Sayfa 316 / 447 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
9,451 ile 9,480 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hayir fenerbahçeli yoneticiler galatasaray hakkinda o kadar açiklama yapti kimsenin sesi cikmadi bizim bir yonetici yapti diye ortaligi tozu dumana kattiniz hemen
    Yalan bir açıklamada ondan.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

hayir fenerbahçeli yoneticiler galatasaray hakkinda o kadar açiklama yapti kimsenin sesi cikmadi bizim bir yonetici yapti diye ortaligi tozu dumana kattiniz hemen
    O başkalarının ayıbı. Biz Gs'lı olarak davranışlarımızdan taviz vermemeliyiz. O böyle yaptı hadi biz de yapalım mantıgı olmamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalan degil dogru bir açiklama"bence". neden dersen sneijder"e basin toplantisinda sormuslardi fenerbahçeden teklif aldinizmi diye o arada hemen lutfi aribogan sneijdere soledi almadim vs tarzinda soyle diye kayitlari açip bakabilirsiniz yani kulagina dogru fisildadi. ordan yola çikarak demekki sneijder ile gorusmeye gidildi veya teklif vs edildi ki aribogan almadigini soyle dedi o sirada nedeni ise gayet basit medyaya haber olcakti 3-5 gun gundemden dusmucekti ortalik kiziscakti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Konuşma ve sataşma deyince Adnan Öztürk ve Aziz Yıldırım'ı tek geçerim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yalan degil dogru bir açiklama"bence". neden dersen sneijder"e basin toplantisinda sormuslardi fenerbahçeden teklif aldinizmi diye o arada hemen lutfi aribogan sneijdere soledi almadim vs tarzinda soyle diye kayitlari açip bakabilirsiniz yani kulagina dogru fisildadi. ordan yola çikarak demekki sneijder ile gorusmeye gidildi veya teklif vs edildi ki aribogan almadigini soyle dedi o sirada nedeni ise gayet basit medyaya haber olcakti 3-5 gun gundemden dusmucekti ortalik kiziscakti.
    ne yani kasım dan aralıktan beri biz sneijder le ilgilenmiyormuyduk son bir nabız yoklama için gitmişlerdir olabilirde çünkü sneijder tam aradığımız adamdı ama bunun sneijder transferini engellemeye çalışmak için gösterilmesi yanlış dolayısıyla abest bir açıklama.

kendi yöneticlerimizi zaten eleştiriyoruz hatta abdullah kığılı için bir iki kere gömlekçinin işini yapması gerektiğini belirttim
    Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 19:54

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nijerya Mali karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapattı ve %90 finale çıktı.Yobo'yla ayrılıgımız daha da uzadı. Bu arada Emenike'yi izledikçe icim gidiyor ya fizik olarak daha da güçlenmis yakın zamanda La Liga yada Premier lige gider.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ne yani kasım dan aralıktan beri biz sneijder le ilgilenmiyormuyduk son bir nabız yoklama için gitmişlerdir olabilirde çünkü sneijder tam aradığımız adamdı ama bunun sneijder transferini engellemeye çalışmak için gösterilmesi yanlış dolayısıyla abest bir açıklama.

kendi yöneticlerimizi zaten eleştiriyoruz hatta abdullah kığılı için bir iki kere gömlekçinin işini yapması gerektiğini belirttim
    Ama şimdi şaka bir yana gömlekleri hakikaten güzel. Gs'lıyım ama gömlekte Kıgılı'dan şaşmam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bir de Aziz Yıldırım'a diktatör diyenler için ; adam her seferinde seçimle o koltukta kalıyor. Biri çıkıp aday olsun ve kazansın aynı şekilde onu da desteklerim ben.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulüp yine açıklama yapmış.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33229

Taraftar yüzünden (!) aldığımız cezaları ve Bate maçında uçan geliri falan koymuşlar alt alta, Söylemek lazım bugün Fenerbahçe onun yüzünden girdiği bataklıktan çıkmaya çalışıp, bu mücadelede hala ayaktaysa, inceden inceye çamur atmaya çalıştığı taraftar sayesindedir, İki yuhlandı diye hemen taraftarı karalamak ayıptır. Sanki babasının malı bu kullüp, yapıştı koltuğa kalkmadı gitti.

