Sayfa 319 / 439 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Cool

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alex'e sözleşme imzalanırken 20 numara giydirildi. Yani bir 10 numarayı giyebilecek oyuncu transferi yapılabilir...
    Numara yazmıyordu arkasında. Zico "Alex 10 numarayı giyecek" dedi, bu yüzden Alex 10 numarayı giyecek.

20 numarayı alacak bir yıldız getiririz biz de, illa 10 olması şart değil. U20'den Brezilyalı bir santrafor alsak fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Numara yazmıyordu arkasında. Zico "Alex 10 numarayı giyecek" dedi, bu yüzden Alex 10 numarayı giyecek.

20 numarayı alacak bir yıldız getiririz biz de, illa 10 olması şart değil. U20'den Brezilyalı bir santrafor alsak fena olmaz.
    Şortunda 20 yazıyordu.

Ben zaten 10 numara giyecek bir yıldız transfer edileceğini düşünmüyorum. Alex de 10 numarayı giymek istiyor, giyecektir de. Ama yanılırım da bir forvet alırsa 10 numara ona verilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alexe 10 yakisir zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben alınacak oyuncunun illa pivot olmasını istemiyorum.Çünkü bakıyoruz her takımda böyle bir oyuncu yok uzun boylu.Aynı şey a Milli takım içinde geçerli Hakan Şükür bırakınca onun yerini alcak pivot santrafor yok deniliyor gerek yok ki illa bi takımda pivot santrafor olması gerekmiyor.
    Barca,Milan,Arsenal,Man utd bu takımlarda pivot satrafor oynamadı geçen sezon.İtiraz edecekler için şimdiden yazayım Etoo,Gillardino veya İnzaghi,Henry veya Van Persie,Rooney veya Saha bunlar pivot santrafor değiller.Zaten bana göre çift forvet oynayan takımda illa biri uzun boylu olması gerekmez ama tek forvette uzun boylu,kuvvetli olması gerekir ki 2 stoperle boğuşabilsin.

Bir forvet alıncak gibi bu belli... H.Kabze ya da Necati ayrılabilir gelicek yeni forvetin sonrası...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben alınacak oyuncunun illa pivot olmasını istemiyorum.Çünkü bakıyoruz her takımda böyle bir oyuncu yok uzun boylu.Aynı şey a Milli takım içinde geçerli Hakan Şükür bırakınca onun yerini alcak pivot santrafor yok deniliyor gerek yok ki illa bi takımda pivot santrafor olması gerekmiyor.
    Barca,Milan,Arsenal,Man utd bu takımlarda pivot satrafor oynamadı geçen sezon.İtiraz edecekler için şimdiden yazayım Etoo,Gillardino veya İnzaghi,Henry veya Van Persie,Rooney veya Saha bunlar pivot santrafor değiller.Zaten bana göre çift forvet oynayan takımda illa biri uzun boylu olması gerekmez ama tek forvette uzun boylu,kuvvetli olması gerekir ki 2 stoperle boğuşabilsin.
    Fenerbahçe'ye Carlos'un, Ali'nin, Vederson'un ortalarına yükselip vurabilecek sağlam bir forvet lazım.Gördük ki Kezman bunu beceremedi.Bir pivot santrafor yeterli olur bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adnan Sezgin'in hesapları tutmadı.Temmuz'a girmeden transferi bitirmek istiyordu öyle hatırlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adnan Sezgin'in hesapları tutmadı.Temmuz'a girmeden transferi bitirmek istiyordu öyle hatırlıyorum
    Ama temkinli hareket etmek daha önemli.O nedenle bu kadar geciktirdler.Zaten kendisi açıklama yapmıştı..

bence de kesinlikle ii bi pivot alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes daha ne olsun en onemlileri bitti adam sabah aksam calisiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar size onerim Bence Zigice Yogunlasin o adam dehset savunmanin kafasini karistirir kezman ve alexde cok rahat gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar size onerim Bnece Zigice Yogunlasin o adam dehset savunmanin kakasini karistirir kezman ve alezde cok rahat gol atar
    Nasıl yoğunlaşalım yahu? Bizim yoğunlaşmamızla transfer gerçekleşmeyecek herhalde.

Öncelikle takımdan hangi yabancılar, ne zaman gönderilecek o belli olsun, transferi daha sonra düşünürüz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nasıl yoğunlaşalım yahu? Bizim yoğunlaşmamızla transfer gerçekleşmeyecek herhalde.

Öncelikle takımdan hangi yabancılar, ne zaman gönderilecek o belli olsun, transferi daha sonra düşünürüz...
    Serkan ne bilim adriano kiralayip o kadar para vermek sacma hadi kotu sonuclar geldi sonra ne olcak zigic gelirse uzun yillar turkiyede oynar ve futbolu burda birakir sen kimi istiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkes birilerini isteyebilir, çok normal ama bir de gerçekler var.

