Sayfa 319 / 896 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Weiss kim ya, çok sıradan bir futbolcu. Bence boşa transfer olur. Krasic, Hazard derken Weiss gelirse komedi olur. Dünya Kupası'nda en beğenmediğim futbolculardan biriydi, babasının torpiliyle oynadı. Holosko ondan daha iyi bence.

Defansif orta saha almayacağız galiba, şaka gibi. Selçuk'un geçen sezon son 9 maçta gösterdiği üstün performansı 30-40 maç beklemek gibi bir hataya düşecek galiba Aykut Kocaman. Cristian da ilk 8 maç çok iyiydi, sonra düşüşe geçti. Kısacası istikrarlı bir defansif orta saha oyuncusu olmadıktan sonra puan kayıpları çok yaşanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Weiss kim ya, çok sıradan bir futbolcu. Bence boşa transfer olur. Krasic, Hazard derken Weiss gelirse komedi olur. Dünya Kupası'nda en beğenmediğim futbolculardan biriydi, babasının torpiliyle oynadı. Holosko ondan daha iyi bence.

Defansif orta saha almayacağız galiba, şaka gibi. Selçuk'un geçen sezon son 9 maçta gösterdiği üstün performansı 30-40 maç beklemek gibi bir hataya düşecek galiba Aykut Kocaman. Cristian da ilk 8 maç çok iyiydi, sonra düşüşe geçti. Kısacası istikrarlı bir defansif orta saha oyuncusu olmadıktan sonra puan kayıpları çok yaşanır.

Ben israrla bunu soylemeye calisiyorum, ancak bazi arkadaslar yanlis anliyor. Krasic, Hazard gibi oyuncularin pesinden kosmak guzel, ama kostugunla kalirsin. Bazi arkadaslar cok iddialiydi, Hazard gelmek istiyor vs deniyordu, ne oldu? Ilgilenen kulupler ve bonservisini ogrendiniz mi? Hep alamayacagi oyuncularin pesinden kosuyor FB, sonra piyasada adam kalmayinca gonderilen oyunculari (Kezman, Josico) ya da Guney Amerikadan oyuncu (Santos, Baroni) getirmek zorunda kaliyor. Bu tur hayal oyuncularin pesinden kosacagina kendi butcesi ve hedefleri dogrultusunda oyunculari almaya kalksa cok daha fazla alternatifi var. Mesela Cana FB'ye gelse iyi olmaz miydi? Bence Emre ile mukemmel bir ikili olurdu. Veya Ferrari capinda bir adami alamaz mi Fenerbahce Italya'dan?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu Fenerbahçe'ye gelecek yeni santrafor çok büyük kumar oynar. Bu son 7 yıldır forvet görmeyen taraftarın önünde ya gol atar kral olur ya kaçırır rezil olur.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ben israrla bunu soylemeye calisiyorum, ancak bazi arkadaslar yanlis anliyor. Krasic, Hazard gibi oyuncularin pesinden kosmak guzel, ama kostugunla kalirsin. Bazi arkadaslar cok iddialiydi, Hazard gelmek istiyor vs deniyordu, ne oldu? Ilgilenen kulupler ve bonservisini ogrendiniz mi? Hep alamayacagi oyuncularin pesinden kosuyor FB, sonra piyasada adam kalmayinca gonderilen oyunculari (Kezman, Josico) ya da Guney Amerikadan oyuncu (Santos, Baroni) getirmek zorunda kaliyor. Bu tur hayal oyuncularin pesinden kosacagina kendi butcesi ve hedefleri dogrultusunda oyunculari almaya kalksa cok daha fazla alternatifi var. Mesela Cana FB'ye gelse iyi olmaz miydi? Bence Emre ile mukemmel bir ikili olurdu. Veya Ferrari capinda bir adami alamaz mi Fenerbahce Italya'dan?
    Katılıyorum. Lorik Cana bence çok iyi transfer, Cristian'dan çok daha kaliteli olduğu aşikar. Emre ile de müthiş bir ikili olurdu. Ferrari de iyi transferdi, onu da Lugano'nun yanına isterdim.

Fenerbahçe yönetimi alternatifsiz çalışıyor. Poulsen diye aylarca uğraşıldı, olmayınca Cristian Baroni. İkisi arasında uçurum var. Senna ve Xabi Alonso diye uğraşıldı, gelen isim Josico.

