Sayfa 317 / 492 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
9,481 ile 9,510 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sene sonu benitez gider bence

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben de şöyle düşünüyorum
    1-messi
    2-kaka
    3-david silva
    4-ronaldo
    5-ronaldinho ya da(robinho)

ofansif olarak yazdım.yoksa gerrard pirlo gibi kaliteli isimler var daha.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ya dünyanın en iyi oyuncusu ronaldoysa ne hallere kaldık yahu.adam bu sezon adeta forvet oynadı hep.ama formda olduğu kesinlikle doğru bence rooney ronaldodan daha iyi.

ayrıca ronaldonun büyük maçlardaki konsantrasyon eksikliği çok fazla bunu geliştirmeden asla dünyanın en iyi futbolcusu tamlamasıyla aynı cümlede kullanılmaz.
    ayrıca
    [youtube]z1krPS1HMF4[/youtube]

[youtube]wff7rH07NZA[/youtube]

[youtube]BBUaZK3A55E[/youtube]

[youtube]3yivgC81mUk[/youtube]

[youtube]Wz08CqefNFg[/youtube]

ronaldo çok formda ama bence asla en iyi futbolcu olamaz.
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Manchester bundan 2-3sene önce ŞL grubundan çıkamadı 7numarada kim vardı dersiniz C.Ronaldo... C.Ronaldo Milli Takımı ile kupa kazanamadı. C.Ronaldo gecen seneki Milan maçında kayıplardaydı. Büyük maçlarda pek oynamıyor. Dünyanın en iyisi olmak için 1 ya da 2 Lig şampiyonluğu yetmez ...
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ronaldo'nun Dünya'nın en iyi futbolcusu olması için büyük maçlarda öne çıkması lazım. Takımını kurtarması lazım ama ben bu özelliği pek göremiyorum Ronaldo'da.
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dünyanın en iyi oyucusu Messi'dir Ronaldo top5e girer ancak
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    sanki ben de katılır gibi oldum
    ben de şöyle düşünüyorum
    1-messi
    2-kaka
    3-david silva
    4-ronaldo
    5-ronaldinho ya da(robinho)

ofansif olarak yazdım.yoksa gerrard pirlo gibi kaliteli isimler var daha.

Arkadaşlar Messi diyorsunuzda onuda görüyoruz.. Her ikisinin attığı gol sayısını, kimin göze hoş futbol oynadığını, kimin daha çok can yaktığını, C.Ronaldo Barcelona'da oynasaydı Barcelona şuan çok rahat Real Madrid'in önünde 1. olurdu

Ayrıca :

[youtube]8efYl5CaNhQ[/youtube]

[youtube]PbPITQHF9J[/youtube]

[youtube]LbTtGY2fs98[/youtube]

[youtube]m9qo8CG[/youtube]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Torres'in hedefine bakın!

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un geçtiğimiz günkü idmanında oluşan görüntü oldukça değişikti. Takımın İspanyol forveti Fernando Torres'in idmanda hedefi arkadaşlarının poposuydu. Ryan Babel, Ryan Babel, Emiliano Insua ve Daniel Agger'i vurmaya çalışan isimler ise Torres ve Crouch. Liverpool'lu birkaç futbolcuyu daha önce yine bu görüntülere yakın bir şekilde rastlamıştık...
    İşte Torres ve Crouch idmanda böyle şut çalışıyor....

22.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Gülmemek elde değil Süper fotoğraf, Torres'e bak sen

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Arkadaşlar Messi diyorsunuzda onuda görüyoruz.. Her ikisinin attığı gol sayısını, kimin göze hoş futbol oynadığını, kimin daha çok can yaktığını, C.Ronaldo Barcelona'da oynasaydı Barcelona şuan çok rahat Real Madrid'in önünde 1. olurdu
    ben ronaldoyla messiyi kıyaslamam bile.hele böyle bir yorum da

