Sayfa 32 / 64 ÝlkÝlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arasý toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2008
    Yer
    Aydýn
    Yaþ
    41

fm 13 ve fm 14 berbat oyunlar olduðu için oynamamýþ son 3 yýlýmý sadece fm 12 oynayarak geçirmiþ biri olarak en büyük sorun kesinlikle sakatlýklar...antremanlara müdahale þansýmýz çok az olduðu için ki 13 ve 14 oynamamýn sebeplerinden biridir neden sakatlanýyorlar,antreman mý aðýr geliyor,kondisyon mu yetersiz bilemiyorum.sezon önü veriyorum kondisyonu hazýrlýk maçýný dayýyorum takýma sezon baþlamasýna 3 gün kalýyor hooop bilmem kim boyun zedelenmiþ bilmem kimin ayaðý burkulmuþ,lig baþlýyor ilk maç hooop 2 as sakatlanmýþ bir anda kadrodan 5 adam eksiliyor...þimdi sakatlýk olayý þans falan diyeceksiniz de arkadaþ çölde kutup ayýsý hep mi bize denk gelir...oyuna alýþmak için 4-5 farklý karýiyer açýp bir kaç oynadým hepsinde lakin sonuç neredeyse hep ayný...hiç sakatlýk haberi gelmeden 2 hafta geçirdiðimi hatýrlamýyorum...sakatlanan adam da cenabetmi gelmiþ nedir 2 ay en az...yahu selçuk þahin gibi nerdeyse 10 yýlda toplam 4 ay sakatlanmamýþ adam 7 ay sakatlandý antremanda.neymiþ diz baðlarý kopmuþ.oyun steam üzerinde 15.1.3 sürümü güncelledi direk bu sürümden oynadým bundan önce bir güncelleme daha vermýþ sanýrým acaba orada da böylemiydi? sýrf bu sorun yüzünden editör dem türkiye liginde avrupa oyuncularý yabancý sayýlmasýn diye ayar yaptým yerliler sakatlanýnca yerine adam dolmuyor diye 22 kiþilik kadroda 8 sakat var daha ligin ilk haftasý...gelde sinir olma...80 lira verdim þu oyuna ama þeytan diyor aç fm 12 devam et...

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir
    Yaþ
    39

sakatlýklarýn sakatlanan oyuncu durumu bence daha vahim
    sakatlýklar ardý ardýna geliyor ve daha kötüsü genelde ayný mevkinin oyuncularý ard arda sakatlanýyor bunu betada yazmýþtým ama düzelmedi
    bazen bütün sol açýklarýn birden bazen kalecilerinin hepsi bazen defansýnýn hepsi
    o yüzden bütün bölümlere en az 3-4 oyuncu alýyorum ama 4 oyuncunun bile ayný anda sakatlandýðý oluyor
    antrenman karýþýk yüksek
    tamam 5-6 oyuncu sakatlansýn da tek bi bölgemin oyuncularý olmasýn

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Kondüsyon sorunu da var bence. Oyuncular bir türlü toparlanamýyor özellikle de milli maçlardan tükenmiþ halde geliyorlar ve sýradaki lig maçýnda oynatamýyorum. %90 ýn altýnda kondüsyonu olan adamý oynatmanýn anlamý yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    15.1.3 ile oyun bitmiþ durumda,beta çok daha iyiydi.
    Niye yahu neyi var ki? Ben ilk defa bir FM serisinden bu kadar kýsa sürede memnun kaldým.
    FM Gazetesi

Almanya ligindeki lisans sorununu aþmak için hangi dosyayý kurcalýyorduk?

milli takým, takým isimleri vs. dahil..

edit: halledildi.
    Last edited by E.m.r.e : 17.Kasým.2014 at 16:25

Nesil
    2011
    Yer
    Ýzmir
    Yaþ
    29

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Niye yahu neyi var ki? Ben ilk defa bir FM serisinden bu kadar kýsa sürede memnun kaldým.
    Abi beta sürümünü oynadýn mý ? Sakatlýklara,saçma gollere raðmen çok daha zevkliydi oyun,þimdi Arsinsinekgücüspor'a bile 3 gol zor atýyorum,taktiðimi öldürmüþ durumda yeni güncelleme
    Mutluluk sadece paylaþýldýðý zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abi beta sürümünü oynadýn mý ? Sakatlýklara,saçma gollere raðmen çok daha zevkliydi oyun,þimdi Arsinsinekgücüspor'a bile 3 gol zor atýyorum,taktiðimi öldürmüþ durumda yeni güncelleme
    #Direnarsinsinekgücüspor !
    FM Gazetesi

