arkadaşlar kendimizi resmimizi falan koyup regen yapabiliyomuyuz
arkadaşlar kendimizi resmimizi falan koyup regen yapabiliyomuyuz
Regen değilde editor'den kendi futbolcunu yapabilir , kendi resmini koyabilirsin.
arkadaslar selam..oncelikle bu siteden cok ama cok memnunum..sorunum oyunumun veri tabanini guncellemek istemem..oyunumu actigimda versiyonunun 1.0 oldugunu goruyorum..(oyunu bu haliyle bir arkadasimdan aldim ve face pack ler yeni skin falan yukledim) ancak yeni transferleri gormek istiyorum ve skin ekranimda guncellestirmeler butonuna tikladigimda yeni versiyonun mevcut oldugunu ve 7.02 olarak goruyorum.. sorum mevcut versiyonum 1.0 ise eylul/2007 icin oyuncularimi guncel yapmam icin ne yapmam gerekiyor..yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
Öncelikle versiyonu 7.02 yapman gerekiyor ve bunun için oyunun orijinal olmalı. Daha sonrada sitede bazı arkadaşların yaptıgı güncellemeler var transferlerle ilgili onları indirebilirsin.arkadaslar selam..oncelikle bu siteden cok ama cok memnunum..sorunum oyunumun veri tabanini guncellemek istemem..oyunumu actigimda versiyonunun 1.0 oldugunu goruyorum..(oyunu bu haliyle bir arkadasimdan aldim ve face pack ler yeni skin falan yukledim) ancak yeni transferleri gormek istiyorum ve skin ekranimda guncellestirmeler butonuna tikladigimda yeni versiyonun mevcut oldugunu ve 7.02 olarak goruyorum.. sorum mevcut versiyonum 1.0 ise eylul/2007 icin oyuncularimi guncel yapmam icin ne yapmam gerekiyor..yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
arkadaslar antreman performans oklarini nasil aciyoduk ya. bi hatirlatsaniz
Arkadaslar Besiktasla 6.sezon gecirdim. Galatasarayda Baskan Secimleri oldu.
bende nezaman olcak?
Her an olabilir de olmayabilirde seçimin ne zaman olacagı belli mi olur?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ben yeniyim şey antremanı nasıl yapıcaz paketler falan varmış onları bi anlatsanız
Sitede hazır antreman programLarı var onLardan birisini indiriyorsun ve sportsinteractive/training kLasörünün içine atıyorsun.Ondan sonra oyuna girdiğin zaman antremanLar menüsünden yeni antreman ekLeye girip aç diyorsun.Training kLasörünün icine attığın dosyayı secerek cift tıkLıyorsun o dosyanın icinde ki idman sekiLLeri oraya cıkacaktır ondan sonra tamam diyorsun ve oyuncuLarına vermek istediğin antreman kategoriLerine göre ayarLıyorsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben kendime nereden yeni asist manager veya scout veya doktor bulabileceğim, futbolcu aratıyorum ama atrenor bulamıyorum_??
bilgisayarimi denetim masasindan ingilizce yaptim ayrladim oyunun cd sini actim zipli dosyayi cikardim fm exe yazio du girdim oyun geldi ama ust tarafinda game untitled yaziyor oynayamiyorum yardim edebilirmisiniz
simdiden tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications un icinde sports interactive dosyasi yok bu yuzden fm dosyasini silemiorum nerde bu dosaya bi yardimci olabilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications datanin icinde sport interactive dosyasi yok silemedim nerden bulucam bi yardim edermisinizz