Bir de yapılan başarısızlığı örtmek adına taraftar aptal yerine konuyor. "Cristian Baroni milli takıma seçilecek kısa zamanda." denilmişti. Josico için de "Eğer sakat olmasa Avrupa Kupası kadrosunda milli takımda yer alacaktı." denilmişti.

Stoch mesela çok iyi transfer, Krasic ve Hazard müthiş transfer olurdu ama artık bu kadar fazla uğraşmak anlamsız. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın yaptığı "yabancı" transferleri bizden çok daha iyi. Galatasaray'ın aldığı Baros, Kewell, Keita, Elano gibi transferleri çok başarılıydı. Beşiktaş'ın da bu sene yaptığı Quaresma, geçen yıl yaptığı Ferrari, yine bu yılki Guti transferleri çok başarılı. Bizim yönetim "yerli" transferde Türkiye'de bir numara, sanıyorum o da kulübün bağlantılarıyla ilgili ama yabancı transferde çok ama çok kötüyüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence yerli transferlerde de sıkıntı var
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yerli transferlerde en iyi isimler kimlerse alıyoruz bence sorun aldığımız yabancılarda.. G.Amerka'nın en garip adamlarını alıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biraz önce Köln'den yediğimiz gol AZ maçında yediğimiz gollerin aynısı... Yine bir ara topu, savunmanın ardına sarkan rakip forvet kaleciyle karşı karşıya... Bilica poposunu kaldırıp dönene kadar adamlar golü attı.

Kim bu takıma stoper lazım değil, Bilica yeterli derse yalan söylüyor. Bilica STOPERLERİN Guiza'sı... O kadar facia yani...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Biraz önce Köln'den yediğimiz gol AZ maçında yediğimiz gollerin aynısı... Yine bir ara topu, savunmanın ardına sarkan rakip forvet kaleciyle karşı karşıya... Bilica poposunu kaldırıp dönene kadar adamlar golü attı.

Kim bu takıma stoper lazım değil, Bilica yeterli derse yalan söylüyor. Bilica STOPERLERİN Guiza'sı... O kadar facia yani...
    O Bilica gitsin Güiza'dan daha çok sevinirim. Çünkü savunmada yapılan hatanın telafisi olmuyor. Güiza içinse zaten bir beklenti içinde değiliz atmayınca normal diyoruz atarsa şaşırıyoruz. Ama Bilica'nın kötü performans sergilemesi iyi oldu. İlhan daha öne çıksında Lugano ile güzel bir ikili olsunlar. Zaten Bilica'yı Lugano topluyordu.

Nesil
    2006

Yediğimiz ikinci gole bak, defans kötü.

Nesil
    2006

Galatasaray maçını oynamıyalım.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yediğimiz ikinci gole bak, defans kötü.

İyi olan, doğru olan, güzel olan bir tane şey var mı Batuhan?

Önder, Selçuk, Christian, İlhan iki metre top sürmekten, beş metre ileriye pas atmaktan aciz varlıklar... Allahlık denilen aciz ve zavallı tipler... Bana Selçuk ve Christian'ın bir tane olumlu şeyini söyle... Pres mi, alan daraltma mı, adam markajı mı, ne yaptılar? Bir tane şey istiyorum. Yok, yok, yok... Önder ve Bilica'ya gelince bunların adını bile ağzıma almak istemiyorum artık. Midem bulanıyor... Kazım bal yapmaz arı gibi topu kendi ayağına dolaştırmakla meşgul...Semih leyla gibi geziniyor, offsayttan çıktığı yok. Bitmiş. Kime elini atsan çürük...

Demek ki kaçan şampiyonluk kimsenin umrunda değil... Demek ki üç yıldır kaçan şampiyonluğa rağmen köklü bir revizyon düşünülmüyorsa, yani üç yıldır şampiyon olamayan kadronun iskeleti ısrarla korunuyorsa kimsenin şampiyonluk filan istediği, taraftarı salladığı yok.

Geçen yıl stadın yarısı yanmıştı. Sanırım bu sene tamamı başlarına yıkılacak. Bu gidişle...

Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Ömeroviç. Vizyon budur.

