Ettik ama buLduk parayı almışLar sadece![]()
Ettik ama buLduk parayı almışLar sadece![]()
Bizim ayın üyesi yazıları hala çıkmadı. Ayrıca sizi anlatıyoruz'da şubat değil mart olacak orası
![]()
Benim bilgisayara da amvo virüsü bulaşmış. Format atmak zor geliyor atmıyorum.Her PC'yi açışımda amvo virüsünü siliyorum.
Tamamen silmeyi bir türlü başaramadım.
![]()
I'm back...
Mustafa Amwo için bisürü çözüm var formata gerek yokki (:
http://forum.turksportal.net/vb/show...06&postcount=8 bunu dene bak kesin çözüm
İso silinirse +rep
Eyvallah hemen deneyeyim.İnşallah olur.
![]()
I'm back...
Selam kafe
Selam herkese..
Herkes nerede?
Geldim, gördüm, gidiyorum...
Selamlar beyler...Mustafa ben burdayım![]()
nereye gidiıon Emre
Naber Burakcım
İyi Mustafa nolsun ya dısarı cıktım bi hava aldım ya...
Kafanı bosalt bosalt...
Boşatamıyom abi sen biliyon içinde ne oldğunu![]()
Valla Musti ne desem boshayat işte insanın yüzüne gülmeyince gülmüyor...Gün gectikce karamsallasıyoruz...
tamamen haklısın saniyelerimiz,dakikalrımız,saatlerimiz boş qeçıo
İnsanların refah oranı teknolojiyle ters alakalı pc basında oturmaktan o kadar cok seyi kacırıyoruz ki...
ya o deilde ana sayfada sesli reklam var yeniledikce ses geliyo sabahtan beri bu ses nerden geliyo diye deliriyodum az daha
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
olum burda sosyal hayat yok benım yapacagım bıse yok ki adam gibi ortam yokk yani.Ama pc başında harbiden zamanımız ölüyor.
Sende haklısın Musti ben Basaksehırde nasıl sıkılıyordum 2 kere gittim bu sene sıkıntıdan patlıyordum anlıyorum seni...Bende pc basında cok duruyorum ama dengeyi bulmamız sart...Mesela sen dersaneden sonra bi yerlere gitmek istersin dimi ,bi seyler yapmak istersin...İşte yapsan onları monoton gelmeyecek hayat...
Tabi olum dersten sora hemen eve gelmek o kadar sıkıyor ki beni ama ne yapayım ki kimse kalmıyor pıyasada yanlızda dolasılmıyor hatun hatun desen oda yok varda yokah ula ah :
O nasıl oluyor ya var da yok
Aga ben bugün bi hatunla bulustum sen 1.86sın ya o da senden 6 cm kısa tam benım kadar bi dğeişik oldum bi değişik hissettim kendimi yahu![]()
Karamsar olmayın pozitif düşünürseniz herşey pozitif olur
Polyanna olun diyosun Bahadır ama olmuyo be abi
Var benim kalbimde am onun kalbinde değilo anlamada yani benim boyumu geçen kızlar az oluyor ya
Benimkide 1.60 civarı.
güne güzel başlamak icin ali desidero dinlemenizi tavsiye ederim
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?