Taraftarın verdiği zarardan oluşan bir liste çıkarmış, Aziz Yıldırım'ın vermiş olduğu zarardan bir liste hazırlansa kalemler tükenir, klavyeler eskir...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Taraftarı takımdan soğutuyorlar gibi bir hava hakim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aziz yıldırım kendi topuğuna sıkıyor. fenerbahçe'nin temiz olduğuna inanan taraftarın kendisinin arkasında durmasının sebebi kara kaşı kara gözü yahut mevkisi ya da saygınlığı değil, yalnızca fenerbahçe'dir. bunu hala anlayamadı. yaptığı icraati helal edip gitsin. biz verdiği zararları sineye çekeriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kulüp yine açıklama yapmış.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=33229

Taraftar yüzünden (!) aldığımız cezaları ve Bate maçında uçan geliri falan koymuşlar alt alta, Söylemek lazım bugün Fenerbahçe onun yüzünden girdiği bataklıktan çıkmaya çalışıp, bu mücadelede hala ayaktaysa, inceden inceye çamur atmaya çalıştığı taraftar sayesindedir, İki yuhlandı diye hemen taraftarı karalamak ayıptır. Sanki babasının malı bu kullüp, yapıştı koltuğa kalkmadı gitti.

Taraftarın verdiği zarardan oluşan bir liste çıkarmış, Aziz Yıldırım'ın vermiş olduğu zarardan bir liste hazırlansa kalemler tükenir, klavyeler eskir...
    Böyle yapılması doğru değil elbette ama taraftarların hiç mi suçu yok? Özellikle BATE maçına verilen ceza kulübe hem maddi hem de taraftar desteği açısından zarar verecek.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Böyle yapılması doğru değil elbette ama taraftarların hiç mi suçu yok? Özellikle BATE maçına verilen ceza kulübe hem maddi hem de taraftar desteği açısından zarar verecek.
    Ben taraftar haklı demiyorum. İşi ekonomik boyuta getirip taraftarı para üzerinden vurmak, Aziz Yıldırım'ın yapacağı en son şeydir. Açıklamada işin ekonomik boyutuna girmeden bir açıklama yapmak yerine bu yolu seçmek büyük hatadır. Bu kulüpte çarklar bu büyük taraftarın yıllardır verdiği koşulsuz maddi ve manevi desteğiyle işliyor. Örneği açıklamada 2 milyon 800 bin lira civarında taraftar zarar vermiş vs deniliyor, onca zarar içinden sadece ufak bir örnek (yakın örnek diye veriyorum)

Emre'yi gönderiyorsunuz
    Yerine Ortasaha ihtiyacınız doğuyor
    Topal'ı 4.5 milyon € karşılığında alıyorsunuz
    Çare olmuyor
    Apar Topar Meireles'i 10 milyon € karşılığında alıyorsunuz
    Çare olmuyor
    Tekrar Emre'yi getiriyorsunuz
    Hem de elden bedavaya çıkmasına rağmen 350 bin € karşılığında.

Yapılan basit bir hata Kulübün kasasına 15 milyon € zarar veriyor. Peki bunun hesabını kim soracak ?
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben yönetim biçiminden, saha içi sonuçlarından dolayı Aziz Yıldırım'ı eleştiriyorum hatta artık ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Fakat bu son yaptıklarını da destekliyorum. O yapılanlar kulübe zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Bakınız BATE maçında ev sahibi avantajımızı kullanamayacağız ve büyük ihtimal o maç da kötü geçecek.

Bu ülkede taraftarlık çok farklı yorumlanıyor. Sahaya meşale atmak, tribüne çakı sokmak, rakip takım taraftarını dövmek taraftarlık değildir. Ben de başkan olsam tüm taraftar gruplarını karşıma alırdım ne yalan söyleyeyim. Herkes paşa paşa tek başına maç izleyemez mi? Nedir bu topluluk psikolojisi. İnsanımız da kendini birilerinin himayesine sokmaya bayılıyor zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım verecek tabii ki . Tesisleşme bakımından , maddi imkanlar bakımından kulübe çağ atlatan, Fenerbahçe'yi tam anlamında spor kulübü yapan Aziz Yıldırım verecek bu hesabı da.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tabi ben de Aziz Yıldırım'ın gitmesini istiyorum ama böyle değil. istifa sesleriyle değil , 'hoşçakal büyük başkan' diyerek uğurlamalıyız ve gelecek kişinin nokta atışı olması gerek.