Nesil
    2006

Ben sorunu direkt zaten futbolculara atıyorum, hiçbir teknik adam 25 yaşında ki adama pas atma, markajı öğretmez, çık oyna der. Hele bu takım Fenerbahçe ise konuşulmaz bile. Transferler şart.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu takımın başına Alex Ferguson veya Morınıho'yu getirsen n'olur ki? Yani hemen futbolcuları aklayıp suçu Aykut hocanın vizyonuna bağlamak... Olur şey değil... Aykut hocanın ölüsü bile geçen yıl takımın başında bulunan köylü kurnazı Almandan ileridedir. Takımda olumlu olan tek şey Aykut hocanın varlığıdır.

Nesil
    2006

Tek rahatlatan olay bunlar hazırlık maçları. En az 4 veya 5 oyuncu daha gerek Şampiyonlar Ligi grubu isteniyorsa.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Geçen yıl şampiyonluğun son haftada kaçması herkesi yanılttı. Bir iki ufak takviye ile yine oralarda oynarız sanıldı.

Bu takım bu haliyle Ligde Şubat ayının bitimi havlu atar. Görmek isteyene...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum sessiz sinema mı oynuyor yönetim? Yada bizi tiye alıyorlar ya ligler başlayacak ne için bekliyorlar?

Artık ne yapılacağını şaşırdık. 25 futbolcunun hepsiyle yollar mı ayrılsın? Hoca mı değişsin? Ne yapsan olmuyor, herhalde yönetime geldi sıra, seneye dediğin gibi stad başlarına yıkılacak şampiyonluk giderse.

Deivid hala bu takımdaysa, ondan bir şeyler bekleniyorsa bence başka söze gerek yok. Yabancı kontenjanı diye avaz avaz bağırırlar, 2-3 yabancıyla sahaya çıktığımız olur, kontenjanın boş kaldığı olur. Gereksiz yabancılar gönderilmez. Olay bu yani.

Eğer diğer branşlardaki başarılar ve kulüpteki finansal-altyapısal gelişmeler olmasa başkan bin defa gitmişti. Ama kredisi çok yüksek. Futbol şubesinin iyi yönetilmediği çok ama çok açık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    hazard gelmeyi istiyordu evet.

30 m euro peşin istenince vazgeçtik bu oyuncudan...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sadece transferle bu görüntü değişmeyecek belli oldu.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

Dostum ne istemesi, Lille'da kalmak istiyorum, sözleşmemi tamamlayacağım dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Turk basinina ve antu'ya gore gelmek istiyordu, onlar da sallama haber. Fransiz basinindaki haberlere gore tamamen Lille'de kalmak istiyordu. Yapmayin yahu, adami R.Madrid, Chelsea gibi kulupler isterken Fenerbahce'yi mi isteyecek? Ki adamin bonservisi belli, gorusmeler o asamaya bile gelmemistir muhtemelen.....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türk basınına bakacak olursak tüm Avrupa yıldızları FB-GS ve BJK'ye gelmeye can atıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

atıcam şimdi kendimi balkondan

laf anlatmak çok zor.

hazard yıllık 600 bin euro alıyor lille'de. fenerbahçe'ye geldiğinde en az yıllık 2m euro alacaktı. kaldı ki biz çocuğu ikna ettik. ama kulübünü ikna edemedik. vereceğimiz fiyat 20 idi. ama lille 30 m euro peşin + sonraki satıştan %40 istedi ,,,

lille, real madrid, chelsea gibi kulüplerden de bu parayı istedi eminim.

ama kimse 19 yaşındaki bir oyuncu için 30 m euroyu riske atamaz. tamamiyle riskti zaten.

nitekim olmayınca spekülasyonlar artmasın diye lille'de kalacağını açıkladı.

bu kadar basit.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben sorunu direkt zaten futbolculara atıyorum, hiçbir teknik adam 25 yaşında ki adama pas atma, markajı öğretmez, çık oyna der. Hele bu takım Fenerbahçe ise konuşulmaz bile. Transferler şart.
    Arkadaşım haklısın ama ülkemizin altyapsına bakar bu iş. Ne Aykut suçu ne başkasının. Bu adam bu yaştan sonra pas atmayı bilemez. Adamında suçu yok adama öğretenlerde ve onları bu takıma getirenlerde suç.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her branşta alt yapı konusunda ülke olarak ispanya'yı örnek alsak en az 5 sene sonra meyvesini görmeye başlarız.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

