Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 319 / 422 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İkisi aynı takımda olursa maç rakibin sahaya çıkmasına gerek yok ki bence

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bir takım Fabregas'ı alabilecek ve elindeki adamlar yüzünden gereksiz denecek ha. Vay arkadaş ya aşmış bu adamlar iyice.

Gereksiz olur mu yahu bence süper olur alsınlar tabii. Hatta Torres'i falan da alsınlar. İyice keyfi kaçsın futbolun. Barcelona ve diğerlerine çevirsinler işi.
    ben Fmde Öyle bişey yapmıştım İspanya milli takımındaki iyi oyuncuların hepsini barçaya aldım gerçekten önünde kimse duramıyor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ronaldonun bi değeri var 90 milyon euro.messi ise paha biçilemez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Laporta kimi vaad edecek ben onu merak ediyorum.Elindeki kadro harika olsada bence seçimi kazanmanın verdiği sevinçle kadayıfın üstüne kaymak koymak isteyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://www.cezasahasi.net/2010/01/ro...frankfurt.html

Zamanında bu çocukla röportaj yapmış Cezasahasi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evde de aynı heyecanı alırız maksat El Clasico :P

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Ben gerçekten şanslı biriyim!"

"Ben gerçekten şanslı biriyim!"

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Arsenal'i yenerek yarı finale kalan Bercelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, maçı takım olarak iyi oynadıkları için kazandıklarını söyledi.

Messi, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, Arsenal'e attığı 4 golden dolayı gurur duyduğunu belirterek, ''Ancak önemli olan galibiyetti. Gollerime rağmen takım olarak iyi oynadığımız için kazandık. Takım arkadaşlarım olmadan ben bir hiçim'' dedi.

Karşılaşmada attığı goller ile ilgili yorumda bulunan Messi, ilk golü uzun bir zaman unutmayacağını, üçüncü golünün de hoşuna gittiğini, önemli maçlarda böyle goller atmanın güzel olduğunu, görevinin gol atmak olduğunu ifade etti.

Daha iyi bir oyuncu olmak için çalışmaktan vazgeçmeyeceğini kaydeden Messi, kendisine güzel paslar veren ve kendisi hakkında güzel sözler söyleyen takım arkadaşları olmasının da kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Takım olarak çok yoğun çalıştıklarını ve takım içinde çok iyi anlaştıklarını ve "10 numara"yla oynamayı da sevdiğini ifade eden Messi, ''Ben gerçekten şanslı biriyim. Futbol oynamayı seviyorum ve Barcelona'da çifte mutluluk yaşıyorum. Bu takımın bir parçası olmak, futbol, Barcelona ve ailem, bunlar benim hayatım'' dedi.

Messi, ''Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde gol krallığı yarışında ilk sıradasınız. Bu sizin için ne ifade ediyor?'' şeklindeki bir soruya karşılık da, ''Her 2 gol krallığını da almam güzel olur, ancak ben gollerimi saymıyorum ve atamadığım zaman da bunu fazla düşünmüyorum. Goller kendiliğinden geliyor'' şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, sadece olası sakatlıklardan endişe ettiğini sözlerine ekledi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Ronaldo, Messi için ne dedi?

Ronaldo, Messi için ne dedi?

Tüm dünya Messi'yi konuşurken Arjantinli yıldızın en büyük rakibi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, 'ezeli rakibi'nin formunu değerlendirdi!.. Portekizli yıldız, merakla beklenen El Clasico hakkında da konuştu.
    İspanya 1. Futbol Ligi'nde gelecek Cumartesi günü oynanacak ve ''El Clasico'' olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçı öncesinde basın toplantısı yapan Cristiano Ronaldo, ''Herkes benden ve Messi'den konuşuyor ama sadece ikimiz oynamayacağız, bu kişisel bir düello değil'' dedi.

Antreman sonrasında basının karşısına çıkan Ronaldo, Messi ile kendisi hakkında basında yapılan karşılaştırmalarla ilgili, ''Messi'nin mükemmel bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Birçok gol atıyor ve eminim ki şimdi ve her zaman en iyilerin arasında olacak'' değerlendirmesini yaptı.
    Messi ile çok farklı karakterde futbolcular olduklarını, ayrıca Arjantinli futbolcuya göre daha uzun ve geniş olduğunu ifade eden Ronaldo, ''Umarım Messi çok gol atmaya devam eder ama Cumartesi akşamı değil! İyi bir futbolcu ama tek başına oynamıyor. Takım arkadaşlarının da payı var. Futbolu bilenler ne demek istediğimi anlamıştır'' şeklinde konuştu.

Messi'nin Arsenal maçında attığı 4 golü El Clasicoda atmayacağını ama çok da büyük konuşmamak gerektiğini belirten Ronaldo, ''El Clasico'daki topu ben götürmek istiyorum'' diyerek, gol atmak için çok hırslı olduğunu gösterdi.