Ben şu anda transfer yapılacağını düşünmüyorum, ha yapılırsa da kiralık dahi olsa Adriano'yu isterim tabi ki. Ama Ronaldo ve Adriano'nun gelme ihtimalleri çok düşük olduğu için, Zigic'in de 20 Milyon Euro'ya ulaşan maliyeti olduğu söyleniyor, yıldız tabir edebileceğimiz bir oyuncu yerine yararlı olabilecek bir oyuncu alınacaktır.

+1, bence Deivid olacaktır. Gönderilecek olsa şimdiye kadar gönderilirdi, yurt dışı kampı da başlıyor, onunla devam edeceğiz muhtemelen...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Fenerbahçe'ye Carlos'un, Ali'nin, Vederson'un ortalarına yükselip vurabilecek sağlam bir forvet lazım.Gördük ki Kezman bunu beceremedi.Bir pivot santrafor yeterli olur bence..
    Geçen sene Carlos, Ali, Vederson ve onların ortaları mı vardı?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tuncay, Tümer, Alex, Yozgatlı.. bu oyuncuların da orta açma kabiliyetleri vardı.Sonuçta 4'ü de versatil çok yönlü oyuncular..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaybe biz saviola bekliyoruz siz santa cruz fenerlilerde adrianoyu
    Santa Cruz Valencia ile annasti yha annamionuz mu haberlerde solediler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkes birilerini isteyebilir, çok normal ama bir de gerçekler var.

Ben şu anda transfer yapılacağını düşünmüyorum, ha yapılırsa da kiralık dahi olsa Adriano'yu isterim tabi ki. Ama Ronaldo ve Adriano'nun gelme ihtimalleri çok düşük olduğu için, Zigic'in de 20 Milyon Euro'ya ulaşan maliyeti olduğu söyleniyor, yıldız tabir edebileceğimiz bir oyuncu yerine yararlı olabilecek bir oyuncu alınacaktır.

+1, bence Deivid olacaktır. Gönderilecek olsa şimdiye kadar gönderilirdi, yurt dışı kampı da başlıyor, onunla devam edeceğiz muhtemelen...
    Ama adriano gelirse 1 yil icin size maliyetli 30 euro olacak gurcen bilgic bile dedi

Tuncay, Tümer, Alex, Yozgatlı.. bu oyuncuların da orta açma kabiliyetleri vardı.Sonuçta 4'ü de versatil çok yönlü oyuncular..
    Tuncay'ın orta açma yeteneği yok gibi bir şey, Alex ve Tümer kanat değil, Yozgatlı ara sıra oynuyordu.

Şimdi gerçek kanat adamları geldi, Carlos, Vederson ve Ali. Özellikle Carlos adrese teslim ortalar açıyor, bakalım bu sene hücumcularımız ne yapacak, bu kadar iyi kanatlara rağmen gol atamazlarsa o zaman eleştiririz. Geçen sene takımda adam gibi kanat yoktu, gerçek bir kanat oyuncusu yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Alex ve Tümer kanat olmayabilir ancak sonuçta bindirmeler yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bana göre halen daha yetersiz Kezman.O kadar iyi olsaydı tam veya ona yakın performansla oynardı.

Zigic doğru adres..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ama adriano gelirse 1 yil icin size maliyetli 30 euro olacak gurcen bilgic bile dedi
    1 yıl için maliyeti nasıl 30 milyon olur yahu? Ayrıca Adriano gelmek isterse para konusu sorun olmaz, olmamalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Adriano 1sene en fazla ona verilcek para 4-5m€ Dünya da kimsenin 1senelik maaşı 30m€ olmaz...

Saviola gelirse , Bide Unal tamam lig baslamadan sampiyonu belirlesinler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnter kiralık vermek istemiyormuş, 18 milyon euro bonservis bedeli, 5.5 milyon euro da oyuncunun kendisine..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ünal transferi söz konusu bile değil deniliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bonservisiyle alsan 2-3 senelik de kontrat imzalasan 30 milyon olabilir ama kiralık o kadar olması imkansız.

Neyse bence gerçekleşmeyecek bir transfer için de bu kadar konuşmaya gerek yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer 4 yıllık imzalarsa ;

20 MN Bonservis

Yılda 5.5. MN'dan 22 MN'da maaş denilirse..

Bu transfer en az 40 MN bulur..

Nesil
    2006

Koskoca Saviola'yı Barcelona ne hallere getirdi,kaç aydır boşta adam
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gelsin Galatasaray'a yeniden koskoca olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer 4 yıllık imzalarsa ;

20 MN Bonservis

Yılda 5.5. MN'dan 22 MN'da maaş denilirse..

Bu transfer en az 40 MN bulur..
    Ama aldığın adam Adriano.. Sıradan birisi değil ki..

Mesaj Yetkileri