Yýllardýr FM oynuyorum sakatlýk sorunu diye bir þey hiç yaþamadým. Sezon baþlamadan takýma yoðun þekilde kondisyon çalýþtýrýn. Bu süreçte sakatlanmalar oluyor 4-5 oyuncu kaybediyorum sezona hazýrlýk sürecinde ama sezon içerisinde sakatlýklar en aza iniyor

Ýyi günler,bendeniz Fm06'larda takýlý kalmýþ biriyim.Artýk çýk þu kutudan diyerek Fm15 Betasýný yükledim ve þu durum beni oyundan her dakka uzaklaþtýrýr oldu : Yavaþ ilerliyor.Devam için spaceye bastýðýmda 3sn beklemek,ilerleyen dakkalarda transferlere týklayýp aþaðý yukarý 5sn beklemek beni çýldýrtýyor.Yani oyun hýzý bu mu

Quote Originally Posted by aucixalo View Post
    Ýyi günler,bendeniz Fm06'larda takýlý kalmýþ biriyim.Artýk çýk þu kutudan diyerek Fm15 Betasýný yükledim ve þu durum beni oyundan her dakka uzaklaþtýrýr oldu : Yavaþ ilerliyor.Devam için spaceye bastýðýmda 3sn beklemek,ilerleyen dakkalarda transferlere týklayýp aþaðý yukarý 5sn beklemek beni çýldýrtýyor.Yani oyun hýzý bu mu
    Bilgisayarýnýzýn sistemiyle alakalýdýr bu durum. Yoksa ben de öyle bir problem söz konusu deðil, geçiþler anýnda gerçekleþiyor.

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Bilgisayarýnýzýn sistemiyle alakalýdýr bu durum. Yoksa ben de öyle bir problem söz konusu deðil, geçiþler anýnda gerçekleþiyor.
    Ýþlemci:Intel(R)Core(TM) i5-3210M CPU @2.50GHz(4 CPUs), ~2.5GHz
    Bellek: 8192MB RAM
    Disk belleðii dosyasý: 3652MB kullanýldý,12649Mb kullanýlabilir
    DirectX 11
    AMD Radeonâ„¢ HD 7610M Ekran Kartý (1GB baðýmsýz bellek)

Oyuna göre yetersiz mi :/
    Last edited by aucixalo : 18.Kasým.2014 at 18:35

Ýþlemci:Intel(R)Core(TM) i5-3210M CPU @2.50GHz(4 CPUs), ~2.5GHz
    Bellek: 8192MB RAM
    Disk belleðii dosyasý: 3652MB kullanýldý,12649Mb kullanýlabilir
    DirectX 11
    AMD Radeonâ„¢ HD 7610M Ekran Kartý (1GB baðýmsýz bellek)

Oyuna göre yetersiz mi :/
    Benim laptopun özelliklerinden bile iyi. o saniyelik beklemelerin olmamasý gerekir normalde.

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Benim laptopun özelliklerinden bile iyi. o saniyelik beklemelerin olmamasý gerekir normalde.
    Ýlgin için müteþekkirim Yoldaþ Çaresi ne olabilir acaba

Ýlgin için müteþekkirim Yoldaþ Çaresi ne olabilir acaba
    Liseleri yýllarýndan kalma bilgi ile virüs proðramýný sildim.O psiko yapýyormuþ. Tekrar teþekkürler

Liseleri yýllarýndan kalma bilgi ile virüs proðramýný sildim.O psiko yapýyormuþ. Tekrar teþekkürler
    Venceremos!

Nesil
    2006
    Yer
    London
    Yaþ
    33

FM oynayan herkesin takýlacaðý bir seridir fm06 )

Nesil
    2008
    Yer
    Aydýn
    Yaþ
    41

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    FM oynayan herkesin takýlacaðý bir seridir fm06 )

taktir ettim sýralamayý 01-02/06/13/14/15...ama arada 12 kaynamýþ

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Eskiden yeni çýkan regenleri oyunun sað üst tarafýndaki sekmeden bulabiliyorduk. O sekme nereye gitti bilen var mý?
    FM Gazetesi

4 günde 3 maç saçmalýða bakar mýsýnýz ?
    http://i.hizliresim.com/QgrpjA.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Þimdi bu saçmalýk deðil de nedir? Takým harika gidiyor ve üst üste aldýðým mesajlara bakýn

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karþýyaka 35½
    Yaþ
    36

Avrupa kupalarýnda oynuyor musun Görkem?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En Ýyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Evet neden?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karþýyaka 35½
    Yaþ
    36

