sene sonu benitez gider bence
sene sonu benitez gider bence
ben de şöyle düşünüyorum
1-messi
2-kaka
3-david silva
4-ronaldo
5-ronaldinho ya da(robinho)
ofansif olarak yazdım.yoksa gerrard pirlo gibi kaliteli isimler var daha.
Arkadaşlar Messi diyorsunuzda onuda görüyoruz.. Her ikisinin attığı gol sayısını, kimin göze hoş futbol oynadığını, kimin daha çok can yaktığını, C.Ronaldo Barcelona'da oynasaydı Barcelona şuan çok rahat Real Madrid'in önünde 1. olurdu
Ayrıca :
[youtube]8efYl5CaNhQ[/youtube]
[youtube]PbPITQHF9J[/youtube]
[youtube]LbTtGY2fs98[/youtube]
[youtube]m9qo8CG[/youtube]
yıldız dediğin böyle olmalı kötü giderken bile takımını büyük maçlara hazırlamalı liderlik yapmalı.gerçekten de dediğini yaptı. büyük maçlara damgasını vuruyor hep.takımı için oynuyor.
valla köstebeği var Wenger'in heralde Katalanyada...![]()
Man City ile yine HAKEMLER sayesinde 1-1 berabere kaldık. Beraberlik manyağıyız bu sezon. Ligin en az kaybeden takımı ve en fazla berabere kalan takımı L'pool şuanda. Son 15 dk ya yenik girersek kesin 1 gol atıp berabere kalıyoruz. Eğer önde giriyorsak kesin 1 gol yiyip yine berabere kalıyoruz. Eğer berabere gidiyorsa maç yine berabere bitiyor.
Yaziklar olsun o macin hakemine ve Benayoun'a. Ikisi de rezillerdi.
Liverpool'un penaltisini vermedi hakem, yatti benim kupon.![]()
Rus işadamı Roman Abramovich, 4.5 yıldır sahibi olduğu Chelsea kulübü için şu ana kadar cebinden 578 milyon pound (1.35 milyar YTL) verdi. Yarın Lig Kupası finalinde takımının Tottenham'ı yenmesi durumunda Abramovich'in cebinden prim olarak 810 bin pound (1.9 milyon YTL) daha çıkacak. Kulübün genel direktörü Peter Kenyon geçen yılı 74.8 milyon pound (175 milyon YTL) zararla kapattıklarını ama 2010'da kârâ geçilebileceğini açıkladı.
RONALDİNHO ALINMIYOR
Chelsea'nin Abramovich'e saatte maliyeti 8 bin 539 pound (20 bin YTL), günlük maliyeti ise 204 bin 931 pound (481 bin 500 YTL). Transfere 2005 yılında 126.7 milyon pound (297 milyon YTL) harcayan İngiliz kulübü, 2006'da 84.5 milyon pound (198 milyon YTL), geçen yıl ise 11.7 milyon poundu (27 milyon YTL) transfere ayırdı. Bu arada Chelsea, yaşı nedeniyle Ronaldinho'dan vazgeçti.
Arsenal'in Eduardo'su çok ciddi bir sakatlık geçirdi.Görüntü hiç hoş olmadığı için resmini koymuyorum.
Bahsettigin posizyon bu olmali?
Gercekten cok üzüldüm, Eduardo'ya cok yazik oldu. Euro 2008 kaciracak simdi.. Eduardo posizyondan sonra hemen hastaneye kaldirildi..
Bu ayni olay Alan Smith'ede olmustu sanirim, Alan 1 yil boyunca futbol oynuyamamisti.
Yusuf gönderdiğin resim güzel resim olanı. Diğer resime baksaydın keşke dicem ama sakın bakmaBenim miğdem bulandı çok kötü !
Eduardo'ya geçmiş olsun. Genç yaşta böyle bir sakatlık yaşaması çok kötü..
Arsenal şampiyon olacak inşallah.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
McFadden Arsenal'i yıktı
İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Arsenal deplasmanda Birmingham City ile 2- 2 berabere kaldı. Londra ekibinin gollerini 49 ve 55. dakikalarda genç oyuncu Theo Walcott kaydederken, ev sahibi takımın golleri 28 ve 90+4. dakikada İskoç oyuncu McFadden'dan geldi.
Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Birmingham'dan Taylor, Eduardo da Silva'ya yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonra yapılan açıklamada Eduardo'nun bacağının kırıldığı bilgisi geldi.
St Andrew's Stadı'nda oynanan maçın henüz başında üzücü bir olay yaşandı. Arsenal'in genç oyuncusu Eduardo'ya orta sahada yaşanan bir pozisyondan anlamsız şekilde sert giren Taylor, rakibinin bacağını kırdı ve karşılaşma yaklaşık 10 dakika durdu. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Maçın henüz 3. dakikasında 10 kişi kalan Birmingham City, 28. dakikada James McFadden2ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı da bu skorla 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Arsenal, oynadığı baskılı oyun sonrasında 49. dakikada golü buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Walcott skora denge getirdi. Bu golden 6 dakika sonra bir gol daha atan genç İngiliz oyuncu Londra ekibini 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibinin üstüne giden ve sayısız gol pozisyonu harcayan Arsenal, 90+4. dakikada yediği golle 1 puana razı olmak zorunda kaldı. James McFadden penaltıdan attığı golle 10 kişi kalan takımına 1 puanı kazandırdı.
Lider Arsenal bu beraberlikle puanını 64'e yükseltirken, Birmingham City puanını 23 yaptı. Birmingham aldığı 1 puana rağmen galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.
23.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Arsenal son dakikada 3 puandan,3.dakikadada Eduardo'dan oldu.Çok kötü bir maçtı Arsenal için.
Eduardo için çok üzüldüm gerçekten.Allah acil şifalar nasip eylesin..
So what?
Saike
Liverpool : 0 - 1 : M.Boro
Golü Tuncay kafa vuruşuyla attı..
Tebrikler Tuncay. Sevindirdin bizi.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tuncay, Downing'in kullandığı frikikten güzel bir kafa golü attı. Sakatlıktan sonra gol ile tanışması güzel oldu. Euro 2008'e kadar iyice form tutarsa süper olcak.
Torres 2 tane attı..
2-1 oldu..
Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, Gerarrd’ın durumuna bugünkü antreman sonrası karar vereceklerini açıkladı.
Yalnızca son iki maçı kaçıran Liverpool’un kaptanı Gerrard’ın eksikliği yine de hissedildi.
7 Şubat’ta Fratton Park’ta oynanan Portsmouth maçında oldukça zorlanan kırmızılar, üç puanı 3-2’lik skorla alabildi. Liverpool dün de Manchester City ile 1-1 berabere kalarak Manchester United’ın daha da gerisine düştü.
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool’da Rafael Benitez, Gerrard’ın bu maçta forma giyebileceğini belirtti.
Liverpool’un resmi websitesine konuşan İspanyol teknik adam “Gerrard Çarşamba günü oynayabilir. Pazartesi günü antremana çıkabilirse durumuna doktorlar karar verecek. Bu kolay bir karar değil fakat formaya çok yakın ve umarım iyi olacak” diyerek Gerrard’ın son durumu hakkında bilgi verdi.
goal
Tuncay iyi oynuyor.. Form tutması Euro 2008 için sevindirici..
Tuncay'a bi haller olmus, ciddiyim. daha akillica oynuyor, basitce ve takimla birlikte oynama özelligi artmis . Böyle giderse Euro 2008 cok büyük patlama yapbilir.
Torres hat-trick yaptı.3-1
torresten gol krallığı bekliyorum.penaltıları kullansa her maçta oynayabilseydi çok tan 30 a yaklaşmıştı.alem forvet görsün
eduardonun fotosonu ö.m. den atabilecek olan var mıçok geçmiş olsun.