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ben ronaldoyla messiyi kıyaslamam bile.hele böyle bir yorum da
    Zaten kıyaslama komik bir durum ortaya çıkıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yıldız dediğin böyle olmalı kötü giderken bile takımını büyük maçlara hazırlamalı liderlik yapmalı.gerçekten de dediğini yaptı. büyük maçlara damgasını vuruyor hep.takımı için oynuyor.

valla köstebeği var Wenger'in heralde Katalanyada...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Man City ile yine HAKEMLER sayesinde 1-1 berabere kaldık. Beraberlik manyağıyız bu sezon. Ligin en az kaybeden takımı ve en fazla berabere kalan takımı L'pool şuanda. Son 15 dk ya yenik girersek kesin 1 gol atıp berabere kalıyoruz. Eğer önde giriyorsak kesin 1 gol yiyip yine berabere kalıyoruz. Eğer berabere gidiyorsa maç yine berabere bitiyor.

Yaziklar olsun o macin hakemine ve Benayoun'a. Ikisi de rezillerdi.
    Liverpool'un penaltisini vermedi hakem, yatti benim kupon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Abramovich servet harcadı!

Rus işadamı Roman Abramovich, 4.5 yıldır sahibi olduğu Chelsea kulübü için şu ana kadar cebinden 578 milyon pound (1.35 milyar YTL) verdi. Yarın Lig Kupası finalinde takımının Tottenham'ı yenmesi durumunda Abramovich'in cebinden prim olarak 810 bin pound (1.9 milyon YTL) daha çıkacak. Kulübün genel direktörü Peter Kenyon geçen yılı 74.8 milyon pound (175 milyon YTL) zararla kapattıklarını ama 2010'da kârâ geçilebileceğini açıkladı.

RONALDİNHO ALINMIYOR
    Chelsea'nin Abramovich'e saatte maliyeti 8 bin 539 pound (20 bin YTL), günlük maliyeti ise 204 bin 931 pound (481 bin 500 YTL). Transfere 2005 yılında 126.7 milyon pound (297 milyon YTL) harcayan İngiliz kulübü, 2006'da 84.5 milyon pound (198 milyon YTL), geçen yıl ise 11.7 milyon poundu (27 milyon YTL) transfere ayırdı. Bu arada Chelsea, yaşı nedeniyle Ronaldinho'dan vazgeçti.

Del Piero_10 Misafir

Arsenal'in Eduardo'su çok ciddi bir sakatlık geçirdi.Görüntü hiç hoş olmadığı için resmini koymuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bahsettigin posizyon bu olmali?

Gercekten cok üzüldüm, Eduardo'ya cok yazik oldu. Euro 2008 kaciracak simdi.. Eduardo posizyondan sonra hemen hastaneye kaldirildi..

Bu ayni olay Alan Smith'ede olmustu sanirim, Alan 1 yil boyunca futbol oynuyamamisti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yusuf gönderdiğin resim güzel resim olanı. Diğer resime baksaydın keşke dicem ama sakın bakma Benim miğdem bulandı çok kötü !

Del Piero_10 Misafir

Yusuf gönderdiğin resim güzel resim olanı. Diğer resime baksaydın keşke dicem ama sakın bakma Benim miğdem bulandı çok kötü !
    Evet maalesef yukarıdaki güzel olanı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eduardo'ya geçmiş olsun. Genç yaşta böyle bir sakatlık yaşaması çok kötü..

Arsenal şampiyon olacak inşallah.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

McFadden Arsenal'i yıktı

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Arsenal deplasmanda Birmingham City ile 2- 2 berabere kaldı. Londra ekibinin gollerini 49 ve 55. dakikalarda genç oyuncu Theo Walcott kaydederken, ev sahibi takımın golleri 28 ve 90+4. dakikada İskoç oyuncu McFadden'dan geldi.
    Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Birmingham'dan Taylor, Eduardo da Silva'ya yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonra yapılan açıklamada Eduardo'nun bacağının kırıldığı bilgisi geldi.

