madrid için yaratılmış"
Real Madrid'in efsanevi oyuncusu Zinedine Zidane, Bayern Münih'li Franck Ribery'nin sezon sonunda Bernabeu'ya gelebileceğini imâ etti.
Real Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın efsanevi ortasaha oyuncusu Zinedine Zidane, Real Madrid'in geleceğiyle ilgili enteresan açıklamalarda bulundu.
Marca'ya konuşan Zidane, Kaka'nın başarılı olacağını iddia etti. Breziyalı oyuncunun uyum sorunu yaşadığını ifade eden Zidane, "Kaka'nın kısa süre içinde formunu yakalayacağından eminim. Pellegrini'nin sistemine uyan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum" dedi.
Bayern Münih'li Franck Ribery'nin transferine de değinen Zidane, "Franck, Real Madrid'de oynamak için yaratılmış. Yeteneklerine hayranım. Umarım onu Santiago Bernabeu'da izleme şansına erişiriz" ifadelerini kullandı.
Fransız efsane, tahtı sallantıda olan Pellegrini ile ilgili olarak ise "Kişisel olarak onu çok iyi tanımıyorum. Ancak bir teknik direktör olarak elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyebilirim" diyerek Şilili çalıştırıcıya güvendiğini belirtti.
37 yaşındaki Zinedine Zidane, Real Madrid yönetiminde danışman olarak hizmet veriyor.
-
31.Mart.2010, 20:06
Riberry er ya da geç Real Madrdi forması giyecek.
-
31.Mart.2010, 20:39
----Benzema---Ronaldo----
Ribery---------------Kaka
Nası bir hücum hattıdır böyle .
-
31.Mart.2010, 20:44
Benzema Yerine Higuain'i Koy Bence
-
31.Mart.2010, 20:46
O da var,doğru
-
31.Mart.2010, 20:50
--Higuain Benzema--
Ronaldo Kaka Ribery
Bu Sanki Daha İyi Oldu Gibi
-
31.Mart.2010, 21:34
Bu sene biter bu transfer . . .
-
31.Mart.2010, 22:27
Benzama 2.plana itilecek,bana göre öyle. Ribery Kaka Ronaldo - Higuain olarak güzel bir forvet hattı oluşturulacak. Arkası zaten sağlam. Takım biraz daha alışınca bir birine oturun izleyin o zaman.
-
31.Mart.2010, 22:54
Hala daha Benzema
23 gol atan Benzema sanki
-
31.Mart.2010, 22:58
Eninde sonunda gidicek oda Real'e. Bu sezon sonu gider sanırım.
-
31.Mart.2010, 23:30
Hatırladığım kadarı ile haftaya, R-Madrid ile Barcelona oynuyor, bu maçlardan önce oynanacak en iddialı maç. İki takımda kazanır.
Atl.Madrid ve Deportivo arasında ki maçın sonucunu çok merak ediyorum.
-
01.Nisan.2010, 19:48
Real Madrid Çıldırdı !
Real Madrid çıldırdı!
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde istediğini bulamayan Real Madrid, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
2010-2011 sezonunda Manuel Pellegri'nin yerine Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek isteyen Florentino Perez, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan bir kadro kurmak için de yaklaşık 100 milyon avro'luk bir bütçe ayırdı.
İlk olarak Karim Benzama'yı 30 milyon avro karşılığında AC Milan'a satacağı iddia edilen Real Madrid, kadrosunu ise Valencia'nın iki süperstarı David Villa ve David Silva ile takviye edecek.
Yaşı ilerleyen Guti'den istikrarlı bir şekilde verim alamayan ve adı bir süredir takımdan ayrılacağı yönünde spekülasyonlara karışan Lassana Diarra'nın yerine orta alanı David Silva ile takviye etmeyi planlayan Madrid temsilcisi, bu transfer için Valencia ile görüşmelere başladı.
David Silva'nın da gelecek sezon takımdan ayrılmak istemesiyle zor durumda kalan Valencia yönetimi, İspanyol oyuncunun bonservis bedelini 35 milyon avro olarak belirledi.
David Silva'nın yanı sıra Valencia'dan kopması an meselesi olan David Villa ile de temaslara başlayan Real Madrid, İspanyol golcü ile 2010 Dünya Kupası'ndan önce sözleşme imzalamak istiyor.
Yıldız futbolcu için Valencia'ya 45 milyon avro civarinda bir bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkartan Madrid temsilcisi, bu transferler için gerekli kaynağı ise mevcut kadrodaki futbolcuların bir kısmını satarak temin etmeyi planlıyor.
01.04.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
-
01.Nisan.2010, 20:05
tamda bu haberi okumuştum
alsınlar bakalım
-
01.Nisan.2010, 20:15
"Hiç düşünmeden transfer ederdim"
"Hiç düşünmeden transfer ederdim"
Efsanevi Fransız futbolcu Zinedine Zidane, Fransa'nın Lille takımında oynayan Belçikalı Eden Hazard'ın geleceğin yıldızı olacağını söyledi.
Real Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın eski futbolcusu Zidane, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, fiziksel olarak Arjantinli Lionel Messi'ye benzeyen 19 yaşındaki Hazard'ın ''Çok iyi bir oyuncu olduğunu ve daha da iyi olacağını'' belirtti.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in özel danışmanlığını yapan Zidane, ''Hazard'ı Real Madrid'e hiç düşünmeden transfer ederdim'' dedi .
