Fernando Torres tozunu attırıyor Premier Ligin 15.golünü attı heralde...
Fernando Torres tozunu attırıyor Premier Ligin 15.golünü attı heralde...
Newcastle United : 0 - 1 : Manchester United
Gol : Rooney
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73109
bu konuya dahil etseydin daha ilgi görürdü.
Yarım saat aradım bulamadım başka foto.Elinde başka foto olan koysun..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arkadaşlar bende foto şuanda mevcut eğer yöneticilerde izin verirse koyabilirim. Ama çok korkunç bir resim söyleyeyim.
Eduardo'ya çok üzüldüm Hırvatistan'ın herşeyiydi ayrıca Torres'e çok sevindim helal sana El Nino...
http://qedx.com/blog/2008/02/23/edua...ribly-injured/
herkes bakmasın diye link halinde koyuyorum gece mesajı düzenleyip kaldırcam![]()
Maçın daha 3.dakikası dolmadan nasıl bir müdahaledirki buArt niyetli olduğu apaçık adamın.Futboldan men edilmeli artık bu yaratık insan demeye dilim varmıyor..
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Newcastle United : 0 - 2 : Manchester United
Gol : Cristiano Ronaldo
--
Ayrıca Eduardo'nun haline çok üzüldümİnşallah biran önce iyileşir ve tekrar futbola döner..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Newcastle United : 0 - 3 : Manchester United
Gol : Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo şov yapıyor..
Last edited by Aykan19o3 : 23.Şubat.2008 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tuncay Arsenal maçından sonra bir büyük maçta daha golünü attı.Helal Olsun
Eduardo mühtemelen 1 yil yok![]()
Ayni sey Alan Smith'ede olmustu ve Alan Smith gercekten cok güclü bir futbolcu, 1 yilda zor iyilesmisti..
Taylor'a en az 5 mac ceza verilmeli..
Newcatle United : 1 - 3 : Manchester United
Gol : Abdoluaye Faye
-
Newcastle United : 1 - 4 : Manchester United
Gol : Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo gol krallığında yerini iyice sağlamlaştırıyor.
İnsanlık dışı bi hareket ya.Valla ben baktım resime ve pişman oldum.Videoyu izleyemedim.Bence bakmasanız daha iyi olur.
Cristiano Ronaldo çok güzel oynadı.Hayran kaldım.![]()
EduardoFeci bir görüntü hayvanca bir hareket.
Bu arada Manu bastır , sana güveniyoruz.( İdda için )
![]()
Aslında bu adama Eduardo tam sağlığına kavuşup sahalara dönene kadar ceza vereceksin. Bak bakalım bir daha böyle birşey yapabilir mi?
Tuncay'ın gol atması da iyi oldu, maç içersinde de sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen iyi mücadele etti.
"YÜCE ATATÜRK"
M.United St.James Park'ı yıktı: 1-5
İngiltere Premier League'de Manchester United kasırgası son sürat devam ediyor. Manchester United'ın bu seferki kurbanı temsilcimiz Emre Belözğlu'nun takımı Newcastle United'dı.
52 bin kişilik St.James Park'ta kazanan taraf 5-1 gibi farklı bir skorla Manchester United oldu. Emre Belözoğlu takımı adına 16 kişilik maç kadrosunda yoktu. Kırmızı şeytanlarda goller 25 ve 80. dakikalarda Rooney, 45 ve 56. dakikalarda Cristiano Ronaldo ve 90. dakikada Saha'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek sayısını ise 78. dakikada Diagne-Faye kaydetti.
Bu sonuçla Manchester United aldığı bu 3 puanla puanını 61'e çıkartarak bugün Birmingham deplasmanında 2 puan bırakan Arsenal ile olan puan farkını 3'e indirdi. Newcastle United ise 28 puanla 13. sırada yer alıyor..
Büyük korku!
Newcastle United'ın ligdeki büyük düşüşüve kabusu ise sürüyor. Takım Aralık ayından beri Premier League'de maç kazanamıyor. Magpies'te Sam Allardyce'ın görevine son verilmesi ve takıma taze kan olarak efsane isim Kevin Keegan'ın getirilmesi de işe yaramamış durumda. St.James Park'ta bir türlü rahat maç izleyemeyen Newcastle United'lı taraftarla ligden düşme korkusunu artık iliklerine kadar hissediyorlar.
23.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Last edited by Aykan19o3 : 23.Şubat.2008 at 22:37
Arsenal’in, Birmingham City ile 2-2 berabere kaldığı maçta Hırvat golcünün, ayağının kırıldığı ve sezonu kapattığı açıklandı.
NTV-MSNBC
Güncelleme: 18:51 TSİ 23 Şubat 2008 Cumartesi
İSTANBUL - İngiltere Premier Lig lideri Arsenal’de, Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan savunma oyuncusu Kolo Toure’den sonra Hırvat golcü Eduardo’nun da sakatlığı açıklandı.Lig’de Birmingham City ile oynanan maçın 3. dakikasında sakatlanan Eduardo’nun, sol ayağının ayağının kırıldığı ve sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi.
2.resmi Özgür abi kaldırmış.
Last edited by RaSenGan : 24.Şubat.2008 at 00:05
Yazık olmuş.Bu durum Arsenal'i etkileyebilir.Geçmiş olsun.
1 yil yok![]()
Yuh yaa bu adama futboldan men cezası gelmeli abi olurmu böyle bişey yaa
N,castLede 2 puan bıraktık ona üzüLmemde Artetayı kaybettik ona yanarım.Takımın beyni değiL kaLbiydi.BakaLım forvetsiz oynayan Moyes efendi Artetanı yerine nasıL bir oyuncu oynatacak!
O acıyı bilirim.Benimde ayağım kırılmıştı.Ama bu bir başka kemik çıkmış resmen ayağından.Çok kötü bir durum.Allah şifa versin.![]()
Taylor'un oyuncuyu sakatlamak için girdiği aşikar. Ama sonradan oda "Ben ne yaptım?" diyor. Ama iş işten geçmiş oluyor. 10-11 ay iyileşmesi sürer. 1-2 ayda kondisyonu düzelir. Yaklaşık 1 yıl oynamaz. Arsenal için büyük kayıp. Geçmiş olsun.
I'm back...
BöyLe fauL yapan adamLarı direk FutboL iLe iLişkisini ömür boyu keseceksin. Adam zaten direk adama girdi. TopLa feLan aLakası yoktu. Çok üzücü bir durum gerçekten. Büyük bir yetenekti. FutboLunun zirvesine çıkacağı zamanda döndüğünde tekrardan bu noktaLara geLmeye çaLışacak ve en kötüsü bu sakatLığı iLe hayatının sonuna kadar yaşamayı öğrenmesi gerekecek. Her zaman karşısına çıkacak bundan sonra.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu C.RonaLdo ne yapmaya çaLışıyor anLamıyorum. Adamın tamamen kanaat getirdim Dünya dışı oLduğuna :
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok üzüldüm ya
Arsenal için büyük kayıp
Umarım çabuk iyileşir.
Yuh diyebilir miyim?
Man Utd'ı tutabilene aşkolsun.
adamın ayağını kopartmış almış resmen ayak yok şu anda adamda artık dikilir mi kaynatılır mı nolur bilmiyorum futbol tarihinin en feci sakatlıklarından.futbola geri dönme şansı bence % 50 çünkü normal ayak kırılmasından farklı.
eduardoyu sakatlayan adamın lisansı iptal edilmeli bence,futbolun kitabında böyle bir şey yok.eduardo ne kadar acı çekmiştir.amacı belli adama gereken yapılmalı.teknik kapasitesi yüksek olmayan oyunculardan yalnız biri premier ligde çok var bunlardan.![]()