Maçlar güzel gidiyor.
İyi tezkereler hocam
ADANA DEMİRSPOR
iyiyiz iyi![]()
hayırlı tezkereler hocam
Leocum Hayırlı Teskereler Sana.... Kariyere Dönersek Sezon Başlangıcı Süper İnşallah Devamı Gelir...
İnşallah umudumuz o yönde
Ümüt bir başka bir şey.İyi ki zamanında maaşını çok vererek ikna edip getirmişiz.
Teşekkürler.
Teşekkürler
Hala güzel gidiyoruz.Yalnız resmi maçlardaki ilk mağlubiyetimizi aldık. Bakalım başkası da gelmez inş.
Teşekkürler dostum.Hadi bakalım FM16 da bir Bursa kariyeri daha bekliyorum haberin olsun.
Yaf Ragnar dostum vur dedik öldürdün çocuğu hemen öyle güneydoğu denirmi bari doğu de
Arkadaşlar yeni güncelleme birazdan geliyor. Diğer arkadaşların kariyerlerine pek bakamayacağım. Kusura bakmazsınız umarım. Bugün çok yorgunum 2-3 gündür güncelleme yapamıyorum diye girdim. İzin dönüşünü hep bu yüzden sevmiyorum. Daha fazla yoruluyorum.![]()
hayırlı tezkereler hocam
Kaldığımız yerden devam edelim.
Yedek ve gençlerimizle çıktığımız maçta zorda olsa turu geçiyoruz. Rakibimiz deplasmanda Beşiktaşı eleyen Giresunspor oldu.
Bu sezonki resmi maçlardaki ilk mağlubiyetimizi alıyoruz. Malesefki en çok güvendiğim yerden yani kornerden golleri yedim. Oyuncularım tuttukları rakiplerini kaçırınca gollerde geldi.
İlk yarı tüm takım kötü oynadı ama ikinci yarı tornistan yaptılar ve bu muhteşem geri dönüşe imza attılar.
İyi konuşma yapmışım.
%90 grubumuzı lider tamamlıyoruz. Bu arada 19 yaş altılar Şl grubumuzda Legia şuanda lider.
Bu maçlar esnasında iki kilit oyuncumuzu sakatlığa kurban verdik. Ümüt son Sivas maçında sakatlandı.
Arkadaşlar Sivas maçını değiştirdim. Tekrardan oynadım. Dün akşam tek sivas maçını yaptım. Kaydetmeden laptopu açık bırakıp yatmışım. Laptopta güncelleme yapınca kendine reset atmış. Bu yüzden tekrar oynamak zorunda kaldım. İlk maçta zorla yenmiştik ve Ümütü kaybetmiştik. Bu sefer rahat yendik ama bu seferde iki oyuncumuzu kaybettik. İkiside benim için önemli oyunculardı. Çünkü hem rotasyonda kullanıyordum hemde yetişmelerini sağlıyordum. Şimdi Dünya klupler şampiyonası ve Ztk grupları olacak nasıl yapacağız bilmiyorum. Artık 19 yaş altını rotasyonda kullanırım. Keşke kaydetseydim de iki oyuncu yerine bir oyuncu kaybetseydik.
Last edited by pusathan01 : 10.Eylül.2014 at 19:57 Reason: Maçın tekrar oynanmasından dolayı
Sonuçlar iyi Cafe-Messi'nin sakatlığı kötü olmuş
Şampiyonlar liginde ve ligdeki son 2 maçta skor olarak biraz afallamışız hoca, titre ve kendine gel !
İki kilit oyuncu sakatlanmış hiç değilse Ümüt'ün ciddi değilmiş ŞL'de son iki maçta takım biraz saçmalamış gibi ama yine de lider çıkmasını bilmişiz namağlup şampiyonluk bekliyorum senden.![]()
Takım son maçlarda hafif bocalamış ama toparlarız. Ligede ambargo koyduk zaten![]()
Zaten 10 yıldır takım bu zamanlarda hep bocalıyor nedense aralık ayını sevmiyorlar
Bu arada sivas maçını tekrar yapacağım çünkü dün sadece onu oynadım akşamda kaydetmeden açık bırakıp yattım laptopta güncelleme yapınca reset atmış. Bu yüzden ümütü kaybetmedik. Sabah kapatayım diye baktığımda gördüm. Bu arada galatasaray kucağımıza barçayı attı adamlar son maç öncesi liderliği garantiledi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Sivas maçını değiştirdim. Tekrardan oynadım. Dün akşam tek sivas maçını yaptım. Kaydetmeden laptopu açık bırakıp yatmışım. Laptopta güncelleme yapınca kendine reset atmış. Bu yüzden tekrar oynamak zorunda kaldım. İlk maçta zorla yenmiştik ve Ümütü kaybetmiştik. Bu sefer rahat yendik ama bu seferde iki oyuncumuzu kaybettik. İkiside benim için önemli oyunculardı. Çünkü hem rotasyonda kullanıyordum hemde yetişmelerini sağlıyordum. Şimdi Dünya klupler şampiyonası ve Ztk grupları olacak nasıl yapacağız bilmiyorum. Artık 19 yaş altını rotasyonda kullanırım.
Şanssızlık işte abi, bir crash dump olayı birde bu pc kapanmaları oyunun anasını ağlatıyor
Maalesef aynen öyle dostum.
Yaf bu senede başımızın belasına çatarmıyız sizce ne diyorsunuz?
Leonidas dostum bu görüntü benden sana gelsin. O kadar zamandır böyle bir paylaşım benden görmedin ama tam askere gittin Bursa çoşmaya başladı
Son Legia maçında bir sakat daha kurban verdik. Noluyor yahu her maçta en az bir sakat vermeye başladık.
Bence milan gelir bu sezon, fener gene sıfır çekicekmiş zor yırtmış![]()
Arkadaşlar aşağıdaki konuyu okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Kesin bir şey söyleyim gülmek garanti
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=119076
Adam tek başına timsah yürüyüşü yapmış ya laTakım elbiseler, köseleler.. abi gece gece karnma ağrılar girdi sen çok yaşa
ben en fazla sinirimden telefonu kırmışımdır ama bunlar çok farklıı![]()
Bursa maçı efsane olmuş , Leo kaçırdı ama şanslısın yine![]()
Linkteki konuyu okuyorum şimdi , okuyunca mesajı düzenlerim.
Edit: Abi adamlar aşmış ya birde iki kişi iyice manyak olmuşlar. Çok eskiden kuzenimle oynamıştım fm'i çok oyunculu olarak, fazla sürmemişti. Hep merak etmişimdir çok oyunculu oynamak nasıldır diye. En kısa zamanda birilerini bulup denemek lazım![]()
Last edited by RodiMood : 11.Eylül.2014 at 05:26
Aynen aşmışlar kendilerini birde hala ofsayt diyor ona çok güldüm
Hele sandalye olayıda süperdi
Ben en fazla küfretmişimdir ama geçen sezon mu ondan öncekindemi ne idi galatasaray maçında cafe nin golü ile sıçramıştım hanım falan uyanıp fırça atmıştı çocuğu uyandırırsan sen uğraşırsın diye
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adamlar aşmış kendilerini![]()
Timsah ne yapmış öyle hocam yav
Paylaştığın linkteki de çok komik birşey teşekkürler hocam![]()
Leonidas, forum turksportal emret komutanımmm !![]()