Sayfa 319 / 569 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Walter Sakana

hayır.

Melo'nun ağız şeklinden, Oğuzhan ve Fernandes'in aynı anda gösterdikleri tepkiden ve Melo'nun hemen ardındanki yüz ifadesinden tükürdüğü sonucuna varıyorum. %100 emin miyim? Hayır.[/QUOTE]

Aynı şey Meireles'de de olmuştu. Meireles'in ağız şekli , hakemin hareketleri falan. O yüzden ne olursa olsun Meireles'in cezası kalktıysa bununda kalkması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sistemde sıkıntı var ama eşitsizlik yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şimdi ceza kaldırılırsa ne olacak 0 maça mı inecek? yoksa direk kırmızı gördüğü için ne olursa olsun Caner gibi 2 maç ceza mı alacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles'in tükürmediği o tükürdüğü denilen anda aslında konuşuyor olmasından anlaşılmıştı. Hatta ne dediği bile kelimesi kelimesine ortadaydı. Kararın açıklamasında da buna değinilmişti. Melo için de aynı durum söz konusu olmalı cezanın inmesi için.

Çifte standard olmasın diye bu ceza da kalkacaktır bence. Bu konuda çok konuşmadım ama konuşayım. Bana göre hem Meireles hem de Melo tükürükten ceza almalıydı. Bu videodan ceza indirme-kaldırma dogru değil. Her maçta bir çok olay oluyor yayınlanmayan maclar oluyor. 1 kamerayla yayınlanan maçlar oluyor. Kurallar her takım için aynı şekilde geçerli olmalı.
    Fakat;
    Hakemin atladıgı bir konuya videodan ceza verilebilir. Zaten hakemin atladıgı konulara gözlemci raporuyla da ceza verilebiliyor. Aynı şey. Yani hakem orayı atlamış görmemiş konu hakkında bilgisi yok o zaman diğer kaynaklara başvurulabilir (Video,Gözlemci hatta bazen top toplayıcı cocukların bile ifadesi alındığı oluyor bu tip durumlarda)
    Ancaaak hakem maçta görüp bir karar vermiş ve bunu da raporunda belirtmişse o iş bitmiştir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Çifte standard olmasın diye bu ceza da kalkacaktır bence. Bu konuda çok konuşmadım ama konuşayım. Bana göre hem Meireles hem de Melo tükürükten ceza almalıydı. Bu videodan ceza indirme-kaldırma dogru değil. Her maçta bir çok olay oluyor yayınlanmayan maclar oluyor. 1 kamerayla yayınlanan maçlar oluyor. Kurallar her takım için aynı şekilde geçerli olmalı.
    Fakat;
    Hakemin atladıgı bir konuya videodan ceza verilebilir. Zaten hakemin atladıgı konulara gözlemci raporuyla da ceza verilebiliyor. Aynı şey. Yani hakem orayı atlamış görmemiş konu hakkında bilgisi yok o zaman diğer kaynaklara başvurulabilir (Video,Gözlemci hatta bazen top toplayıcı cocukların bile ifadesi alındığı oluyor bu tip durumlarda)
    Ancaaak hakem maçta görüp bir karar vermiş ve bunu da raporunda belirtmişse o iş bitmiştir.
    Oyuncu yapmadığı şeyden sırf hakem dedi diye niye ceza yesin. Hukukla, demokrasiyle bağdaşıyo mu bu? Hakemler hata yapabilir birşey demiyoruz, ama hata yaptıklarında düzeltilmesi gerek. Öbür dünyada bu adamların hakkını nasıl ödeyecekler sonra. Futbol falan bahane en başında insanlığın gerçeklerini ezip geçiyosun. Eğer futbol böyle temeller üzerine kurulacaksa hiç kurulmasın daha iyi. Böyle olaylar yüzünden tüm insanları nefretle besleyip karkaşa çıkartıyorlar sonra. İlk başta basit bir olay gibi görünebilir ama millet olarak ne kadar duygusal ve manipülasyona açık olduğumuzu biliyorsunuzdur.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Oyuncu yapmadığı şeyden sırf hakem dedi diye niye ceza yesin. Hukukla, demokrasiyle bağdaşıyo mu bu? Hakemler hata yapabilir birşey demiyoruz, ama hata yaptıklarında düzeltilmesi gerek. Öbür dünyada bu adamların hakkını nasıl ödeyecekler sonra. Futbol falan bahane en başında insanlığın gerçeklerini ezip geçiyosun. Eğer futbol böyle temeller üzerine kurulacaksa hiç kurulmasın daha iyi. Böyle olaylar yüzünden tüm insanları nefretle besleyip karkaşa çıkartıyorlar sonra. İlk başta basit bir olay gibi görünebilir ama millet olarak ne kadar duygusal ve manipülasyona açık olduğumuzu biliyorsunuzdur.
    Oncelikle dunyanın hiçbir yerinde hakem raporu kamuoyu ile paylaşılmaz.
    Hakem orada tükürük değil de "centilmenlik dışı hareketten attım" dese ne diyeceksin.
    Verilecek ceza da centilmenlik dışı hareketten yola cıkılarak verilse ne olur?
    Futbol federasyonu olsun diğer kurullar olsun oyuncuların cezalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi de vermek ZORUNDA DEĞİL

Ve ayrıca videolara baktıgımda hala ben Meireles'in tükürdüğünü görüyorum.
    Melo 'nun tükürdüğünü görmüyorum agzıyla garip bir hareket yapıyor o şekilde zaten nasıl tükürülür bilmiyorum.
    Ama bu videolar ne kadar saglıklı ? Hakem olayın içindeki adam. Hepimizden daha iyi görmüş olamaz mı sence ?
    O zaman bundan sonra hakem hatalı penaltı kararı da verdiği zaman video goruntulerini inceleyip hatasını bulup maçı tekrar oynattıralım ? Orada da haksızlık yok mu sonuçta. Saha içinde verilen bir karar var artık. Basketboldaki gibi hakem karar vereceği zaman masa hakemlerine danışsın o zaman videodan baksınlar beraber.
    Futbolda hakem tek yetkilidir, maç ile ilgili adaleti saglayan odur. Onun kararını kabul etmek durumundayız. Bundan sonra ben her hatada "videoda gozukuyor bu böyle değil" diyip hak iddia ederim o zaman. Olayı bu kadar "cinayete teşebbüs'e getirmeyelim. Futbol bu saha içinde olan saha içinde kalır hatasıyla gunahıyla sevabıyla bir şeyler yapılmıştır bazı kararlar verilmiştir ve öyle kabullenilmelidir.

Hakem tükürdü diyorsa video'nun geçerliliği yoktur. Hakem o an yanlış karar verse zaten yanlış karar verdim tükürmemiş deme hakkına da sahip. İlla verdiği kararın arkasında durmak zorunda da değil. Hakem raporu da o yuzden var zaten.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oncelikle dunyanın hiçbir yerinde hakem raporu kamuoyu ile paylaşılmaz.
    Hakem orada tükürük değil de "centilmenlik dışı hareketten attım" dese ne diyeceksin.
    Verilecek ceza da centilmenlik dışı hareketten yola cıkılarak verilse ne olur?
    Futbol federasyonu olsun diğer kurullar olsun oyuncuların cezalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi de vermek ZORUNDA DEĞİL

Ve ayrıca videolara baktıgımda hala ben Meireles'in tükürdüğünü görüyorum.
    Melo 'nun tükürdüğünü görmüyorum agzıyla garip bir hareket yapıyor o şekilde zaten nasıl tükürülür bilmiyorum.
    Ama bu videolar ne kadar saglıklı ? Hakem olayın içindeki adam. Hepimizden daha iyi görmüş olamaz mı sence ?
    O zaman bundan sonra hakem hatalı penaltı kararı da verdiği zaman video goruntulerini inceleyip hatasını bulup maçı tekrar oynattıralım ? Orada da haksızlık yok mu sonuçta. Saha içinde verilen bir karar var artık. Basketboldaki gibi hakem karar vereceği zaman masa hakemlerine danışsın o zaman videodan baksınlar beraber.
    Futbolda hakem tek yetkilidir, maç ile ilgili adaleti saglayan odur. Onun kararını kabul etmek durumundayız. Bundan sonra ben her hatada "videoda gozukuyor bu böyle değil" diyip hak iddia ederim o zaman. Olayı bu kadar "cinayete teşebbüs'e getirmeyelim. Futbol bu saha içinde olan saha içinde kalır hatasıyla gunahıyla sevabıyla bir şeyler yapılmıştır bazı kararlar verilmiştir ve öyle kabullenilmelidir.

Hakem tükürdü diyorsa video'nun geçerliliği yoktur. Hakem o an yanlış karar verse zaten yanlış karar verdim tükürmemiş deme hakkına da sahip. İlla verdiği kararın arkasında durmak zorunda da değil. Hakem raporu da o yuzden var zaten.
    O zaman ben hakemlerin hiçbir kararına karşı çıkmam diyorsun. Hakem gelse GS maçında rakip takım lehine haksız olarak 3 penaltı ve 3 kırmızı çıkartsa bile hakem görmüştür mü diyeceksin. Ben Meireles ve Melo tükürüklerinden yola çıkarak söylemedim. En basiti Caner örneği rakip takım oyuncusu olayı itiraf etmesine rağmen sırf karizmayı çizdirmemek için oyuncuya cezayı verdiler. Hakem asrın en büyük hatalarından birini yapmış olmasına rağmen her türlü savunmayı yaptılar. Görüntülerde hakemin oraya bakmadığı sadece duyduğu birşeyden tahmin yürüttüğü görülüyor açıkça. Şimdi burada hakem bizden iyi görmüştür mü diyeceksin. Verdiğin penaltı örneğinin çok alakasız olduğunu sen de biliyorsun. Şu an İngiltere de bile videolardan ceza indirme yapılıyorken sen niye kendi ülkende yapmıyorsun, sanki her alanda çok adil bir sistem varmış gibi. Ofsaytı görmemek bir hatadır, golü görmemek hatadır, oyuncunun yapmadığı birşeyi yapmış gibi göstermek te hata olabilir ama kırmızı kartlara verilen cezaların ofsayt ve gol iptalinden farklı bir durumu var, yaptığın yanlıştan dönebilirsin. Adamın o cezayı hakedecek birşey yapmadığını bilmene rağmen gidip cezayı verirsen bunu hangi insani değerle bağdaştırabilirsin anlamış değilim. Konuyu cinayete getirmek anlamsız diyorsun, şu kararlar devam etsin görelim bakalım statlarda ne olaylar oluyor. Gözünün önünde bu kadar örnek varken hala bu kadar basit bir olaymış gibi algılamak bana uymuyor kusura bakmayın.

Quote Originally Posted by himone View Post
    En basiti Caner örneği rakip takım oyuncusu olayı itiraf etmesine rağmen sırf karizmayı çizdirmemek için oyuncuya cezayı verdiler
    Olaya şu acıdan bak; Caner yalan söylüyor olamaz mı ? veya rakip oyuncu tehdit altında baskı altında kalıp böyle söylemek durumunda kalmış olamaz mı ?

Böyle olasılıklar var mı yok mu ?

Her maçta böyle şeyler oluyor. Ama Fb diye Gs diye ayrıcalık yapılıyor. Ptt 1.ligde yapmadıgı şeyden dolayı sarfetmediği sözden dolayı kırmızı görüp ceza yiyen milyonlarca oyuncu var. Herkese bu ayrıcalıgı saglayabilecek misin adaleti saglamak için ?

Ayrıca tabi ki rakip takım oyuncusu itiraf etmiş çocuk ben yapmadım diyor tabi ki cezası kaldırılsın isterim. Ama GUVENMİYORUM.
    Meireles asla tükürmedim diyor tükürdüğünü görüyorum sözüne GÜVENMİYORUM.
    Melo tükürmedim diyor, tükürdüğünü görmüyorum ama yine de GÜVENMİYORUM. Yapmıştır bir şey diyorum.
    Çünkü bu ligde fair play adına hiçbirsey yok. Çünkü bazı futbol içindeki tipler kazanmak için hersey mübahtır anlayısını insanların kafasına yerleştirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Almanya - gelsenkirchen yapilmis bir videodur harika harika.

[YOUTUBE="mLCWf0Lkz-c"]Hayatın Anlamı Galatasaray[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo tükürdü mü tükürmedi mi bilemem ama tahkim tükürmedi derse asıl sıkıntı o zaman başlar. Tükürdüğü için kırmızı yiyen Melo'ya tükürmedi denilirse cezanın kalkması lazım eğer cezayı kaldırmazlarsa büyük saçmalık olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313348SXQ

Bu iş benim canımı sıkmaya başladı.Kulüp adam akıllı bir açıklama yapsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Eğer zamanında parası yatmadıysa ve sözleşmesinde belirli zamanda parası yatmazsa serbest kalır maddesi varsa buralara hiç girmeye gerek yok.
    Sporx Drogba'nın hesabına en son ne zaman para yatmış, sözleşmesinde ne madde var, onu araştıracagına Çin klübü haklı çıkarsa ne oluru araştırıyor.
    Yani önce bir sözleşme neden feshedildi ve bu tavır dogru mu buna kaynak bulacagına, çin klubü haklıysa Gs ne para ödeyecek onun hesabını yapıyor. Hatta bunu manşetten giriyor.

Takılma sen. Seni klübüne düşman etmeye çalışıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Ünal Aysal 2-3 kez dedi heralde bir sorun yok, Drogba bizim oyuncumuz falan diye hâlâ aynı muhabbet dönüyor, takma.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

UEFA'ya verilen listede Drogba'nın adı var, rahat olsun herkes

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vay arkadaş, Sneijder ayağımıza kadar geliyor, biz lütfedip gitmiyoruz pehhh
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sermaye artırımı iptal edilmiştir diyor.

http://spk.gov.tr/apps/haftalikbulte...enuheader=null
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sermaye artırımı iptal edilmiştir diyor.

http://spk.gov.tr/apps/haftalikbulte...enuheader=null
    Galatasaray sermayemi arttırmıştı ? O ne oluyor ne işe yarıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İroni mi yaptın bilemedim. Burada çokça tartışılmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cidden bilmiyorum zaten paylaştığı linkte Galatasaray adını bulamadım.

Edit:Tamam buldum,ne işe yarıyor bilmiyorum ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eyvah batıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerekçesini açıklamamışlar ama büyük ihtimalle arttırım çok yüksek olacağı için reddedilmiştir. Kısa süre içinde yeni bir arttırım talebi gelebilir gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda yapılan konuşmalar, yazılar falan küçümsenmişti. Battığı yok tabi kimsenin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yapılan arttırım hala geçerli, onun için herhangi bir inceleme / soruşturma gelmediği sürece çoğu yazı hayal ürünü, komple teorisi ve Galatasaray düşmanlığından öteye gitmez. Spor kulüplerinin pek yaptığı bir şey değil bu ama pek çok şirket yapıyor.

İki farklı görüş vardı tabii tamamen taraftarlık odaklı, ilk SPK yönetimi bizi kayırıyordu, görevden alındılar. Haksızlığa dur denildi. Şimdi de karşı görüş çekti, bizi durdurmak için getirildi yeni yönetim diyenler var, ikisi de saçmalık.

Arttırım talebimiz zaten anormalmiş, fazla yüksek yani. Tek seferde bu kadar arttırım yapan olmamış, iptal çok da ilginç olmuyor bu durumda. Kulüp durumu değerlendirip yani bir talep verir, o da iptal edilirse o zaman Ünal Aysal ve yönetim hesabını önce divanda verir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk yapılan arttırım hala geçerli, onun için herhangi bir inceleme / soruşturma gelmediği sürece çoğu yazı hayal ürünü, komple teorisi ve Galatasaray düşmanlığından öteye gitmez. Spor kulüplerinin pek yaptığı bir şey değil bu ama pek çok şirket yapıyor.

İki farklı görüş vardı tabii tamamen taraftarlık odaklı, ilk SPK yönetimi bizi kayırıyordu, görevden alındılar. Haksızlığa dur denildi. Şimdi de karşı görüş çekti, bizi durdurmak için getirildi yeni yönetim diyenler var, ikisi de saçmalık.

Arttırım talebimiz zaten anormalmiş, fazla yüksek yani. Tek seferde bu kadar arttırım yapan olmamış, iptal çok da ilginç olmuyor bu durumda. Kulüp durumu değerlendirip yani bir talep verir, o da iptal edilirse o zaman Ünal Aysal ve yönetim hesabını önce divanda verir.
    Neyin hesabını verecekler anlamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Neyin hesabını verecekler anlamadım?
    İddia edildiği gibi, açılan davalarda olduğu gibi usulsüzlük yapmışlarsa hesabını verirler. Yani bu işin sonunda Galatasaray zararlı çıkarsa gerekenler yapılır.

Ünal Aysal ve ekibi ne yaptığını biliyordur diye düşünüyorum çünkü hepsi tecrübeli bu konularda. B planımız var, teklifi revize edeceğiz, kamuoyu baskısından kabul edilmedi demiş bir yönetici. Yakında çıkar bu işin aslı ortaya.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yakın bir zamanda tekrar başvurulur bu sefer daha fazla para geleceği kesin bence mayıstan sonra olmalı artırım böylece çok daha fazla gelir şu ana göre

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu konulardan pek anlamam ancak hepsi başarılı iş adamları olduğu için güveniyorum ben yönetime.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada haftalardır Burak'ın oyun yapımıza çok zararı olduğunu söylüyordum.Hala söylüyorum,Burak ya tek forvet oynatılmalı ya da yedek olmalı başka yol yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Burak tek forvet oynarsa daha etkili olur. Çünkü yanındaki partnerinin koşularını bile etkiliyor. Drogba ile birlikte oynarsa onuda küstürebilir. Ama Fatih Terim ayar çeker ya.

Mesaj Yetkileri