Bu arada İspanya'daki ilk yılında kendisinin de iyi işler yaptığını ve gelecek sezonlarda da en iyilerden biri olacağını savunan Portekizli futbolcu, Real Madrid'in kupalar kazanmasına yardım etmek istediğini vurguladı.

''Hiçkimseye birşey göstermek zorunda değilim. Burada olduğum zamandan beri zaten gösterdim. Yapmam gereken son yıllardaki ve son maçlardakini yapmak'' diyen Ronaldo, ''Özel bir maç olacak. İki takımın aynı puanda olması çok güzel. Umarım bizim için herşey yolunda gider ve kazanırız. Barcelona'ya saygı duyuyorum ama korkmuyorum. Eğer kaybedersek kötü bir yıl olabilir ama eminim ki kazanacağız'' diye ekledi.

Ronaldo, Barcelona'nın geçen yılın en iyi takımı olduğunu, ancak bunu tekrarlamak için bu yıl da Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazanması gerektiğini dile getirdi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Tam bir gösteri olacak"

"Tam bir gösteri olacak"

Dünyada gözler Real Madrid-Barcelona maçına çevrilmişken, Arjantinli Gonzalo Higuain zorlu maçın şampiyonlukta belirleyici olmayacağını savundu.

Real Madrid'in golcüsü, "El Clasico çok gollü geçebilir. Tam bir gösteri olacak. Bu mücadeleyi kazanmak, takıma geri kalan maçlar için büyük moral verecek. Çok gol atıyoruz ve Barcelona'dan daha iyi durumdayız" diye konuştu.

İlk yarıda 1-0 Barcelona'nın galibiyetiyle sona eren Nou Camp'taki maçın kendileri için bir sürpriz olduğunu, bu maçı kaybetmeyi haketmediklerini ifade eden Higuain, adının Real Madrid tarihine altın harflerle yazılmasını istediğini kaydeti.

LigTv

Ne zaman ve saat kaçta olacak bu maç?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ne zaman ve saat kaçta olacak bu maç?
    Cumartesi akşamı saat 23:00'te...

harika ya. cumartesi akşamı olması süper. haftasonu istanbulda olacağım bu maçı da evimden seyrederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar büyük beklentili maçlar genelde bekleneni veremiyor Umarım bu sefer farklı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizde bunu istiyoruz zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Doğru şeyler söylemiş bence, El Clasicoda belli olacak kimin daha iyi olduğu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Ronaldo Real Madrid'e gelince daha bir toparlandı sanki Aklı başında, güzel şeyler söylemiş. birazda İRİ olan kazansına getirmiş lafı
    Messi ile çok farklı karakterde futbolcular olduklarını, ayrıca Arjantinli futbolcuya göre daha uzun ve geniş olduğunu ifade eden Ronaldo
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Default Real Madrid - Barcelona

Dünyanın konuştuğu debi için ayrı konu açalım dedik. Her iki takımada başarılar, Barcelona kazanır umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real ezicek parçalayacak inşallah Barcelona'yı. Cristiano Ronaldo umarım kim olduğunu Messi'ye gösterir.
    Last edited by Homer J.S : 09.Nisan.2010 at 22:03 Reason: Bücür değil, süper yetenek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Barça'layacak inşallah Barça Tek korkum var, o da Messi'nin sakatlanması.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gönlüm Real'den yana. 4-2 Real alıcak içimden geçen skor bu.

Nesil
    2006

Keşke ankete Messi mi Ronaldo mu şıkkını ekleseydim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir ara Ronaldinho'nun yaptığını Messi yapacak Real'e. En az 3 olur diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bol gollü bir maç olur umarım.İki takımı da seviyorum.Kim kazanırsa sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence Messi kazanır bu maçı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Real ezicek parçalayacak inşallah Barcelona'yı. Cristiano Ronaldo umarım kim olduğunu Messi bücürüne gösterir.
    Sen çok şey istiyorsun Biraz zor o Barça Barçalayabilir diyecektimde Messi yaptığı açıklamada "Arsenal maçındaki gibi oynamam zor" dedi.O yüzden bu maç Messi'ye bağlıdır Ronaldo'ya değil.. Messi kötü oynarsa Real alır iyi oynarsa Barça..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çok gazlandı Barça, birisinin alması lazım bu gazı. Real maçı da alır, Barça'nın gazını da alır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç Ronaldo'ya bağlı bence Messi'den + olarak birde mükemmel bir fiziğe sahip. Puyol'un şaklaban yaparsın inşallah Ronaldo..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir maç olacağından eminim.Real Madrid'in kazanmasını istiyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Gönlüm Barcelona'dan yana.Umarım geçen seneki gibi gollü bir maç izleriz ve kazanan Barça olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beraberlik şıkkını işaretledim. 2-2 bitecek maç.

Mesaj Yetkileri