Ne yapmış o öyle ? Çıldırmış resmen![]()
Ne yapmış o öyle ? Çıldırmış resmen![]()
artık messiye yenilmek canına tak etmiş![]()
Ronaldodan beklenir adamın dibidir![]()
Küme düşmeseler bari![]()
hakemi mi defans oyunculrını mı satın aldın![]()
Benim takımım değil![]()
eto'o bitmiş.
bana buna benzer bir olay fm 2007 de mi ne olmustu interle hazirlik macinda 6 yada 7 tane penalti kullanmistim![]()
7 penaltı 1 sarı kart buda ilginc.![]()
Yalnız nasıl bir şike, hakem göstere göstere yapmış herhalde şikeyi. Bakıyor Platini'ye, Allah Allah hiç şüphelenmişe benzemiyor, dur biraz çaktırayım, PENALTI! " hocam ortasahada top çeviriyoruz " Ne dedin? SARI!
Stegen ?![]()
oharey ter stegen türk olmuş![]()
nuri hariç hepsi benim![]()
stegeni almanya hiç mi çagırmamış yavadama yazık neuer kaleyi kapatmış
fake.lnc dosyası var, Almanya, Japonya, Kore ve Çin'de... Bu ülkelerin milli takımları fake oyunculardan oluşuyor, sponsorluk, telif hakları gibi şeylerden olsa gerek. E haliyle bu ülkelerin oyuncuları A milli düzeyde forma şansı bulamıyor.
Duran toplardan da gol bulamamış olsaydık nasıl olurdu bilmiyorum.Ben böyle bir kaleci performansı daha görmedim.Adam resmen yemin etmişti gol yememeye
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kalede Eduardo vardı maalesef15 şut çokda ilginç deil.Daha önce bunun gibi yada buna yakın istatistikli maçlar oynadığımı hatırlıyorum hatta arşivden çıkarttım senin için birkaçını
Benim takıldığım nokta ve muhtemelen bu olmasa Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılma sebebim olacaktı; eğer Bassong ve Ottesen ile 2 duran toptan gol bulamasam başka gol atamayacağımdı.Tabi maç sonu istatistiklere bakarak söylüyorum bunu.Birebirde gol yemedi adam.Şaka gibiydi cidden.Bilmiyorum belki bug oldu
Ama bu maçları Genoa maçından ayıran özellik istatistiklerin karşılığında olması gerektiği kadar gol atabilmiş olmam.Onun için paylaşmamışım muhtemelenYenmeme rağmen Genoa maçı unutamayacağım bir maç olcak.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kaleci Frey'dir muhtemelen.
En sinir bozucu olan da ezdiğin maçta yenilince senin takımının average rating karşı takımınkinden düşük oluyor ya o çok sinirimi bozuyo.
Demek ki kaçmasa 3-0 veya 4-0 öne geçecektinDüz mantık böyle birşey
![]()