boşver hulk u o zaman bernard yeter![]()
boşver hulk u o zaman bernard yeter![]()
lamela mükemmel olmuş pogba çok iyi transfer ama o regenden daha iyisi yok muydu
[/quote]
Aynen çok yadırgamadık , valla o maç bitince direk bu durum aklıma geldi
Kesinlikle coşar zaten Bernarde ve Fierro 'da gelişimlerin tamamladı artık , bunların sakatlanma ihtimallerine karşı Hulk ve diğer söylediğim forvet için teklif yaptım ikisinden birini alıp transferi kapatıcam , peki regen nasıl şuan Lamela'dan ders alıyor
Hocam hulku alıpta takımı bozma yedeklerin yetmezmi cezalı falan oldugunda sakat oldugunda yetmez diyorsan rotasyon için alabilirsin ama serbest kalınca al![]()
3.Forvet olarak kaliteli birini alıcaz Hulk olmazsa Gabbiadini
Bence regen gayet iyi ya ileride iş yapar gibi duruyor , zaten ben kolay kolay regen almam , gözlemci önerdi aldım , yoksa arayıp bulduğum bir oyuncu değil , iş yapmazsa da önemli değil 3-4 mn verdim her ay 3-4 mn nereye gitmiyo ki![]()
Boşver kalsın alma uyum bozulmasın dedğin doğru
Hocam aman boşverrr hiç ummadığın oyuncular patlama yapabiliyor bu oyunda![]()
Mata :S Torres :S
Lewandowskimi![]()
Gayet iyi takım olmuş Chelsea bu sene Oğuz hocanın senesi olabilir![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Hocam lewandoswkiyi almakta ne varki dortmund kariyerimde lewandowskinin 1 sezon sonra mı ne sözleşmesi bitiyor ve diyorki dortmundda çok başarı yakaladım başka kulube transfer olmak istiyorum falan diyor engelde olamıyorsunuz hop serbest kalıyor her takıma gidebiliyor neredeyse![]()
Anladım hocam bırak eğlensin maçlarda görürürz forza Q.P.R ulan !!!!!!!!!!!!![]()
Hadi hayırlı olsun hulk
Hocam defans sol bekin ve sağ bekinden memnunmusun