Alexe 10 yakisir zaten![]()
Ben alınacak oyuncunun illa pivot olmasını istemiyorum.Çünkü bakıyoruz her takımda böyle bir oyuncu yok uzun boylu.Aynı şey a Milli takım içinde geçerli Hakan Şükür bırakınca onun yerini alcak pivot santrafor yok deniliyor gerek yok ki illa bi takımda pivot santrafor olması gerekmiyor.
Barca,Milan,Arsenal,Man utd bu takımlarda pivot satrafor oynamadı geçen sezon.İtiraz edecekler için şimdiden yazayım Etoo,Gillardino veya İnzaghi,Henry veya Van Persie,Rooney veya Saha bunlar pivot santrafor değiller.Zaten bana göre çift forvet oynayan takımda illa biri uzun boylu olması gerekmez ama tek forvette uzun boylu,kuvvetli olması gerekir ki 2 stoperle boğuşabilsin.
Bir forvet alıncak gibi bu belli... H.Kabze ya da Necati ayrılabilir gelicek yeni forvetin sonrası...
Adnan Sezgin'in hesapları tutmadı.Temmuz'a girmeden transferi bitirmek istiyordu öyle hatırlıyorum
bence de kesinlikle ii bi pivot alınmalı
Arkadaslar size onerim Bence Zigice Yogunlasin o adam dehset savunmanin kafasini karistirir kezman ve alexde cok rahat gol atar
Herkes birilerini isteyebilir, çok normal ama bir de gerçekler var.
Ben şu anda transfer yapılacağını düşünmüyorum, ha yapılırsa da kiralık dahi olsa Adriano'yu isterim tabi ki. Ama Ronaldo ve Adriano'nun gelme ihtimalleri çok düşük olduğu için, Zigic'in de 20 Milyon Euro'ya ulaşan maliyeti olduğu söyleniyor, yıldız tabir edebileceğimiz bir oyuncu yerine yararlı olabilecek bir oyuncu alınacaktır.
+1, bence Deivid olacaktır. Gönderilecek olsa şimdiye kadar gönderilirdi, yurt dışı kampı da başlıyor, onunla devam edeceğiz muhtemelen...
"YÜCE ATATÜRK"
Tuncay, Tümer, Alex, Yozgatlı.. bu oyuncuların da orta açma kabiliyetleri vardı.Sonuçta 4'ü de versatil çok yönlü oyuncular..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tuncay'ın orta açma yeteneği yok gibi bir şey, Alex ve Tümer kanat değil, Yozgatlı ara sıra oynuyordu.
Şimdi gerçek kanat adamları geldi, Carlos, Vederson ve Ali. Özellikle Carlos adrese teslim ortalar açıyor, bakalım bu sene hücumcularımız ne yapacak, bu kadar iyi kanatlara rağmen gol atamazlarsa o zaman eleştiririz. Geçen sene takımda adam gibi kanat yoktu, gerçek bir kanat oyuncusu yoktu.
Alex ve Tümer kanat olmayabilir ancak sonuçta bindirmeler yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bana göre halen daha yetersiz Kezman.O kadar iyi olsaydı tam veya ona yakın performansla oynardı.
Zigic doğru adres..![]()
Adriano 1sene en fazla ona verilcek para 4-5m€ Dünya da kimsenin 1senelik maaşı 30m€ olmaz...
Saviola gelirse , Bide Unal tamam lig baslamadan sampiyonu belirlesinler![]()
İnter kiralık vermek istemiyormuş, 18 milyon euro bonservis bedeli, 5.5 milyon euro da oyuncunun kendisine..
Ünal transferi söz konusu bile değil deniliyor..
Bonservisiyle alsan 2-3 senelik de kontrat imzalasan 30 milyon olabilir ama kiralık o kadar olması imkansız.
Neyse bence gerçekleşmeyecek bir transfer için de bu kadar konuşmaya gerek yok...
"YÜCE ATATÜRK"
Eğer 4 yıllık imzalarsa ;
20 MN Bonservis
Yılda 5.5. MN'dan 22 MN'da maaş denilirse..
Bu transfer en az 40 MN bulur..
Koskoca Saviola'yı Barcelona ne hallere getirdi,kaç aydır boşta adam
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Gelsin Galatasaray'a yeniden koskoca olsun..![]()