Sayfa 32 / 52 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Mert Nobre Yeniden Mersin'de
    Transferi yılan hikayesine dönen ve geçtiğimiz gün transferin iptali açıklanan Mert Nobre ile Mersin İdman Yurdu yeniden anlaştı.Beşiktaş ile sözleşmesini fesh eden Mert Nobre artık sorunsuz şekilde Mersin’e gelip Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalayacak.
    NTVSpor televizyonunda yayınlanan Spor Gecesi programına bağlanan Başkan Ali Kahramanlı, Nobre ile tekrar ilgilendiğimizi ve Nobre transferini birkaç gün içerisinde tamamlayacağımızı açıkladı.
    Program sunucusunun, Nobre Türkiye’de Beşiktaş dışında başka takımda oynayamaz maddeli sözleşmesi olduğunu sorması üzerine ise Ali Kahramanlı; ”Türkiye’de oynamasına engel bir madde yok. Bir sıkıntı olmadığını, bize bugün anlaşmasını fesh ettiğini söyledi. Biz de bu transferi yarın, öbür gün gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: miy1925.com

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 gün sonra bir haber daha; Nobre Beşiktaş ile sorunlarını çözemediği için transferden vazgeçtik. Haftaya bu zamanlar bir haber daha; Nobre ile yeniden(3. kez) anlaştık, kendisiyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. vs vs vs... Böyle uzar gider. Ayrıca hani Türkiye'den bir takıma giderse yüklü bir tazminat ödeyecekti Nobre, ne oldu? Alay mı ediyorlar?

O kısmı yazdım ben tamamını yazmamıştım haberin, o kısmı da açıkladı başkan ve ekledim mesaja.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O zaman ntvspor yine patladı. Kendileri diyordu çünkü Türkiye'de başka takımda oynayamaz, oynarsa ağır tazminat öder diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu biz zaten elimizden çıkarmaya çalışıyoruz.Ne Türkiye'de bizden başka takımda oynayamaz maddesi? Bulunmaz hint kumaşı sanki adam.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kontratı bu kadar yüklü olmasa, çok da berbat bir oyuncu değil yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Kontratı bu kadar yüklü olmasa, çok da berbat bir oyuncu değil yahu
    Çok berbat değil,berbat. Tabii Beşiktaş gibi bir takım için.Başka takımlarda kalitesini yansıtabilir.
    So what?
    Saike

8. Default

Mert Nobre ve Kemal Bersis Çanak Mersin İdman Yurdu'nda .

tribundergi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nobre Mersin İdman Yurdu ile imzalıyor

25 Haziran 2011 11:51 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Mert Nobre, bugün saat 14:00'te Mersin İdman Yurdu ile resmi sözleşme imzalayacak.

DEVRİM ÇETİN - Beşiktaş'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Mert Nobre, bugün saat 14:00'te Mersin İdman Yurdu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.
    Daha önce Mersin İdman Yurdu ile görüşen ve imza aşamasına gelen Brezilyalı oyuncunun, Beşiktaş ile arasındaki sorunları çözemediği gerekçesi ile transfer askıya alınmıştı.
    Dün akşam saatlerinde Beşiktaş ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden golcü oyuncu, bugün saat 14:00'te İstanbul Polat Otel'de düzenlenecek imza töreninde ile kendisini kırmızı lacivertli yapacak 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.
    İmza töreninde Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın yanı sıra Mersin İdman Yurdu'nun futbol şube sorumlusu Mehmet Işık ve basın sözcüsü Celal Ata da hazır bulunacak.

10. Default

Mert Nobre Mersin İ.Y ile İmzaladı .

Görüntülü video ;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94378

hayırlı olsun bizler için

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne kadar alacak acaba Nobre? 1 milyon avro civarı falandır herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Peki ya Törende bakanın yer alması ? Saçma.Sporla siyaset karışmasın dedikçe hep içiçe gidiyor ikisi bizde.Nese hayırlı olsun mersine.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

MERSİN'DEN FUAT GELİYOR
    Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi verip Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Göztepe’miz Mersin İdman Yurdu'nun defans oyuncusu Fuat Onur ile her konuda anlaştı. Geçen sezon 16 maçta forma giyen 24 yaşındaki Fuat, önümüzdeki sezon Göztepe’mizin başarısı için çalışacak. Öte yandan Mersin İdman Yurdu kalecisi Kerem İnan ve Karabükspor’lu Yasin Avcı’yı da listesine alan Göztepe’miz Mehmet Yıldız ve Ayhan Akman için de haber bekleniyor.

Kaynak: http://www.gozgoz.net

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Belediye'den bir transfer daha
    -ÖZEL HABER- Kamil Zayette ve Doka gibi yabancı transferlerle ilk kadroyu güçlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor yerli bir isimle de anlaşmaya vardı.

25 Haziran 2011 Cumartesi - 18:25
    Sporx.com

Manisaspor'un başarılı savunma oyuncularından Eren Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Sezon sonunda Manisaspor ile sözleşmesi biten Eren Aydın'ın İstanbul ekibiyle yaptığı görüşmeler olumlu geçti ve taraftarlar arasında anlaşma sağlandı.

Eren'in resmi sözleşmeyi pazartesi günü imzalaması bekleniyor. Sözleşmenin kaç yıllık olacağı şu an için kesinlik kazanmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eren patlağın önde gideni. Takımda tek sol bek varken forma garanti diye bütün maç yürüyen bir isim. Bir ara Milli Takım aday kadrosuna çağırılmıştı. Çağıranlara Allah akıl fikir versin. İ.B.B için kötü bir yedek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Eren patlağın önde gideni. Takımda tek sol bek varken forma garanti diye bütün maç yürüyen bir isim. Bir ara Milli Takım aday kadrosuna çağırılmıştı. Çağıranlara Allah akıl fikir versin. İ.B.B için kötü bir yedek olur.
    Belki orada akıllanır,hırs yapar ve formayı kapar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne yapacağımı bilemedim ki şimdi! Beşiktaş'tan gitti kurtulduk diye sevinsem mi, yoksa memleketimin takımı olan Mersin'e geldi diye üzüleyim mi? Karışık duygular içerisindeyim. Nobre inşallah Mersin'e hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sinan Osmanoğlu Ordusporda, Pazartesi kampa katılıyor.

Musa Çağıranda hafta için imzayı atar. Kiralık değil bonservisleri ile alıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bizim aldığımız gelecek vaad eden adamlara bir şey oluyor ya.Adamı daha izleyemeden 1.sene kira,2.sene hoop satış.Böyle devam edin
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Belki orada akıllanır,hırs yapar ve formayı kapar
    Eren İ.B.B'de formayı anca taraftar storedan alır.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Sarı-Kırmızılılar, Adem Sarı ve Yasin Avcı gibi tecrübeli golcülerin yanı sıra, Korhan Öztürk, Fuat Onur, Yüksel Kayaalp ve Ömer Ateş’le söz kesti.Bu oyuncuların hafta içinde İzmir’e gelip resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Orduspor Fink'ten haber bekliyor
    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Beşiktaş'ın Alman orta saha oyuncusu Fink'i yakın takibe aldı.

26 Haziran 2011 Pazar - 14:09
    DHA

Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, transferde gündemlerinde bulunan Beşiktaşlı Fink konusundaki temaslarının sürdüğünü açıkladı.

Takımın ilk hazırlık kampı içinh Bolu'da bulunduğunu belirten Başkan Nedim Türkmen, daha sonra önce Avusturya, ardından da Hollanda'da hazırlık karşılaşmalarını söyledi. Başkan Nedim Türkmen, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken şöyle dedi:

"Forvet ağırlıklı 4 yabancı oyuncu daha alacağız. Galatasaray kulübüyle Sinan Osmanoğlu, Serkan Kurtuluş, Mustafa Sarp ve Mustafa Çağrı konusunda anlaşmla sağlandı. Pino'yla ilgili 1 yıl kiralık olmak kaydıyla görüşmemiz oldu. Katar'da ki bir kulüp kendilerine teklifte bulunmuş onun süresi pazartesi doluyor o zaman görüşmemiz netleşecek. Bir aksilik olmazsa Pino'ya Orduspor forması giydireceğiz. Gana'dan bir oyuncuyu takip ediyoruz. Temmuz'da ki Avusturya kampında tüm transferleri yapmış olacağız."

"FİNK PAHALI AMA"

Beşiktaş'la Fink'le konusunda görüşme yaptıklarını, ücretinin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Türkmen, "Beşiktaş'a teklif yaptık, yarısını siz ödeyin, yarısını biz ödeyelim, diye. Fink'in menajeriyle de görüştük şu anda cevabı bekliyoruz" diye konuştu.

Orduspor'un 26 yıl sonra Süper Lig'e çıktığını ve büyük hedefleri olduğunu da belirten Başkan Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Orduspor'un Süper ligdeki hedefi ilk 13'de yer alabilmektir. 3 yıl içindeki hedefi Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmektir. Bu arada Orduspor'u anonim şirkete dönüştürüp 4'üncü yılında halka açmak gibi projemiz var. Bunu yaptığımızda halka açılmadan 100 milyon dolarlık bir kaynak gelecek. 5'inci yılımızda 100 milyon euroluk bir takım yapabileceğiz sanıyorum. Böyle bir bütçeyle de Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacağız."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

'Transferlerimiz bitmedi''

26 Haziran 2011 14:09 | NTV Spor ve Ajanslar
    Orduspor teknik direktörü Metin Diyadin, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve yeni sezona kadar kadroyu oluşturmak istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'da, teknik direktör Metin Diyadin, Avusturya kampına kadar kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz''dedi.

Diyadin, Bolu'daki kamplarının 1 Temmuz'a kadar devam edeceğini, daha sonra 3-16 Temmuz tarihleri arasında Avusturya, temmuzun 18'inden 31'ine kadar da Hollanda kampına gideceklerini söyledi.

Takımın mevcut yapısını oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Diyadin, ''Bolu kampına 21 oyuncuyla geldik. Eksiklerimiz var. Beklenen transferlerle kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki çalışmalarımız bittikten sonra Avusturya kampımız var. Avusturya'ya kadar kadronun büyük çoğunluğunu oluşturmuş olacağız'' diye konuştu.

Diyadin, transferlerin bitmediğini dile getirerek, ''Transferde alacağımız oyuncu Afrika'dan da olabilir ama Avrupa'da oynayan bir isim bizim için avantajdır. Oyuncunun tercihi ve ekonomik boyutu da önemli'' diye konuştu. NTVSPOR yaz 3095'e gönder, spor haberleri anınd

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Fink ve Sivok'u istiyoruz"

Orduspor kulübü başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş’tan transfer etmedikleri oyuncuları HABER1903’e açıkladı.

Türkmen, Fink’in iyi bir oyuncu olduğunu ve takımda görmek istediğini belirtirken, Beşiktaşlı Sivok’un transferi için siyah beyazlı kulüp yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

- FINK’I ALMAK İSTİYORUZ -

Beşiktaş’a Fink transferi için gayet masumane teklif yaptığını vurgulayan Nedim Türkmen, “ Beşiktaş fazla para teklif etti. Bizde 300.00 Euro değil ama Fink’in Beşiktaş’tan aldığı fiyatın yarısını teklif ettik. Bütçesine uygun davranmaya çalışan bir Anadolu kulübü olarak, gayet masumane bir fiyat bu. Sizin yabancı kontenjanınızda sorun var. Bizde bunu bildiğimiz için, Fink iyi bir oyuncu almak istiyoruz dedik. Holosko’nun 1.750.00 Euro fiyatını ödeyip İBB takımında oynamasına izin veren bir Beşiktaş takımına bizde yarı fiyatını ödeyelim dedik. Kulübümün çıkarlarına göre hareket etmem lazım. “ dedi.

-SİVOK VE PİNO İLE İLGİLENİYORUZ-

Beşiktaş takımından Sivok, G.Saray’dan ise Pino ile ilgilendiğini söyleyen Türkmen, “ Beşiktaş’tan Tomas Sivok ile ilgileniyorum. Sivok için Brüksel’de Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören ve transfer komitesi üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Beşiktaş Mali işlerden sorumlu as başkanı Ertunç Soğancıoğlu ile birebir görüşmem oldu. Sivok’u beklemede tuttular. Son ana Beşiktaş’tan bize geri dönmelerini bekleyeceğiz. Ama Beşiktaş bir türlü karar veremiyor. Biz Sivok ile ilgileniyoruz ama şuan net bir şey yok. Sivok’un ücreti bize çok uygun. 800.000 Euro’ya mal olacak. Bu fiyatı karşılayabiliriz ve Orduspor’da görmek istiyorum. Galatasaray takımından da Pino ile ilgileniyoruz. “ diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

26. Default

Orduspor Pino ve Sarp ile ilgileniyormuş . Fink'den ise haber bekliyorlarlar .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Pino eğer gerçek performansını gösterebilirse Orduspor için iyi transfer olur.M.Sarp ayarında futbolcu dolu Süper Lig'de onun için birşey demiyorum.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Peki ya Törende bakanın yer alması ? Saçma.Sporla siyaset karışmasın dedikçe hep içiçe gidiyor ikisi bizde.Nese hayırlı olsun mersine.
    Mersin taraftarı olarak bizlerde bu durumdan çok hoşnut değiliz ama yönetim şöyle düşünüyor: Hakan ve Nobre'yi bakanımızın desteğiyle aldık, napsaydık siyaset karışmayacak diye transfer yapmayacaz mı gibi..
    Bu konu bakana da soruldu. Bakan şunu söyledi: Ben 4 büyüklerin başkanıyla da çok iyi dostum Mersin başkanıyla da. Ben transferde sadece kolaylık sağlıyorum diye.
    Bunu diyen birine de hayır, yardım etme demek olmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi

TRANSFER: Hair Zeqiri Çaykur Rizespor'da.

Rize'm bu adamı almış var mıdır tanıyan?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ç.Rizespor'a Arnavut stoper!
    Çaykur Rizespor, Flamurtari Vlore takımında oynayan 23 yaşındaki Hair Zeqiri ile anlaşmaya vardı.

26 Haziran 2011 Pazar - 19:57
    AA

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Arnavutluk Süper Lig takımlarından Flamurtari Vlore oyuncusu Hair Zeqiri ile prensipte anlaştı.

Arnavut oyuncu Zeqiri, Mehmet Cengiz Tesislerine gelerek yeşil-mavili ekibin sezon hazırlıklarına katıldı. Zeqiri ilk çalışmasında koşu yaptı.

Arnavut oyuncu ile yarın Arnavutluk Federasyonu'ndan gelecek resmi yazının ardından üç yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

23 yaşındaki Arnavut oyuncunun stoper mevkiinde oynadığı, Flamurtiri takımında 91, Arnavutluk U-21 milli takımında ise 6 kez forma giydiği kaydedildi.

Şöyle bir haber var

Sayfa 32 / 52 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Mesaj Yetkileri