Rızvan, Hasagiç gelsin savunmamızı toparlar..
Rızvan, Hasagiç gelsin savunmamızı toparlar..
Kadro çok iyi sanki de Rijkaard eleştiriliyor. Orta sahada adam yok, defansta adam yok, kalede adam yok, hoca ne yapsın? M.Topal satıldı, yerine adam alınamadı, Keita satıldı, yeri boş, Kewell taraftar baskısıyla kulüpte kaldı, stopere, kaleye, göbeğe takviye lazım, yönetim gerçekten çok kötü.
Diarra ismi geçiyor, transfer edilirse çok faydası olur, orta sahayı toparlar. Topal'dan iyi topçu, Cana-Diarra ikilisi çok iş yapar.
Rijkaard gitmeli ama şu anki takımın durumdan dolayı değil yönetimin mantalitesi ve ülkemizin klasik durumdan dolayı. Rijkaard gibi hocalar çok güzel futbol oynatırlar ama eline bütçeyi verecen istediği transferi yapacan hep arkasında duracan. Birde Daum, Gerets tarzı hocalar vardır bunlar ise elindeki imkanlar ile maximumu yakalarlar. 1. durumdaki imkanlar ülkemizde ve Galatasaray'da bulunmadığı için Rijkaard ayrılmalı.
yahu arkadaş tamam takım kötü de bu kadar mı mücadeleden uzak oynanır ? madem ligden bir sürü oyuncu sayıyorsunuz neden bu oyuncular değil de hakan balta-sabri-mustafa sarp falan türk milli takımı oyuncusu ? bence kesinlikle sadece kadro kalitesi değil sorunumuz.... oyuncuların canı gitmiş. hakan balta'nın göğsünü uzatmak yerine kafasını sokarak o topu kornere atması lazımdı! bunu herkes biliyor! Onu o anda o tercihe iten şey neyse, işte galatasaray'ın başarısızlığının ana sebebi de odur!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abdullah avcı için henüz erken derim ben Galatasaray'ı kaldıramayabilir. Hele ki GS şuan risk alamaz , şampiyonluk yaşaması lazım 2 sene içinde bence mutlaka.
O yüzden en garanti yola yani Luce'ye başvurmalı.
Ben bu yorumlara cevap vermeye bıktımİBB'de Abdullah Avcı'nın elinde Neymar,Pato,Messi falanmı var
Galatasaray'dan 3-4 gömlek daha düşük kadro kalitesi ama adam oynatıyor işte.Rijkaard ilk sezon tanıma süreci dedik,oyunculara alışcak,Takım Taktiğini oturtcak dedik bekledik.Ama 2.Sezon başladı geçen sezondan daha beter durumdayız.Gol yemeden maç bitiremiyoruz.Ya bir çare bulsunlar yada topluca gitsinler.Kimsenin Galatasaray'ı ve onu destekleyen 25 Milyon taraftarı üzmeye hakkı yok.
Abdulla Avcı haddini biliyor, takımını tanıyor, nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Ayrıca sezon başlamışkende İ.B.B.'yi yüz üstü bırakmaz bence. Rijkaard biraz yumuşak bir teknik direktör izlenimi veriyor bana. Fazla otoritesi yok oyuncular üzerinde. Sıkıntılarında bu yüzden çıktığını düşünüyorum. İki tarafta memnun değil birbirinden, bakalım sonu nereye gidecek...
Abdullah Avcı şimdi değil de Rijkaard'dan sonra gelecek antrenörden sonra gelebilir. Çünkü Abdullah Avcı'nın şimdi Rijkaard yerine geldikten sonra bir otorite boşluğu olabilir yaşı ve tecrübesi nedeniyle. Bize en uygun isim Fatih Terim'dir. Fatih Terim'in nasıl bir psikopat olduğunu bilmeyen yok şu an kadroda![]()
Tamamen komplo teorisi, acaba yönetim Rijkaard'ı ile yolları ayırmayı mı bekliyor transfer için çünkü Rijkaard rahatsız, Bursa maçı kaybedilir, avrupadan da elenirlerse Rijkaard ile yollar ayrılır ve yeni hoca yeni transferler o zaman mı açıklanır acaba diye de düşünmüyor değilim. (Benim şahsi düşüncem ha öyle aklıma geldi transfer olmayınca)
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Rijkaard gitmez simdilik, sampiyon yapip veda eder.
şuan için biraz daha beklemekte yarar var, Rijkaard elbet bir yolunu bulup işleri yoluna koyabilir(fakat başta şu ruhsuz halini değiştirmeli). eğer ki giderse Terim'i değil Abdullah Avcı getirilmeli.Fatih Terim bize yara değil, 2.döneminde ki gibi zarar sağlıyacaktır. Avcı ise tam tersi başarıya aç bir hoca ve elbet takımı başarılı yapacaktır..
İlk 4 hafta kaldı 3 hafta Avrupa macınıda koy 5 maç sonra Rijkaard'ın sonu belli olur.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ya yönetim gidecek ya Rijkaard.
Hangisi merak ediyorum..
bu kadar da umutsuzluğa gerek yok yahu . son 2 şampiyonluğumuzda müthiş kadromuz müthiş top yapan orta sahalarımız mı vardı sanki ? cihan - orhan ak la şampiyon olmuş takımız . geçen 3-4 senede anadolu takımları bu kadar ilerledi sanki ? sadece biz kadro yapımıza kesinlikle uymayan bi taktikle oynamaya çalışıyoruz 2 senedir . bu sevdadan vazgeçildiği taktirde türkiye'de başarı çok zor değil . ama bence ne rijkaard sistemden vazgeçer , ne de biz sene sonuna kadar onu gönderirizkısacası benim rijkaard'ın sistemi değiştireceğinden umudum yok başarıdan değil ..
Misimovic'in alternatifi Emana demiş Milliyet.com.tr
Screw you guys, I'm goin' home
İBB'den Abdullah Avcı ve yanında Arif Erdem,Kaleyede Hasagic.Galatasaray'ın en ucuz reçetesi.
küçük takımda büyük işler yapan her hoca büyük takımda da çalışır diye bir kaide yok. eğer öyle olsaydı yılmaz vural gelmeliydi zaten. büyük kulüplerle küçük kulüpleri karıştırmayın. işler o akdar kolay yürümüyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hasagiç, Rızvan gelsin bize yeter.
İyide hocam büyük kulüplerde iş yapan hocalarıda görüyoruz(Rijkaard).O kadar transfere ve bütçeye rağmen durum ortada.Bence Yılmaz Vural taktik bilgisi ve Türkiyeyi tanıması açısında 3 Büyüklerden herhangi birini yönetebilir ama adamda davranış bozukluğu var.Ama Abdullah Avcı en az onun kadar taktik bilgisi olan birisi.Bence Galatasaray'ı Rijkaard'dan kat kat daha iyi yönetir.Zaten Galatasaray için bundan kötüsü olamazdı![]()
Yılmaz Vural iyidir hoştur da kalite olarak bize yakışmaz. Nasıl ki oyuncu antrenörüne küfür edip vuramazsa, antrenörün de futbolcunun gururunu zedelemesine hakkı yok.
Küçük takım hocaları büyük takımları da çalıştırır. Örnek: Fatih Terim.
ya arkadaşlar karşılaştırdığınız adamlara bakın
Abdullah Avcı, Yılmaz Vural - Rijkard
Rızvan - Sabri
hasagic
ya bunlar çok komik şeyler o kadar aciz durumda değil gs..
Sentugo.