Yoksa , Yargıtay sayesinde kurtulacağız diyenlerin benim gözümde Baransu , ROK gibilerinden hiçbir farkı yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ferit Şahenk veya Ali Koç gibi adamlara bıraksa artık şu işi başkan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ferit Şahenk veya Ali Koç gibi adamlara bıraksa artık şu işi başkan
    şahenki bilmem de ali koç hem bu taşın altına elini sokmaz hem ailesi izin vermez hemde aziz yıldırım ali koçu yönlendirmeye çalışır ali koçun üstünde azda olsa etkisi olur tamamen bağımsız biri olarak şahenk daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Suçu at taraftarın üstüne.İyi başkan afferin devam.98.500.00.-TL Bu para Trilyon mu yoksa bin lira mı ?

Bin lira hesaplandığı zaman.Eğer yukardaki trilyon değilse.Toplam 3 Milyon Tl zarara girmişiz..

Peki ya başkan krasiçe 7.000.000 Mehmet Topal transferinde 4.500.000 Euro para ödedik ne verim aldık 0.Hasan Ali 3.750.000 Euro

Bakalım bu üç transferin maliyeti ne yapıyor ? 35.000.000 Trilyon para yapıyor başkanım şimdi kim daha cok sokağa para atmış oluyor biz mi Siz mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yok yere alınan bir saha kapatma cezası var ortada. Bu tamamen taraftarın suçudur. Son zamanlarda sürekli saha kapatma cezası alıyoruz zaten.

Bunun dışında fenerbahçe'yi bu haline bizim aldığımız formalar getirmedi. Mali olarak büyüyebilmek bir sistem işidir. Aziz Yıldırım ilk geldiği yıllar başarısızlığı göze aldı ve yatırımını spor kulübü olmaya,tesisleşmeye odakladı. O zamanki Türkiye şartlarında bunu yapabilmek büyük iştir. Kaldı ki hala öyle. Biraz başarısız olan herkes gider.

Şimdi kalkıp sırf mualif olmak için başkanı ve ekibini mali konularda eleştirmek insafsızca geliyor bana. Bu adam ve ekibi bir kaç sınıf atlattı fenerbahçeye bu tip konularda. Mali olarak sıkıntıdaysak bunun sebebi 3 temmuz sürecinden sonra aksayan nakit girişidir. Bunun sorumlusu olarak da başkanı göstermek, "şike yapmasaydı" demek o zamandan beri şike yapmadığımıza inanan insanları sırtından vurmak oluyor.

Biraz yukarda da yazılmış Krasic,Hasan Ali ve Mehmet Topal'ın maliyetleri. Hasan Ali ve Topal gayet verimli oynuyorlar zaten ona yorum yapma gereği bile duymuyorum ama Krasic transferi şu an için boşa gitmiş gibi duruyor evet. Sezon öncesine gelecek olsak gerçek bir sağ açığımız yokken Krasic önerildiğinde kim hayır derdi? Hangimiz "Krasic'in ölüsü bile yeter bu lige" demezdi? Bir çoğumuz bunları derdik diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Krasiç transfer hilesiydi ama tutmadı gibi görülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@sananes

Aziz Yıldırım bu iş sistemli yaptı doğrudur ama taraftarın kulübe verdiği maddi desteği sadece "alınan formalar" olarak görüp küçümsemek olmaz, Sırf Aziz Yıldırım'ı paklamak için kendinizi düşürmeyin. Hani resmi sitede yazıyor ya sadece Bate maçından uçan gelir 2 milyon lira diye, Taraftar o fahiş fiyatlara almasın o biletleri, doldurmasın o stadı bakayım hangi sistem sizin kalkınmanıza yardım ediyor. Arz ve Talep dengesi bu ve ekonomik yönden (reklam,sponsor,ödül dışında) iş taraftarın vereceği desteğe ve paraya bakıyor.

"Sezon öncesine gelecek olsak gerçek bir sağ açığımız yokken Krasic önerildiğinde kim hayır derdi? Hangimiz "Krasic'in ölüsü bile yeter bu lige" demezdi? Bir çoğumuz bunları derdik diye düşünüyorum."