St Andrew's Stadı'nda oynanan maçın henüz başında üzücü bir olay yaşandı. Arsenal'in genç oyuncusu Eduardo'ya orta sahada yaşanan bir pozisyondan anlamsız şekilde sert giren Taylor, rakibinin bacağını kırdı ve karşılaşma yaklaşık 10 dakika durdu. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Maçın henüz 3. dakikasında 10 kişi kalan Birmingham City, 28. dakikada James McFadden2ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı da bu skorla 1-0 önde tamamladı.
    İkinci yarıya hızlı başlayan Arsenal, oynadığı baskılı oyun sonrasında 49. dakikada golü buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Walcott skora denge getirdi. Bu golden 6 dakika sonra bir gol daha atan genç İngiliz oyuncu Londra ekibini 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden ve sayısız gol pozisyonu harcayan Arsenal, 90+4. dakikada yediği golle 1 puana razı olmak zorunda kaldı. James McFadden penaltıdan attığı golle 10 kişi kalan takımına 1 puanı kazandırdı.
    Lider Arsenal bu beraberlikle puanını 64'e yükseltirken, Birmingham City puanını 23 yaptı. Birmingham aldığı 1 puana rağmen galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

23.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

kötü olanida gördüm ama koymak istemedim Cok kötü birsey

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arsenal son dakikada 3 puandan,3.dakikadada Eduardo'dan oldu.Çok kötü bir maçtı Arsenal için.

Eduardo için çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifalar nasip eylesin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Liverpool : 0 - 1 : M.Boro

Golü Tuncay kafa vuruşuyla attı..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tebrikler Tuncay. Sevindirdin bizi.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay, Downing'in kullandığı frikikten güzel bir kafa golü attı. Sakatlıktan sonra gol ile tanışması güzel oldu. Euro 2008'e kadar iyice form tutarsa süper olcak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Torres 2 tane attı..
    2-1 oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Gerrard Real’e Yetişebilir

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, Gerarrd’ın durumuna bugünkü antreman sonrası karar vereceklerini açıkladı.

Yalnızca son iki maçı kaçıran Liverpool’un kaptanı Gerrard’ın eksikliği yine de hissedildi.

7 Şubat’ta Fratton Park’ta oynanan Portsmouth maçında oldukça zorlanan kırmızılar, üç puanı 3-2’lik skorla alabildi. Liverpool dün de Manchester City ile 1-1 berabere kalarak Manchester United’ın daha da gerisine düştü.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool’da Rafael Benitez, Gerrard’ın bu maçta forma giyebileceğini belirtti.

Liverpool’un resmi websitesine konuşan İspanyol teknik adam “Gerrard Çarşamba günü oynayabilir. Pazartesi günü antremana çıkabilirse durumuna doktorlar karar verecek. Bu kolay bir karar değil fakat formaya çok yakın ve umarım iyi olacak” diyerek Gerrard’ın son durumu hakkında bilgi verdi.

goal

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tuncay iyi oynuyor.. Form tutması Euro 2008 için sevindirici..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tuncay'a bi haller olmus, ciddiyim. daha akillica oynuyor, basitce ve takimla birlikte oynama özelligi artmis . Böyle giderse Euro 2008 cok büyük patlama yapbilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Torres hat-trick yaptı. 3-1

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

torresten gol krallığı bekliyorum.penaltıları kullansa her maçta oynayabilseydi çok tan 30 a yaklaşmıştı.alem forvet görsün

eduardonun fotosonu ö.m. den atabilecek olan var mıçok geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Futbol oynamak için gelmemişya oraya bildiğiniz öküz.Hayvan gibi ne biçim müdahale yapmışTama hedefe isabet.Kaybedilen puandan çok daha önemli insan sağlığı.Umarım bu adam 1 maçla yırtmaz bu hareketinden sonra..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

torresten gol krallığı bekliyorum.penaltıları kullansa her maçta oynayabilseydi çok tan 30 a yaklaşmıştı.alem forvet görsün

eduardonun fotosonu ö.m. den atabilecek olan var mıçok geçmiş olsun.
    Hüseyin sporx'te görmüştüm ben fotoyu kaldırmışlar çok kötü görüntüler olduğu için.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri