İkisi aynı takımda olursa maç rakibin sahaya çıkmasına gerek yok ki bence![]()
İkisi aynı takımda olursa maç rakibin sahaya çıkmasına gerek yok ki bence![]()
ronaldonun bi değeri var 90 milyon euro.messi ise paha biçilemez.
Laporta kimi vaad edecek ben onu merak ediyorum.Elindeki kadro harika olsada bence seçimi kazanmanın verdiği sevinçle kadayıfın üstüne kaymak koymak isteyecektir.![]()
http://www.cezasahasi.net/2010/01/ro...frankfurt.html
Zamanında bu çocukla röportaj yapmış Cezasahasi.
Evde de aynı heyecanı alırız maksat El Clasico :P
"Ben gerçekten şanslı biriyim!"
Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Arsenal'i yenerek yarı finale kalan Bercelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, maçı takım olarak iyi oynadıkları için kazandıklarını söyledi.
Messi, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, Arsenal'e attığı 4 golden dolayı gurur duyduğunu belirterek, ''Ancak önemli olan galibiyetti. Gollerime rağmen takım olarak iyi oynadığımız için kazandık. Takım arkadaşlarım olmadan ben bir hiçim'' dedi.
Karşılaşmada attığı goller ile ilgili yorumda bulunan Messi, ilk golü uzun bir zaman unutmayacağını, üçüncü golünün de hoşuna gittiğini, önemli maçlarda böyle goller atmanın güzel olduğunu, görevinin gol atmak olduğunu ifade etti.
Daha iyi bir oyuncu olmak için çalışmaktan vazgeçmeyeceğini kaydeden Messi, kendisine güzel paslar veren ve kendisi hakkında güzel sözler söyleyen takım arkadaşları olmasının da kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi.
Takım olarak çok yoğun çalıştıklarını ve takım içinde çok iyi anlaştıklarını ve "10 numara"yla oynamayı da sevdiğini ifade eden Messi, ''Ben gerçekten şanslı biriyim. Futbol oynamayı seviyorum ve Barcelona'da çifte mutluluk yaşıyorum. Bu takımın bir parçası olmak, futbol, Barcelona ve ailem, bunlar benim hayatım'' dedi.
Messi, ''Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde gol krallığı yarışında ilk sıradasınız. Bu sizin için ne ifade ediyor?'' şeklindeki bir soruya karşılık da, ''Her 2 gol krallığını da almam güzel olur, ancak ben gollerimi saymıyorum ve atamadığım zaman da bunu fazla düşünmüyorum. Goller kendiliğinden geliyor'' şeklinde konuştu.
Genç oyuncu, sadece olası sakatlıklardan endişe ettiğini sözlerine ekledi.
LigTv
Ronaldo, Messi için ne dedi?
Tüm dünya Messi'yi konuşurken Arjantinli yıldızın en büyük rakibi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, 'ezeli rakibi'nin formunu değerlendirdi!.. Portekizli yıldız, merakla beklenen El Clasico hakkında da konuştu.
İspanya 1. Futbol Ligi'nde gelecek Cumartesi günü oynanacak ve ''El Clasico'' olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçı öncesinde basın toplantısı yapan Cristiano Ronaldo, ''Herkes benden ve Messi'den konuşuyor ama sadece ikimiz oynamayacağız, bu kişisel bir düello değil'' dedi.
Antreman sonrasında basının karşısına çıkan Ronaldo, Messi ile kendisi hakkında basında yapılan karşılaştırmalarla ilgili, ''Messi'nin mükemmel bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Birçok gol atıyor ve eminim ki şimdi ve her zaman en iyilerin arasında olacak'' değerlendirmesini yaptı.
Messi ile çok farklı karakterde futbolcular olduklarını, ayrıca Arjantinli futbolcuya göre daha uzun ve geniş olduğunu ifade eden Ronaldo, ''Umarım Messi çok gol atmaya devam eder ama Cumartesi akşamı değil! İyi bir futbolcu ama tek başına oynamıyor. Takım arkadaşlarının da payı var. Futbolu bilenler ne demek istediğimi anlamıştır'' şeklinde konuştu.
Messi'nin Arsenal maçında attığı 4 golü El Clasicoda atmayacağını ama çok da büyük konuşmamak gerektiğini belirten Ronaldo, ''El Clasico'daki topu ben götürmek istiyorum'' diyerek, gol atmak için çok hırslı olduğunu gösterdi.
Bu arada İspanya'daki ilk yılında kendisinin de iyi işler yaptığını ve gelecek sezonlarda da en iyilerden biri olacağını savunan Portekizli futbolcu, Real Madrid'in kupalar kazanmasına yardım etmek istediğini vurguladı.
''Hiçkimseye birşey göstermek zorunda değilim. Burada olduğum zamandan beri zaten gösterdim. Yapmam gereken son yıllardaki ve son maçlardakini yapmak'' diyen Ronaldo, ''Özel bir maç olacak. İki takımın aynı puanda olması çok güzel. Umarım bizim için herşey yolunda gider ve kazanırız. Barcelona'ya saygı duyuyorum ama korkmuyorum. Eğer kaybedersek kötü bir yıl olabilir ama eminim ki kazanacağız'' diye ekledi.
Ronaldo, Barcelona'nın geçen yılın en iyi takımı olduğunu, ancak bunu tekrarlamak için bu yıl da Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazanması gerektiğini dile getirdi.
LigTv
"Tam bir gösteri olacak"
Dünyada gözler Real Madrid-Barcelona maçına çevrilmişken, Arjantinli Gonzalo Higuain zorlu maçın şampiyonlukta belirleyici olmayacağını savundu.
Real Madrid'in golcüsü, "El Clasico çok gollü geçebilir. Tam bir gösteri olacak. Bu mücadeleyi kazanmak, takıma geri kalan maçlar için büyük moral verecek. Çok gol atıyoruz ve Barcelona'dan daha iyi durumdayız" diye konuştu.
İlk yarıda 1-0 Barcelona'nın galibiyetiyle sona eren Nou Camp'taki maçın kendileri için bir sürpriz olduğunu, bu maçı kaybetmeyi haketmediklerini ifade eden Higuain, adının Real Madrid tarihine altın harflerle yazılmasını istediğini kaydeti.
LigTv
Ne zaman ve saat kaçta olacak bu maç?
harika ya. cumartesi akşamı olması süper. haftasonu istanbulda olacağım bu maçı da evimden seyrederim![]()
Bu kadar büyük beklentili maçlar genelde bekleneni veremiyor Umarım bu sefer farklı olur
bizde bunu istiyoruz zaten![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Doğru şeyler söylemiş bence, El Clasicoda belli olacak kimin daha iyi olduğu zaten![]()
Ronaldo Real Madrid'e gelince daha bir toparlandı sankiAklı başında, güzel şeyler söylemiş. birazda İRİ olan kazansına getirmiş lafı
Messi ile çok farklı karakterde futbolcular olduklarını, ayrıca Arjantinli futbolcuya göre daha uzun ve geniş olduğunu ifade eden Ronaldo
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Dünyanın konuştuğu debi için ayrı konu açalım dedik. Her iki takımada başarılar, Barcelona kazanır umarım.
Real ezicek parçalayacak inşallah Barcelona'yı. Cristiano Ronaldo umarım kim olduğunu Messi'ye gösterir.
Last edited by Homer J.S : 09.Nisan.2010 at 22:03 Reason: Bücür değil, süper yetenek.
Barça'layacak inşallah BarçaTek korkum var, o da Messi'nin sakatlanması.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Gönlüm Real'den yana. 4-2 Real alıcak içimden geçen skor bu.
Keşke ankete Messi mi Ronaldo mu şıkkını ekleseydim.![]()
Bir ara Ronaldinho'nun yaptığını Messi yapacak Real'e.En az 3 olur diyorum.
![]()
Bol gollü bir maç olur umarım.İki takımı da seviyorum.Kim kazanırsa sevinirim.
bence Messi kazanır bu maçı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Çok gazlandı Barça, birisinin alması lazım bu gazı. Real maçı da alır, Barça'nın gazını da alır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maç Ronaldo'ya bağlı bence Messi'den + olarak birde mükemmel bir fiziğe sahip. Puyol'un şaklaban yaparsın inşallah Ronaldo..
Güzel bir maç olacağından eminim.Real Madrid'in kazanmasını istiyorum.
So what?
Saike
Gönlüm Barcelona'dan yana.Umarım geçen seneki gibi gollü bir maç izleriz ve kazanan Barça olur.
Beraberlik şıkkını işaretledim. 2-2 bitecek maç.