Aykut Kocaman bu sistemde oynayacağını ilk günden biliyordu. Mehmet Topuz varken, Üzerine bir de Kuyt alınmışken gidip 3. bir sağ açık almak transfer yapmak için yapılan bir transferdi ve elde patladı maalesef. İşin komik tarafı Krasiç'i oynattığı zamanda Sol tarafta oynatıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Biraz yukarda da yazılmış Krasic,Hasan Ali ve Mehmet Topal'ın maliyetleri. Hasan Ali ve Topal gayet verimli oynuyorlar zaten ona yorum yapma gereği bile duymuyorum

Peki Verim Alıyorduk Madem ??? Mehmet Topal'ın Yerine Emre Belezoğlu,Hasan Ali'nin Yerine Reto Zieegler Neden Alındı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    [/B]

Peki Verim Alıyorduk Madem ??? Mehmet Topal'ın Yerine Emre Belezoğlu,Hasan Ali'nin Yerine Reto Zieegler Neden Alındı ?
    M.Topal oyunu ileri oynayabilen bir oyuncu değil 4-3-3'te kesici adam olarak alındı. Ziegler sol bek rotasyonu için alındı yedek yoktu o bölgede o yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    M.Topal oyunu ileri oynayabilen bir oyuncu değil 4-3-3'te kesici adam olarak alındı. Ziegler sol bek rotasyonu için alındı yedek yoktu o bölgede o yüzden.
    O zaman niye sezon başı alınmadılar. O zaman Emre'de neden yollandı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O zaman niye sezon başı alınmadılar. O zaman Emre'de neden yollandı
    Caner'den beklediği bek performansını göremediği için Ziegler alınmıştır. Topal zaten 4-3-3 için alındı kimsenin yerine değil. İlla birinin yerineyse Selçuk'un yerinedir. Emre'nin gönderilmesine hep karşıydım ama sağolsun basın rahat bırakmıyordu. 6 ay kafa dinlemesi iyi gelmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    O zaman transfer politakası komple yanlış yapıldı.Emre'yle sözleşme imzalayacaktın.Miereles-Topal hiç gerek kalmıyıcaktı.Ziiegler'de Oturup sözleşme imzalıyıcaktın.Hasan Ali'ye gerek kalmıyıcaktı.Özgür Çek yedeği olucaktı.

Kuyt,Salih Uçan transferiyle transfer sezonunu kapatıcaktık.

Zokora ilk maçta yine Emre'ye tekme sallar bir tane.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    O zaman transfer politakası komple yanlış yapıldı.Emre'yle sözleşme imzalayacaktın.Miereles-Topal hiç gerek kalmıyıcaktı.Ziiegler'de Oturup sözleşme imzalıyıcaktın.Hasan Ali'ye gerek kalmıyıcaktı.Özgür Çek yedeği olucaktı.

Kuyt,Salih Uçan transferiyle transfer sezonunu kapatıcaktık.

Zokora ilk maçta yine Emre'ye tekme sallar bir tane.
    meireles ve topal ikisine gerek yoktu yani emre gitmese.Peki şimdi emre takımda bu ikiliyi çıkaralım bakalım takımdan ne hale geliyor orta sahamız.

ayrıca Zokora tekme sallarsa hakem cezasını verir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    meireles ve topal ikisine gerek yoktu yani emre gitmese.Peki şimdi emre takımda bu ikiliyi çıkaralım bakalım takımdan ne hale geliyor orta sahamız.

ayrıca Zokora tekme sallarsa hakem cezasını verir.
    Mierles yaptığını Salih cok rahatlıkla yapabilir.Tek farkı Miereles cok daha tecrübeli.Orta saha'da pas dağıtıcı adam Miereles.Onun oynamadığı maçlarda Fenerbahce orta saha'da pas dağatamıyor.Bu yüzden kötü oynuyoruz.

Topal gelirken tino costa ile beraber gelecekti ama bizim beceriksiz Ali Yıldırım getiremedi tino costayı.Siz Meirelesi Aykut Kocamanında raporu doğrultusunda alındığınımı zannediyorsunuz ?

Son çara olarak meireles geldi oda nasıl geldi hala anlamış değilim.

Meirelesin yaptığını Salih çok iyi yapar demiş arkadaş futbol sadece top bizdeyken oynanmıyor. Top rakipteyken pozisyon alma çok önemli meireles bunu saha içinde müthiş yapıyor değil salih 4 tane salih olsa meirelesin yaptığını top rakipteyken yapamaz.

Mesaj Yetkileri