<----- yiğit incedemir
    ------> önder turacı + 1m euro
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

manisa yiğit'i bırakmaz bence.

ironi
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sezon: 1987-88 / Bir önceki yıl ligde aradığını bulamayan Fenerbahçe nedense kadroda köklü bir revizyona gitme gereği duymamış, yediği enteresan gollerle meşhur Lukovcan bile takımda kalmıştı. Olumlu tek hamle Sarıyer'den Rıdvan diye bir oyuncunun alınmasıydı. Ama Rıdvan'a ve onun iyi oyununa rağmen 20 takımlı ligde Fenerbahçe sezonu 8.sırada tamamladı. Evet, SEKİZİNCİ... Çünkü bir önceki yılda kötü olan futbol takımında köklü bir değişiklikten korktular ve dibe vurdular. (Bir önceki yıl, yani 1986-87 sezonunda sanırım 5. olmuştuk; 5.olan takımda köklü revizyon yapılmadı, hemen ertesi sezon tarihin en büyük facialarından birini yaşadık.)

1988 yazında bu defa takıma NEREDEYSE 20 KADAR FUTBOLCU alındı. Eskilerden Rıdvan, Erdi, Müjdat ve İsmail Kartal hariç hemen herkesle yollar ayrıldı. Sakaryaspordan Aykut, Oğuz, Turan ve Serdar, Trabzonspor'dan Şenol Ustaömer, sanırım Rize'den Hakan Tecimer, Almanyadan dünyaca ünlü kaleci Tony Schumacher ve daha nice oyuncu... Ne mi oldu? 103 gollü tarihi şampiyonluk geldi.

1999-2000 sezonu... Yine şampiyonluk yarışında yokuz. Yine erkenden atılmış bir havlu... Sezonun tek tesellisi Uefa şampiyonu Galatasarayı deplasmanda Johnson'ın golüyle yenmek... Yine erken havlu atıldı çünkü 3 yıldır şampiyon olamayan kadroda köklü bir revizyon yapılmadı ve sadece birkaç değişiklikle yetinildi. Olan oldu; başkaları Uefa şampiyonu olurken biz Şubat ayında lige havlu attık.

2000 yazında takım baştan sona değişti. Mustafa Denizli neredeyse 15 tane yeni transfer yaptırdı. Sonuç: ŞAMPİYONLUK...

Aynı şekilde 2002-03 sezonunda lige daha Şubat ayında havlu atan takımda ısrar edilmedi ve birkaç ufak değişiklikle yetinilmedi. 2003 yazında Pier Van Hoojdonk başta olmak üzere en az 10-12 yeni transfer yapıldı. O yıl ve ertesi yıl şampiyonluk...

O günden bugüne kadronun üstüne hiçbir şey koymadık, hep birkaç ufak değişiklikle yetindik. Kadroya güç katmak bir yana her sezon kadro kalitesi düştü düştü ve nihayet dibe vurdu.

Bu kadroda takımın en iyi oyuncusu bilinenler başta olmak üzere tamamına yakınıyla yolları ayırmaktan ve SIFIRDAN BİR TAKIM KURMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK. Gökhan Gönül, Lugano, Emre yeterlidir benim için...Eskilerden... Başka kimi ama kimi gönderirlerse göndersinler umrumda olmayacağı gibi arkalarından kına yakacağım. İlla 1987-88 sezonundakine benzer bir 8.lik mi yaşanması gerekiyor? Bu kadro, bu iskelet ömrünü doldurmuş, misyonunu tamamlamıştır. Vesselam... Üç-dört yeni ve kaliteli oyuncuyla işler biraz düzelir ama İTELEYE KAKALAYA...
    Last edited by yaman76hakanFB : 18.Temmuz.2010 at 03:15

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

manisa yiğit'i bırakmaz bence.

ironi
    Yiğit'in bildiğim kadarıyla önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek. Serbest gitmesi yerine satabilirler. Çünkü Manisa'nın bu işten iyice burnu sürtündü. Çok genç oyuncusunu bu yolla kaybetti. Bedavaya. (Ferhat Öztorun vs. vs.)

Mesaj Yetkileri