Emre 1 dk msne gelirmisin. 1 konuda sana birşey danışmak istiyorum..
Selamlar kafe ahalisi..
Kapan bea.
Açıl Guşluk.
İyi geceler Aygün..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi geceler arkadaslar...
Maşallah maşallah yarasaya döndünüz iyice. Normal insanlar gibi gündüz uyanık kalıp gece uyumayı denemeye başlayın bence.Benim yaptığım gibi.
07:00'da kalkacak biri için çok bile kaldım iyi geceleer.![]()
İyi geceler, arkadaşlar..
açlık demeyin ya bana..![]()
Ben geldim acıktım yahu pizza falan demisler![]()
Ölmek ya da ölmemek işte bütün mesele bu ama emin olun en iyisi ölüp, tüm dertlerden kurtulmak...Allaha emanet olun.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmalum siteden siparis verin istediginiz yemek kapınıza gelsin yahu
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
bu arada Mr. El Barto ö.m ye cvp vermediniz ? ya da yanlıs adama gönderdim
valla isocum ona malum sitelere girip bakmak gerek tahmin yürütmeyelim gece gece
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vay bee kardeşlerime bak biri pizza der biri cips kola biz burda soğuk çay yağsız kek adaletmi bu
Last edited by Bedlamite : 25.Şubat.2009 at 01:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben bişeyler yiyip geliyorum
bu arada sıfıra dayandık 2 kuponumda yatırdı beni...Değil pizza,marketten su bile alamam :/