Sayfa 317 / 896 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
9,481 ile 9,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bildiğim kadarıyla, ligdeki takımların ligtv ile anlaşması var. kulüpte transferde bir gelişme olduğunda ligtv'yi de haberdar etmek zorundalar. ligtv ihaleyi alırken böyle bir opsiyon da koymuş olabilir anlaşmaya.

bildiğim kadarıyla durum böyle. roman ve keane'yi reddettiğimiz doğru olabilir.

ve ayrıca haber loran'ın haberi. türk basınında en güvenilen muhabirdir.
    (/s)

Pavlyuchenko veya Keane'e reddedip te Nilmar veya Grafite'yi almak 3 sene üstüste şampiyon olacağız diyip de ilk sezondan şampiyonluğu kaptırmak gibisinden birşey olacak sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

-grafite neyse de- nilmar, pavlyuchenko ve şimdiki keane'den çok daha iyi.

Nesil
    2006

Transfer olayları tamamen kulüpten çıkmadır. Bir gazeteci ile konştum, bir yönetici bilgi vermediği sürece hiçbir isim yazamazlar. Veya takımda çalışan köstebekler oluyor, futbolcular, kulüpte çalışan diğer insanlar, hep onlardan çıkıyor bu haberler. Ama bu konuda en temizi ve en az bilgi veren kulüptür Fenerbahçe. İşi yönetim bazında sıkı tutuyorlar, yöneticiler açıklamıyor, genelde hep köstebek tabiri denilen en alt tabakadan çıkıyor, onlarında çoğu asılsız oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

15 temmuz bitiyorrr hala transfer yokkk :@ !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gy'an' meselesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süren sessizliğini Dünya Kupası'nda Gana milli takımıyla dikkatleri üzerine çeken Asamoah Gyan'i transfer ederek bozmak üzere...

Teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ı getirdikten sonra Gençlerbirliği'nden İlhan Eker, Chelsea'den Miroslav Stoch ve CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde uzun süren sessizliğini bitirmeye çalışıyor.

İlk tercihi olarak santrofor mevkisini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor.

Aykut Kocaman'ın sisteme uygun oyuncu istemesi üzerine harekete geçen sarı-lacivertliler, iki önemli oyuncu üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bunlardan biri Fransa'nın Rennes ekibinde forma giyen Ganalı golcü Asamoah Gyan, diğeri de Wolfsburg'un Brezilyalı golcüsü Grafite.

Menajerler vasıtasıyla önerilen geçen yıl Celtic'de kiralık olarak forma giyen Robbie Keane, Tottenham'dan Pavlyuchenko ve Manchester City'nin Paraguaylı golcüsü Santa Cruz, Aykut Kocaman'ın yıldız isim transferi değil, oynatacağı sisteme uygun transfer yapmak istediği için bu transferlere onay vermediği öğrenildi.

Dünya Kupası'nda Gana milli takımı'ndaki performansıyla dikkatleri çeken Asamoah Gyan'ın kulübü Rennes ile uzun süredir devam eden pazarlıklar son aşamaya geldi.

25 yaşındaki futbolcu ilk Avrupa deneyimini 2006 yılında transfer olduğu İtalya'nın Udinese takımında yaşadı. O dönem henüz 21 yaşında olan oyuncu, İtalyan ekibiyle çıktığı 25 maçta 18 kez ilk onbirde yer almış ve rakip kalelere 8 gol atmayı başarmıştı. Bir sezon sonra yaşadığı kısa süren sakatlığının ardından Udinese 13 maçın 9'unda ilk onbirde sahaya çıktı ve 3 golle sezonu tamamladı. 2008-2009 sezonunda Fransa'nın Rennes takımına transfer olan Gyan, ilk sezonunda 17 maçın sadece 7'sinde ilk onbirde sahaya çıkmış ve attığı 1 golle beklentilerden uzak bir performans ortaya koymuştu.

Geçtiğmiz sezon 29 maçın 27'sinde ilk onbirde forma giyen futbolcu 13 gol atarak beklenen performansını ortaya koydu.

Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda milli formayla 5 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu attığı 3 gol ve oynadığı futbolla bir çok takımın transfer listesinde yer almıştı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

An meselesi an meselesi. Artık ne haber okuyorum ne başka bişey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Asamoah illa ki çok iyi bir transfer olur yalnız gazetelerde yazılan rakamlar 12-15 milyon eurolar ciddi anlamda abartı rakamlar .. Bu oyuncuya çok çok fazla ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

plase yapmayı bilmeyen yada koskoca dünya kupasında hiç tercih etmeyen bi forvete o kadar paralar verilmez yani bizimkiler verirde gs olsa 2 taksitle 3 taksitle yarı yarıya falan alır.lorik canayı aldı adamlar bi digeri gutiyi aldı biz ne yapıyoruz hiç bişey deivid çok formda cok istekli haberlerine inanmaya zorluyoruz kendimizi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by sananes View Post
    plase yapmayı bilmeyen yada koskoca dünya kupasında hiç tercih etmeyen bi forvete o kadar paralar verilmez yani bizimkiler verirde gs olsa 2 taksitle 3 taksitle yarı yarıya falan alır.lorik canayı aldı adamlar bi digeri gutiyi aldı biz ne yapıyoruz hiç bişey deivid çok formda cok istekli haberlerine inanmaya zorluyoruz kendimizi
    Haklı bir yakarışın cümlelere dökülmüş hali bunlar

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nilmar geliyooor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yazılan forvetlere bakalım nilmar-grafite-huntelaar-gyan şimdi huntelaar'ı alamıyacağımıza göre bu 3lüden hangisi ideal bize bence nilmar çok yumuşak güizadan hallice yani fiziksel olarak güizadan hallice, grafite yaşlı gyan plase yapmayı bilmiyo bilmiyorum ben mi çok karamsarım ama semihin daha iyi fiziklisi olsun buna bile razıyım yahu ben 2 adam gecsin 30 metreden gol atsın falan demiyorum tamam ya forlanı istemiyorum ben keza bunca yıldan sonra gercek anlamda forvetimiz olursa kalpten gideriz falan yahu zor değil bence artık transfer yapmak sadece net açıklamalar istiyorum artık yöneticilerden biz istersek şunu alırız bunu yaparız demelerini değil çıkıp adam gibi biz şu sebeplerden dolayı transferde geç kaldık yada ilk tercihleri değil 2. 3. alternatiflere yöneldik demelerini.aykut kocaman'ı harcamalarına izin verilmemeli bu sezon
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nilmar geliyor. Hayırlı olsun.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

nilmar süper olur. çok tuttuğum bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nilmar Güiza'dan dah iyidir mutlaka ama fizikl görüntüsü Güiza'dan daha kötü duruyor. Ligimizde zorlanır düşüncesindeyim. Ama videolardan bir hayli hızlı ve topla çok iyi duruyor. Buda güizadan artısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

nilmar, hızlı, çalım atabilen ve iyi bitirici bir forvet. alırsak iyi iş yapmış oluruz.

guiza+para gibi bir bedel düşünülüyormuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Nilmar tarzi adamlarim ligimizde basarili olmasi icin anadolu takimlarinda oynamasi lazim , cunku anadolu takimlarina genelde cok siki defans uygulanmiyor ve bos alanlar bulabiliyor nilmar tarzi adamlar ilerde , ama 4 buyuklere karsi geride Nilmar'in yararlanabilicegi hizini kullanabilicegi alanlar pek kalmiyor , ornek vermek gerekiyor Youla zamaninda Genclerde idi galiba cok iyi oynarken BJK ye geldi ve hic bir sey yapamadi nedeni ise rakiplerin bos alanlar birakmamasi ve siki adam markaji uygulamasi , sonuc olarak Nilmar ile Youla ayni kalitede oyuncular degiller fakat Nilmar TSL'de is yapamaz

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Güiza + paraysa çok iyi olur. Fizik olarak biraz zayıf ama tıpkı Baros a benziyor gerek tekniği gerekse hızı ile. Barosunda Tsl de neler yaptığını biliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nilmar yerine Gyan gelse daha iyi olur.Fransa liginden gelen forvetler burda iş yapar.İspanya'dan gelmesinİspanya gol kralını gördük dokununca düşüyor ,tek kafa topu alamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Nilmar'ın ligde çok iş yapacağını düşünmüyorum ama belki CL'de iş yapabilir. En azından Güiza gibi geleni auta dikmesinde ona razıyız artık Semihle felan yine idare eder bu takım.

Bari çok yüksek bir bonservis bedeli ödemesek.OLabilecek 2.Güiza vakasına kalbim dayanmaz artık.

Del Piero_10 Misafir

Gyan Asamoah nasıl golcü olarak değerlendiriliyor anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin geçen sene hücumda sorunu pozisyon bulamamak değil; bulduğunu değerlendirememekti. Dolayısıyla ben Nilmar'ın fizik durumunun çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Ek olarak; Nilmar rakibi teke tek yakaladığını çalımını atıp devam edebilen hızlı bir oyuncu. Nilmar transferi gerçekleşirse sevinirim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

22 Temmuz'a kadar transferi bitirmemiz lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sinan Kaloğlunu alalım Forvetteki tüm dertlerimizi çözer.Yanınada Ersan Martin off dadından yenmez.

Duyumculara bi ara mesaj atacam böyle bir haber çıkarsınlar diye.

Acaba bunlarada inananlar olur mu ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe, Forlan için Güiza+15m euro teklif etti.

Senad OK
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

nilmar o kadar güçsüz bir oyuncu değil.

forlan nilmar'dan iki kat daha iyi olur tabi. hele güiza'dan da kurtulursak süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nilmar faydalı olur bence Guiza ve Kezman'dan sonra top sürebilen adam geçebilen bir forvetimiz olur.He tam olarak aradığımız oyuncu mu?Hayır ama bizim aradığımız oyuncu Drogba gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nilmar güiza tarzi bir adam önüne top atacaksinki gol atabilsin süratiyle defansin arkasina iyi sarkabilen fakat cokta gol kaciran bir oyuncu ben sahsen nilmari degilde Semih'i tercih ederdim.. Semih'in son vuruslari cok daha iyi.

Forlan gelse yılın transferi olur, Nilmar gelse çok iyi transfer olur, Asamoah Gyan gelse iyi transfer olur, Grafite gelse kral olur.

Forlan gelse transferin açıklandığı an Fenerium'a gidip Forlan forması alırım. Sırf Forlan'ı izlemek için inanılmaz kombine satışı olur.

Ancak benim tahminim bunlardan hiçbiri gelmeyecek.

Duyuma inanma, duyumsuz kalma.

Mesaj Yetkileri