Evet neden?
    Ben Avrupa kupalarýnda oynamadýðým zaman hoþnutsuzluk çok fazla oluyordu ancak Avrupa'da oynayýnca neredeyse sýfýra indi. Mesela bu yüzden Diego, Sow, Emenike gibi oyuncularý kaybetttim. Oyuncularýn sýkýntýlarýndan sonra onlara verdiðin sözlerde dikkat etmek gerek. Çünkü kesinlikle unutmuyorlar. Mutsuz bir oyuncuyu daha fazla oynatýp performansý hakkýnda övgü dolu sözler söylersen hýzlý bir þekilde mutsuzluk durumundan arýnacaktýr. Bu bir çözüm ama bu mutsuzluk mevzusunun bu kadar abartý olmasý oyun hatasý, biraz daha dengelemek gerek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ben Avrupa kupalarýnda oynamadýðým zaman hoþnutsuzluk çok fazla oluyordu ancak Avrupa'da oynayýnca neredeyse sýfýra indi. Mesela bu yüzden Diego, Sow, Emenike gibi oyuncularý kaybetttim. Oyuncularýn sýkýntýlarýndan sonra onlara verdiðin sözlerde dikkat etmek gerek. Çünkü kesinlikle unutmuyorlar. Mutsuz bir oyuncuyu daha fazla oynatýp performansý hakkýnda övgü dolu sözler söylersen hýzlý bir þekilde mutsuzluk durumundan arýnacaktýr. Bu bir çözüm ama bu mutsuzluk mevzusunun bu kadar abartý olmasý oyun hatasý, biraz daha dengelemek gerek.
    Kesinlikle abartý! Bu nedir yahu? Hangi takým þampiyonluða giderken 50 tane oyuncu biz gitmek istiyoruz oynatmýyorlar diyor?

Þu ana kadar 2 þikayetim var birisi save game çok aðýr üþeniyorum resmen save almaya. Birisi de bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis
    Yaþ
    38

Maç motorunda yine saçmalýklar var.. Direkten dönen toplarýn sayýsý bir hayli fazla. Direksiz maç yok.. En son penaltýyý direðe vurdu Ba.
    Geriye doðru gelen toplarda oyuncular çok yavaþ hareket ediyor. Rakip çok uzaktan gelip müdahale etme þansý yakalýyor.
    Kaleciye atýlan paslarda kaleciler çok hareketsiz kalýyor. 2 adým koþup topu almak ya da topa vurmak yerine bekliyorlar. Rakip geliyor. Bu þekilde gol yedim. Adam resmen rakip gelip vursun diye bekledi...
    Yine orta-þut karýþýmý vuruþlar ve bunlarýn kaleye yönelme oranlarý çok fazla..
    Kýsa mesafeli paslarda çok fazla hata var. Tamam her pas yerine gidecek diye bi kural yok ama bu þekilde çok fazla top kaybý oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis
    Yaþ
    38

Þu oyunda fikstürü maçlar sadece çarþamba pazar oynanacak þekilde ayarlamak mümkün müdür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karþýyaka 35½
    Yaþ
    36

Kesinlikle abartý! Bu nedir yahu? Hangi takým þampiyonluða giderken 50 tane oyuncu biz gitmek istiyoruz oynatmýyorlar diyor?

Þu ana kadar 2 þikayetim var birisi save game çok aðýr üþeniyorum resmen save almaya. Birisi de bu.
    Aynen Save konusunda ben de katýlýyorum. Bazen oyuna girip 1-2 saat sonra save almak zorunda kalýyorum. Hiç Crash almadým ama kazara bir gün alacaz gidecek 2 saat
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karþýyaka 35½
    Yaþ
    36

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Þu oyunda fikstürü maçlar sadece çarþamba pazar oynanacak þekilde ayarlamak mümkün müdür?
    Mümkündür, Editör'de yeni lig kuralý ekleyerek istediðin gün ve saatte ayarlayabilirsin.
    ...

Nesil
    2007
    Yaþ
    33

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Tercihlerde 'Maçlarý sadece çarþamba ve cumartesi oyna' diye seçenek var. Pazar yerine cumartesi tercih ederseniz ayarlayýn

Ya beyler ben sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala olan futbolculara bakarken biri ile anlasma yaptim ancak simdi ondan vazgecmek istiyorum iste orada sorun basliyor iptal edicek birsey bulamiyorum yani iptal sansimiz yokmu var ise nerede ve nasil ��

Sayfa 32 / 64 ÝlkÝlk ... 22303132333442 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri