Dk. 77 Sağdan ceza alanına giren Gouffran çapraz pozisyonda sert ve düzgün vurdu maalesef top ağlarımızda 3-1
![]()
Dk. 77 Sağdan ceza alanına giren Gouffran çapraz pozisyonda sert ve düzgün vurdu maalesef top ağlarımızda 3-1
![]()
...
Dk. 85 Salih Uçan soldan ceza alanına çalımlarla giriyor yerde kalıyor ve Penaltı! 3-1
![]()
...
Dk. 86 Samed Penaltıyı kullanıyor ve goool bu iş bu kadar 4-1
![]()
...
Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı
Erken bulduğumuz gollerle beraber müthiş bir sonuca imza atıp Uefa Avrupa Liginde Yarı Final'e yükselmeyi başarıyoruz, Samed günün kahramanı oldu. Yarı Final kuraları daha önce çekilmişti alınan sonuçlara göre işte eşleşmeler...
...
Liverpoolu da eler yolumuzu buluruz![]()
...
Çok iyi bir başarı Yarı Final ama bence Liverpool u geçemeyiz tabii inşallah geçeriz ama biraz gerçekçi yaklaştım![]()
Kariyer süper olmuş=) işimi bıraktım sabahtan beri okuyup bitirdim valla akşam olsa da eve gidip oynasam diyor gidene kadar telefonda fm13 oynayarak sabır edeceğim![]()
kadir has a gelen 4 yemeden dönmüyo maşallah avrupaya kork salıyoruz
...
31. Haftanın Ardından
Ligde artık son 3 hafta. Newcastle maçları arasında oynadığımız Antalya maçında puan kaybederek biraz sendelesek de son 2 haftada galip gelerek son 3 haftaya umudumuzu taşıyoruz, Şimdi üst üste oynanacak 2 Liverpool maçı var Allahtan arada lig maçı yok, aksi halde havlu atabilirdik : ) Kalan maçlar
Galatasaray
Kayserispor
Fenerbahçe
...
Ciddi avantajın var fikstür açısından. 3'te 3'le şampiyonluk bekliyoruz haberin olsunLiverpool denge oyunuyla geçilir, güveniyoruz sana.
Her maç öncesi sataş Galatasaray'a basın aracılığıyla, sıradaki maçları çok zor, kazanamazlar de şampiyonluk bizim de... Mind games![]()
Şansımız yüksek şampiyon oluruz bence
...
Şampiyon Fener olur aha buraya yazıyorum![]()
...
galatasaray birakmaz, 3te 3 yapar. ikili averajiniz nasil ki, berabere kalirsa belki puan puana bitirirsiniz.
Bencede gs ı kıskırt basın aracılıgıyla strese gırsınler![]()
valla kardeşim sen şu 3 maçını al da gerisini sonra görürüz![]()
Ben de öyle tahmin ediyorum, ikili averajda bizim önde olmamız lazım.
Fatih Terim bu oyuna gelmez ama bir maçlık deneyelim : )
Aynen önemli olan bizim 3 maçı kazanmamız.
Gerçi önümüzde şimdi üst üste Uefa Avrupa Ligi Yarı Final maçları var, Liverpool ile önce evde sonra deplasmanda karşılaşacaz. Gün içinde bu maçları tamamlamayı düşünüyorum.
...
Fikstüre göre biz alırız ama belli olmaz maç motoru bu GS yide FB yide şampiyon yapabilir![]()
İbrahim akşam maçları yapta canlı izleyeyim : )
Ufak bir tatilden sonra yine evdeyiz, bu akşam bu sezonu bitirelim artık : )
...
Gidişat güzel abi.![]()
hemen bitmesin diye günde 8 sayfa okuyordumçok güzel yazıyorsun, başarılar süper şampiyonluk bekliyorum.
Beklemedeyiz=)
O zaman maçlara gidelim artık : )
...
bencede gidelim artık kupa istiyozzzz
Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maç Kadir Has'tayız Canlı Yayın
...
Gidelim hocam.![]()