Marca'ya göre, Belçika Milli Takımı'nda da görev yapan ve 2014'e kadar Lille ile sözleşmesi bulunan Hazard'ı Real Madrid, Arsenal ve Bayern Münih'in aralarında bulunduğu kulüpler kadrolarına katmak istiyor.
LigTv
-
01.Nisan.2010, 20:17
Fenerbahçe anlaşmış die duydum
-
01.Nisan.2010, 20:24
Fenerbahçe'ye yar etmezler gibi geliyor bana
-
01.Nisan.2010, 20:25
-
01.Nisan.2010, 20:29
Diarra ile Silva aynı özellikte oyuncular değil ki nasıl Diarra yerine David Silva'yı alıyorlar?
-
01.Nisan.2010, 20:50
Fenere yar olmaz Hazard. Sezon sonu veya seneye büyük bir takım alır gibi geliyor.
-
01.Nisan.2010, 20:51
Özel mesajdada belirttim arkadaşlarada açıklama yapayım.Asbaşkan Şekip Mosturoğlu Okan Üniversitesi panelinde bir yıldız oyuncuyla anlaştıklarını belirtti tüm ısrarlara rağmen isim vermezken en sonunda oyuncunun Fransadan olduğunu açıkladı.Milliyet gazetesindede yer aldı bu haber.Fenerbahçe Hazardla bir süredir ilgileniyordu Lille İstanbula geldiğinde fln bitirdilermi işi bilmiyorum
-
01.Nisan.2010, 20:56
Fransa'dan bir oyuncu ile anlaşılmış ise bunun Hazard olmadığının garantisini verebilirim. Belki de yazın en gözde transfer hedefi olacak, bonservisi için 30-40 milyon € lardan bahsedilen bir adamla taraftarları umutlandıran sahtekar basına kulak asmamak lazım.
-
01.Nisan.2010, 21:13
-
01.Nisan.2010, 21:15
Bizim basına bir Türk takımı Avrupa'dan bir takıma elendikten sonra elenen takım kesinlikle kendisin eleyen takımın oyuncusuna talip olmuştur. Beşiktaş CSKA'ya yenildi; Krasic Beşiktaş'a, Wolfsburg'a yenildi, Grafite Beşiktaş'a. Fenerbahçe Lille'e elendi; Hazard Fenerbahçe'ye. Galatasaray Atletico'ya elendi; Forlan Galatasaray'a. Çok büyük ihtimalle Milliyet'te o haberi yazan kişi Hazard'ın şuan dünyanın en gözde gençlerinden biri olduğunu bilmiyodur. Eğer Şekip Mosturoğlu Fransa'dan transfer yapacağız diye gerçekten dediyse umarım o isim Mevlüt'tür. Alınabilecek en iyi yerli forvet.
Hazard ve Arsenal ismi sıkça anılıyor, bence Arsenal'e gider.
-
01.Nisan.2010, 21:16
Hazard Türkiye'ye gelirse çok iyi işler yapar buda demek oluyor ki Türkiye'ye gelmeyecek.
-
01.Nisan.2010, 21:17
Bizim basına kısmından sonra göre olacaktı.
-
01.Nisan.2010, 23:40
Adamlar oyuncularını ne güzel de pazarlıyorlar.
-
01.Nisan.2010, 23:51
Fransa'dan oyuncuyla anlaşmış isek, Nene olabilir bu isim, yada Govou.
Konuya gelir isek Hazard 18 yaşında çok iyi bir patlama yaptı, hangi büyük takıma giderse gitsin banko oynayacaktır diye düşünüyorum.
-
02.Nisan.2010, 16:34
Cem Felek Barcelona'da !
Cem Felek Barcelona'da !
13 yaşındaki Cem Felek, gelecek sezon Barcelona'da forma giyecek.
E.Frankfurt’un altyapısında forma giyen 13 yaşındaki gurbetçi Cem Felek, önümüzdeki sezon ön sözleşme yaptığı İspanyol devinin kadrosuna katılacak. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Cem’in sponsorluğunu Mansimov üstlendi
Dünya futbolu bir yıldız kazanıyor. Henüz 13 yaşında olan bu çocuğun adı Cem Felek...
Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Eintracht Frankfurt’un altyapısında oynayan ve 8 yılda attığı tam 1185 golle dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, dünya devi Barcelona ile ön anlaşma imzaladı.
İspanyol ekibinin uzun bir izleme döneminden sonra kadrosuna katmaya karar verdiği Cem’in sponsorluğunu, Palmali Holding’in sahibi olan Azerbaycanlı ünlü işadamı Mübariz Mansimov yapıyor.
‘Tek oyuncağım toptu’
Cem Felek, ailesiyle birlikte Milliyet’i ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından yapılan vatandaşlık teklifini geri çeviren Cem’in ailesi, geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç yeteneğin önümüzdeki sezondan itibaren futbol hayatını İspanya’da sürdüreceğini bildirdi.
İngiliz devleri Chelsea ve Arsenal’in yanı sıra Bayern Münih’in de kadrosuna katmak için uğraş verdiği Cem Felek, Hessen Eyaleti’nde 4 yıldır en fazla gol atan futbolcu olarak vitrine çıkmıştı.
İnanılması güç performansıyla Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Sorumlusu Erdal Keser’in de dikkatini çeken Cem, geçen Kasım ayında U-15 Milli Takımı’na davet edilmiş ve Avrupa Karması ile yapılan maçta görev almıştı.
Almanya’da adeta el üstünde tutulan Cem, “Tek oyuncağım futbol topuydu. Hedeflerime ulaşmak için çok çalışmam lazım” dedi.
Milliyet
Mesaj Yetkileri