fm 13 ve fm 14 berbat oyunlar olduðu için oynamamýþ son 3 yýlýmý sadece fm 12 oynayarak geçirmiþ biri olarak en büyük sorun kesinlikle sakatlýklar...antremanlara müdahale þansýmýz çok az olduðu için ki 13 ve 14 oynamamýn sebeplerinden biridir neden sakatlanýyorlar,antreman mý aðýr geliyor,kondisyon mu yetersiz bilemiyorum.sezon önü veriyorum kondisyonu hazýrlýk maçýný dayýyorum takýma sezon baþlamasýna 3 gün kalýyor hooop bilmem kim boyun zedelenmiþ bilmem kimin ayaðý burkulmuþ,lig baþlýyor ilk maç hooop 2 as sakatlanmýþ bir anda kadrodan 5 adam eksiliyor...þimdi sakatlýk olayý þans falan diyeceksiniz de arkadaþ çölde kutup ayýsý hep mi bize denk gelir...oyuna alýþmak için 4-5 farklý karýiyer açýp bir kaç oynadým hepsinde lakin sonuç neredeyse hep ayný...hiç sakatlýk haberi gelmeden 2 hafta geçirdiðimi hatýrlamýyorum...sakatlanan adam da cenabetmi gelmiþ nedir 2 ay en az...yahu selçuk þahin gibi nerdeyse 10 yýlda toplam 4 ay sakatlanmamýþ adam 7 ay sakatlandý antremanda.neymiþ diz baðlarý kopmuþ.oyun steam üzerinde 15.1.3 sürümü güncelledi direk bu sürümden oynadým bundan önce bir güncelleme daha vermýþ sanýrým acaba orada da böylemiydi? sýrf bu sorun yüzünden editör dem türkiye liginde avrupa oyuncularý yabancý sayýlmasýn diye ayar yaptým yerliler sakatlanýnca yerine adam dolmuyor diye 22 kiþilik kadroda 8 sakat var daha ligin ilk haftasý...gelde sinir olma...80 lira verdim þu oyuna ama þeytan diyor aç fm 12 devam et...